Pregled WooServers

WooServers je v lasti večjega podjetja z imenom Aqua Networks, ki ponuja širok spekter spletnega upravljanja, IT in storitev spletnega oblikovanja. Sedež imajo v Veliki Britaniji in če izberete njihove storitve spletnega gostovanja, ne boste razočarani, ker so cenovno dostopni in zanesljivi.


Imajo ekipo strokovnjakov, ki si vedno prizadevajo izboljšati kakovost podpore, strojne opreme in funkcij, ki jih ponuja WooServers. Njihov glavni cilj je pomagati velikim in malim podjetjem, da neopazno vzpostavijo in vzdržujejo svojo spletno prisotnost, ne da bi jim bilo treba plačati preko proračuna.

WooServers ponuja običajne storitve gostovanja, kot so rešitve gostovanja v oblaku in fizični strežniki, vendar to še ni vse. Imajo nekaj dodatnih storitev, povezanih z velikimi podatki in orodja za napredno analitiko, ki bi se vam lahko zdele koristne. Veliki podatki so nekaj, kar koristi vsem vrstam podjetij v teh dneh in imeti ponudnika, ki je sposoben obdelati ogromno količino podatkov, je lahko velika naložba zanje.

WooServers se je začel leta 2009 in se izkazal kot eden najboljših ponudnikov spletnega gostovanja z visoko zmogljivostjo in zanesljivostjo. Zaslužili so si zaupanje številnih strank, vendar si oglejte cene, funkcije in podrobnejše podatke, da boste lahko sami videli.

Pregled WooServers

Najprej WooServers ponuja neopazno varnost gostovanja v oblaku za vse svoje stranke. Tako varno je, da običajno ustavijo 5000 napadov na spletna mesta na dan in preprečijo 10.000 le-teh, hkrati pa zaščitijo tudi spletna mesta. WooServers si je prislužil zaupanje podjetij, kot so SwiftServe, Sabercloud, White Shark Media in še več.

Imajo popolnoma varen podatkovni center brez oken v Scrantonu in zagotavlja, da se nič in nihče ne more približati strežnikom. WooServers je veliko vložil v masivna varnostna vrata, spremljanje temperature, protipoplavne in požarne alarme ter notranje rešetke. Vgrajene so tudi številne kamere, tako da je vse pod nadzorom tudi zunaj in znotraj.

Načrti WooServers ponujajo vrhunske storitve spletnega gostovanja za poslovne uporabnike in izjemne storitve VPS za podjetja. Vendar so večinoma ponosni na svoje namenske strežniške načrte, ki bi lahko bili odlična možnost za večja podjetja. Nenehno spremljajo svoje namenske strežnike, saj nudijo visoko kakovostno podporo.

WooServers je s svojimi namenskimi načrti tudi eden izmed cenejših v igri. Poleg tega se lahko pred nakupom posvetujete z njimi. Na voljo so v Skypeu, če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z njihovimi načrti gostovanja, pri čemer poskrbite, da jih boste izbrali pametno, brez dvomov.

Načrti in cene WooServers

Namenski načrti gostovanja pri WooServers

Ker ima WooServers toliko možnosti namenskih strežnikov, lahko zadovoljijo potrebe vseh vrst specifičnih podjetij. Osredotočajo se predvsem na te visokozmogljive in prilagodljive namenske strežnike. Vendar pa ni na voljo skupnih načrtov gostovanja, ki bi lahko bili slabost za tiste, ki želijo le majhno spletno mesto ali blog.

WooServers bo izjemen za tiste, ki potrebujejo ogromno sredstev, vrhunsko storitev in visoko zmogljivost. Ponujajo tri različne konfiguracije strežnika in odvisno je le od pričakovane delovne obremenitve, katero boste dobili. Strežniki, ki jih uporabljajo, so Dell Power Edge, tako zagotovo vrhunska tehnologija s trdno in zmogljivo strojno opremo.

Aktivna je tudi zaščita pred napadi DDoS, zagotavlja pa jo Arbor Networks, eno najboljših imen, ko gre za zaščito DDoS. Poleg tega WooServers nudi napredno zaščito pred zlonamernimi programi, programskimi roboti in vsem preprečuje daljinski dostop do strežnikov. Uporabljajo tudi nekatere najmočnejše požarne zidove, ki so na voljo.

Poleg Dell PowerEdge-a imajo še svoj Amadeus XR 3000 strežniki, ki delujejo dobro za podjetja, ki imajo raje prilagodljive in prilagodljive načrte gostovanja. WooServers namenski načrti segajo od 99 dolarjev vse do 599 USD mesec.

Kar dobite s prvim načrtom, je Procesor Intel Xeon E5 s 4 jedri, 16 GB RAM-a in neprekinjeno pasovno širino 100 Mbps. Večji načrt izbirate, večje so številke in tako izgleda njihov največji namenski načrt: Intel Xeon E5 s 16 namenskimi jedri in neverjetnih 192 GB RAM-a.

Z vsakim načrtom izberete tudi nadzorno ploščo in OS. Obstaja tudi možnost mesečnega nakupa novih naslovov IP. WooServers vam omogoča združitev dveh strežnikov skupaj s storitvijo, imenovano Private Switch, kar bistveno poveča zmogljivost.

Gostovalni načrti VPS na WooServers

WooServers uporablja Microsoft Azure platforma za zagotavljanje odlične Storitev VPS. Ne glede na to, ali ga potrebujete za podatkovne baze, shranjevanje v oblaku ali navidezna omrežja, bo eden od načrtov WooServers zagotovo ustrezal vašim potrebam. Ti načrti VPS temeljijo tudi na strojni opremi višjega cenovnega razreda, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost.

Ne glede na načrt, ki ga izberete, se lahko vedno premislite. Nadgradnjo in znižanje načrtov VPS lahko brez težav opravite z WooServers, odvisno od uspešnosti, ki jo trenutno potrebujete.

Imajo 6 različnih načrtov VPS in prvi, the Navidezni stroj 1 načrt stane le 10 dolarjev. Za 2 jedrni procesor, 1 GB RAM-a, 30 GB SSD diskovnega prostora in 2TB pasovno širino resnično ni veliko. To se lahko poveča do njihovega Navidezni stroj 10 načrtujte z 12 jedri CPU, 32 GB RAM-a, 320 GB SSD in 7TB pasovne širine za mesečno ceno 320 USD.

Gostovanje WordPress na WooServers

Ker WooServers ne ponuja skupnih načrtov gostovanja, ne najdete nobenih načrtov, ki jih ponuja WordPress. Vendar to ne pomeni, da ne podpirajo WordPressa ali katerega koli drugega CMS-a. Pravzaprav imajo ekipo strokovnjakov, ki vam lahko pomagajo tudi pri teh platformah.

Na WooServers se lahko prosto pridružite kateremu koli načrtu spletnega gostovanja in namestite kateri koli CMS, kot so Joomla, WordPress in Drupal, in zagotovo boste dobili popolno podporo. Njihova ekipa zagotavlja, da bodo ti CMS brezhibno delovali na svojih računalnikih.

Lastnosti gostovanja WooServers

 • Večina ponudnikov spletnega gostovanja sprejema samo PayPal ali kreditne kartice. Če se pridružite WooServers, boste imeli več Možnosti plačila kot so Skrill, AlertPay in Liberty Reserve.
 • Ti lahko Nadgradnja njihove VPS načrtuje brez težav samo s plačilom te razlike v ceni med obema načrtoma. Če pa se vam zdi, da so specifikacije nekoliko preveč za vaše potrebe, lahko izberete tudi cenejšo.
 • Namenski načrti lahko nadgradite tudi s spremembo operacijskega sistema, strojne opreme (HDD, RAM) in še več. Izberete lahko tudi nadzorno ploščo, ki vam je ljubša tako za namenske kot za VPS načrte. Če plačate slednje, boste za ceno dobili tudi vePortal ploščo.
 • Vaša spletna mesta bodo v celoti zaščitena pred DDoS napadi kar še dodatno zmanjša kakršno koli možnost za izpad. WooServers zagotavlja skoraj 100% čas delovanja in zmogljivo storitev, s katero se vaše spletne strani nalagajo pri visokih hitrostih.
 • Preprosto in brezhibno upravljanje spletnega mesta zagotavlja podjetje cPanel ki je najbolj priljubljena programska oprema nadzorne plošče v industriji. Omogoča vam, da spremljate svoje spletno mesto in enostavno uporabljate posodobitve. V cPanelu najdete številne funkcije, ki jih je mogoče namestiti z enim klikom.
 • Nove stranke lahko koristijo Prosti ponedeljek kar je odličen način za osvojitev načrta za gostovanje VPS za en mesec. Če želite preizkusiti brezplačno, morate v ponedeljek obiskati njihov blog in odgovoriti na njihovo objavo čim hitreje. Prvi trije uporabniki dobijo VPS s 512 RAM-a, 1000 GB pasovne širine in 20 GB prostora na disku za naslednji mesec.
 • WooServers ima Pridružite se ali Napotitev program tudi. Ne glede na to, ali ste obstoječa ali nova stranka, lahko njihove storitve predlagate svojim prijateljem in če se dva od njih pridružita, boste dobili ceno. Lahko vam dajo en mesec svojega začetniškega načrta VPS ali denarno protivrednost, če želite.

A to še ni vse, je treba omeniti še nekaj dodatnih funkcij. Povzeli ga bomo za vas na naslednjem seznamu:

 • Pri vsakem načrtu imate lahko neomejene račune e-pošte
 • Zagotavljajo visoko učinkovito storitev upravljanja DNS
 • Zaščiteni boste pred neželeno pošto
 • Priljubljene skripte je mogoče uporabljati prek Fantastico in tako zagotovite namestitev z enim klikom
 • Ena najboljših ekip za podporo strankam tudi brez telefonskih klicev

Podpora za WooServers

Dobili boste stalno na voljo in koristno podporo strankam z vsemi načrti gostovanja WooServers. So skupina strokovnjakov, ki lahko odpravijo široko paleto vprašanj, kot so nadzorna plošča, Java, težave z e-pošto in težave, povezane z Linux-Apache-MySQL-PHP (LAMP)..

Njihova ekipa za tehnično podporo se lahko pošilja prek Skypea, klepeta v živo, e-pošte, vstopnic in jih lahko celo pokličete po telefonu. Na podlagi povratnih informacij uporabnikov se običajno odzovejo v 10 minutah. Vendar pa imajo tudi trdno bazo znanja, ki jo lahko preverite, če potrebujete nekaj napotkov.

Skupno se WooServers ves čas posveti svojim trudom pri zagotavljanju kakovostne podpore strankam. A to še ni vse, za dodatno ceno imajo storitev Ultra-Managed Services, ki vam bo zagotovila nekaj dodatkov. Ti vključujejo napredno varnost, reševanje določenih težav s programsko opremo in dodatno pomoč pri Apache, MySQL, Nginx in Java. Resnično zagotavljajo vse, kar bi potreboval lastnik podjetja ali posameznega spletnega mesta.

Prednosti in slabosti WooServers

Za tiste, ki imajo podjetje in želijo zanesljivo spletno gostovanje z močnimi specifikacijami, je WooServers najverjetneje dobra izbira. Vendar ne pozabite, da ima vsak ponudnik nekaj napak in jih morate imeti v mislih, preden izberete pravega, ki ustreza vašim potrebam.

Da bi bil ta kratek in hitro razumljiv za vas, smo na tem urejenem seznamu zbrali vse prednosti in slabosti WooServers:

Prednosti

 • Podpora velikim analizam podatkov je vsekakor njihova močna sposobnost
 • Dva strežnika lahko združite skupaj, kar izboljša uspešnost (zasebno stikalo)
 • Po vsem svetu imajo podatkovne centre in lahko izberete enega
 • Uporabna in visoko usposobljena podpora za stranke

Slabosti

 • Konkretni načrti za WordPress niso na voljo
 • Podpore ne morete dobiti prek telefona
 • WooServers ne ponuja ustvarjalcev spletnih mest ali predlog

Ker so cene precej nizke, je verjetno vredno poskusiti njihove storitve za kratek čas. Tudi če vam ni všeč, ne bo porabil veliko vašega proračuna.

Zaključek pregleda WooServers

WooServers je dobra možnost za velika in mala podjetja, ki prednostno obravnavajo uspešnost in zanesljivost, ko gre za ponudnike spletnih gostovanj. S svojimi dostopnimi cenami in vrhunskimi storitvami preprosto ne morete iti narobe.

Gotovo so med najboljšimi s svojimi VPS in namenskimi načrti, zlasti namenskimi strežniki OS X, ki večinoma koristijo razvijalcem aplikacij. Dobra stvar je, da ponujajo tudi nekaj cenejših načrtov, ki bi lahko bili v pomoč za manjša podjetja, ki potrebujejo le majhno spletno mesto za e-trgovino..

WooServers ne ponuja tako veliko funkcij. Njihovi načrti gostovanja so večinoma priporočljivi za tiste, ki imajo nekaj izkušenj s spletnim kodiranjem, ker ne boste imeli nobenega dodatnega ustvarjalca spletnih strani ali predlog, s katerimi bi delali. Tisti, ki izberejo WooServers za svojega ponudnika spletnega gostovanja, so večinoma resni razvijalci, ki potrebujejo preprosto in zanesljivo rešitev.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map