Pregled WebHosting.uk.com

WebHosting.uk.com je ponudnik gostovanja s sedežem v Veliki Britaniji, ki ponuja široko paleto pomožnih storitev, vključno z registracijo domen, gostovanjem po e-pošti, oblikovanjem spletnega mesta in spletnimi varnostnimi rešitvami. WHUK so na britanskem trgu spletnega gostovanja prepoznani po nizkih cenah, brezplačnih migracijskih storitvah spletnega mesta, posebnih programih gostovanja in njihovi 30-dnevni garanciji za vračilo denarja. V tem Webhosting.uk.com si poglejmo, ali so storitve gostovanja WHUK vredne.


Pregled WebHosting.uk.com

Webhosting.uk.com je bil ustanovljen leta 2001, s čimer se je bližalo skoraj dve desetletji obstoja. To je impresiven potek v industriji, ki se nenehno spreminja in razvija. WHUK je del skupine Hyperslice, ki ponuja rešitve za gostovanje v oblaku in gostovanje aplikacij za več kot 35.000 uporabnikov po vsem svetu.

Načrti WebHosting.uk.com & Cenitev

WHUK ponuja več gostovanj v oblaku cPanel, gostovanje v oblaku Windows, gostovanje v oblaku WordPress in načrte za gostovanje v oblaku Magento. Vsi načrti za gostovanje v oblaku vključujejo podporo 24/7, shranjevanje SSD, neomejeno pasovno širino, brezplačno domeno z letnimi pogodbami, dnevne varnostne kopije zunaj spletnega mesta, 99,9-odstotno jamstvo za čas nadgradnje, samodejni namestitvenik z enim klikom, cPanel ali nadzorno ploščo Plesk, najnovejše odprtokodne in Microsoftove tehnologije ( IIS 8, MS SQL, ASP.NET 4.x, MVC Framework, Ajax, ADO.NET, ODBC) itd..

gostovanje uk com načrtuje cene

Načrti za gostovanje v oblaku cPanel se začnejo od 2,49 £ na mesec (brez DDV), ki vključuje 5 GB SSD shrambe, neomejeno pasovno širino, gostovanje za 2 spletna mesta, neomejeno gostovanje e-pošte, neomejeno bazo podatkov in brezplačno ime domene. Najdražji načrt v tej kategoriji je Cloud cPanel Developer, ki shrani 40 GB prostora za shranjevanje in vam omogoča gostovanje neomejenih spletnih mest. Njeni stroški se začnejo pri 6,99 £ na mesec.

Načrti gostovanja v oblaku Windows so na voljo v istem cenovnem razredu in konfiguraciji virov kot cPanel načrti gostovanja v oblaku.

Načrti za gostovanje v oblaku WordPress prihajajo z brezplačnimi dnevnimi varnostnimi kopijami, strokovno podporo, napredno tehnologijo za preprečevanje kramp, brezplačnimi vnaprej nameščenimi temami in predhodno nameščenimi vtičniki. Cene se začnejo pri 0,99 £ / mesečno za načrt WordPress Lite, ki omogoča gostovanje enega samega mesta WordPress, ima 1 GB SSD prostora za shranjevanje in neomejeno pasovno širino. Načrt najvišje ravni v tej kategoriji, WordPress Advanced, omogoča gostovanje 15 spletnih strani WP in vključuje 20 GB SSD prostora za shranjevanje. Ta načrt stane 7,49 funtov / mo.

Načrti za gostovanje v Magentu so primerni za tiste, ki želijo odpreti spletno mesto za e-trgovino. Ti načrti ponujajo skladnost s PCI, visoko razpoložljivost in neobvezno strežnike z uravnoteženo obremenitvijo, neobvezen požarni zid za spletno aplikacijo, izbiro cPanel ali Plesk Onyx, neobvezen požarni zid strojne opreme ter prilagodljivo in prilagodljivo okolje gostovanja. Kupci lahko izbirajo med številnimi strežniki VPS, optimiziranimi za Magento, strežnike v oblaku in namenskim strežnikom. Cene se gibljejo med £ 12,99 / mo za osnovni načrt Linux VPS in £ 409,99 / pm brez DDV za načrt WHUK E5 Enterprise ST.

WHUK ponuja impresivno izbiro navideznih zasebnih strežnikov, ki temeljijo na Linuxu in Windows, z do 120 GB SSD pomnilnika, do 4 vCPU jeder, do 6 GB DDR4 pomnilnika, 1 brezplačnim IP naslovom in neomejeno pasovno širino. Cene za VPS se gibljejo med £ 12,99 / mesec in 39,99 £ / brez DDV. V tej kategoriji so cene načrtov za Windows VPS nekoliko višje.

