Pregled WebHostingPad

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Pregled WebHostingPad
0 6 мин.

Žepno prijazno skupno gostovanje je glavni poudarek WebHostingPad, vendar podjetje svojih storitev ne omejuje samo na skupno gostovanje – za tiste z različnimi potrebami po gostovanju je na voljo veliko možnosti gostovanja, optimiziranih za VPS in WordPress. Poleg spletnega gostovanja, gostovanje po e-pošti in registracija domen delujeta tudi kot pomožne storitve, ki jih ponuja WebHostingPad.


Pregled WebHostingPad

Podjetje so leta 2005 ustanovili sezonski veterani industrije spletnega gostovanja. Najbolj so znani po svojem cenovno dostopnem in za začetnike prijaznem skupnem gostovanju, ki vključuje brezplačno ime domene, in številne neomejene funkcije, kot sta gostovanje domen in spletni prostor.

Njihovi načrti WordPress so tudi na dostopni strani gostovanja, saj ponujajo vgrajeno omrežje za pošiljanje vsebin in samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Za uporabnike, ki potrebujejo namenske vire, WebHostingPad ponuja šest načrtov VPS, ki morda niso najcenejši na trgu, vendar vsebujejo nekaj odličnih specifikacij in funkcij.

Načrti WebHostingPad & Cenitev

Pri WebHostingPad lahko skupno gostovanje stane 1,99 USD / mesec, vendar je tu ulov – samo če se prijavite za 48 mesecev, torej 4 leta. Nimate možnosti plačevati mesečno za načrte za skupno gostovanje, saj je najkrajša obveznost 12 mesecev, kar znaša 3,99 USD na mesec. Ta načrt je načrt moči, ki ponuja neomejen spletni prostor in pasovno širino ter brezplačno domeno.

spletno gostovanje plazme cen

Načrt Power Plus stane 7,99 USD / mesec pri enoletnem načrtu ali 4,99 USD / mesec s 4-letnim načrtom. Načrti Power in Power Plus odlikujejo neomejeno gostovanje spletnih strani, neomejeno shranjevanje, neomejeno pasovno širino, neomejeno število baz podatkov MySQL, neomejeno število e-poštnih računov itd. V oba načrta sta vključena brezplačna spletna stran Weebly, nadzorna plošča cPanel in več drugih brezplačnih orodij.

Načrt Power Plus razlikuje od načrta za Power je, da slednji vključuje napreden filter za neželeno pošto, brezplačno SSL potrdilo, napredne spletne statistike, shranjevanje podatkovne baze SSD, več računalniške moči, samodejni bralnik zlonamerne programske opreme in karanteno, vrhunsko varnostno kopiranje in SSH dostop.

Tisti, ki iščejo načrt gostovanja za svoj blog ali spletno mesto o WordPressu, lahko izbirajo med 3 WordPress optimiziranimi načrti gostovanja – WP Basic po 2,99 USD / mesec s 3-letnim načrtom ali 4,99 USD / mesec z 12-mesečnim načrtom; WP Pro pri 3,99 USD / mesec s triletnim načrtom ali 5,99 USD / mesec z enoletnim načrtom; in WP Premium v ​​višini 5,99 USD / mesec s triletnim načrtom ali 7,99 USD / mesec pri enoletnem načrtu. Vsi načrti, optimizirani za WordPress, imajo vgrajen CDN, neomejene e-poštne račune in prostor za shranjevanje ter samodejno iskanje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Nekateri načrti vključujejo vrhunsko varnostno kopiranje, strokovno pomoč pri WP, brezplačno SSL potrdilo.

VPS gostovanje WebHostingPad ponuja največ načrtov – skupno 6 VPS gostovalnih načrtov, ki jih poganja VPSDepot.com. Vsi načrti vključujejo cPanel in WHMCS. V tej kategoriji so na voljo mesečni, trimesečni in šestmesečni načrti. Načrt vhodne ravni stane 29,95 USD na mesec (temelji na šestmesečni obveznosti), medtem ko je najbolj napreden načrt v tej kategoriji ceno 99,95 USD / mesec in ima naslednje podatke: 300 GB diskovnega prostora, 3 TB pasovne širine, 3 CPU jedra, 8 GB RAM-a in 3 IP naslovi.

Tudi pri teh načrtih je nekaj neomejenih funkcij, na primer število baz podatkov, e-poštni računi, domene, računi cPanel in računi FTP, ki jih lahko ustvarite in gostite v enem samem računu.

