Pregled omrežnih rešitev

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Pregled omrežnih rešitev
0 9 мин.

Pregledovanje ponudnikov gostovanja je včasih naporno potovanje, ki je napolnjeno z razočaranjem in isto stvarjo znova in znova. Podjetja samo kažejo, da svoje stranke vidijo kot neumne goveje krave, ki jih lahko vedno več in več dovajajo. Njihova najljubša človeška lastnost je nevednost, zaradi katere ljudje kupujejo dražje pakete v upanju, da bo njihovo spletno mesto nekako boljše. Na žalost ni videti, da bi vsako gostiteljsko podjetje uporabnikom nudilo izjemno storitev. Zato sem do njih zelo kritičen.


Današnji trg spletnega gostovanja je napolnjen s toliko imeni, da jih je nemogoče spremljati. Nekateri od njih so iskreni in pošteni, kar strankam pomaga doseči njihove cilje. Drugi pa samo nastavijo nekaj strežnikov in prosijo za vaš denar. Najti je brezplačno storitev, ki ima v pregledu hitrost in čas upodabljanja, hkrati pa nudite podporo strankam, ki uporabniku resnično zdi, da ima nekdo hrbet.

Zakaj tako dolgo hrepenenje o takšnih hromih gostovalnih storitvah? Ker so omrežne rešitve ravno tisto, na kar sumim. Ne ponuja veliko več kot osnove skoraj vsakega dostojnega gostovanja. Seveda so v mnogih pogledih precej spodobni in zanesljivi, a za svoje stranke čakajo številna presenečenja. Kljub temu je bilo nekaj prijetnih presenečenj, zaradi katerih sem ponovno preučil svoja mnenja, zato je vredno preučiti, kaj lahko omrežne rešitve ponudijo. Bodite z mano v tem pregledu in se prepričajte sami!

Pregled omrežnih rešitev

Omrežne rešitve obstajajo že od leta 1979, vendar to ni bilo vedno gostiteljsko podjetje in tudi zdaj ni samo gostovalno podjetje. Začelo se je kot svetovalno podjetje za informacijsko tehnologijo in kmalu postalo registrator domene. Delali so res dobro s prodajo imen domen, vendar to ni trajalo po potrditvi ICANN-a leta 1998.

Zadnjih 20 let Network Solutions spreminja lastnike, kot ljudje prestavljajo hlačke. Veliko podjetij z lastniškim kapitalom je bilo v lasti podjetja, kar je na koncu povzročilo veliko zmede. Dve odmevni varnostni težavi sta na spletu.com prodali omrežne rešitve za 405 milijard ameriških dolarjev, zaradi česar je bilo podjetje veliko manjše.

Od takrat Network Solutions ponuja številne storitve, kot so razvoj spletnih strani, storitve spletnega trženja, trženje po e-pošti in e-poštne rešitve ter storitve gostovanja. So globoko zakoreninjene v spletnih storitvah in imajo veliko strokovnjakov, ki poznajo vsak vozel in trk spletnega mesta ali spletnega podjetja. Zaradi tega so za podjetja, ki bi se želeli podružiti v spletni svet, precej solidna rešitev v celoti. Čeprav samo želite storitev gostovanja, je treba veliko upoštevati. Ker podjetje ponuja številne storitve, so nekatere izmed njih pritekle tudi na svojo spletno gostovanje platformo. Zaradi tega so po mojem mnenju edinstveni in jih je vredno videti.

Načrti omrežnih rešitev in cene

Kot sem že rekel, Network Solutions ne gre samo za spletno gostovanje, ponujajo množico drugih storitev, ki spadajo pod popolnoma različne kategorije. Začeli bomo s pregledom njihovih osnovnih načrtov gostovanja in nato prešli na druge storitve, ki jih ponujajo uporabnikom.

Network Solutions ima nekaj precej nizkih cen, kar mi je zelo všeč. Njihovi načrti za skupno gostovanje se začnejo pri 2,99 USD / mesec. To je poštena ponudba in težko bi našli katerega koli drugega spodobnega načrta s tako nizko ceno. Ker pa so tudi podjetje za spletno trženje, je njihov drugi deljeni načrt gostovanja načrt spletnega gostovanja in trženja. To pomeni, da se bodo lahko lotili nekaterih preprostih storitev SEO, na primer naštevanje vašega poslovnega profila v številnih iskalnikih, za katere sploh ne veste, in pri večjih, kot so Google, Bing in Yahoo!.

Prvi načrt gostovanja, ki sem ga omenil v načrtu Essential, se začne s samo 2,99 USD na mesec, s 300 GB prostora na trdem disku in neomejeno pasovno širino. Na voljo je tudi 25 FTP računov in 1000 e-poštnih računov z 1 GB prostora za shranjevanje na račun. To je veliko, če upoštevamo, da vam nekatera podjetja dajo samo 100 MB na e-poštni račun.

Sledi Strokovni načrt, ki ponuja tudi marketinške storitve. Na voljo je tudi s 500 GB prostora na trdem disku in neomejeno pasovno širino. Preostanek rezervacij je podvojen s 50 FTP računi in 2500 e-poštnih okenc s 1 GB prostora za shranjevanje. Na voljo vam bo tudi programska oprema za statistiko za vaše e-poštne račune.

Končno je tu še načrt gostovanja, trženja in trgovine, ki vam nudi dodatne marketinške storitve in vse ostalo, kar potrebujete za zagon spletne trgovine. Dobili boste potrdilo SSL, nakupovalna vozička in katero koli drugo programsko opremo, ki jo potrebujete za zagon spletnega mesta. Stane le 4,99 USD / mesec, kar je zelo solidna ponudba. Večina podjetij zaračuna 10 USD + za iste storitve.