Še ena od odličnih gostovalnih storitev WHUK vključuje Enterprise Cloud strežnike, ki jih je mogoče prilagoditi glede na nadzorno ploščo (cPanel WHM, Plesk ali noben), operacijski sistem (CentOS 7, Debian, Ubuntu 14.04, CloudLinux, Server 2012 R2), CPU (gor do 12 vCPU jeder na visoko zmogljivih procesorjih Xeon), pomnilnik (do 32 GB), SSD (do 1 TB pomnilnika na SSD pogon), varnostno kopijo (do 1.000 GB) in prenos podatkov (do 10.000 GB).

Namenski strežniki WHUK lahko izberete s trdega diska ali SSD-ja in jih razvrstite glede na model CPU-ja – Intel Xeon E3, Intel Xeon E5 ali Intel Xeon E5 ST. Vsako kategorijo predstavljajo 3 nastavljivi načrti. Cene se gibljejo med £ 69,99 / pm brez DDV in 439,99 £ / pm brez. DDV. Vsi načrti namenskih strežnikov vključujejo 1Gbit povezavo brez dodatnih stroškov. Ti načrti so v celoti upravljani in izbirate lahko med Linuxom ali Windows OS.

Gostovanje preprodajalcev je tudi med gostiteljskimi storitvami WHUK z izbiro programov za preprodajalce belih oznak za Windows in Linux. Cene se začnejo pri 9,99 £ / izv. DDV.

Gostovalne storitve WebHosting.uk.com & Lastnosti

WHUK ponuja več načrtov gostovanja v več kategorijah gostovanja. WHUK gostovanje odlikujejo naslednje funkcije:

 • Gostovanje načrtov, optimiziranih za aplikacije;
 • Tako Linux kot Windows gostovanje možnosti;
 • Izbira nadzornih plošč cPanel in Plesk;
 • 95% uptime SLA;
 • 30-dnevna garancija za vračilo denarja brez okvare;
 • 24 × 7 podpora za stranke s sedežem v Veliki Britaniji;
 • Neomejeno gostovanje spletnih strani, neomejena pasovna širina, neomejene baze podatkov, neomejeno gostovanje e-pošte z nekaterimi načrti;
 • SSD in HDD;
 • Namestitev aplikacije z enim klikom;
 • Dnevne varnostne kopije;
 • Proaktivno spremljanje strežnika in oddaljeni ponovni zagon z nekaterimi načrti;
 • Brezplačna domena z letnimi pogodbami;
 • Upravljanje standardno z VPS in namenskimi načrti gostovanja;
 • Brezplačni Plesk Onyx vključen v vsak načrt VPS;
 • Brezplačna storitev migracije;
 • Brezplačen gradnik spletnih strani na eni strani;
 • Izbira dodatnih storitev (npr. Fortigate požarni zid, ki vključuje preprečevanje vdorov, varnost spletne aplikacije, zaščito DDoS, zaščito pred virusi in zlonamerno programsko opremo).

Podpora za stranke WebHosting.uk.com

Podpora za stranke Webhosting.uk.com je na voljo 24/7 za vse načrte prek klepetanja v živo. Za stranke WHUK je na voljo tudi brezplačna številka za brezplačno cestnino v Združenem kraljestvu ali pa se obrnete na WHUK s kontaktnim obrazcem na strani za podporo. Člani podporne skupine imajo različna potrdila prek Microsofta in Red Hat-a. Forum za tehnično podporo je na voljo tudi tistim, ki imajo vprašanja pred prodajo ali potrebujejo tehnično pomoč.

Prednosti & Slabosti WebHosting.uk.com

WHUK je ponudnik spletnega gostovanja s 5 zvezdicami z odličnimi možnostmi gostovanja in cenovno ugodnimi načrti. Oglejmo si, kako WHUK deluje v primerjavi s prednosti in slabosti.

Prednosti

 • Odlična izbira gostovalnih načrtov;
 • Ni minimalnih pogodbenih obdobij, ni težav pri zaklepanju prodajalcev;
 • Podpora strankam s sedežem v Veliki Britaniji;
 • Več aplikacijskih možnosti gostovanja (WordPress gostovanje, Magento gostovanje);
 • 24/7 klepet v živo;
 • Skladnost PCI z gostovanjem Magento;
 • Brezplačna migracija.

Slabosti

 • Nekatere funkcije so na voljo samo kot dodatne storitve;
 • Stran s podporo je odstranjena v stranskem meniju.

Zaključek pregleda WebHosting.uk.com

Največja moč WHUK-a je v širokem izboru preglednih in cenovno ugodnih načrtov gostovanja. Ta gostitelj je dobra izbira za vse, ki želijo gostovati na svojem spletnem mestu pri ponudniku Združenega kraljestva, ki ponuja podporo strankam iz Velike Britanije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map