Pregled vztrajnika

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Pregled vztrajnika
0 9 мин.

Priljubljenost WordPressa kot sistema za upravljanje z vsebinami je nenehno visoka, in ker WordPress še naprej pridobiva vse več zemlje, to počnejo tudi podjetja za spletno gostovanje, ki ponujajo upravljane storitve gostovanja WordPress. Med njimi je Flywheel trendovski spletni gostitelj, ki ponuja upravljano gostovanje WordPress-a za agencije, oblikovalce in razvijalce.


V primerjavi z navadnim deljenim gostovanjem upravljano gostovanje WordPress vključuje številne “dodatne” storitve, vgrajene v paket gostovanja, katerih cilj je poskrbeti za posodobitve, varnostne kopije, optimizacijo hitrosti, varnost, uptime in druge tehnične vidike spletnega mesta WordPress, da se lahko osredotočite na druge vidike vašega podjetja.

Od ustanovitve leta 2012 je Flywheel uspel razviti svoje poslovanje, čeprav je bil v visoko konkurenčni niši. Torej, kaj loči Flywheel od drugih upravljanih ponudnikov gostovanja WordPress? Naš pregled z muhami spodaj vam bo prinesel odgovore!

Hiter pregled FlyWheel

raztopine vztrajnikov

Flywheel navdušuje že od samega začetka: Njegova sveža spletna stran in vrtoglava spletna stran je nedvomen plus, še posebej, ker so si prizadevali pritegniti oblikovalsko množico, na katero je morda težje narediti vtis s preprostim spletnim mestom.

Hitro drsenje na njihovi glavni strani ponuja informacije o lastnostih gostovanja in izhodiščnih cenah njihovih storitev, tako da lahko hitro pogledate, kaj lahko pričakujete od Flywheel-a.

Poleg storitev, ki jih pričakujete od upravljanega načrta WordPress, Flywheel ponuja tudi eleganten nabor razvojnih orodij (urejanje spletnega mesta, kloniranje spletnih strani, načrte) in orodij za upravljanje delovnega toka, ki bodo vzbudili zanimanje razvijalcev in agencij.

Flywheel zagotovo izgleda del, vendar je to dobra možnost za upravljano gostovanje WordPress-a? Pojdimo v trmasto goro vesoljskega gospoda WordPress, ki ga upravlja Flywheel.

Načrti & Cenitev

Načrte WordPress z upravljanjem z gonilnikom ponujamo v treh kategorijah – enojni načrti spletnega mesta s posameznimi namestitvami ob plačilu, množični načrti z 10+ namestitvami WordPress-a in prilagojeni načrti WordPress-a, ki jih upravlja Flywheel Enterprise, za bolj robustne potrebe po gostovanju WordPress-a.

cene vztrajnikov

Kategorija Single Plans ponuja tri pakete v cenovnem razponu od 15 do 75 USD / mesec, razen če se prijavite za letne načrte, ki ponujajo 1-mesečni popust. Ti načrti segajo od začetnega paketa do profesionalne možnosti. Brezplačna migracija spletnega mesta in brezplačen SSL sta vključena v vse načrte. Medtem ko nižje stopnje plačev dodatno plačujejo za podporo CDN ali večstransko podporo, poklicni načrt vključuje te brezplačno.

Glede na vire je na voljo shranjevanje od 5 GB do 20 GB in pasovna širina od 250 GB do 1 TB, medtem ko se omejitve za obiskovalce gibljejo od 5.000 mesečnih obiskov do 100.000 mesečnih obiskov.

Kategorija WordPress v upravljanju skupnih načrtov ponuja pakete v cenovnem razponu od 100 do 250 dolarjev za vnaprej konfigurirane načrte z do 30 namestitvami WordPress-a in možnost po meri po meri za namestitve WordPress 30 in več. Tudi tukaj lahko z letnimi načrti uživate v mesecu dni.

Vnaprej konfigurirani načrti imajo mesečni limit 150.000 obiskov za samostojni načrt in 600.000 obiskov za načrt agencije. Kar zadeva vire, ti načrti nudijo 40 do 120 GB prostora na disku, 4 TB do 8 TB pasovne širine, brezplačno SSL potrdilo, CDN, večstransko podporo in urejanje spletnega mesta. Za vire po meri in milijone mesečnih obiskov priporočamo, da zaprosite za ponudbo po meri.

Načrtovalni program WordPress, ki ga upravlja Enterprise, Flywheel Blue ponuja ponudbo infrastrukture za WordPress na ravni podjetja, takojšnje skaliranje prometa, upravljane posodobitve, dnevno zdravstveno preverjanje, varnost podjetja z avtomatskim pregledovanjem zlonamerne programske opreme, varnostno spremljanje in popravljanje, načrti za obnovitev po nesrečah, brezplačen SSL, premija SLA, vgrajen samodejni preklop, namensko upravljanje računa itd. Cene se začnejo pri 2500 USD / mesec.

Zainteresirani za prodajalca gostovanja se lahko pridružijo partnerskemu programu agencije Flywheel in dobijo brezplačno gostovanje za svojo agencijo ali poslovno spletno stran, pa tudi druge perkese, kot so namensko upravljanje računa, prostoročno vzdrževanje in bela oznaka.

Glede na zgoraj navedeno je jasno, da je Flywheel pripravljen sprejeti ne samo razvijalce ali druge ustvarjalne strokovnjake, temveč tudi večje agencije z zahtevami WordPress za gostovanje na ravni podjetja..

Zdaj, ko imamo jasen pregled cen in načrtov na Flywheel, poglejmo, kako deluje njihova podpora za stranke.

Pomoč strankam

Če se vam zdi, da imate podporo za stranke ves dan, vas utegne preseneti dejstvo, da je podpora 24/7 na voljo samo za nujne primere.

Razen te nadomestitve Flywheel ponuja številne možnosti podpore, vključno s klepetom v živo, sistemom vozovnic in telefonsko podporo, ki jih lahko kontaktirate od ponedeljka do petka med delovnim časom.

opora z vztrajnikom

Glede podporne dokumentacije lahko brskate po več kot 100 člankih, dostopate do brezplačnih e-knjig ali se prijavite na brezplačen e-poštni tečaj Design Trends.

V celoti, Flywheel ni razočaral v naših testih za podporo strankam, saj je v 24 urah odgovarjal na poizvedbe po e-pošti in v 1 minuti za poizvedbe v živo. Na vsa vprašanja smo vsakič odgovorili podrobno in vljudno.

Lastnosti gostovanja

Za elegantnim dizajnom je na voljo številna zmogljiva funkcija, ki je značilna za WordPress, za pomoč samostojnikom in agencijam pri gradnji, zagonu in upravljanju njihovih spletnih mest. Tukaj je hitra prepustitev gostovalnih funkcij, ki jih ponuja Flywheel:

funkcije gostovanja vztrajnikov

 • Brezplačni SSL certifikati z vsemi načrti (poganja ga Šifrirajmo);
 • Brezplačna migracija spletnega mesta brez omejitve števila mest, ki jih je mogoče preseliti;
 • Brezplačna spletna mesta, ki omogočajo, da preizkusite spremembe na svojem spletnem mestu, ne da bi to vplivalo na spletno mesto v živo, in spremembe pritiskate na proizvodnjo z enim klikom;
 • Kloniranje strani, ki omogoča začetek na novem mestu, ne da bi vam bilo treba vsakič začeti z namestitvijo vtičnika;
 • The Načrti funkcija omogoča pakiranje skupnih tem in vtičnikov kot konfiguracijo po meri za prihodnje projekte;
 • VPS strežniki na vseh načrtih;
 • Predpomnjenje na strani strežnika;
 • Brezplačne predstavitvene strani za 14 dni, Flywheel vam omogoča, da se prijavite, začnete graditi spletno mesto in zaračunati račune samo, ko ste pripravljeni na to spletno mesto. Demo stranke lahko delite tudi s strankami, da lahko spremljajo napredek;
 • Varnostne kopije so na voljo brezplačno, vsako noč in se shranjujejo zunaj kraja. Obnovitve je mogoče opraviti z enim klikom;
 • Preprosto CDN integracije;
 • Vgrajena statistika spletnega mesta;
 • Odlične varnostne lastnosti s spremljanjem varnosti in odstranjevanjem zlonamerne programske opreme;
 • Lažji dostop do SFTP (en klik);
 • Večstranska podpora;
 • Orodja za sodelovanje;
 • Nginx temelji strežnik kot standard;
 • Izbira 12 strežniških lokacij;
 • Preprosto razširljivost;
 • Plačilo s PayPalom sprejeto, kreditna kartica ni potrebna.
 • Orodje za lokalni razvoj avtor z muharico;
 • Strokovna podpora za WordPress;
 • Čist in minimalističen uporabniški vmesnik ki je lepo oblikovan in racionaliziran za WordPress;
 • Zastonj (brezplačne predloge za oblikovanje, e-knjige itd.).

