Pregled JaguarPC

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Pregled JaguarPC
0 11 мин.

Poglejmo, kaj lahko JaguarPC ponudi podjetjem ali posameznikom, ki želijo zanesljivo storitev gostovanja. JaguarPC je resnično dober izbor pri gostovanju, vendar funkcije in storitve na splošno morda niso primerne za vse. Zato bomo podrobno razpravljali o tem, katere prednosti in slabosti se morate zavedati, preden začnete s članstvom.


Podjetje je bilo ustanovljeno v Koloradu že leta 1998. Trdo so delali, ponujali so različne rešitve spletnega gostovanja in sčasoma postali eno največjih podjetij v panogi. JaguarPC vedno vlaga v najsodobnejšo strojno opremo in varnost, zato je postal ponudnik gostovanja za številna podjetja.

V zadnjih 10 letih se je podjetje zelo razširilo. Poleg Colorada imajo zdaj podatkovne centre v Chicagu, Houstonu, Atlanti in celo v Veliki Britaniji, na svojih strežnikih pa gostijo več kot 500.000 domen. Bilo je tudi majhnih ponudnikov gostovanja, ki so prav tako postali del JaguarPC-a, in sicer Devpont, Hostingzoom in Wowvps.

JaguarPC ima široko paleto načrtov za spletno gostovanje, ki zagotavlja primeren nabor funkcij tako za velika kot mala podjetja. Brez dodatnega pogovora, govorimo o tem, kaj lahko JaguarPC ponuja svojim strankam na splošno.

Pregled JaguarPC

Kot smo že omenili, JaguarPC nenehno vlaga v novo strojno opremo in izboljšuje njihovo omrežje. Njihova 100-odstotna garancija za obnovo ni samo vaba, ampak resnično jemljejo resno, saj več kot 8 let ni bilo izpada električne energije.

Z električno napravo, ki ima 14 generatorjev, so vedno pripravljeni za varnostno kopijo celotnega omrežja. JaguarPC skrbi, da se njihovi sistemi nenehno nadzirajo in zavarujejo, da bi vsem zagotovili kakovostno storitev spletnega gostovanja.

Če izberete enega od namenskih strežniških načrtov JaguarPC, vam bodo zagotovili, da bodo vsakič, ko pride do težav s strojno opremo, v naslednjih dveh urah nadomestili napačne dele. Po drugi strani pa se lahko popolnoma zanesete na njihovo podporo strankam, kadar koli potrebujete pomoč.

Kar zadeva njihove cene in posebne sezname funkcij, boste našli številne dodatke, ki bodo prišli prav, medtem ko boste za vsak načrt še vedno plačevali dokaj nizko ceno. Poleg tega vam JaguarPC omogoča tudi dostop do številne programske opreme, ki je lahko uporabna za vaše spletno mesto, kot so orodja za e-trgovino in sistemi za upravljanje vsebine..

Načrti in cene JaguarPC

JaguarPC je ohranil cenovno dostopno za vse, saj je z vsakim načrtom ponudil ogromen seznam funkcij, tudi najcenejšega, ki stane le 5 dolarjev. Če ste novi v JaguarPC in se želite pridružiti, vam bodo zagotovili brezplačno namestitev.

Načrti skupnega gostovanja pri JaguarPC

Najprej se pogovorimo o njihovem Načrti za skupno gostovanje s cPanel kot vmesnikom za gostovanje. cPanel vam ponuja veliko aplikacij za namestitev z enim klikom, ki so lahko koristne, vključno z najbolj priljubljenimi platformami za upravljanje s CMS in podatki. Ne glede na izbrani načrt, boste z vsakim od njih dobili shrambo SSD, kar zagotavlja visoko hitrost prenosa.

Zdaj, če želite biti z načrti gostovanja JaguarPC v skupni rabi stroškovno učinkoviti, vsekakor izberite svojo 36-mesečno pogodbeno možnost. V tem primeru boste v primerjavi s storitvijo, ki jo dobite, dobili vse funkcije in izjemno podporo strankam za ceno, ki se skoraj smeji..

 • Najmanjši deljeni paket gostovanja je Zasebno gostovanje ki stane 3,97 dolarja vsak mesec. To vam daje 35 GB prostora za delo in 100 GB pasovne širine za začetek. E-poštni, FTP računi in baze podatkov MySQL so precej omejeni, čeprav lahko imate največ 25 od treh kombiniranih.
 • Drugi načrt je spletno gostovanje in ima prostor na disku s 75 GB, večjo pasovno širino 1000 GB in tokratna e-pošta, FTP in MySQL so omejeni na 100. Stane 6,97 dolarja mesečno in dobite nekaj bonusov, ki jih ne morete dobiti z načrtom zasebnega gostovanja, na primer varen SSL s certifikatom, Softaculous, strokovnjak za neželeno pošto, Cloud Flare, LiteSpeed. Poleg tega lahko delate s 100 parkiranimi domenami, hkrati pa prejemate tudi dnevne varnostne kopije.
 • Največji je Poslovno gostovanje z mesečno ceno 25,94 USD. To je veliko večje v primerjavi s prejšnjima dvema, vendar dejansko ni tako veliko, če upoštevate vse neomejene stvari, ki jih dobite z načrtom. Na voljo je s 125 GB prostora na disku, pasovna širina je 5000 GB in tokrat so vse baze podatkov, parkirane domene in računi neomejeni. Poleg predhodnega načrta bodo vaša spletna mesta delovala na pol-namenskih strežnikih, vključen je tudi namenski naslov IP.

Načrti za namenske strežnike

To so bile vse možnosti skupnega gostovanja, ki jih ponuja JaguarPC. Zdaj pa si oglejmo njihove Namenski strežniški načrti vse to vam zagotavlja 99,99% produktivnosti, tako da so te skoraj ves čas pripravljene in vam sploh ni treba skrbeti.

Izbirate lahko med štirimi načrti in vsi ti bodo dali 10Mbps neomejene pasovne širine, neomejenega prometa, korenskega dostopa in možnost ponovnega zagona sistema na daljavo. Poleg tega boste lahko implementirali vse vrste jeder in delali na spletnih mestih in aplikacijah na lastni platformi JaguarPC.

Cene za te namenske strežniške načrte segajo od 127 USD / mesec vse do 267 USD / mesec, odvisno od tega, kako močan želite, da je strežnik. Obstajajo štiri posebne konfiguracije za vsako z vrhunskimi procesorji Intel Xeon E3 in najmočnejša z dvema procesorjema Intel E5. Dražji je paket, večji je tudi RAM in prostor na disku.

Gostovanje preprodajalcev pri JaguarPC

Ko gre za Gostovanje preprodajalcev, Tudi uporabniki JaguarPC so precej zadovoljni. V štirih posebnih načrtih, ki jih ponujajo, je na voljo veliko možnosti. Načrti so na voljo tako za ameriške kot ameriške preprodajalce, pa tudi z neomejeno pasovno širino, e-poštnimi naslovi, računi FTP in preprodaji ter baze podatkov. Načrti gostovanja prodajalcev vključujejo tudi te funkcije:

 • Nadzor je dovoljen
 • Račune je mogoče preseliti (omejeno na 25)
 • Popolnoma brezplačen hitri SSL
 • Prilagoditev strežnika imen
 • Vključen je spletni strežnik Litespeed
 • Vključen je sistem CloudLinux OS
 • Dobivate račune SSL, Master in prodajalca domen
 • Dnevne varnostne kopije R1Soft
 • Visoko zmogljiv graditelj spletnega mesta (RVSiteBuilder)

JaguarPC ponuja svoje načrte gostovanja prodajalcev s cPanelom, najcenejši načrt, imenovan Lite, pa vam daje 10% popusta, če prodajate namenske strežnike ali VPS strežnike, medtem ko največji napredni načrt prihaja z 20% popustom. Recimo, da želite 36-mesečno predplačniško možnost, potem program Lite znaša 12,96 USD, standardni 19,95 $, pro $ 35,95 in napredni načrt stane 56,95 $, zadnja dva pa sta le 12 mesecev.

Možnosti gostovanja VPS

Če želite investirati v VPS gostovanje namesto tega vam lahko JaguarPC ponudi tudi štiri načrte za to možnost. Tu so na voljo tudi neomejene funkcije, o katerih smo prej govorili, vključno z e-poštnimi računi, domenami, FTP, vhodno pasovno širino in bazami podatkov MySQL.

Načrti podpirajo tudi različne operacijske sisteme, kot so Fedora, Windows, Suse, Debian in CentOS. Dva poljubna naslova IP, oddaljeni skrbniški dostop in dnevne varnostne kopije so poleg uporabnika VPS JaguarPC deležni vsak uporabnik. Če izberete njihov 12-mesečni načrt, potem so to štiri možnosti:

 • 5 GB RAM-a, pasovna širina 10TB, 2 jedra in 30 GB prostora za mesečno naročnino 27 USD
 • 3 GB RAM-a, 15TB pasovne širine, 2 jedra in 60 GB prostora za mesečno naročnino 47 USD
 • 4 GB RAM-a, 20 TB pasovne širine, 3 jedra in 90 GB prostora za mesečno plačilo 67 USD
 • 6 GB RAM-a, 25 TB pasovne širine, 4 jedra in 120 GB prostora za mesečno plačilo 97 USD

Nastavitve so brezplačne za vse načrte in izbirate lahko med tremi nadzornimi ploščami: WHM, Plesk in cPanel.

Gostovalni načrti za nereguliran oblak VPS

Z JaguarPCom imate Cloud VPS v Atlanti, Dallasu in New Yorku in vsak od njih ima nabor osem različnih načrtov. Od majhne cene v višini 4 USD lahko vse do načrta 141,6 $ odvisno od specifikacij, ki jih potrebujete.

Prvi načrt je resnično osnovni, kot je bilo pričakovano: 1 jedro, 20 GB prostora na disku, 512 MB RAM-a in 1TB pasovne širine. In to je zelo močan najdražji načrt VPS v oblaku: 12 jeder, 420 GB prostora na disku, 36 GB RAM-a in 20 TB pasovne širine, in seveda je vsak načrt vreden vašega denarja, saj si vedno prizadevajo, da bodo cene dostopne vsem..

Lastnosti gostovanja JaguarPC

Ena največjih stvari pri JaguarPC je, da ponuja veliko funkcij. Zdaj, če iščete podjetje za spletno gostovanje, ste verjetno že preverili tudi nekaj drugih podjetij. Obstajajo tiste funkcije, ki jih ponuja vsako gostovalno podjetje, in obstajajo tiste, ki so glavne značilnosti gostovanja JaguarPC. Poglejmo, kaj so glavne prednosti izbire JaguarPC.

 • Najprej JaguarPC Podpira tako Linux kot Windows kar bi lahko bilo koristno za tiste, ki nimajo prednost le enega od obeh. Njihova podpora za dva OS preprosto kaže, da ne razmišljata dvakrat, ko gre za vlaganje v njihovo opremo.
 • Če imate podjetje, ki služi lokalnim strankam, je dejstvo, da je ustanovil podjetje JaguarPC Pet podatkovnih centrov v ZDA. in Eden v Veliki Britaniji. lahko pomagajo, da svojim strankam zagotovite boljšo spletno izkušnjo. Izberete lahko središče, ki je najbližje vaši regiji, kar bo zagotovilo lepo hitrost nalaganja strani za obiskovalce spletnega mesta. Tudi dejstvo, da se je JaguarPC od leta 1998 toliko razširil, samo dokazuje njihov uspeh.
 • JaguarPC ponuja malo Brez upsells in Veliko zastonj, tudi če izberete najmanj drage načrte. Vedno dobite brezplačne dnevne varnostne kopije, ki bi lahko bile koristne, medtem ko lahko uporabljate prenose, SSL, filtre, oblikovalce strani, zaščito z geslom in upravljate tudi svoj DNS. Te dobesedno prihajajo z vsemi razpoložljivimi načrti.

JaguarPC podporo uporabnikom

JaguarPC je z obsežno količino koristnih videoposnetkov in zbirke znanja poskrbel, da bodo uporabniki lahko sami odpravili osnovne težave. Prav tako nudijo ustrezne smernice, ki jih potrebujejo za brezhibno izkušnjo s spletnim gostovanjem.

Poleg tega se lahko na forumu skupnosti postavijo kakršna koli vprašanja, povezana s spletnim gostovanjem, kjer si ljudje med seboj pomagajo v različnih temah, če se zataknejo. Dnevni odmerek znanja o spletnem gostovanju lahko dobite tudi z branjem njihovega bloga, kjer ekipa JaguarPC deli veliko informativnih člankov.

Njihove podporne skupine se lahko obrnejo prek štirih različnih kanalov, vključno s klepetom v živo, telefonom, e-pošto ali njihovim sistemom za izdajo vozovnic. Vsak podatkovni center ima svojo ekipo in ti so stalno na voljo, če imate težave z gostovanjem JaguarPC.

Želijo biti na voljo povsod, zato jih lahko najdete tudi na najbolj priljubljenih platformah družbenih medijev. JaguarPC je močno prisoten v Google Plusu, Twitterju, Facebooku in LinkedInu.

Prednosti in slabosti podjetja JaguarPC

JaguarPC jamči, da je popolno 100-odstotno podaljšanje časa in njihova storitev resnično nenehno stalno. Vendar se vedno lahko zgodijo nepričakovane stvari. Torej v primeru, da strežnik ne deluje, JaguarPC svojim uporabnikom povrne ceno ur izpadov x10. Njihova glavna prednostna naloga je, da so njihovi uporabniki zadovoljni s storitvijo in v tem so precej dobri.

Če vam načrti niso bili všeč, lahko svoj denar zahtevate v 45 dneh. Poleg tega so zelo koristni, ko gre za selitev spletnega mesta in vam omogočajo takojšnjo namestitev. Če želite vzdrževati spletno mesto, ki nenehno deluje in je popolnoma optimizirano, potrebujete odlično podporo strankam in JaguarPC je v tem še posebej dober. Toda o tem se bomo pozneje pogovorili malo več.

Naj povzamemo najbolj očitne prednosti in slabosti, s katerimi se boste lahko soočili, če na ožjem seznamu izberete JaguarPC:

Prednosti

 • Vrhunska strojna oprema strežnika
 • Veliko različnih načrtov in dostopnih cen
 • Posadka JaguarPC učinkovito uporablja socialne medije in forum za stranke za pomoč
 • Njihova podpora strankam vas nikoli ne pusti na cedilu

Slabosti

 • Podpora na podlagi vstopnic in klepet v živo bo morda treba izboljšati
 • Nekaj ​​uporabnikov se je pritožilo nad preobremenjenimi strežniki
 • Na različnih spletnih straneh oglašujejo v nekoliko drugačnih odstotkih

Zaključek pregleda JaguarPC

Še enkrat, vsekakor ena izmed najboljših ponudb, če si ogledate njihovo podaljšanje. Z izbiro JaguarPC boste dobili prijazno in zanesljivo spletno gostovanje, na katerega lahko računate. Ima veliko možnosti, tako da v primeru, ko se vam zdi, da vaš načrt spletnega gostovanja potrebuje nadgradnjo, naslednji načrt ni tako velik za skok.

Če ga primerjate z drugimi podjetji za spletno gostovanje, potem boste seveda našli nekaj razlik. Lahko se razlikujejo v hitrosti nalaganja strani, cenah, podpori strankam ali kaj podobnega, a na koncu dneva želite zanesljive in brezhibne načrte za spletno gostovanje, ki ustrezajo vašim pričakovanjem in ustrezajo vašemu proračunu.

JaguarPC vedno ponuja veliko dodatnih funkcij in široko paleto načrtov za spletno gostovanje, ki so odlični za posameznike in vse vrste podjetij. Obljubljajo veliko, a lahko tudi podprejo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector