Pregled FastComet

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Pregled FastComet
0 8 мин.

Če iščete poglobljen pregled FastComet, ste na pravem mestu. Je eno izmed zelo cenjenih gostovalnih podjetij, ki je trenutno na internetu, zahvaljujoč prijazni podpori strankam in zanesljivi storitvi. Lahko rečemo, da ima FastComet trenutno večjo stranko kot večina drugih velikih imen v panogi, prav tako pa bomo razložili, zakaj. Prizadevajo si, da bi za svoj denar zagotovili najvišjo možno zmogljivost, zato ni čudno, da so postali tako radodarni s svojo radodarnostjo.


Seveda ne najdete popolnega ponudnika spletnega gostovanja. Vsak od njih ima svoje pomanjkljivosti, še posebej, če menite, da morate izbrati glede na svoje potrebe. Če primerjamo FastComet z drugimi priljubljenimi podjetji, se izkaže, da so resnično vložili toliko dodatnih naporov v svoje storitve, ki so presegli pričakovanja njihovih strank. V nadaljevanju bomo govorili o vseh razlogih, zakaj je ta ponudnik tako velika izbira, ko gre za spletno gostovanje.

Gostovanje SSD na FastCometu

Podjetje FastComet je začelo zagotavljati storitve sistemske administracije okoli leta 2010 in se počasi razvilo v ponudnika gostovanja, zato so njihove storitve gostovanja v oblaku postale javne v letu 2013. Na svojih strežnikih uporabljajo strogo trde diske SSD, ki služijo več kot 12.000 strankam po vsem svetu. FastComet je eno redkih podjetij, ki vam omogoča gostovanje spletnih mest za odrasle, dokler upoštevate pravila. Če želite vzpostaviti spletno mesto, boste potrebovali tudi načrt spletnega gostovanja in ime domene zanjo.

Kul stvar je, da s prijavo na načrt gostovanja FastComet lahko na istem mestu registrirate tudi domeno. To bo dodaten korak, ko pripravite načrt gostovanja, s čimer boste prihranili nekaj dragocenega časa. Poleg tega, da ponujajo tipične načrte za spletno gostovanje, so zelo osredotočeni na zagotavljanje posebnih paketov gostovanja za Joomla, WordPress, SocialEngine in OpenCart. Za vsak od njih so na voljo skripti za namestitev z enim klikom, ki jih lahko uporabite, ko dobite dostop do strežnika.

Lokacije podatkovnega centra FastComet

Če želite vzpostaviti zanesljivo povezavo s strežnikom, morate imeti možnost, da izberete lokacijo, ki je čim bližje. FastComet je opravil odlično delo, saj je z 8 podatkovnimi centri pokril več kot 70 držav z vsega sveta. Od tega so 3 na voljo v Evropi, 3 v ZDA in 2 v Aziji. Z vzpostavitvijo teh podatkovnih centrov na strateških točkah so omogočili hitro dostopnost njihovih storitev za večino ljudi na svetu.

Strojna oprema je zaščitena z vojaško zaščito. Zahvaljujoč varnostnemu kopiranju, bodo strežniki pripravljeni in delujejo, tudi če pride do neke vrste izpada napajanja. Pomembno je tudi, da je v vseh podatkovnih centrih nameščen vrhunski hladilni sistem in protipožarna zaščita. Z vsemi temi previdnostnimi ukrepi in vrhunsko strojno opremo je FastComet pripravljen zagotoviti zmogljivo spletno gostovanje za vaše spletno mesto in hkrati varovati podatke.

Varnost, varnostno kopiranje in spremljanje

S prijavo na načrt gostovanja FastComet bodo vaši podatki vedno zaščiteni zahvaljujoč njihovi tedenski varnostni kopiji. Te samodejne varnostne kopije poskrbijo, da se lahko obnovijo tudi podatki o spletnih mestih, e-poštni naslovi, zbirke podatkov in vse, kar je mogoče, tudi po najhujšem neuspehu. Ta storitev je popolnoma brezplačna in programska oprema, ki jo uporabljajo za varnostno kopiranje, se imenuje JetBackUp, zelo priljubljena rešitev za varnostno kopiranje za cPanel.

Poleg tega FastComet omogoča tudi ustvarjanje posnetkov, kadar je to potrebno. Varnostne kopije, ustvarjene v cPanelu, so na voljo cel mesec, preden jih ponudnik izbriše, tako da lahko po potrebi obnovite tudi 30-dnevno staro različico svojega spletnega mesta. Njihovi strežniki so zaščiteni pred zlonamerno programsko opremo in za vsakega uporabnika Magento, Joomla in WordPress je nameščena aplikacija za požarni zid. Lahko ste prepričani, da so vaši podatki zaščiteni pred vsako možno grožnjo.

To je postalo bistveno zlasti v zadnjih nekaj letih, ko so se kibernetski napadi začeli pogosteje usmerjati na nekatere odkrite ranljivosti operacijskih sistemov. FastComet je bil eden izmed številnih ponudnikov, ki so se hitro odzvali na ta klic in močno izboljšali njegove varnostne funkcije.

Načrti in cene na FastCometu

Na FastCometu lahko vsakdo najde dostojen načrt gostovanja, vključno z blogerji, podjetji in posamezniki, ki si želijo samo poroko, portfelsko spletno stran ali majhno spletno trgovino. Odločite se lahko za njihove pakete za gostovanje WordPress ali pa izberete načrt gostovanja OpenCart, Joomla ali Social Engine v primeru, da imate raje te platforme. Ne glede na to, katerega ste izbrali, ni bistvenih razlik med lastnostmi in cenami.