Storitev gostovanja e-pošte WebHostingPad, PadMail, se začne s 40 USD na leto.

Funkcije gostovanja WebHostingPad

funkcije spletnega gostovanja

Kljub temu, da v ponudbi izdelkov WebHostingPad manjkajo posebne možnosti strežnikov, njihovi skupni načrti WordPress in VPS ponujajo veliko različnih možnosti in virov. V načrtih & V razdelku o cenah tega pregleda WebHostingPad smo obravnavali nekatere vire in funkcije, ki so na voljo za vsako kategorijo gostovanja. Tu je pregled najboljših lastnosti gostovanja WebHostingPad:

 • cPanel / WHM vključeno v vse načrte;
 • Brezplačno ime domene s skupnimi računi gostovanja;
 • Vgrajen globalni CDN z načrti WordPress;
 • Samodejno skeniranje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme;
 • Skripta z enim klikom se namestijo prek Softaculous;
 • Neomejene funkcije gostovanja (domene, baze podatkov, pasovna širina, prostor na disku itd.);
 • Podpora 24/7;
 • 30-dnevno vračilo denarja;
 • 99% podaljška;
 • SSD shramba na nekaterih načrtih;
 • Premium varnostno kopiranje z nekaterimi načrti;
 • Brezplačen prenos spletnega mesta;
 • Brezplačni račun prodajalca z načrti VPS;
 • Več možnosti dodatkov (požarni zid za neželeno pošto, SSL potrdilo, Wildcard SSL, zlonamerni zaščitni prometni pečat, storitev Premium Backup, enkratna obnovitev varnostne kopije itd.).

Te dodatne storitve lahko dodate ob odjavi, a čeprav se nekaterim morda zdijo koristne, lahko zvišajo stroške vašega mesečnega načrta.

Podpora za stranke WebHostingPad

Podpora za stranke WebHostingPad je enostavno dostopna prek klepetanja v živo ali oddaje vstopnic. Zbirka znanja, organizirana v različne kategorije, in odsek z video vajami vas lahko hitro seznanijo z osnovami storitev gostovanja WebHostingPad. Medtem ko obstajajo pritožbe glede usposobljenosti podpore za stranke WebHostingPad, obstajajo tudi pozitivni kritiki o njihovi podporni skupini.

webhostingpad podpira jamstvo za vračilo denarja za naprej

Prednosti & Slabosti WebHostingPad

Zdaj za prednosti in slabosti WebHostingPad:

Prednosti

 • Atraktivni deljeni gostovalni paketi;
 • Neomejene funkcije gostovanja (domena, e-poštna sporočila, shramba, pasovna širina);
 • 24/7 klepet v živo;
 • Uporabniku prijazen gradnik spletnih strani Weebly;
 • Gostovalni paketi, optimizirani za WordPress;
 • cPanel nadzorna plošča;
 • Brezplačno ime domene s skupnim gostovanjem.

Slabosti

 • Dolgi zavezujoči časi za uživanje nižjih cen (4 leta);
 • Ni mesečnih mesečnih skupnih gostovalnih načrtov;
 • Brez namenskih paketov gostovanja;
 • Vprašanja ob uri;
 • Veliko upsells.

Na žalost WebHostingPad ne zasije, ko gre za nadaljevanje dela. Obljubljajo 99-odstotno podaljšanje časa, vendar očitki o zanesljivosti njihovih storitev dokazujejo drugače. Medtem ko obljubljajo nižji čas upodabljanja kot drugi ponudniki gostovanja, ki so ugodni proračunu (večina obljublja 99,99% uptime), WebHostingPad ne izpolnjuje svojih obljub.

Zaključek pregleda WebHostingPad

Slogan »nepremagljivih cen« WebHostingPad je resnično podprt s privlačnimi cenami, vendar se morate njihove storitve dolgoročno zavezati, da bodo izkoristile nizke cene. Poleg načrtov gostovanja v skupni rabi, ponujajo tudi široko paleto načrtov gostovanja VPS v sodelovanju z VPSDepot.com, vendar ti načrti ne sodijo več v žepno prijazno gostovanje.

Če sta vam pomembni visoka razpoložljivost in možnost nadgradnje na namenski strežnik, WebHostingPad morda ni primeren za vas spletni gostitelj. Če iščete začetno gostiteljsko skupno gostovanje po dostopnih cenah in dolgoročne obveznosti za vas niso težava, potem se lahko zanesete na skupne načrte gostovanja WebHostingPad, da zagotovite vse, kar potrebujete za spletno povezavo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector