Pressidium.com Pregled

Pressidium.com ponuja varno, hitro in zanesljivo upravljanje WordPress gostovanja s številnimi celovitimi načrti, ustvarjenimi tako, da ustrezajo zahtevam posameznih in poslovnih uporabnikov. Čeprav ni tako priljubljen kot drugi upravljani ponudniki gostovanja WordPress, kot bomo videli v tem pregledu Pressidium.com, je njegova gostovalna infrastruktura in funkcije gostovanja enaka tistim, ki jih ponujajo ponudniki gostovanja velikih imen.


Pregled podjetja Pressidium

Pressidium.com je morda ena najbolje varovanih skrivnosti v upravljani industriji gostovanja WordPress, in čeprav je še vedno v fazi uveljavljanja, je zagotovo med najboljšimi WordPress specializiranimi gostovalnimi rešitvami, ki so jih izbrali tehnološki zagoni, mediji, univerze, digitalne agencije in Fortune 500 podjetij. Podjetje ima celoten svet, strežnike v Evropi, Severni Ameriki, na Japonskem, jugovzhodni Aziji in Oceaniji.

S sedežem v Londonu, Združeno kraljestvo, je Pressidium.com leta 2013 ustanovila ekipa štirih izkušenih inženirjev in razvijalcev: Andrew Georges, John Andriopoulos, Giannis Zachariadis in Filip Slavik. Skupina je predvidela ustvarjanje varne, razširljive in zmogljive rešitve za upravljanje WordPress-a, ki je hkrati varna in strelovodna.

Njihova prizadevanja so bila uspešna in v letih 2015 in 2016 je Pressidium prejel vrhunsko uspešnost gostovanja WordPress, ki je zasenčil druge priljubljene upravljane gostitelje WordPressa.

Načrti za tiski & Cenitev

Podobno kot drugi upravljani ponudniki gostovanja WordPress (npr. WP Engine) tudi Pressidium.com zaračuna na podlagi števila mesečnih obiskov. Vsak načrt vam omogoča plačevanje mesečno ali mesečno. Tisti, ki izberejo letni obračun, so upravičeni do 20% popusta (4 mesece brezplačno!).

Le eden od 5 WordPressovih gostujočih načrtov za Pressidium je zasnovan za začetnike (Micro plan), drugi načrti pa so namenjeni naprednim uporabnikom ali podjetjem. Poglejmo, kako je konfiguriran vsak načrt in koliko stane:

Mikro

Mikro načrt je Pressidiumov začetni načrt, namenjen začetnikom. Zasnovan je za 10K edinstvenih obiskov na mesec in 1 namestitev WordPressa (samostojna). Ta načrt stane 21 USD na mesec z letnim obračunavanjem ali 24,90 USD na mesec z mesečnim obračunavanjem.

Kar zadeva vire in funkcije, je tu nekaj, kar je vključeno v Micro načrt: 5 GB HA SSD pomnilnika, neomejena pasovna širina, SSL, vključno s popolno podporo za certifikate Let Šifriraj, PHP 7, uprizoritveno okolje in vozovnico 24/7 & e-poštna podpora strokovnjakov DevOps.

Za dodatnih 10 USD na mesec lahko omogočite Pressidium-ov CDN / 2, ki deluje na HTTP / 2, in lahko dodate dodatne namestitve WordPress-a za 14,90 USD / vsako dodatno namestitev.

Osebno

Osebni načrt stane 42 USD na mesec z letnimi obračuni ali 49,90 USD na mesec. Ta načrt je konfiguriran za do 3 namestitve programa WordPress (samostojne) in 30 k edinstvenih obiskov na mesec.

Načrt vsebuje dvakratni pomnilnik SSD Micro načrta (10 GB), neomejeno pasovno širino, vključuje PHP 7, SSL, uprizoritveno okolje in podporo strokovnjakov. Brezplačno je vključen tudi CDN s pogonom na HTTP / 2.

Poklicno

Strokovni načrt vključuje do 10 namestitev programa WordPress (samostojna + večstranska spletna stran), neomejeno pasovno širino, 20 GB HA SSD pomnilnika in vse druge funkcije, ki so vključene v osebni načrt.

Posel

Ta načrt je zasnovan za 500k edinstvenih obiskov na mesec in do 25 namestitev WordPressa (samostojna + večstranska). Na voljo je z neomejeno pasovno širino, ki je na voljo z vsakim načrtom, 30 GB HA SSD shrambe, PHP 7 ali HHVM, CDN, SSL, uprizoritveno okolje in strokovno podporo s posebnim upravljalnikom.

Mesečna cena poslovnega načrta znaša 299,90 USD na mesec, letni načrt pa znaša 250 USD / mesec.

Business Plus

Načrt z največ viri je konfiguriran za do 50 namestitev WP (samostojna & multisite) in milijon edinstvenih mesečnih obiskov. Čeprav vam v poslovnem načrtu zaračunamo dvojno ceno, pridobite le dodatnih 10 GB pomnilnika HA SSD. V načrt Business Plus so vključene tudi vse druge značilnosti poslovnega načrta.

Tisti, ki jih skrbi mesečna omejitev njihovih načrtov, ne bi smeli biti zaskrbljeni, saj Pressidium ne bo zaračunal za nenadna povečanja prometa in vaše spletne strani nikakor ne bo omejeval. Če pa vaše spletno mesto nenehno presega omejitve vašega načrta, se vam predlaga nadgradnja.

Kot ste morda opazili, Pressidium ne ponuja gostovanja po e-pošti, saj trdi, da ne želijo žrtvovati kakovosti nad količino v svojih prizadevanjih, da bi ponudili najboljše spletno gostovanje WordPressa.

Pressidium.com ponuja tudi načrte po meri za podjetja, ki potrebujejo pregledno prilagodljivost, prvovrstno podporo DevOps in robustno spletno gostovanje.

Lastnosti & Vrednost Pressidiuma

Pressidium ponuja upravljano gostovanje WordPress-a v najboljšem primeru s številnimi funkcijami in orodji, povezanimi z varnostjo, zmogljivostjo in uporabnostjo. Tu so značilnosti, zaradi katerih je Pressidium vreden nasprotnik vsakega upravljanega WordPress gostovanja na trgu:

 • Vrhunska infrastruktura: strežniki z visoko razpoložljivo obremenitvijo so narejeni za razširljivost in zmogljivost ter vzdržujejo vse napredne funkcije, potrebne za zagon katerega koli spletnega mesta WordPress;
 • Popolno upravljanje strežnika, DevOps, upravljajo samodejne posodobitve & samodejne varnostne kopije: Pressidium prevzema breme upravljanja spletnega mesta WordPress na vseh ravneh, tako da se lahko v celoti posvetite razvoju svojega podjetja;
 • Mesto uprizoritve: s klikom na gumb si lahko ogledate spletno mesto, spremenite in preizkusite funkcije, preden začnete živeti. To je izredno uporabna funkcija za razvijalce;
 • Varnost od konca do konca: Pressidium izvaja vrsto varnostnih kontrol in obrambnih ukrepov, s katerimi zagotavlja, da vaše spletno mesto ne bo nikoli ogroženo;
 • Spremljanje zlonamerne programske opreme & odstranitev: Pressidiumova platforma proaktivno pregleduje, odkriva in odstranjuje zlonamerno programsko opremo in preprečuje zlonamerne napade na infrastrukturni ravni, ne da bi morali uporabniki nameščati vtičnike in se zateči k potegom. Pressidium se celo zavezuje, da bo vaše spletno mesto brezplačno popravil v primeru, da bo vaše spletno mesto ogroženo;
 • Upravljani požarni zid spletne aplikacije (WAF): Pressidium predstavi lastniški WAF, ki se osredotoča na zavarovanje vašega spletnega mesta WordPress;
 • Filtriranje slabih botov: del varnostnega sklopa Pressidium, ta funkcija prepozna in zavrne to vrsto prometa, hkrati pa pristnim iskalnikom omogoča, da prosto indeksirajo vaše spletno mesto;
 • Popolnoma zaklenjeno okolje: zagotovljena je varnost tudi pred napadi od znotraj, popolnoma zaklenjeno in ukoreninjeno okolje je dopolnjeno z omejenimi dovoljenji in namenskimi izvajalnimi baze PHP na strani strežnika;
 • SFTP storitev: uživajte v dodani varnosti SFTP in hkrati dostopate do vseh svojih WordPress mest;
 • Visoko dostopna spletna shramba na osnovi SSD;
 • Večplastna 5-plastna predpomnilna platforma: vključuje več plasti varnosti, izravnave obremenitve in predpomnjenja sistemov;
 • Integracija CDN: razen za Micro načrt, vsi načrti gostovanja Pressidium prihajajo z vključenim CDN;
 • PHP optimizacija: super napolnjen čas obdelave Pressidium PHP je še povečal zmogljivost spletnega mesta;
 • Pospešek SSL: ponuja zavarovano in pospešeno izkušnjo brskanja po SSL-ju;
 • Nadzorna plošča po meri: enostavno upravljate z vsemi svojimi spletnimi mesti WordPress s preprostim vmesnikom Pressidium, ki vključuje uporabo in analizo prometa, uvajanja z enim klikom, samodejne in ročne posodobitve, upravljanje predpomnilnika, upravljanje vtičnikov, čarovnik za migracijo, skrbništvo baze podatkov prek PHPMyAdmin itd .;
 • 95% dostopnost storitev, ki jo podpira SLA: za vsako uro Pressidium ne doseže zagotovljene razpoložljivosti storitev, kupcem bo dodeljenih 5% njihove mesečne pristojbine;
 • 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Brezplačne migracije spletnih strani;
 • Strokovna podpora za WordPress.

Te lastnosti dokazujejo, da je Pressidium več kot pripravljen izvesti celovito upravljanje spletnih mest WordPress, ki zajema vse vidike varnosti, razpoložljivosti, varnostnih kopij in hitrosti. Vse te lastnosti gostovanja so po cenah, primerljivih z drugimi upravljanimi storitvami WordPressa, zato vam ni treba kopati globoko v žepe, če želite izkoristiti vrhunsko infrastrukturo gostovanja.

Podpora strankam Pressidium

Pomoč in podpora sta na voljo na različnih kanalih, vključno z bazo znanja po ključnih besedah, ki je temeljito dokumentirana, vnosi pa so razdeljeni na različne kategorije (npr. Varnostne kopije, migracije, predpomnilnik, WordPress, odpravljanje težav itd.).

Če vam kanal za samopomoč ne pomaga najti rešitve za težave, se lahko obrnete na Pressidium neposredno preko e-pošte na [email protected], tako da mu predložite vozovnico za podporo ali pa jih kontaktirate prek telefonske podpore.

Podporna skupina Pressidium nudi strokovno podporo WordPress-u zahvaljujoč visoko usposobljenim tehničnim inženirjem, ki vodijo ekipo za podporo. Naročniki Business in Business Plus bodo dobili tudi namenskega upravitelja računov.

Poleg teh Pressidium uporablja tudi številne proaktivne varnostne in nadzorne ukrepe, ki delujejo 24 ur na dan in zagotavljajo nemoteno delovanje vašega spletnega mesta WordPress in grožnje varnosti.

Prednosti & Slabosti Pressidium.com

Ali bi Pressidium moral biti na vrhu seznama, ko iščete upravljano gostovanje WordPress-a? Poglejmo si prednosti in slabosti:

Prednosti

 • Zanesljivo & hitri strežniki;
 • 99,95-odstotno jamstvo za produkcijo, ki ga podpira SLA;
 • Odlične napredne funkcije WP;
 • Brezplačne varnostne kopije CDN, SSL in spletnega mesta;
 • Močan varnostni arzenal;
 • Brezplačen prenos spletnega mesta;
 • 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Čista in elegantna nadzorna plošča.

Slabosti

 • Brez gostovanja po e-pošti;
 • Sistem cen na podlagi obiskov morda ni všeč vsem;
 • Ni do uporabnikov prijazno.

Podjetniška infrastruktura Pressidium.com je bila natančno nastavljena za WordPress. Obseg naprednih funkcij in velika razširljivost ustrezata potrebam strokovnjakov, malih in velikih podjetij.

Pressidium.com Pregled zaključka

Gostovanje, ki ga ponuja Pressidium, izstopa po svoji vsestranskosti. Tisti, ki iščejo prilagodljivo, zmogljivo in varno rešitev za gostovanje za svoje WordPress spletne strani, bodo našli odlično storitev, ki temeljito pozna vstope in gostovanja WordPress gostovanja in ponuja vse potrebne funkcije za uspešno upravljanje WordPressa. Velikodnevna 60-dnevna garancija za vračilo denarja, brezhibna tehnološka podpora in garancija za nadgradnjo SLA so glazura na torti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map