To so značilnosti, zaradi katerih je Flywheel močan upravljavec ponudnika gostovanja WordPress. Seznam funkcij ni izčrpen, o celotnem seznamu si oglejte spletno stran Flywheel. Flywheel nenehno izboljšuje in širi svoje funkcije, trenutno pa je v delih še nekaj drugih funkcij, kot so premijska podpora, uvoz na daljavo, varnostne kopije zunaj mesta za lokalna mesta in še več!

Izvedba

V svojem seznamu funkcij vztrajnik omeni, da ponuja “impresivno uptime”, vendar ne pojasnjuje, kaj to pomeni, niti ne zagotavlja nobenih garancij za nadomestitev, razen za SLA, ki je na voljo za poslovne načrte..

Naš hitrostni preizkus Flywheel za vse preizkušene lokacije strežnikov (New York, Melbourne in Stockholm) je začel delovati manj kot 2 sekundi, kar ni presenetljivo, saj Flywheel uporablja lastni sistem za predpomnjenje na strani strežnika, ki zagotavlja vrhunske zmogljivosti tudi za robustne , spletna mesta z veliko prometa. Za pospešitev vašega spletnega mesta ni treba namestiti lastnih vtičnikov za predpomnjenje.

Ne glede na načrt gostovanja, ki ga trenutno uporabljate (Tiny ali Enterprise), tehnologija predpomnjenja lahko brez kašlja premaga konice prometa v višini milijonov obiskovalcev. Tudi če imate spletno mesto za e-trgovino, ki ga je zaradi svoje dinamične narave težko predpomniti, lahko Flywheel pomaga pri zagotavljanju, da je vaše spletno mesto za e-trgovino v celoti predpomnjeno.

Poleg predpomnilnika na strani strežnika se je Flywheel združil z MaxCDN in tako zagotovil enostavno integracijo CDN, da bi hitrost postala globalna. Zato ne glede na to, kje so vaši obiskovalci, MaxCDN poskrbi za pošiljanje slik in statičnih datotek s najbližjega strežnika.

Profesionalni volani & Slabosti

Prednosti

 • Gostovanje ustvarjeno z mislijo na razvijalce in oblikovalce
 • Neomejene migracije spletnih strani
 • Gostovanje z uspešnostjo VPS
 • Brez previsokih stroškov
 • Odlična hitrost spletnega mesta
 • Dober paket posebnih orodij za WordPress in napredne možnosti
 • Eleganten in zelo uporaben vmesnik

Slabosti

 • Podpora strankam omejena na delovne dneve in delovni čas (podpora 24/7 je samo v nujnih primerih)
 • Ni vgrajene Git uvajanja
 • Nekoliko dragoceno, če želite gostiti več mest WordPress

Zaključek pregleda vztrajnika

Lastnosti gostovanja, ki so usmerjene v razvijalce, so odlične prodajne točke Flywheel. Zaradi povezave z vmesnikom eye-candy je Flywheel močna izbira za upravljano gostovanje v WordPressu, ne glede na to, ali ste agencija s potrebami po WordPress gostovanju na ravni podjetja, samostojni oblikovalec, ki želi gostovati na enem mestu WordPress, ali razvijalci, ki želijo gostiti več namestitev WordPress-a.

Kljub temu, da ste na cenejši strani v primerjavi z upravljanimi načrti gostovanja WordPress poceni ponudnikov gostovanja v skupni rabi, kot sta Siteground ali BlueHost, če vaš proračun dopušča več prostora za mahanje, boste ugotovili, da je Flywheel vreden dodatnega doplačila.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector