Pregled Host1Plus

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Pregled Host1Plus
0 10 мин.

Host1Plus je zelo uspešno podjetje za spletno gostovanje s sedežem v Litvi in ​​Veliki Britaniji. Vse se je začelo leta 2008 in podjetje je preraslo v enega najboljših ponudnikov tam z veliko pozitivnimi ocenami strank. Zdaj imajo več kot 40.000 strank, ki z veseljem uporabljajo njihove storitve z vsega sveta.


V primerjavi z mnogimi drugimi ponudniki sploh niso dragi, vendar zagotavljajo kakovostne storitve. Z njihovo ogromno mrežo podatkovnih centrov po vsem svetu res ni vprašljivo, ali v vaši regiji dobite enako kakovostno storitev ali ne.

Ljudje, ki delajo na Host1Plus, so ugotovili, da je na voljo veliko slabih ponudnikov gostovanja. Zato so tako predani zagotavljanju zanesljive storitve in uporabnih funkcij. Čeprav so večinoma specializirani za gostovanje v oblaku in VPS za podjetja, ponujajo tudi namenske strežnike in možnosti gostovanja preprodajalcev.

Host1Plus ima na voljo široko paleto načrtov, zaradi česar je primeren za blogerje, mala podjetja in večja podjetja ter zajamčeno stabilnost. Imajo ogromno zvestih strank, ki že leta uporabljajo njihove storitve, kar še dodatno dokazuje njihovo zanesljivost in učinkovitost. Zdaj si oglejmo funkcije in cene, ki jih ponuja Host1Plus.

Pregled Host1Plus

Host1Plus ima svoje podatkovne centre s sedežem v Ameriki (Kalifornija in Illinois), Nemčiji, Južni Afriki in Braziliji. Zaradi tega so njihove storitve zanesljive glede na hitrost, saj so njihovi podatkovni centri precej razširjeni po vsem svetu. V primeru, da želite spremeniti te lokacije, lahko to storite tudi z najcenejšim načrtom.

Strojna oprema, ki jo ponujajo, je vrhunska in se razlikuje glede na načrt, ki ga izberete. Host1Plus uporablja trde diske za trde diske za svoje načrte gostovanja VPS, medtem ko se število jeder CPU-ja povečuje, ko načrt narašča. Uporabljajo različne procesorje Intel Xeon, odvisno od tega, katero lokacijo izberete, vendar je razlika nepomembna.

Odlična stvar Host1Plus je, da vam omogočajo, da združite njihove načrte, če vam nudi boljšo rešitev. Po drugi strani pa, če nimate tako velikega proračuna za začetek, lahko kupite cenejši načrt in ga pozneje nadgradite..

Ko gre za OS, imajo uporabniki veliko možnosti: Suse, Fedora, Ubuntu, CentOS in Debian. Prav tako so zelo radodarne pri nadzornih ploščah, saj lahko med naročnikom v skupnem gostovanju izbirate med Direct Adminom in cPanel..

Načrti in cene Host1Plus

Načrti VPS Host1Plus

Glavna posebnost Host1Plus je vsekakor VPS gostovanje. Med VPS so med najboljšimi ponudniki in tudi cenovno ugoden. Imajo 6 različnih načrtov gostovanja VPS, vključno z možnostjo Custom, kjer lahko ustvarite določeno konfiguracijo, ki večinoma ustreza vašim potrebam.

host1plus-vps-hosting-načrti

Lahko začnete z bronastim članstvom, če želite preizkusiti njihove storitve. Cena je tako nizka od 5,20 dolarja, kar dobite pa je 1-jedrni procesor, 1 GB RAM-a, trdi disk 60 GB in pasovna širina 1TB. Host1Plus je izpostavil njihov najbolj priljubljen načrt, ki je Srebrni načrt. Nadgradi CPU na 2 jedra, vam nudi 2 GB RAM-a in 100 GB prostora na disku z 2TB pasovno širino za samo 8,80 USD na mesec.

Če vas zanima njihov najzmogljivejši načrt VPS, si oglejte načrt Diamond, ki znaša 66,40 USD in vam daje 8 CPU jeder, 16 GB RAM-a, 1000 GB prostora na disku in 12TB pasovne širine. Dobro deluje za večja podjetja, ki potrebujejo nekoliko večje specifikacije. Seveda vsi načrti podpirajo priljubljene operacijske sisteme Linux in ponujajo tudi varnostne kopije.

Oblačni načrti Host1Plus

Host1Plus ponuja široko paleto načrtov v oblaku za Windows in Linux uporabnikov. Če potrebujete visoko zmogljivega in prilagodljivega ponudnika gostovanja v oblaku, preverite njihove načrte in najverjetneje boste našli tistega, ki ustreza vašim potrebam.

Nadgrajevanje in nadgradnjo oblačnih storitev še nikoli ni bilo lažje. S Host1Plus lahko to storite v nekaj sekundah in preprečil vam bo plačilo več za vire, ki jih niti ne potrebujete. Na voljo je 6 načrtov za Linux in 4 načrti za uporabnike sistema Windows.

Ločenega »Načrta po meri« ni, vendar jih lahko prilagodite tudi v njihovem območju strank, kar pomeni, da je znova veliko prilagodljivosti. Veliko so vložili v pomnilnike DDR4 RAM, ki imajo vgrajeno kodo za odpravljanje napak in seveda procesorje Intel Xeon E5.

Cloud Cloud načrti se gibljejo od 6,40 do 124,80 dolarja mesečno, med katerimi lahko izbirate veliko konfiguracij. Z začetkom 1 jedrnega procesorja, 512 MB RAM-a, 20 GB trdega diska načrtujete lahko vse do 8 Core CPU, 32GB RAM in trdi disk 1000 GB, ki je noro močan.

Konfiguracije sistema Windows so nekoliko drugačne, vendar zagotovo dobite enako zmogljivost z največjim načrtom. Začnejo od 20,00 USD in dobiš 2-jedrni procesor, 4 GB RAM-a, trdi disk 100 GB in to je tudi njihov najbolj priljubljen načrt za Windows. S svojimi 4 načrti ga lahko povečate na 8 jedrnih procesorjev, 32 GB RAM-a in 1000 GB prostora na disku. Ima enake zahteve kot najdražji načrt za Linux in stane 121,60 USD vsak mesec.

Načrti za prodajalce Host1Plus

Obstajajo trije načrti gostovanja preprodajalcev, ki jih ponuja Host1Plus. Zagotavljajo vam njihove strežnike in API v oblaku, nato pa jih dodate v sistem za upravljanje in obračunavanje strank. Prav tako boste preprodajalec z belimi znamkami, tako da bo vaša blagovna znamka vedno vidna strankam.

Z vsemi prodajnimi načrti boste dobili tudi osebnega upravitelja. Za informacije o prodajnem usposabljanju, izdelkih in drugih vprašanjih se lahko obrnete na upravitelja. V prodajalni boste tisti, ki določa cene, popuste in posebno prodajo.

Če želite postati partner za prodajo pri Host1Plus, morate samo izpolniti registracijski obrazec in nastavljeni ste. Prijavnine ni, upravitelj pa vas bo poklical kmalu po registraciji. Trije razpoložljivi načrti so naslednji:

 • Osebno – 5% popust glede na količino, do 4,999 USD ugodnosti, brezplačni dogodki in spletni seminarji
 • Posel – 10% popust glede na količino, 5000 USD – 14.999 USD ugodnosti, prednostna podpora
 • Podjetništvo – 15% popust na podlagi obsega, 15.000 USD + ugodnosti, skupne tržne kampanje in razvoj klicev po meri API

Lastnosti gostovanja Host1Plus

Host1Plus je eden od zanesljivih ponudnikov spletnega gostovanja z odlično podporo strankam in tudi cene niso tako visoke. Ko si boste ogledali njihove značilnosti, boste zagotovo prepričani, da boste vsaj en mesec preizkusili katerega od njihovih načrtov. Kot lahko vidite, obstaja veliko razlogov, da jih izberete. Povzemimo najpomembnejše funkcije, ki jih ponuja Host1Plus:

 • Ljudje, ki kodiranja ne poznajo, imajo lahko težave, ko želijo vzpostaviti svoj blog ali CMS, potem ko se pridružijo načrtu VPS. Da bi preprečil to težavo, Host1Plus ponuja veliko skript za Namestitev z enim klikom za različne platforme CMS Vse kar morate storiti je samo, da kliknete gumb
 • Vsi se ne zanašajo na isti operacijski sistem in ljudje, ki delajo na Host1Plus, to dobro vedo. S svojimi načrti gostovanja veliko Dobro znani operacijski sistem Linux so podprti, kot so Fedora, Debian, Ubuntu in še več.
 • Ti lahko Spremljajte vire zato vam ni treba skrbeti, da bi vaše spletno mesto padlo zaradi močne CPU ali pomnilnika. Te vire lahko spremljate v živo in celo boste dobili opozorila, če dosežete zgornjo mejo.
 • Host1Plus je veliko vložil v strojno opremo, ki jo ponuja Trdi diski SSD z vsakim načrtom VPS. Ponujajo lepo skaliranje s CPU jedri in uporabo Procesorji Intel Xeon E5 ki so zelo močne. Načrti so res prilagodljivi, zato lahko po potrebi celo zmešate konfiguracijo dveh načrtov.
 • Imajo tudi an Partnerski program od tega imajo lahko koristi tudi njihove stranke in podporniki. Popolnoma je odprt in dobite dostop do širokega nabora oglaševalskih orodij, ki jih lahko vstavite na katero koli spletno mesto. Lahko ga celo predlagate svojim prijateljem in ko kdo porabi denar prek povezave, boste dobili denar tudi na svoj račun.
 • Host1Plus jamči a 99% zakasnitev za njihove stranke. Lahko ste prepričani, da bo vaše spletno mesto ves čas delovalo in ustvarjalo prihodek, kar bo hitro nalagalo spletne strani. Seveda je mogoče nadzorovanje spremljati tudi v vsakem trenutku.
 • Poleg običajnih možnosti kreditne kartice in PayPal lahko zdaj plačujete tudi z

Podpora uporabnikom Host1Plus

Pri Host1Plus imate na voljo tri različne možnosti, ko gre za tehnično podporo. Seveda obstaja standardna podporna storitev, ki je priložena vsem njihovim načrtom in ne zahteva dodatnih stroškov. To zagotavlja stalen nadzor storitve in uspešnosti. Skupina za podporo vam lahko s svetovanjem pomaga tudi pri programski opremi in načrtih.

Z njimi se lahko vsak dan obrnete s pisanjem vozovnice. Naslednji sloj podpore je načrt plačljive podpore z naprednejšimi rešitvami. Ekipa Host1Plus bo lahko upravljala vaš cPanel in WHM, dodajala in konfigurirala programsko opremo na nadzorni plošči ter nastavila LAMP ali OpenVPN. Poleg spremljanja vsega za vas boste z vsako mesečno naročnino upravičeni do štiriurne namenske podpore.

Tretja vrsta podporne storitve pri Host1Plus je, ko plačate še več, če želite prejeti več ur namenske podpore. S to vrhunsko storitvijo bodo obravnavali vaš požarni zid in omrežne konfiguracije, GRE in konfiguracijo spletnega strežnika, prav tako pa lahko zaprosite za posebne načrte spremljanja.

Prednosti in slabosti Host1Plus

Z Host1Plus boste zagotovo dobili trdno in stabilno storitev. Kljub temu, da obljubljajo 99,5% uptime, pa morate pričakovati 100% namesto, brez načrtovanega vzdrževanja. Za podjetja, ki lahko v kratkem času izgubijo veliko dohodka, je temeljita upodabljanja nujna, če njihova spletna stran ne deluje.

Če povzamemo, smo pripravili seznam najpomembnejših prednosti in slabosti Host1Plus, s pomočjo katerega se boste lahko odločili, ali boste izbrali tega ponudnika ali ne:

Prednosti

 • Načrt lahko brez težav nadgradite, kadar koli želite
 • Imajo garancijo za vračilo denarja, če vam njihova storitev ni bila všeč
 • Načrti so prilagodljivi, lahko jih celo združite
 • Varnostno kopiranje je brezplačno
 • Vsi načrti VPS zagotavljajo trde diske SSD
 • Omogočajo vam namestitev odprtokodnih nadzornih plošč, ki podpirajo Ubuntu

Slabosti

 • Razen telefonskih klicev je mogoče dobiti podporo
 • Nekoliko nizke specifikacije za začetniške načrte

Zaključek pregleda Host1Plus

Host1Plus je ponudnik spletnega gostovanja, ki je po vsem svetu na voljo zaradi velikih naložb v podatkovne centre. Ne glede na to, kje ste, so njihovi centri podatkov precej blizu in pripravljeni za zagotavljanje izjemne storitve.

Ta ponudnik ima precej poceni začetniške načrte, če ga primerjate z mnogimi drugimi ponudniki, hkrati pa ponuja nekaj uporabnih funkcij. Cloud in VPS načrti v skupni rabi so še posebej vredni pri Host1Plus. Specifikacije, ki jih dobite pri vsakem načrtu za začetnike, so precej šibke, vendar to pomeni le, da so želele dati prednost tistim strankam, ki želijo samo zasebno spletno mesto ali lastništvo majhnega podjetja.

Na splošno vsekakor zaslužite svoj denar. Storitve Host1Plus so zanesljive, cenovno dostopne in nudijo vam najnovejša orodja. Na njihovo podporo strankam lahko računate ves dan, vsak dan. Dejstvo, da z njimi ne morete vzpostaviti stika po telefonu, je nekoliko slaba stran, vendar to kompenzirajo s tem, da so na svojih drugih kanalih koristni in zanesljivi..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector