Pregled gostovanja LittleOak

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Pregled gostovanja LittleOak
0 6 мин.

LittleOak gostovanje je specializirano za ponujanje vrhunskih paketov gostovanja za spletna mesta, ustvarjena na računalnikih Mac bodisi z RapidWeaver, priljubljena programska oprema za spletni dizajn, ustvarjena izključno za Mac ali druge specifične programe za Mac OS za spletno avtorstvo. Lastniki LittleOaka so Mac strokovnjaki in Mac navdušenci, celotno podporno osebje pa je temeljito usposobljeno na platformi Mac OS X.


Pregled gostovanja LittleOak

LittleOak je bil ustanovljen leta 2007, majhno družinsko podjetje s sedežem v Torranceu v Kaliforniji. Kot partner spletnega gostovanja RapidWeaver LittleOak trenutno gosti več kot 400.000 računov.

Kljub majhnemu podjetju imajo zasebni podatkovni center in upravljajo in trdijo, da nikoli ne oddajajo nobene svoje storitve. Podjetje vzdržuje lastno omrežje prek stavbe One Wilshire (znane kot najbolj povezana zgradba v zahodnih ZDA), uporabljajo skupino, uravnoteženo z obremenitvijo, z dvojedrnimi Intelovimi strežniki z omrežjem za shranjevanje priloženih datotek Netapp.

Vsi strežniki LittleOak izvajajo Apache 2.2 ali novejši in CentOS 6. LittleOak izvaja nočne varnostne kopije na namenske strežnike za shranjevanje in redno posodablja vso programsko opremo.

Poleg spletnega gostovanja podjetje ponuja tudi registracijo domen in storitve zasebnosti domene.

Načrti LittleOak & Cenitev

Ker se LittleOak trži kot premium Mac spletna storitev gostovanja, so načrti nekoliko dražji od konkurenčnih načrtov s podobnimi lastnostmi in viri. V času tega pisanja LittleOak ponuja le načrte gostovanja v skupni rabi, ki temeljijo na oblaku, vendar trenutno delujeta namensko gostovanje in gostovanje VPS (tako Linux kot Windows). Njihovo spletno mesto vsebuje povezave do teh paketov, vendar ti načrti še niso na voljo za nakup.

Littleoak načrtuje cene

LittleOak ponuja tri vrste računov gostovanja za uporabnike Mac: Sapling Cloud pri 80 USD na leto, Habitat Cloud pri 160 $ ​​na leto in Chestnut Cloud pri 320 USD na leto. Načrti so konfigurirani na naslednji način:

 • Sapling Cloud: gostovanje za neomejene spletne strani, 5 GB prostora na disku, 50 GB / mesečno pasovno širino, 100% uptime SLA, 24 × 7 brezplačni telefon & Live Chat Support;
 • Habitat Cloud: gostovanje za neomejene spletne strani, 15 GB diskovnega prostora, 500 Gb / mesec pasovne širine, 100% uptime SLA, 24 × 7 brezplačni telefon & Live Chat Support;
 • Kostanjev oblak: gostovanje za neomejene spletne strani, 25 GB prostora na disku, 1 TB / mesec pasovne širine, 100% uptime SLA, 24 × 7 brezplačni telefon & Podpora v živo.

LittleOak ne ponuja mesečnih načrtov, ampak samo letne načrte, v nasprotju z drugimi gostiteljskimi podjetji, ki potrebujejo 2-letni zavezujoči čas, da se lahko kvalificirajo za diskontirane mesečne načrte.

Funkcije gostovanja LittleOak v skupni rabi

Vsi računi gostovanja, ki temeljijo na oblaku LittleOak, imajo naslednje funkcije gostovanja:

 • Brezplačen ustvarjalec spletnih strani (z možnostjo nadgradnje na pakete Pro in eCommerce);
 • Neomejeno gostovanje domen, neomejeni vzdevki in poddomene domen, neomejene baze podatkov MySQL, neomejeni računi POP3 / IMAP4Email;
 • Brezplačni skupni SSL;
 • 100-odstotno podaljšanje SLA (dobite dobroimetje za gostovanje, če se vaše spletno mesto zmanjša);
 • Brezplačen zaščitni zid in zaščita pred virusi;
 • 24 × 7 v živo podpora s sedežem v ZDA;
 • Sledenje statistike prometa na spletnem mestu;
 • Zasebnost, zaščita pred virusi in nezaželeno pošto;
 • Upravljanje DNS;
 • Lastniška nadzorna plošča (ne cPanel ali vDeck).

LittleOak podpira različne programske jezike, vključno s Perl 5, JavaScript, AJAX, dinamičnim HTML, PHP 5.4 / 5.5. /5.6, podpira pa tudi datoteke Macromedia Flash, Microsoft Silverlight, Shockwave, Quicktime in Real Networks ter WordPress in druge sisteme za upravljanje vsebine.

Načrti gostovanja vključujejo brezplačno orodje za ustvarjanje spletnih mest, združljivo z računalnikom Mac, ki vam omogoča, da ustvarite 3 strani brezplačno, 450 predlog, ki jih lahko izbirate, predloge logotipov, oblikovanje obrazcev in orodje za ustvarjanje gostujočih knjig. Na voljo imate možnost nadgradnje na različico Pro za izdelavo tega spletnega mesta, ki omogoča ustvarjanje do 40 strani, vključuje 700 predlog, orodje za urejanje slik, foto album, predloge logotipa itd..

Tisti, ki želijo dodati komponento e-trgovine na svoja spletna mesta, se lahko odločijo za različico e-trgovine orodja za izdelavo spletnega mesta, ki vključuje nakupovalna vozička in omogoča ustvarjanje do 70 strani.

Podpora strankam pri LittleOaku

LittleOak se ponaša s tem, da ponuja angleško govorečo podporo strankam v ZDA. Stranke lahko dosežejo skupino za podporo prek klepeta v živo, e-pošte in telefona 24 × 7.

Spletno mesto podjetja vsebuje tudi razdelek s pogostimi vprašanji in bazo znanja po ključnih besedah, ki trenutno ni preveč poseljena (iskanja po besedilu WordPress so vrnila en sam rezultat, medtem ko je iskanje »selitve spletnega mesta« ali »vračilo« vrnilo ne rezultati).

Tudi odsek Blog LittleOak se ne vzdržuje, zadnji članek na blogu sega v september 2016. Prisotnost družbenih medijev je omejena na Twitter in Facebook, oba pa sta posodobljena z novicami in promocijami v industriji..

Če v spletu iščete preglede strank za podporo LittleOak, boste našli le peščico pozitivnih in negativnih mnenj, vendar premalo zaključkov o strokovnosti in odzivnosti podpore strankam LittleOak..

Prednosti & Proti LittleOaku

Če povzamemo točke, ki smo jih obravnavali v našem pregledu LittleOak gostovanja, tukaj so prednosti in slabosti gostovanja LittleOak:

Prednosti

 • Gostovanje, usmerjeno na Mac;
 • Podpora strankam s sedežem v ZDA (klepet v živo, telefon in e-pošta);
 • 100-odstotno jamstvo za čas, podprto s sporazumom o ravni storitev;
 • Brezplačen požarni zid.

Slabosti

 • Brez mesečnih načrtov;
 • Samo načrti gostovanja v skupni rabi (za zdaj);
 • Brez brezplačnega preizkušanja ali vračila denarja.

Čeprav je LittleOak usmerjen v skupnost Mac, je njegova infrastruktura in funkcije gostovanja precej standardna, nekateri elementi so celo zastareli (npr. Dvojedrni strežniki, ki temeljijo na Intelu, štejejo za zastarele v primerjavi z današnjimi standardi). Če nameravate razširiti svoje spletno mesto ali mu dodati močno stran e-trgovine, ste za zdaj omejeni samo na skupne gostovalne načrte. Ni jasno, kdaj bo LittleOak predstavil svojo namensko in VPS ponudbo.

Zaključek pregleda LittleOak

Ker LittleOak ne ponuja garancije za vračilo denarja niti brezplačnega preskusnega obdobja, je lahko prijava za eno leto velika obveza, še posebej, če je vaše spletno mesto na robu, da preraste načrte za skupno gostovanje v letu. Kljub temu, če ste uporabnik Maca, ki ustvarja manjše spletne strani na RapidWeaver-ju in cenite angleško govorečo podporo strankam, ki je dobro poznana v Max OS X, je prijava na enega od načrtov gostovanja LittleOak v skupnem gostovanju morda mamljiva..

Tisti, ki iščejo več fleksibilnosti (npr. Mesečne načrte), močnejše funkcije e-trgovine in možnost nadgradnje računov na namenske strežnike ali VPS strežnike, se priporočajo, da preverijo konkurenčne pakete, ki morda prihajajo celo z več sredstvi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector