Kinsta.com Ocene

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Kinsta.com Ocene
0 11 мин.

Spletni poslovni svet je nenehno spreminjajoča se pokrajina zapletenih primerjav in napovedovanja nizov funkcij. Izbira, katero podjetje naj uporabijo za svojo storitev gostovanja, je prvi korak, ki ga mnogi storijo za spletno prisotnost.


Obstaja veliko možnosti za nove spletne oblikovalce in izkušene poslovneže. Vsak dan se zdi, da se novi gostitelj pojavlja z garancijami za uptime in diskontnimi cenami, ki so pripravljene doseči vse stranke, ki potrebujejo gostovanje svoje vsebine.

Da bi ga razčlenili in vam osredotočeno pogledali, kaj lahko vsak spletni gostitelj stori za vas, si bomo danes ogledali Kinsta, WordPress specializirano gostiteljsko podjetje s širokim naborom načrtov, ki so narejeni okoli tega, da izpolnjujejo vaše WordPress gostovanje potrebe.

Za začetek si bomo malo predstavili podjetje in vam predstavili, kdo so in za kaj stojijo.

Kaj je Kinsta?

Kinsta, ustanovljena leta 2013, se je začela z željo, da postane najboljša WordPress gostiteljska platforma po vsem svetu. Skupino sestavljajo veterani razvijalci WordPress, ki so odločeni, da bodo v hitro rastočo industrijo vnesli vrhunsko tehnologijo, hitrost, varnost in stabilnost..

Podjetje ponuja veliko različnih načrtov, optimiziranih za WordPress; vse od začetnih paketov, primernih za zagonske blogerje in hobiste, vse do ogromnih podjetnih računov, ki so namenjeni velikim korporacijam, da hkrati upravljajo z vsebino.

V primerjavi z drugimi podjetji, ki ponavadi ponujajo nekaj gostovanja v WordPressu, vendar je zaradi njihove osredotočenosti na druga področja kot niše, njihovo WordPress gostovanje preprosto nepremagljivo. Na spletu imajo odlične ocene in seznam strank z velikimi imeni, kot je Tripadvisor.

Na splošno je v hype tukaj enostavno enostavno kupiti; Kinsta se preprosto zdi najboljša izbira za gostovanje WordPress-a. Glede na to, da je vedno dobro, če se osredotočite na to, kaj vam podjetje lahko ponudi.

V ta namen si bomo zdaj ogledali nekaj prednosti in slabosti Kinsta. To podjetje lahko ponudi veliko in se v spletu veliko oglaša o njih (tako dobrih kot slabih). Da se bomo spustili v trmasto korenino tistega, kar bomo morali vedeti, da bomo lahko sprejeli svojo odločitev, bomo začeli z nekaterimi prednostmi, ki jih ponuja Kinsta.

Prednosti in slabosti gostovanja Kinsta

V nadaljevanju vam bom pokazal prednosti in slabosti Kinsta.

Prednosti Kinsta

Kinsta ima široko paleto prednosti, vključno z:

 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Kinsta ponuja vračilo, če v 30 dneh prekličete njihove storitve gostovanja. Ob teh garancijah je vedno nekaj drobnega tiska, zato je dobro, da si to ogledate njihovo spletno stran in prepričajte se sami, ali boste dobili tisto, za kar ste se bavili. Sama garancija je dokaj standardna, ko gre za podjetja, ki gostijo spletno gostovanje, vendar pa je lahko za stranke, ki želijo, da tveganje zmanjšajo.
 • Brez znižanja ali nadgradnje kazni. Kinsta vas ne bo kaznovala z doplačili, če si premislite, kaj želite s svojim načrtom. Če nadgradite na višji načrt in nadgradite na manjši načrt, poleg dejanske razlike med obema načrtoma ne boste imeli dodatnih stroškov ali stroškov, razen če nadgradite. To je lepo, ker lahko veliko podjetij zaide v navado, da se z majhnimi honorarji potegujejo za vse, kar počnejo njihove stranke.
 • 2 brezplačna meseca, vključena v letne načrte. Ko se prijavite na letni načrt in ne na mesečni načrt, boste prejeli dva meseca brezplačnega gostovanja WordPressa. Skupaj z znižanimi cenami, ki jih ponujajo z daljšimi obveznostmi, je to zelo lepa lastnost, še posebej za ljudi, ki želijo prihraniti nekaj denarja, medtem ko še vedno dobivajo visokokakovostno WordPress gostovanje.
 • Brez pogodb za določen čas. Kinsta svojih načrtov ne omejuje na časovna obdobja. To je odlična funkcija za ljudi z nestanovitnimi poslovnimi modeli, pogostimi migracijami na spletnih mestih in zmernimi strankami. Vedeti, da lahko sklenete pogodbo z manj težav, je vedno dobro, če imate boljše stvari. To je še posebej blag dejavnik, če upoštevate zmogljive funkcije in tehnologijo, ki so na voljo skupaj s Kinstinim WordPress gostovanjem.
 • Potrjena nadomestila. Ko prejmete vračilo od Kinsta, ga nadomestite tako, da se ne boste zajebali s povračili za že opravljene storitve. Če ste gostovanje prejeli le za del plačilnega obdobja, vam bomo zaračunali ali povrnili denar samo v skladu z zneskom, ki ste ga plačali, namesto da bi bili okrnjeni v večji plačni golob. Ponovno je to ugodno za tiste, za katere menijo, da bodo v nekem trenutku morda zahtevali vračilo.
 • Dnevne varnostne kopije. Kinsta WordPress gostovanje upravlja vsakodnevno varnostno kopiranje vsebine, tako da nikoli ne izgubite nobene pomembne stvari, ki se zgodi na vaši spletni strani. Mnogo drugih WordPress gostovalnih podjetij zagotavlja varnostne kopije manj pogosto ali le z določenimi načrti, vendar Kinsta WordPress gostovanje vključuje varnostne kopije z vsemi njihovimi načrti. To pomeni, da vam nikoli ni treba skrbeti, da bodo velike količine vaših podatkov izgubljene.
 • Uprizoritvena okolja. Kinsta s svojimi načrti zagotavlja uprizoritvena okolja. To vam omogoča, da vidite in preizkusite spremembe na svojem spletnem mestu, preden ga začnete uporabljati v živo, in se prepričajte, da imate ravno tisto spletno prisotnost, ki jo potrebuje vaše podjetje. Ponovno mnogi drugi gostitelji spleta ponujajo podobne funkcije uprizoritve, vendar je lepo, da so vključene kot brezplačna funkcija v vse njihove načrte. To pomeni, da ne glede na obseg storitev, ki ga opravljate, boste imeli prednosti prirejanja. Le eden od mnogih načinov, s katerimi Kinsta pokaže, da jim je mar.
 • Optimizacija WordPress-a za morilce. Kinsta ima nekaj najboljših WordPress gostovanj tam, s statističnimi podatki o upodabljanju morilcev in najsodobnejšo strojno opremo, optimizirano tako, da na vašo stran WordPress prinese hitrosti ločitve. Njihova mnenja in ocene mnenj o njihovi uspešnosti so na splošno žareče v tej kategoriji. Navadno verjamem množicam, ko mi rečejo, da ima gostitelj neverjetne predstave. Zdi se, da so imeli nekateri težave z majhnimi časi odmora, vendar se zdi, da so bolj izjema kot pravilo.
 • Lepa nadzorna plošča. Čeprav se zdi, da Kinsta ne uporablja industrijskega standardnega vmesnika cPanel, je njihov uporabniški vmesnik zelo intuitiven in ima na voljo vse informacije in orodja, ki bi jih želeli kateri koli spletni razvijalci. Čeprav se ob seznanitvi z vmesnikom ne boste naučili nobenih industrijskih standardov, boste kljub temu opazili, da funkcije in racionaliziran videz vseeno omogočajo zelo sposoben vmesnik..

Kot lahko vidite, je o Kinsti veliko všeč, saj imajo verjetno najmočnejše WordPress gostovanje tam zunaj. Medtem ko se njihovi načrti morda zdijo nekoliko dragi v primerjavi z osnovnimi načrti gostovanja v skupni rabi, ki jih ponujajo nekatere druge spletne strani, so cene pravzaprav zelo konkurenčne v primerjavi z drugimi oblačnimi in namenskimi gostovalnimi načrti. Poleg tega so po mojem mnenju njihovi zmogljivi nabori tehnologij in funkcij vredni nekaj dodatnega.

Če se odločite za Kinsta, je nekaj pomanjkljivosti, ki se jih morate zavedati, preden boste odložili denar na 600 USD. Če se odločite, da ima njihovo specializirano gostovanje v programu WordPress tisto, kar iščete, si oglejte nekaj teh pomanjkljivosti in preverite, ali ne sprejemajo ali kršijo vaše odločitve, da sodelujete s Kinsta.

Slabosti Kinsta

Če se boste odločili za njihove storitve, boste imeli veliko dobrih stvari, ki jih boste dobili s časom s Kinsta. Če rečem, nobeno podjetje ni popolno in vedno obstajajo področja, na katerih se gostitelj lahko izboljša. Čeprav se Kinsta v podjetjih in ocenah kupcev zelo dobro srečuje, obstaja nekaj skupnih področij kratkotrajnega upada, ki jih mnogi ponavadi prepoznajo.

 • Brez registracije domene Čeprav Kinsta ponuja zelo zmogljivo gostovanje v WordPressu, ki nagiba veliko drugih gostiteljev iz vode, ne ponujajo lastnih storitev registracije domen. To je v redu za stranke, ki se navadijo, da se z registracijo domene ukvarjajo ločeno od svojih storitev gostovanja.
 • Brez gostovanja po e-pošti. Ponovno Kinsta žal ne vključuje gostovanja e-poštnih storitev v svoje načrte. To je bolj ali manj standard za gostitelje WordPress-a, ki radi namenijo več svojih virov za stvari, ki jih WordPress spletna mesta resnično potrebujejo. Kljub temu je lahko malo boleče, če želite poslati e-poštno sporočilo skupaj z vašo spletno stranjo. Če ste že prej uporabljali e-poštne storitve, ki jih gostite prek spletnega gostitelja, je to za vas lahko nekaj velikega, vendar je večja verjetnost, da to preprosto ne bo preveč težava.
 • Nekoliko omejevalno. Kot mnoge druge upravljane storitve gostovanja WordPress tudi Kinsta postavlja nekatere omejitve glede vrst in števila vtičnikov, ki jih lahko namestite na svoje spletno mesto. To je nekaj potrebnega zla, saj omogoča Kinsta, da ureja svoja spletna mesta, ki jih gostuje WordPress, tako, da zagotavlja hitrost in čas delovanja, po katerem sta znana.
 • Struktura cen. Nekatere ljudi, ki so navajeni uporabljati skupne načrte, bo morda nekoliko zmedla struktura cen, ki jo uporablja Kinsta. Upoštevati morate, da so te cene za strežnike v oblaku in namenske strežnike ter da so cene v primerjavi z drugimi podjetji še vedno zelo konkurenčne. Funkcijski kompleti in tehnologija so kljub vsemu zelo pomembni za vse načrte, tudi glede na ceno.

Kot vidite, ti niso vse tako slabe. Tu ni preveč stvari, da bi dvignili ogromne rdeče zastave. Nekatere od teh pomanjkljivosti so malo sramotne, vendar so na splošno prednosti dovolj, da odtehtajo pomanjkljivosti.

Torej, ko smo primerjali dobro z slabim, ko gre za Kinsta, je treba videti še samo eno področje in to je cena. Dejanski stroški njihovih storitev in funkcije, ki jih vključite z njimi, so za mnoge uporabnike ponavadi trenutek prekinitve ali prekinitve, zato preučimo to nekoliko tukaj.

Kinsta Price

Če ste vajeni skupnih gostovalnih načrtov, kot so tisti, ki jih ponujata BlueHost ali Hostinger, vas bodo morda nekoliko opustile cene, ki jih ponuja Kinster. Ker njihovi načrti ponujajo zmogljivo namensko gostovanje v WordPressu na oblaku, so njihove cene nekoliko višje.

Čeprav so te cene morda nekoliko višje od tistih, ki ste jih bili vajeni, če prihajate iz osnovnega skupnega načrta, so vsekakor vredne dodatnih funkcij in funkcionalnosti, ki spadajo skupaj s Kinsterjevim gostovanjem v WordPressu. Cene so v primerjavi z drugimi gostitelji podobne kakovosti pravzaprav dokaj ugodne.

 • Kinsterjevi načrti za gostovanje v WordPressu se gibljejo od približno 30 USD na mesec do 900 USD na mesec za njihove podjetniške načrte.
 • Lahko se obrnete tudi na njihovo prodajno ekipo, da vam pripravijo načrt po meri, če potrebujete še več moči v primerjavi z njihovimi načrti višjega cenovnega razreda.
 • Njihov načrt za zagon, ki znaša 30 dolarjev na mesec, vključuje 1 namestitev WordPressa, 20.000 obiskov, 5 GB prostora ter brezplačna SSL in CDN. To je dokaj standarden nabor funkcij za osnovni načrt WordPress.
 • Pro načrt zajema to do 2 namestitve programa WordPress, 40.000 obiskov in 10 GB prostora za 60 USD na mesec. Načrti se še naprej spreminjajo tako, cene same pa so nekoliko strmejše od tistega, kar bi pričakovali od druge storitve. Ne pozabite le, da plačujete za dodatno kakovost.
 • Njihovi poslovni načrti se končujejo skoraj na enak način; od 100 do 400 dolarjev na mesec in od 5 do 40 namestitev programa WordPress, 100 000-600 000 obiskov in 15-40 GB prostora.
 • Njihovi najdražji podjetniški načrti znašajo 600 ali 900 USD na mesec in vključujejo do 80 namestitev WordPressa, 1.500.000 obiskov in 120 Gb prostora.

Te možnosti načrta so zelo razširljive, z zmogljivimi nabori funkcij in tehnologijo, skupaj z njihovimi garancijami in posebnimi ponudbami. Vedno se pozanimajte, ali ne ponujajo posebnih paketov ali popustov, saj podjetja, kot so ta, pogosto ponujajo promocije in takšne, da bi poklicala nove stranke.

Razsodba

Na splošno Kinsta močno presega večino drugih spletnih mest za WordPress. Imajo uveljavljen ugled in žareče ocene strank na spletu. Njihov seznam strank z velikimi imeni govori tudi sam zase, ki izpovedujejo kakovost in skrb, s katero Kinsta svoje storitve gostovanja pripelje na mizo..

Če imate pripombe ali stvari, ki smo jih pogrešali, nam to sporočite!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector