Pressable.com Pregled

01.06.2020
Gostovalne ocene 'Pressable.com Pregled
0 9 мин.

Gostovalna podjetja, kot je Pressable.com, so specializirana za ponudbo enega samega izdelka, ki ga upravlja WordPress. Ta vrsta gostovanja je primerna za lastnike spletnih strani WordPress, ki se ne želijo ujeti v zvezi z težavami z zmogljivostjo, posodobitvami, razširljivostjo ali varnostnimi težavami WordPressa.


Z upravljanim načrtom gostovanja v WordPressu svojemu ponudniku gostovanja omogočite, da se ukvarja z vzdrževanjem vašega spletnega mesta WordPress, medtem ko se osredotočate na ustvarjanje in objavljanje vsebin, trženje in rast vašega podjetja, saj veste, da WordPress strokovnjaki delajo, da vse nemoteno deluje za ti.

V tem pregledu Pressable.com bomo osvetlili funkcije gostovanja, ki so vključene v vsak načrt Pressable.com, in ali je Pressable lahko dobra izbira za nekoga, ki išče najboljše gostovanje v WordPressu v svojem razredu..

Pregled podjetja, ki ga je mogoče pritisniti

Pressable je leta 2010 ustanovil Vid Luther, prvič pa je bil predstavljen pod imenom ZippyKid. Nekaj ​​let pozneje je bil znova predstavljen pod imenom Pressable, kar se je izkazalo za bolj posrečeno izbiro blagovne znamke, saj se je zdelo, da je prejšnje ime povzročalo zmedo med strankami.

Danes podjetje s sedežem v San Antoniju (Teksas, ZDA) ponuja gostovanje za startup podjetja, srednje velika podjetja in velike korporacije. Nekatere od njihovih pomembnih strank so Whirlpool, Estee Lauder, Hibbs Lupus Trust itd..

Podatkovne centre in omrežno infrastrukturo Pressable ponuja Rackspace, eno največjih gostujočih podjetij na svetu. Med investitorji Pressable so tudi nekateri prvotni ustanovitelji Rackspacea.

Načrtovalni načrti & Cenitev

Videti je, da so strani ali cene na osnovi obiskovalcev najprimernejši sistem cen nekaterih gostujočih podjetij, ki ponujajo upravljano gostovanje WordPressa in Pressable ni izjema.

Pressable ponuja načrte, primerne za posameznike, mala in srednje velika podjetja, pa tudi načrte na ravni podjetij, prilagojene edinstvenim potrebam stranke. Zato lahko izberete načrt z ustreznimi viri in cenovnimi točkami med naslednjimi petimi načrti:

Osnovni načrt se začne pri 20,83 USD / mesec z letnim obračunavanjem, ki prinese dvomesečno znižanje cen, če se odločite za obveznost za eno leto. Mesečni mesečni načrti se prodajajo po 25 dolarjev na mesec, kar je sorazmerno drago, saj podpira le do 5 namestitev WordPress-a in 60.000 ogledov strani na vseh svojih gostih spletnih mestih.

Najbolj priljubljen program Pressable stane 37,50 USD na mesec (ali 45 USD na mesec) in podpira do 10 WordPress spletnih mest in 200 000 skupnih ogledov strani.

Načrt najvišje ravni v tej kategoriji lahko sprejme 20 mest WordPress in podpira do 400.000 ogledov strani v skupni rabi.

Tisti, ki želijo gostiti na več kot 20 WordPress spletnih mestih, lahko stopijo v stik s Pressable za načrt po meri ali pa izberejo dva načrta, namenjena organizacijam (Agencija & VIP), ki želijo gostovati na več kot 30 spletnih mestih in pričakujejo velik obseg prometa.

Načrt agencije je 135 USD / mesec, vključuje gostovanje za 30 + mest in je konfiguriran za obravnavo 600.000 + ogledov strani. Načrt za VIP stane 750 USD na mesec in vključuje gostovanje za 100 + mest in zmore 5.000.000 ogledov strani.

Kar zadeva spletno gostovanje, so brezplačne preizkušnje redkost, saj bo večina spletnih ponudnikov namesto tega ponudila garancije za vračilo denarja. Pressable uporablja drug pristop in ponuja 15-dnevno preizkušnjo in ni garancije za vračilo denarja.

Zdaj, ko veste, kje Pressable stoji pri določanju cen in načrtov, poglejmo, katere druge funkcije lahko pričakujete pri teh načrtih.

Funkcije, ki jih je mogoče stiskati & Vrednost

Vsi načrti gostovanja za Pressable imajo naslednje funkcije:

 • Brezplačno je vključeno omrežje za pošiljanje vsebin MaxCDN, ki zagotavlja hitro nalaganje strani, ne glede na to, kje se vaši obiskovalci nahajajo na svetu;
 • Brezplačno SSL potrdilo z uporabo Let’s Encrypt;
 • Predvajanje za hitro prikazovanje vsebin obiskovalcem (uporablja batcache kot predpomnilnik strani in shranjuje v pomnilniku);
 • Urejanje spletnih mest in orodje za kloniranje z enim klikom ustvarite preskusno okolje, ki vam omogoča enostavno pritiskanje sprememb na spletno mesto v živo ali namesto tega potisnete celotno klonirano spletno mesto;
 • Optimizacija na strani strežnika: strežniki so optimizirani za izboljšanje delovanja vaših WordPress mest;
 • Dostop do spletnega mesta in nalaganje prek SFTP;
 • Možnost ustvarjanja prijavnih računov za sodelavce na vašem spletnem mestu (npr. Spletnih oblikovalcev ali razvijalcev). Ko se sodelovanje konča, lahko prekličete te poverilnice in več ne bodo mogli spreminjati;
 • Brezplačna migracija spletnih strani za do 5 mest;
 • Dnevne varnostne kopije: če se kaj narobe, lahko spletno mesto obnovite iz varnostne kopije brez stroškov. Pressable hrani varnostno kopijo baze podatkov dva tedna in vsebino v zadnjih dveh dneh;
 • Upravljane nadgradnje: Pressable skrbi za kakršne koli posodobitve jedra programa WordPress, varnostni popravki pa se uporabijo v eni uri po izdaji;
 • Skeniranje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme: tiskani izvaja nočno pregledovanje in odstranjevanje, požarni zid spletne aplikacije pa zagotavlja, da je vaše spletno mesto varno;
 • Zaščita pred napadi silovite sile: pritisk uporablja sisteme za zaznavanje vdorov za spremljanje in blokiranje poskusov vdora;
 • Namenska podpora za WordPress: ena od prednosti upravljanega gostovanja WordPress je strokovna podpora za WordPress;
 • Nadzorna plošča po meri.

Vse te funkcije so bolj ali manj značilne za storitev gostovanja v upravljanju WordPress. Kot drugi upravljani ponudniki gostovanja WP (npr. WP Engine ali Pressidium) tudi Pressable ne prodaja domen ali ponuja gostovanja po e-pošti. Namesto tega se osredotočajo na zagotavljanje popolne upravljanje izkušenj z gostovanjem. Če želite celoten paket (domene, gostovanje e-pošte in strežnike, optimizirane za WordPress), priporočamo, da izberete storitve InMotion Hosting ali BlueHost.

Gostovalni načrti Pressable.com prihajajo z več vnaprej nameščenimi vtičniki, kot so Akismet, Jetpack, VaultPress, Batcache, Gauge.es in lastni vtičniki Pressable.

Kot pri vsakem upravljanem gostovanju WordPress je tudi nekaj vtičnikov, ki jih Pressable omejuje, in ti običajno vključujejo vtičnike, ki so že vgrajeni v gostovalno infrastrukturo ali se preprosto ne igrajo dobro v sistemu Pressable bodisi zaradi podvojene funkcionalnosti bodisi zaradi motenj. Na primer, predpomnilniki vtičnikov, kot so W3 Total Cache, WP Rocket ali WP Super Cache, niso dovoljeni na Pressable. Ti vtičniki lahko motijo ​​lastne predpomnilne sisteme Pressable in povzročijo upočasnitev vašega spletnega mesta.

Za celoten seznam vtičnikov, ki na Pressable niso dovoljeni, glejte razdelek s pogostimi vprašanji v Pressablesovi zbirki znanja.

Obstaja nekaj vidikov storitev Pressable, o katerih ne bodo prihajali, na primer tehnični podatki njihovih strežnikov in garancije za produktivnost. Na žalost je 15-dnevno preskusno obdobje na kratki strani za preizkušanje zmogljivosti delovanja, in 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja, ki ga ponujata Pressidium in WP Engine, ali še bolje, zdi se 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja, ki ga ponuja InMotion Hosting kot boljše alternative.

Podporna podpora strankam

Pressable ima namensko skupino za podporo WordPressu, ki jo lahko kontaktirate po telefonu za vprašanja o predprodaji, neposredno po e-pošti na [email protected] ali s predložitvijo podporne vozovnice na nadzorni plošči MyPressable, kjer lahko spremljate stanje vaše vozovnice.

Pressable ne ponuja 24/7 podpore, njihova podporna skupina je na voljo od ponedeljka do petka, med 8. in 22. uro po CST. Podpora je na voljo med drugimi urami in med vikendom, pa tudi za nujna vprašanja na celotnem sistemu, vendar ni tako robustna kot med delovnimi dnevi.

Brskate lahko tudi po Pressbleovi zbirki znanja za začetne vadnice, pogosta vprašanja in druge koristne informacije o upravljanih načrtih gostovanja, ki so na voljo na strani Pressable.

Podporna skupina Pressable je prejela nekaj mešanih pregledov z nekaterimi strankami, ki so se pritoževale nad pomanjkljivo in neodzivno podporo, druge pa so jih pohvalile za njihovo uporabnost in strokovno znanje. Ker Pressable ponuja 15-dnevno brezplačno preskusno različico, vam svetujemo, da sami preizkusite njihovo podporo strankam in preverite, ali ste z njimi zadovoljni.

Prednosti & Slabosti Pressable.com

Ali je Pressable pripravljen za prime-time ali jim je treba še povečati igro? Tukaj je tisto, kjer Pressable sveti in kje jih je treba še izboljšati:

Prednosti

 • Premium CDN vključen v vse načrte;
 • Samodejno skeniranje in odstranjevanje zlonamerne programske opreme;
 • Uporabna funkcija prirejanja spletnega mesta;
 • Nadzor dostopa sodelavcev;
 • 2 meseca odmora z letnim obračunavanjem;
 • Samodejno varnostno kopiranje in posodobitve;
 • Do 5 brezplačnih migracij spletnih strani.

Slabosti

 • Samo 15-dnevno brezplačno preskusno obdobje, brez garancije za vračilo denarja;
 • Brez garancij za uptime;
 • Brez podpore v živo ali podpore 24/7.

Pressable je zmanjšal osnove upravljanega gostovanja v WordPressu in vključuje nekaj trdih orodij, povezanih z zmogljivostjo, in varnostnih zaščit za vaša WordPress spletna mesta. Ima tudi načrte za različne potrebe in po različnih cenah, vendar menimo, da Pressable ne presega več milj v primerjavi z drugimi upravljanimi ponudniki gostovanja in celo ponudniki gostovanja, ki ponujajo tudi gostovanje, optimizirano za WordPress.

Pressable.com Pregled zaključka

Rešitve za gostovanje WordPress, ki jih upravlja Pressable, so lahko dobra izbira za lastnike spletnih mest, ki morajo gostiti veliko mest WordPressa, vendar ne želijo biti vezani na njihovo vzdrževanje in upravljanje, in ne zamerite, da je ta udobje še dodatno cena. Žal Pressable na nekaterih področjih primanjkuje (razpoložljivost podpore in preglednost uptime), kar preprečuje, da bi postal trden kandidat za najboljše upravljanje v WordPress-u.

Tako 60-dnevna garancija za vračilo denarja, WP Engine in Pressidium.com, podpora za SLA in celodnevna podpora strankam preprosto zasenčijo ponudbe Pressable v sferi upravljanega WordPress gostovanja.

Vsem, ki iščejo cenovno deljeno gostovanje, optimizirano za WordPress, ki vključuje brezplačno domeno, neomejen promet, neomejeno shranjevanje in neomejeno gostovanje in gostovanje e-poštnih funkcij, primerljivih s tistimi, ki jih ponuja Pressable, svetujemo, da si ogledajo InMotion Hosting ali BlueHostove WordPress optimizirane načrte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector