SiteGround Review Avstralija

Avstralija je velika država in je zaradi svojega posebnega geografskega položaja mednarodnim obiskovalcem težko postreči s podatki od tam. V primerjavi z drugimi območji Zemlje ima Avstralija šibko podatkovno povezavo z drugimi državami, zato so lokalni ponudniki spletnih gostovanj v glavnem dobri za domača spletna mesta. Največji razlog, da ta država ni dobro povezana z drugimi območji, je pomanjkanje podatkovnih kablov za podmornice.


Zakaj so podmorniški kabli tako pomembni:

 • večino posredovanja podatkov izvajajo podmornični kabli
 • so veliko hitrejši (TerraBytes / second) kot sateliti (GigaBytes / second)
 • kabel je zelo napak
 • in v kablih je manjša zakasnitev podatkov kot sateliti

podmornica-kabli-Avstralija

Vir: submarinecablemap.com

Te prednosti kažejo, zakaj se podmorski kabli uporabljajo povsod in zakaj posredovanje podatkov temelji na njih. Razlog, zakaj jih ne uporabljamo povsod, je, da povezovanje dveh različnih fizičnih lokacij med seboj s pomočjo kablov stane več sto milijonov dolarjev.

Če živite v Avstraliji in načrtujete vzpostavitev spletnega mesta za mednarodne obiskovalce, je vredno poiskati dobrega ponudnika gostovanja iz drugih držav. Na tisoče poceni gostiteljev je na voljo po vsem svetu, vendar je priporočljivo uporabljati le tiste, ki so dovolj zanesljivi.

Priporočamo SiteGround. Na treh celinah ima podatkovne centre; najbližja Avstralija se nahaja v Singapurju in je idealna tudi za vaše mednarodne stranke. V tem članku bomo pregledali to podjetje, da boste lahko izbrali najboljšo rešitev za svojo spletno stran.

Zakaj avstralski kupci izberejo SiteGround?

 • Vsestranska ponudba izdelkov: SiteGround ponuja veliko rešitev za spletno gostovanje in ponuja storitve gostovanja v skupni rabi vstopnega nivoja ter napredno namensko gostovanje strežnikov.
 • SSD pogoni: V nasprotju z drugimi gostiteljskimi podjetji SiteGround kot shrambe uporablja samo pogone SSD. Lahko pozabite na veliko počasnejše klasične trde diske in delate z veliko hitrejšimi sodobnimi pogoni SSD.
 • Najnovejše tehnologije: Podjetje uporablja najsodobnejše tehnologije in skripte, vključno s PHP 7, NGINX, Python, Perl in brezplačnimi CDN storitvami.
 • Brezplačni SSL: SiteGround ponuja brezplačno potrdilo SSL za šifriranje SSL za vse gostovalne pakete. To pomeni https za vašo spletno stran in večje zaupanje obiskovalcev in iskalnikov.
 • 7/24 podpora: Namenska skupina za podporo je na voljo ves čas, do njih pa lahko dostopate po telefonu, klepetu ali sistemu vstopnic na kraju samem. Podjetje je znano po visoko dostopni in profesionalni podpori spletnim mestom, zato boste dobili resnično podporo pri usposobljenih ljudeh.
 • Zanesljiv in velik: SiteGround je bil predstavljen leta 2004 in danes ima več kot 400 zaposlenih in gosti več kot 1.700.000 domenskih imen. To je eno največjih ponudnikov spletnega gostovanja, zato bodo vaši podatki varni pri zanesljivem ponudniku.
 • Neverjetno uptime in hitrost: Podatki spletnega mesta SiteGround imajo 99,99%, kar pomeni največ 8,6 sekunde nedosegljivosti na dan in ta vrednost je nad industrijskim povprečjem. Čas nalaganja strežnikov podjetja je približno 700 milisekund, kar je veliko boljše od povprečja. In še eno pomembno dejstvo, da strežniki SiteGround nimajo počasno nalaganja, delujejo pa zanesljivo tudi dolgoročno.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja: Podjetje vam dodeli 30 dni po aktiviranju naročene storitve za testiranje gostovanja. Če z rezultati niste zadovoljni, lahko dobite denar. Garancija ne velja za storitve gostovanja v oblaku in namenskih gostovanjih.
 • Neomejeno število e-poštnih računov: S svojo domeno lahko končate toliko e-poštnih računov, kolikor želite. Tudi cenejši načrt gostovanja v skupni rabi lahko uporabite za ustvarjanje neomejenega števila e-poštnih računov, prosto pa lahko nastavite tudi samodejne odzivalce in posrednike. Vmesnik cPanel se lahko uporablja za upravljanje poštnih računov le z nekaj kliki.
 • Izdelovalec spletnih strani povleci in spusti: Če nimate znanja o kodiranju, boste veliko uporabljali ustvarjalca spletnih strani povleci in spusti. Z njim lahko spletna mesta sestavite tako, da povlečete želene elemente spletnega mesta in jih spustite na njihovo določeno mesto, dodate lahko slike, videoposnetke, besedila in ustvarite lepe postavitve.
 • Enostaven postopek prijave in lokalizirane različice spletnih strani: Na SiteGround se lahko prijavite tako, da opravite preprost postopek prijave in vnesete svoje podatke na vmesnik ene strani. Na dnu strani lahko izberete svoje geografsko območje, vključno s svetom, Združenim kraljestvom, Španijo, ZDA, Evropo, Italijo, LATAM ali Avstralijo. Prikazane cene, valute in jezik spletnega mesta sledijo vaši izbiri. Gostovanje lahko plačate z Visa, MasterCard in American Express.

SiteGround je naš WordPress gostitelj številka 1 za Avstralijo.

Gostovalni načrti SiteGround

Vstopna storitev gostovanja podjetja v skupni rabi se imenuje Web Hosting in je na voljo v 3 različicah:

 • Začeti: Najcenejši paket je primeren za posamezno spletno mesto, do 10.000 mesečnih obiskovalcev. Na voljo je 10 GB prostora in lahko dodate neomejeno število e-poštnih računov in baz podatkov. Sistem varnostnih kopij naredi varnostno kopijo vašega spletnega mesta vsak dan, CDN pa je mogoče uporabiti tudi brezplačno. Začne se pri 3,95 USD / mesec (redna cena 11,95 USD / mesec).
 • GrowBig: Ta paket vam že omogoča dodajanje več spletnih mest in zagotavlja 20 GB prostora za shranjevanje. To je lahko dobro za do 25.000 mesečnih obiskovalcev in nekaj dodatnih storitev, vključno z brezplačnimi obnovitvami varnostnih kopij, prednostno podporo, super predpomnilnikom in prenašanjem spletnega mesta, ki so dodane poleg dodatkov StartUp. Začne se pri 5,95 USD / mesec (redna cena 19,95 USD / mesec).
 • GoGeek: To je geeky paket SiteGround in primeren za do 100.000 skupnih mesečnih obiskovalcev. Prostor za shranjevanje je velik 30 GB, poleg prej omenjenih dodatkov pa boste na voljo še čudaški dodatki, vključno z GIT repo, brezplačnimi varnostnimi kopijami na zahtevo, WordPress in Joomla uprizoritvijo in še več. Začne se pri 11,95 USD / mesec (redna cena 34,95 USD / mesec).

Gostovanje WordPress je vrsta gostovanja, posebej zasnovana za lastnike spletnih strani WordPress. Lahko dobite brezplačno namestitev WordPressa ali brezplačno selitev že obstoječega spletnega mesta WP v vaš novi prostor za shranjevanje v katerem koli paketu WordPress gostovanja. Samodejne posodobitve programske opreme in WP CLI & Podpora SSH je vključena tudi v vse pakete.

Ta vrsta gostovanja se začne pri 3,95 USD / mesec (redna cena 11,95 USD / mesec). Za ta denar lahko v svoji shrambi zaženete spletno mesto WordPress in za shranjevanje datotek uporabite do 10 GB prostora na disku.

Obstaja tudi a Gostovanje pri WooCommerce storitev na spletnem mestu SiteGround, ki ponuja 3 posebne pakete WooCommerce. Skupaj z gostiteljskim delom boste dobili dodatne funkcije, vključno z vnaprej nameščenimi WooCommerce in StoreFront, dnevnimi varnostnimi kopijami in samodejnim posodabljanjem.

Najcenejši paket WooCommerce se začne s 3,95 USD / mesec (redna cena 11,95 USD / mesec). Zasnovan je tako, da lahko oskrbuje do 10.000 mesečnih obiskovalcev in zanj boste dobili 10 GB prostora za shranjevanje.

Gostovanje v oblaku vam nudi več strežniških virov in prednost platforme v oblaku. Izbirate lahko med popolnoma upravljanimi paketi in izkoristite enega od štirih svetovnih podatkovnih centrov. Ena največjih prednosti je prisotnost samodejno razširljivih virov. To pomeni, da lahko s klikom dodate vedno več strežniških virov v svoj paket ali pa ga nastavite tako, da samodejno sledi nalaganje strežnika in pike prometa.

Ponudba je na voljo od 80 dolarjev na mesec. Za ta znesek boste dobili 2 jedra CPU, 4 GB pomnilnika, 40 GB prostora za shranjevanje in 5 TB porabe podatkov.

Gostovanje preprodajalcev je na voljo tudi na spletnem mestu SiteGround, za nakup bi morali kupiti vsaj 5 prodajnih kreditov. Vsak kredit pomeni leto gostovanja za eno od vaših strank, več kreditov boste kupili, boljše cene boste dobili. Vaše stranke bodo dobile cPanel in bodo imele enake ugodnosti kot uporabniki spletnega gostovanja. Posojila za prodajalce so na voljo za 49 USD / kreditna cena, če kupite vsaj 10 od njih, potem njegova cena postane 42 USD / kredit.

Gostovanje v podjetjih ne ponuja paketov, saj vam ponuja popolnoma prilagojeno rešitev za spletno gostovanje. Če ga izberete, boste dobili upravitelja računa, ki vam bo pomagal pri postopku ocenjevanja. Na koncu bo vaše podjetje dobilo gostovalno rešitev z najboljšo ceno in zanesljivimi strežniškimi orodji.

Gostovanje namenskega strežnika je na voljo na 3 različnih podatkovnih lokacijah, v ZDA, Evropi in Aziji. Ker vas zanima najbližja lokacija v Avstraliji, je priporočljivo uporabljati azijsko-pacifiški podatkovni center. Na voljo so 3 različni strežniški paketi, ki uporabljajo procesorje Intel Xeon, pogone SSD in pomnilnik DDR3.

Najmanjši paket vam daje 4 jedra CPU in 8 niti procesorja Intel Xeon E3-1230, 16 GB pomnilnika, 480 GB pomnilnika in 10 TB pasovne širine. Največji paket ponuja tudi orodje za zrcaljenje podatkov RAID1. Paketi namenskega strežnika za gostovanje se začnejo pri 329 USD / mesec.

Zaključek

gostovanje v Avstraliji

Ali je SiteGround primeren za Avstralce? Odgovor je vsekakor DA. Vsestranska paleta izdelkov, zelo spremenjeni paketi za vsako vrsto gostovanja, neverjetni časi uptime in nalaganja, usposobljena podpora za stranke in blizu podatkovnega centra v Singapurju so ključna dejstva, zakaj priporočamo SiteGround za avstralske stranke.

Če ste Avstralka, ste lahko prepričani, da bo vaše spletno mesto v dobrih rokah, vaše spletno mesto pa vam bo hitro in zanesljivo postreglo z mednarodnimi strankami. Samo izberite ustrezen paket gostovanja in začnite delati na svojem spletnem mestu še danes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map