Pregled tekočih spletnih strani

Danes imeti odlično spletno stran pomeni vse. Vaše spletno mesto je vaše okno v svet. To je najbolj učinkovit način, da sebe in svoje izdelke predstavite svetu. Nekateri lahko rečejo, da je imeti odlične predstavitve skoraj enako pomembno kot imeti odličen izdelek.


Vsako dobro spletno mesto mora imeti veliko enako pomembnih komponent; mora biti uporabniku prijazen, privlačen za oko, funkcionalen in enostaven za krmarjenje. Toda ena zelo pomembna stvar je pogosto zanemarjena; gostovanje.

Pridobite do 50% popusta z našimi kodami kuponov LiquidWeb.

Vsako veliko spletno mesto gosti odličen ponudnik gostovanja. Mnogi ljudje ne vidijo, kako pomembno je to, preprosto zato, ker stranke ne zanimajo, ker tega ne morejo videti.

Toda, ali lahko vidijo, da je vaše spletno mesto propadlo? Ali lahko vidijo, da je počasen in odziven? Ali lahko vidijo sporočila o napakah? Kaj pa varnostna opozorila?

Vse to bodo opazili. In zaupajte nam; sodobni uporabniki interneta nimajo potrpljenja. Preprosto bodo našli spletno mesto, ki dejansko deluje in deluje hitro. Raje bodo iskali spletno mesto, ki je varno in skrbi za svoje zasebne podatke. Izgubili boste obiskovalce, ki so vaše potencialne stranke, in z njimi, ko odidete drugam, boste izgubili ugled in denar.

Imeti odličnega ponudnika gostovanja je ključnega pomena. Služi kot trden temelj za gradnjo. Res je, kupci tega ne morejo videti, zagotovo pa ga čutijo.

Če vaše spletno mesto že pritegne promet in če ste prerasli prejšnjega ponudnika in želite nekaj boljšega in večjega, poskusite z Liquidweb. Ta ponudnik gostovanja je dobro znan po svojem varnost, zanesljivost, hitrost in bogate lastnosti.

LiquidWeb – Najbolje upravljano gostovanje!

Ne glede na to, ali ste samostojni zastopnik, agencija, lastnik majhnega ali velikega podjetja ali podjetja in iščete zanesljivo rešitev za upravljanje gostovanja, je LiquidWeb prava pot. Ponujajo tudi preprodajalce, e-trgovino, WordPress, app, PCI in HIPAA skladno spletno gostovanje.

Začni zdaj! »

Pregled tekočih spletnih strani

Liquidweb je zasebno podjetje, ki ima v lasti in upravlja 3 zasebne podatkovne centre z odvečnim sistemom moči, hlajenja in omrežja. To jim omogoča, da vedno zagotavljajo hitrost, zanesljivost in varnost.

To podjetje ima enega najmočnejših ugledov v poslu s spletnim gostovanjem. Gosti spletna mesta nekaterih velikih blagovnih znamk, vključno z ESPN, MTV in FedEx. Ne morete dobiti boljšega priporočila od tega, če ti velikani zaupajo Liquidweb, mora biti zanesljiv.

Tekoči splet se ni odločil za skupno gostovanje. Torej, če ste na proračunu in šele zaženete spletno stran in še vedno preizkušate vode, Liquidweb verjetno ni za vas. Njegov cilj je že uveljavljena spletna mesta, vsaj srednje velika, a po možnosti premium in na ravni podjetij.

Če pa imate spletno mesto v porastu in globlji žep, ne morete narobe z Liquidweb, saj je eden vodilnih v industriji.

Tekoča spletna stran & Podpora

Pri izbiri podjetja za spletno gostovanje za podjetja bi morali biti vaša glavna skrb, uptime, varnost in tehnična podpora.

Podporna varnostna podpora za tekoče poslovanje

Tekoča spletna stran

Tukaj sije Tekoča mreža; ponujajo 100-odstotno garancijo za produkcijo. Upoštevajte, da mnogi drugi ponudniki “zahtevajo” 99. nekaj, kar je v nastavitvi. Tekoča mreža vam ne obeta le 100%, ampak jo prinaša. In če tega ne storijo, vam ponudijo desetkratno nadomestilo za čas izpada. Če torej vaše spletno mesto ni na voljo za eno uro, boste prejeli 10 ur nadomestila za svoj račun. To vam dokazuje, da Liquidweb gostovanje jemlje resno in lahko v celoti pričakujete 0 izpadov, če se odločite, da bo vaše spletno mesto gostovalo na njihovih strežnikih.

Liquidweb ima tako 30-minutno garancijo za začetni odziv kot 30-minutno garancijo za zamenjavo strojne opreme. To pomeni, da če se kakšna težava zgodi ali če kakšen del vaše strojne opreme odpove, jih boste lahko hitro dosegli in vse bodo rešili v kratkem..

Varnost in podpora LiquidWeb

Liquidweb ponuja veliko varnostnih možnosti. Sem spadajo požarni zidovi, SSL, VPN, pregledovanje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme, preprečevanje napadov DDOS in številne druge funkcije. Tudi Liquidweb-jeva skupina za spremljanje sonarja nenehno išče grožnje in težave ter jih učinkovito odstranjuje.

Ker je Liquidweb najboljša možnost, lahko pričakujete, da boste dobili eno najboljših podpornih skupin v industriji spletnega gostovanja. Imenuje se Heroic podpora. Sedež imajo v svojih podatkovnih centrih, zato lahko po potrebi sami ročno preverijo težave.

To je zelo pomembno, zato Liquidweb izstopa od svoje konkurence, saj mnoga druga podjetja oddajajo svoje telefone in klepetalnice. Do podporne ekipe Heroic se lahko obrnete po telefonu, klepetu v živo ali sistemu vozovnic.

Imajo tudi odlično bazo znanja. Herojska podpora zagotavlja, da se boste na minuto ali manj oglasili na telefon ali poklepetali, na voljo pa vam je 24/7/365. Pomagali vam bodo pri vsem in naredili marsikaj brezplačno, za kar bodo plačevali drugi, vključno s selitvijo spletnega mesta.

Načrti tekočih spletnih strani & Cenitev

liquidweb načrtuje cene

Kot že omenjeno, Liquidweb nima skupnih načrtov gostovanja. Namesto tega ponuja široko paleto upravljanih paketov WordPress, VPS in namenskih strežniških paketov.

Gostovanje namenskih strežnikov

Liquidweb ponuja številne rešitve za strežnik. Najprej lahko izbirate med tremi lokacijami, ameriškim osrednjim mestom (Michigan), ameriškim zahodom (Arizona) in EU (Amsterdam).

Vsak namenski strežnik Liquidweb je v celoti upravljan. Izberete lahko, da bo strežnik Linux ali Windows. Ne glede na to, za kateri strežnik se odločite, dobite nabor dodatkov. Ti vključujejo zaščito pred napadi DDOS, brezplačno varnostno kopiranje, brezplačno Gigabit Uplink, brezplačno Cloudflare CDN, brezplačno varnost ServerSecure. Vsi namenski strežniki delujejo na primarnih pogonih SSD RAID 1. Izbirate lahko med cPanel in Plesk.

Izbirate lahko med namenskimi strežniki z enim ali dvojnim procesorjem glede na potrebe vašega spletnega mesta.

 • Posamezni procesorski strežniki stanejo od 199 dolarjev na mesec do 429 dolarjev na mesec. Dobre so za spletna mesta in aplikacije z velikim prometom, gostovanje baz podatkov, gostovanje datotečnih strežnikov in gostovanje preprodajalcev.

Najcenejši načrt posameznega procesorja deluje Intel Xeon E3-1230 v5 4 Cores @ 3,4 Ghz, ima 16 GB RAM-a, 2x 250 GB SSD primarnega diska, 1 TB SATA rezervnega pogona in 5 TB pasovne širine. To pomeni, da je tudi njihov najcenejši namenski strežnik precej močan.

 • Dvojni procesorji porabijo več energije, hkrati pa stanejo tudi več. Najcenejša stane 389 dolarjev na mesec, najdražja pa kar 859 dolarjev na mesec. Toda za to obstaja dober razlog; njihovi dvoprocesorski strežniki so odlični za gostovanje številnih spletnih mest, aplikacij z veliko vira, velikih baz podatkov ali gostovanja preprodajalcev velikih količin.

Najcenejši namenjen dvojnemu procesorju namenjen strežnik Intel Xeon E5-2620 v4 16 Cores @ 2,1 Ghz, ima 32 GB RAM-a, 2 × 250 GB SSD primarni pogon, 1TB SATA varnostne kopije in 8 TB pasovne širine.

Stormi namenjeni strežniki

To je nekaj novega. Namenska strojna oprema v kombinaciji z zmogljivimi funkcijami v oblaku. Če izberete strežnik, namenjen nevihti, boste lahko naročili točno tisti strežnik, ki ga potrebujete.

Na spletni strani Liquidweb Storm namenskih strežnikov vam bo predstavljen grafikon. Tam lahko izberete točno želeno strojno opremo; število jeder, hitrost jedra, pogoni, razporejeni po vrsti in skupnem prostoru, ter potrebna količina RAM-a.

To je res edinstveno, saj vam omogoča čim več prilagajanja, kar lahko imate le pri Liquidwebu. Cenovni razpon je tudi velik, od 159 dolarjev na mesec do kar 1359 dolarjev na mesec.

Toda tudi najcenejši strežnik, namenjen stormu, ima CloudFlare CDN, izboljšano varnost, zaščito pred napadi DDOS in vgrajeno varnostno kopijo.

Gostovanje v oblaku VPS

Če se vam zdi namenska strežniška moč ali cene preveč, potem je verjetno VPS gostovanje za vas. Vsi tekoči VPS VPS so v celoti upravljani. To pomeni, da bodo za vas opravili vse težje dviganje in potem bo edina skrb, ki jo boste imeli, vodenje vašega podjetja.

Izbirate lahko med različnimi načrti za Linux in Windows VPS. Načrti VPS se gibljejo od 59 dolarjev na mesec do 219 dolarjev na mesec. Vsi načrti imajo 5 TB Transfer, brezplačen požarni zid Storm, spremljanje v realnem času, razpoložljivost Cpanel / Plesk itd..

Glavna razlika je v strojni opremi; število jeder, količina RAM-a in prostor za shranjevanje. Najcenejši načrt ima 2 jedra, 40 GB SSD, 2 GB RAM-a. Če ugotovite, da noben njihov vnaprej sestavljen načrt ne ustreza vašim potrebam, lahko ustvarite tudi po meri. Te gredo kar do 20 jeder, 1,6 TB SSD, 256 GB RAM-a, tako da bo pokrito tudi največje spletno mesto.

Upravljavec WordPress gostovanja

Nenazadnje: WordPress rešitve so upravljale s sistemom Liquidweb. Na voljo so tri možnosti od 189 dolarjev / mesečno 289 dolarjev na mesec. Gostijo lahko različno število spletnih mest (10-20-40), imajo različne količine prostora za shranjevanje (100-150-300 GB) in vsa imajo pasovno širino 5 TB.

Liquidweb ponuja namestitev z enim klikom in ima že vnaprej nameščen CMS, tako da ne boste izgubljali časa za dolgočasne in dolge namestitve.

Liquidweb zagotavlja, da bo vaša vsebina in vaše spletno mesto varno. Imajo nadzornik nadgradnje pred PHP, monitor za naknadno varnostno kopiranje, nadzor nadgradnje pred vtičniki in monitor zlonamerne programske opreme. Prav tako poskrbijo, da vaše spletno mesto ostane zelo hitro, in to storijo s stiskanjem slik, predpomnilnikom na celotnem mestu in z zakasnjenim nalaganjem slik in z uporabo PHP 7.

In če upravljate z več spletnimi mesti hkrati, nimate razloga za skrb; Liquidweb ima partnerstvo z iThemes, tako da lahko posodobite kar 100 spletnih mest hkrati.

Prednosti in slabosti LiquidWeb

Prednosti:

 • Kakovost in zanesljivost
 • Odlične specifikacije
 • Odlična notranja podpora
 • Raznolikost v namenskem, oblačnem in VPS oddelku

Slabosti:

 • Cene premium
 • Premium-klientelo usmerjeno, brez skupnega gostovanja

Zaključek pregleda tekočega spletnega mesta

Če imate veliko spletno mesto, tako po velikosti kot po prometu, ki ga privlači, in če se še povečuje, morate brez zadržkov izbrati Liquidweb. Liquidweb je dolga leta pogumno ohranil svoj vrhunski ugled in je še vedno eden najlepših primerov, kako pravilno pristopiti k spletnemu gostovanju.

Liquidweb je spletna elitna gostovanja. Vsekakor niso poceni, a bodite prepričani, da je s tekočino Liquidweb kakovost bolj kot prej.

Če menite, da je vaše spletno mesto dovolj veliko, pojdite naprej, poskusite Liquidweb, ne bo vas razočaral in ima 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map