Vse storitve imajo brezplačno ime domene in dodatnih 100 kazalcev domen.

Network Solutions ponuja tudi VPS gostovanje za 40 dolarjev na mesec. Zagotavlja 512 MB RAM-a, 24/7 podporo v živo, 10 GB prostora za shranjevanje in 500 GB prenosa podatkov.

Network Solution se začne res poceni, vendar uporabljajo podobne trike, kot jih počne vsako drugo podjetje. Seveda ste kupili ugoden paket za 2,99 USD / mesec, a takoj ko začnete graditi svoje spletno mesto, boste morali nenehno gledati podroben zaslon za obračun, da boste vedeli, kam je šel toliko vašega denarja. Obstaja veliko prodajnih dodatkov in dodatkov, ki se samo prodajajo, ko delate na svojem spletnem mestu.

Če pustite gumb za samodejno obnavljanje vklopljen, boste presenečeni, koliko denarja boste porabili. Omrežne rešitve bodo povišale cene za obnovitev domenskega imena za 50%, ko se bodo počutile tako.

Podpora za omrežne rešitve

Zdaj sem se res razočaral nad omrežnimi rešitvami, ko sem pozabil na senčno cenovno strukturo in množico prodaj. Moja izkušnja z njihovo podporo strankam ni bila preveč prijetna, prav tako nisem naletela na številne pozitivne ocene. Prav tako kupci ali drugi recenzenti niso o visokem spoštovanju govorili o podpori strankam Network Solutions, kar namiguje, da ponujajo storitev sranje 24/7/365.

Ljudje pravijo, da so trajali dnevi, da so dosegli svojo službo za podporo strankam, tudi ko so bili na spletu. Vendar obstajajo časi, ko jih sploh ni mogoče doseči, ker so brez povezave. Z leti so si ustvarili zelo slab ugled. Za podjetje, ki je staro približno 40 let, je to nesprejemljivo. Edina doslednost, ki jo najdete v njihovem oddelku za podporo strankam, je stalno nezadovoljstvo med njihovimi strankami.

Zdi se, da čeprav ponujajo množico spletnih storitev, se jim zdi, da sploh niso vredni zaupanja. Eno najboljših mnenj, ki sem jih prebral o storitvi za podporo strankam Network Solutions, je naslednje: “Če nimate visokega krvnega tlaka, boste z omrežnimi rešitvami.” Mislim, da je to dovolj za splošno idejo.

Počakaj! Še boljše postane! Čeprav je njihova redna podpora strankam vseskozi zanič, ponujajo storitev, ki je še nisem videl. Imenuje se Premium Podpora. Se bodo dejansko pogovarjali z mano, če jo plačam? Bom postal VIP? Nihče ne ve in imam občutek, da je bolje tako.

Prednosti in slabosti uporabe mrežnih rešitev

Zdaj, ko sem razčlenil storitve Network Solutions, je čas, da ga postavim v bolj prebavljivo obliko. Poglejmo, ali profesionalci dejansko lahko odtehtajo slabosti (spojler: ne morejo). Ta seznam slabosti je dolg. Nisem pričakoval, da bom moral razbrati toliko razočarajočih dejstev o omrežnih rešitvah, ampak so jih “prosili” za njih.

Prednosti

 • Hitra aktivacija računa – Pri ponudniku gostovanja je vedno dobro, če ne potrebujete dolgo časa, da registrirate račun in ga aktivirate. Ni treba čakati na preverjanja, potrjevanja in druge vrste neumnosti. Vaš račun bo nastavljen v nekaj klikih.
 • Preprosto spremenite svoje načrte – Če je vaše podjetje doseglo točko, ko mora rasti, in za to potrebuje dodatno ognjeno moč, ima Network Solutions enostavno rešitev. Z nekaj kratkimi kliki lahko takoj kupite zmogljivejši paket in imate na razpolago veliko več strežniških virov.

Slabosti

 • Vpliv spleta 2.0 – Veliko slabega, kar je storil Network Solutions, je posledica dejstva, da je od uvedbe podjetja vsaj 10-krat spremenil lastnike. Leta 2011 jo je prevzel Web.Com, približno polovica prvotnega osebja podjetja pa je morala oditi zaradi zmanjšanja. Pustili so ji skladne podgane, ki pomagajo preusmeriti to podjetje le na vir bogastva, namesto na pošten posel.
 • Preveč upsells – Gumb za samodejno obnovo je smrtna želja. Ko ga pritisnete, vam bomo zaračunali več, kot ste sprva pričakovali. Po registraciji vas čaka tudi veliko upsells. Tudi ko se obrnete na skupino za podporo strankam, da namesti novo funkcijo ali poišče pomoč pri izvajanju nečesa, bodo rekli, da je to mogoče le, če nadgradite na višji načrt. Način poslovanja z omrežnimi rešitvami.
 • Brez garancije vračila denarja – Ko se registrirate v omrežne rešitve, ne boste mogli izstopiti, ne da bi vam zaslužili denar. So eno prvih podjetij, ki sem jih srečala, ki nimajo preizkusnega obdobja za svoje storitve.
 • Umazana odpovedna politika – Če želite preklicati račun, boste plačali precej visoko pristojbino, imenovano Processing Fee. Če boste preklicali naročnino, vas bo stalo 34,99 USD. Še vedno te morajo dojiti še enkrat, preden odideš.

Zaključek

Ali priporočam uporabo storitev Network Solution? Definitivno ne! Preveč je prodajnih mest in preveč mest, da ne boste dobili pomoči, ki so vam bile obljubljene, in na koncu plačajte veliko denarja za nič.

Bolje pojdite z uglednim ponudnikom gostovanja, kot sta InMotion ali BlueHost, in se izogibajte NetworkSolutions.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector