Netfirms.com Pregled

Netfirms.com je ponudnik spletnega gostovanja, ki se ukvarja tudi z registracijo domenskih imen, gradnjo spletnih strani, trženjem e-pošte in storitvami e-trgovine, vendar so njihove primarne storitve osredotočene na ponujanje skupnega gostovanja in VPS gostovanja. Namenski načrti za gostovanje ne spadajo med katalog gostovanja Netfirma, kar je znak, da podjetje svoje storitve namenja predvsem malim in srednje velikim podjetjem.


Še naprej berete naš pregled Netfirms za najnovejše informacije o funkcijah gostovanja in načrtih gostovanja, ki so na voljo na Netfirms.

Pregled Netfirms.com

Za Netfirms morda še niste slišali, vendar so v panogi spletnega gostovanja prisotni od leta 1998. Leta 2011 je podjetje prevzela skupina Endurance International, s čimer je postala del ene največjih gostiteljskih korporacij na svetu. Netfirms pooblasti več kot 1,2 milijona spletnih mest po vsem svetu, vendar večina njihovih dejavnosti temelji na ZDA in je usmerjena v ameriško bazo strank..

Načrti & Cenitev

Netfirms ponuja spoštljivo paleto skupnih načrtov gostovanja z neomejenim diskovnim prostorom in povečano pasovno širino. Načrte VPS ponuja Netfirms.com v sodelovanju s SPRY, gostiteljskim podjetjem, specializiranim za VPS gostovanje. Poglejmo, kako je konfigurirana vsaka od teh možnosti gostovanja in koliko lahko pričakujete, da boste plačali zanje.

Skupno gostovanje

Načrti za skupno gostovanje so razdeljeni na 3 – Plus (4,95 USD / mesečno z letnim obračunavanjem), Advantage (9,99 USD / mesec z letnim obračunavanjem) in Business (14,99 USD / mesec z letnim obračunavanjem). Medtem ko je načrt Plus označen kot načrt z najnižjo ceno – 3,49 USD / mesečno, če izberete triletno možnost obračunavanja – je to tudi načrt z najmanj številom funkcij.

Načrt Advantage stane 7,99 USD / mesečno s 3-letnim obračunavanjem in je konfiguriran na naslednji način: neomejen prostor na disku, razširljiva mesečna pasovna širina, 2 brezplačni domeni, gostovanje na več spletnih mestih, e-trgovina je pripravljena, aplikacije z enim klikom, brezplačni Google AdWords kredit in Bing dobropis (100 dolarjev vsak), neomejeno število e-poštnih sporočil, 200 baz podatkov MySQL 5+, skupna potrdila SSL, spletna nadzorna plošča, e-pošta 24/7, klepet & brezplačna podpora in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Poslovni načrt je najdražji načrt gostovanja v skupni rabi, ki stane 10,99 USD na mesec s 3-letnim obračunavanjem, za razliko od načrtov Plus in Advantage pa ima poseben SSL certifikat, neomejene baze podatkov MySQL 5+ in premijsko podporo.

VPS gostovanje

VPS gostovanje načrti so prav tako razdeljeni na 3 načrte. Načrt za vstopno ceno stane 33 USD na mesec in ima 512 MB RAM-a, pasovno širino 1000 GB, 20 GB prostora na disku, 2 namenska IP-ja, OS Linux in platformo OpenVZ. Drugi načrt Netfirms VPS stane 66 dolarjev na mesec in podvoji RAM in prostor na disku ter ima 1500 GB pasovne širine. Načrt VPS z največjim udarcem stane 100 USD na mesec in ima 2048 MB RAM-a, pasovno širino 2000 GB, 60 GB prostora na disku in 2 namenska IP-ja.

Medtem ko se lahko načrti VPS plačujejo mesečno, možnosti skupnega gostovanja nimajo možnosti mesečnega obračuna, je najkrajši pogodbeni čas 1 leto. Stranke imajo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, vendar to zaostaja za obsežnejšimi garancijami za vračilo denarja v panogi, ki so lahko višje za 90 dni.

Gostovanje e-trgovine je tudi med storitvami, ki jih ponuja Netfirms. Načrti za e-trgovino se začnejo pri 12,99 USD / mesec na podlagi dvoletnega načrta in vključujejo trgovino, 5 brezplačnih domen, neomejeno prostora na disku, razširljivo pasovno širino in več funkcij e-trgovine, kot so podpora za več jezikov, več načinov plačila, kategorije izdelkov, pošiljanje in plačilo upravljanje, prilagodljive predloge in različna orodja za zadrževanje strank.

Lastnosti gostovanja

Čeprav VPS načrtuje gostovanje med storitvami gostovanja, ki jih ponuja Netfirms, jih ponujajo prek partnerstva s SPRY, gostiteljskim podjetjem VPS. Zdi se, da je to način, da Netfirms zadrži kupce, ki prerastejo svoje načrte za skupno gostovanje ali pa način, da ne odženejo skupnih gostiteljskih ponudnikov, ki iščejo spletnega gostitelja z možnostmi nadgradnje. Jasno pa je, da je Netfirms najprej in predvsem ponudnik gostovanja v skupni rabi. Kljub temu so tu najpomembnejše značilnosti njihovih skupnih gostovalnih načrtov:

 • Neomejen prostor na disku in razširljiva pasovna širina;
 • Do 5 brezplačnih imen domen;
 • Osebne in poslovne predloge za spletno stran;
 • E-pošta, klepet in telefonska podpora ponujena 24/7;
 • Brezplačni trženjski krediti (Google, Bing, rumene strani);
 • Neomejeno gostovanje po e-pošti, filtriranje neželene pošte in skeniranje virusov;
 • Popolno upravljanje DNS;
 • Python, PHP 4 / PHP 5, Perl, podpora za MySQL;
 • WordPress, WordPress multisite, Drupal, Joomla;
 • funkcije eCommerce osCommerce in trgovina;
 • Funkcije foruma (bbPress, phpBB), funkcije galerije fotografij;
 • Varnostne funkcije (zaščitena z geslom, .htaccess, deljena in namenska potrdila SSL, varen FTP dostop);
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Spletna nadzorna plošča.

Na žalost Netfirms ne ponuja industrijsko standardne nadzorne plošče cPanel in namesto tega ponuja manj priljubljeno nadzorno ploščo vDeck, enako kot jo ponuja iPower hosting. Zasnova spletnega mesta Netfirms je po današnjih standardih tudi precej zastarela.

Pomoč strankam

Čeprav je na Netfirmsu možno doseči podporo strankam – e-pošta, klepet, brezplačni telefon – je veliko pritožb zaradi njegove kakovosti. Na voljo je tudi baza znanja in ključne besede, ki jih lahko iščejo po ključnih besedah, čeprav niso zelo dobro vzdrževani.

Pritožbe glede Netfirms niso omejene na podporo strankam, težave s preklicem samodejnega podaljšanja in podaljšanja pa so tudi na seznamu pritožb, povezanih z Netfirms.com. Njihovo spletno mesto ne vsebuje nobenih garancij za produkcijo, kar je velik minus, saj mnogi drugi ponudniki gostovanja v istem cenovnem razredu zagotavljajo jamstva za nadomestitev, podprta s SLA..

Prednosti & Slabosti Netfirmov

Kar se tiče prednosti in slabosti Netfirms.com, je naslednje:

Prednosti

 • Do 5 brezplačnih domen
 • Brezplačni kredit za spletno trženje
 • Brezplačna spletna mesta, pripravljena za uporabo
 • Gostovanje optimizirano z e-trgovino
 • Namenski SSL certifikat s poslovnim načrtom

Slabosti

 • Brez možnosti mesečnega obračuna (samo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja)
 • Brez namenskih možnosti gostovanja
 • Načrte VPS ponujamo prek ponudnika gostovanja
 • Zastarelo spletno mesto
 • Brez cPanela
 • Brez garancij za uptime
 • Grozna podpora strankam

Zaključek pregleda Netfirms.com

Težave z zaklepanjem prodajalcev Netfirms.com, pomanjkanje garancij za produkcijo in majhno garancijsko obdobje vračajo denar za številnimi gostitelji v istem cenovnem razredu. Glede na dolgoletne račune strank in obstoječe preglede strank se zdi, da so storitve Netfirms.com v zadnjih nekaj letih poslabšane. Na splošno je kar nekaj pozitivnih ocen in pozitivnih poročil o ponujenih storitvah, zlasti od dolgoletnih strank.

Če iščete zanesljivo gostovanje, upoštevajte InMotion, ki je eden najboljših ponudnikov poslovnih gostovanj v okolici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map