Ker so njihovi najbolj priljubljeni načrti osredotočeni na omenjene platforme, bomo pregledali samo načrte gostovanja WordPress, samo da vam bomo predstavili splošne cene in funkcije, ki jih pričakujete od FastComet-a. Nato lahko z branjem našega mnenja izberete eno od štirih razpoložljivih platform. Poglejmo, kaj imamo tukaj!

WordPress optimizirani načrti s strani FastComet

Če je WordPress najprimernejša platforma za vaš projekt, potem boste lahko izbirali med tremi različnimi načrti. To so naslednji: StartSmart, ScaleRight in SpeedUp. S prvim boste lahko vsak mesec postavili spletno stran z omejenim prometom na 25.000 za samo 2,95 USD na mesec. Vendar to ni tako slabo, kot se sliši, saj ponudnik ne bo štel vaših povratnih obiskovalcev, temveč le nove. Načrt StartSmart se večinoma priporoča osebnim lastnikom spletnih strani, ki želijo začeti svoj projekt.

Poleg tega boste dobili 15 GB SSD-ja, kamor lahko shranite podatke svojega spletnega mesta. Ko bo vaše spletno mesto začelo naraščati, vam bo enostavno zmanjkalo sredstev, ki jih ponuja načrt StartSmart. V tem primeru bo načrt ScaleRight za vas več kot idealen in stane le 5,95 USD na mesec. S tem lahko vaše spletno mesto sprejme 50.000 edinstvenih obiskovalcev. Kar se tiče zmogljivosti, vam bo zagotovila 4 jedra CPU, 25 GB prostora za shranjevanje in 3 GB RAM-a.

Če ste pripravljeni na večjo naložbo, je program SpeedUp na voljo, da svoji spletni strani zagotovite še več virov za ceno 9,95 USD na mesec. Podvoji število edinstvenih obiskovalcev, ki jih vaše spletno mesto lahko sprejme, kar 100.000 uporabnikov. To je še močnejši načrt s 6 jedri CPU-ja, 35 GB SSD-pomnilnika in 6 GB RAM-a. S sistemoma ScaleRight in SpeedUp lahko na istem načrtu zaženete številna spletna mesta.

Vsi ti načrti vam omogočajo brezplačen prenos spletnega mesta, brezplačno domeno in neomejeno število FTP računov, baz podatkov, poddomena, različic PHP, šifriraj SSL in vsakodnevno varnostno kopiranje. Če se odločite za načrt SpeedUp, prejmete tudi brezplačen zasebni SSL GlobalSign.

Dodatne funkcije FastComet

Načrti gostovanja FastComet omogočajo tudi dostop do več kot 150 uporabnih aplikacij, ki jih je mogoče namestiti z enim klikom. Če potrebujete kakršne koli dodatne module za svoj blog, vam storitev omogoča dostop do njihove namestitve na strežnik. Poleg tega boste lahko namestili široko paleto tem za vse platforme, ki jih podpira podjetje. Ko izberete načrt gostovanja za določeno platformo, boste prejeli tudi samodejne posodobitve za to platformo. Lahko ste prepričani, da vaš strežnik v postopku posodobitve sploh ne bo imel zastojev.

Z izbiro programa FastComet kot ponudnika gostovanja vam ne bo zagotovil le močnih virov, ampak bo tudi veliko koristnih orodij in funkcij, ki vam bodo pomagale izboljšati spletno mesto. Kar dobite od tega podjetja, je vrhunski paket gostovanja po dostopni ceni. Zamislite si samo, koliko denarja bi stalo kupiti vse funkcije posebej in postalo bo jasno, da dejansko prihranite veliko denarja, ki ga lahko investirate drugam.

Hitrost strežnika FastComet

FastComet je resno zaskrbljen nad časom delovanja njihovih strežnikov, kar jih vztrajno spremlja in izvaja 99,99% časa. Če seštete vse dejavnike, vključno z osebjem, ki deluje na strežnikih, strojni opremi, programski opremi in infrastrukturi podatkovnih centrov, se izkaže, da se okoli strežnikov skriva veliko težav, ki lahko povzročijo okvaro. V povprečju strežniki FastComet vsako leto doživijo 4 minute zastoja.

Žalostna resnica je, da večina ponudnikov spletnih gostovanj ne more zagotoviti tako zanesljive storitve. Obljubljajo podobno stopnjo nadomestitve in ko se enkrat prijavite, se navadno izkaže, da se okvare pojavljajo veliko pogosteje, kot bi morale. Glede na ocene strank FastComet in samega podjetja 99,99% ni laž. Pravzaprav je razmerje med produktivnostjo tisto, zaradi česar podjetje resnično izstopa v konkurenci.

Podpora strankam FastComet

FastComet nudi živahno podporo s svojo ekipo strokovnjakov. Z njimi lahko vzpostavite stik prek različnih kanalov, vključno z e-pošto, telefonom, klepetom v živo in njihovim sistemom vozovnic. Ko ste prijavili svojo težavo, morate počakati le nekaj minut, preden bodo odgovorili. V FastCometu nihče ne more postati del ekipe za tehnično podporo, dokler ne konča trimesečnega programa usposabljanja.

To, kar se tam naučijo, jim omogoča, da rešijo tudi najbolj nenavadne težave. Do njih lahko pridete tudi, če imate preprosto vprašanje ali potrebujete malo napotkov. Vsekakor z veseljem pomagajo. Kot smo omenili, FastComet ponuja tudi brezplačen prenos spletnih strani. Če ste pravkar prešli od drugega ponudnika, lahko prosite skupino za podporo strankam, da podatke vašega spletnega mesta prenese s prejšnjega strežnika na novega.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector