StableHost Mnenja

01.06.2020
Gostovalne ocene 'StableHost Mnenja
0 9 мин.

Gostovalno podjetje StableHost je v zasebni lasti in je bilo ustanovljeno leta 2009. Gre za sorazmerno novo in majhno podjetje, ki zaposluje le okoli 10 ljudi, vendar so namenjene zagotavljanju kakovostnih deljenih in virtualnih storitev gostovanja malim in srednje velikim podjetjem. Podjetje uporablja vrhunsko strojno opremo za zagotavljanje najboljšega delovanja svojih strežnikov in zagotavljanje stabilne izkušnje spletnega gostovanja.


StableHost na svojih strežnikih uporablja pogone SSD in predpomnilni modul LiteSpeed ​​PHP, kar je 9-krat hitreje od običajnih gostovalnih načrtov njihovih konkurentov. Računi so podprti s cPanel, kar omogoča zelo enostavno upravljanje spletnega mesta. Podjetje trdi, da se račun za gostovanje (odvisno od načrta, ki ga izberete) vzpostavi v desetih minutah po plačilu.

Ker med malimi podjetji in posamezniki obstaja veliko povpraševanje po cenovno dostopnem skupnem gostovanju, je vse več ponudnikov, ki to poskušajo izkoristiti. Najdete lahko veliko obetavnih spletnih mest s skupnimi načrti gostovanja, ki dejansko zagotavljajo precej slabo storitev. In ljudje to spoznajo šele potem, ko so kupili paket.

Če ste neizkušen spletni skrbnik – in večina ljudi, ki potrebujejo skupno storitev gostovanja, dejansko je – potem lahko zlahka padete v to past. Zato morate prebrati kritike, kot je ta. Tukaj bomo govorili o ponudniku spletnega gostovanja, ki ponuja kakovostne načrte skupnega gostovanja za začetnike. Imenuje se StableHost, podjetje, ki ga je ustanovila majhna skupina strokovnjakov, ki želijo zagotoviti močne in zanesljive storitve za vse.

Čeprav StableHost ni med največjimi imeni v panogi, se zagotovo iz dneva v dan izboljšujejo. Večino svojega dohodka vlagajo nazaj v podjetje, kupujejo najnovejšo strojno opremo in poskrbijo, da je njihova podpora strankam na voljo ves čas. Brez dodatnega pohoda poglejmo, kaj lahko ponuja ta ponudnik spletnega gostovanja.

Gostovanje v skupni skupini s StableHost

Če pogledate njihove načrte gostovanja, lahko takoj vidite, kako se StableHost razlikuje od večine drugih ponudnikov. Ponujajo grozdeno gostovanje, ki je podobno gostovanju v oblaku. To pomeni, da bo vaše spletno mesto poganjalo ne le en strežnik, ampak tudi uporaba virov številnih strežnikov. Med ponudniki je običajna praksa, da na enem strežniku vodi več spletnih mest.

Če se s tem strežnikom zgodi nekaj nepričakovanega, bodo vsa ta spletna mesta brez povezave. Ne najdete toliko ponudnikov, ki ponujajo gostovanje v grozdih med svojimi storitvami. To je odličen način, da težave, povezane s strežnikom, ohranite na minimalnem nivoju. V njihov načrt skupnega gostovanja je vključenih tudi nekaj močnih funkcij. Kot večina poceni gostujočih možnosti, njihovo spletno mesto Starter omogoča, da imate samo eno spletno mesto.

Vendar je ostalo vse neomejeno. Obstajajo funkcije, ki jih lahko dobite le, če izberete njihov Platinum načrt, na primer VIP podpora, filtriranje neželene pošte in možnost popravila, če se vaši podatki zlomijo ali ogrozijo. Z mesečno ceno 28,50 USD ima ta načrt podobne stroške kot povprečni načrt VPS na trgu. Kljub temu pa je povsem vredno, ker dobite toliko dodatkov in 2-jedrnega procesorja.

Konec koncev, obstaja veliko število velikih podjetij, ki potrebujejo te načrte za skupno gostovanje, ki so močnejši od povprečja, namesto da bi šli za VPS. Ko gre za dodatno programsko opremo, dobite MySQL, cPanel, Apache, Varnish in cPanel nadzorno ploščo z vsakim načrtom StableHost. Če želite tudi dostop do SSH, ga lahko dodate v svoj načrt za nekaj dodatnega denarja. Poleg tega lahko izbirate med stotimi aplikacijami, ki so na voljo brezplačno.

Gostovanje brez VPS-a s sistemom StableHost

Če njihov najmočnejši načrt gostovanja v skupni rabi ne zagotavlja dovolj sredstev, je naslednji korak preizkus načrtov gostovanja VPS. Zagotovo so cenovno ugodne, še posebej, če upoštevate vrednost, ki jo dobite za ceno. Načrti za StableHost VPS temeljijo tudi na tehnologiji grozdov in vrhunskih strežnikih, ki zagotavljajo visoko zmogljivost vašega spletnega mesta.

Mnoga podjetja imajo raje nenadzorovano gostovanje VPS, pri tem ponudniku pa ga lahko imajo brez nameščene nadzorne plošče ali operacijskega sistema. Če izberete enega od teh načrtov, lahko na strežnik namestite kateri koli OS, ki ga želite. Ena največjih stvari v teh načrtih StableHost je, da lahko dobite podporo Tier 3 ves dan. Njihova ekipa za tehnično podporo je sestavljena iz strokovnjakov, ki so pripravljeni najti rešitve tudi za najpogostejša vprašanja.

Ko se prijavite, se boste lahko brez težav osredotočili na svoje delo. Ne bodo zahtevali niti stroškov za nastavitev, če boste morali nekaj namestiti. Ker lahko izbirate med številnimi načrti, boste zagotovo našli popolnega, za katerega se ne boste morali spoprijeti s presežkom virov. V celoti pa vam StableHost s svojimi načrti VPS ponuja več svobode kot običajno. Resnično izstopajo, saj ponujajo nenavadno storitev, za katero ni potrebno, da imate določen OS ali nadzorno ploščo.

Registracija domen, filtriranje neželene pošte in še več

Kot številni drugi ponudniki je tudi StableHost v registraciji domene. Ustvarjanje domene so olajšali tako, da so vam pomagali s predlogi, ko poskušate ugotoviti, kako je popoln za vaše podjetje. V registracijo domene je vključena tudi WHOIS zaščita. Ta funkcija skriva podatke o vaši domeni pred drugimi uporabniki, tako da ne vidijo imena lastnika.

Privzetost za večino ponudnikov spletnega gostovanja je omogočiti dostop do teh informacij vsem, kar pa večina webmasterjev zagotovo ni. V programu StableHost je zaščitna funkcija ID brezplačna pri vsakem paketu. Prav tako lahko dobite filter za vsiljeno pošto neposredno iz netopirja z brezplačnim poskusnim obdobjem 15 dni. Če ste se naveličali nabirati nešteto e-poštnih sporočil v mapi »Prejeto«, potem to orodje zagotovo lahko pomaga.

Izčrpen seznam funkcij StableHost

Obstaja kar nekaj priljubljenih funkcij, ki jih lahko dobite s prijavo v enega od načrtov StableHost. Če želite svoje podatke zavarovati z varnostnimi kopijami, prihranite nekaj časa z nastavitvami z enim klikom in uživajte v še več dodatnih dodatkih s storitvijo gostovanja, potem zagotovo izberite to podjetje. Tu je seznam, ki povzema koristi, ki jih lahko dobite s tem gostiteljem:

 • 45-dnevno obdobje vračila – Če se prijavite v enega od njihovih prodajalcev ali upravljanih načrtov in vam ni všeč, kaj dobite, lahko denar zahtevate nazaj v 45 dneh. Medtem ko ponudniki spletnih gostovanj niso priljubljeni, da bi ponudili vračilo za VPS, se je StableHost vseeno odločil, da vam dodeli 7 dni časa, da ga preizkusite brez kakršnih koli obveznosti.
 • Builder spletnega mesta – Ponujajo tudi ustvarjalca spletnih strani za uporabnike, ki niso izkušeni v spletnem oblikovanju in želijo sami izdelati spletno mesto.
 • SSL potrdilo – Če želite še povečati zaupanje svojih strank, je SSL nujno potreben. Ljudje so vedno olajšani, ko zagledajo zeleno vrstico nad vašo spletno stranjo.
 • Vtičniki v Softaculous – To je dobro znan namestitveni program, ki vam lahko pomaga najti uporabne dodatke in vam omogoča, da jih z enim klikom uporabite na svojem spletnem mestu.
 • Vrhunska tehnična podpora – V njihovi bazi znanja je na voljo obširna količina vodnikov in koristnih videoposnetkov. Poleg tega lahko kadar koli zaprosite za pomoč.
 • Uporabniku prijazna nadzorna plošča – Dobite cPanel, ki je najbolj priljubljena nadzorna plošča na internetu. Je enostaven za uporabo in hitro opravi nalogo, kadar koli morate upravljati svoj načrt gostovanja.
 • Neomejeni e-poštni računi – To je zelo uporabna funkcija, ki jo ponuja večina podjetij za spletno gostovanje. Poleg neomejenih računov dobite tudi samodejne odgovore. Če v enačbo dodate neželeni filter, bo končni rezultat brezhiben.
 • Registracija domenskega imena – Registrarja domen ni treba poiskati, preprosto se lahko prijavite v enega od načrtov StableHost in na isti lokaciji dobite domeno. Konec koncev, kdo želi zapraviti dodaten čas za to?
 • Brezplačen prenos – Če že imate spletno mesto, ga boste morda želeli prenesti na nov strežnik. Na srečo lahko StableHost za vas opravi brezplačno. Upoštevajte pa, da se podjetje raje izogiba prenosu podatkov od gostiteljev, ki so slabo optimizirani.

Zanesljiva podpora strankam okoli ure

Dobra novica je, da StableHost ponuja izjemno podporo, tudi če izberete njihov najcenejši načrt. Njihova skupina strokovnjakov ni le v pomoč, ampak so na voljo tudi vsak dan, vsak dan. V podjetju so tako prepričani v svojo podporo, da lahko telefonsko številko takoj vidite na njihovi domači strani.

Ne prikazuje se le v velikih pisavah, ampak je tudi privlačno sporočilo „Vzpostavite stik“, ki krepi zaupanje vsakega obiskovalca. Poleg telefona jih lahko kontaktirate tudi prek vozovnice, e-pošte in pogostih vprašanj. Da ne omenjam, da že sama široka baza znanja lahko reši vaše težave večino časa. Kot je opisal StableHost, ima skupina za podporo strankam veliko strokovnega znanja in strasti do spletnega gostovanja.

Izvajanje tako zanesljive storitve je iz tega majhnega podjetja zelo impresivno. Vedo, da uporabniki, ki se soočajo z resno težavo, ne morejo dolgo čakati. Pri mnogih podjetjih lahko celo ena ura izpada povzroči znatno izgubo prihodka.

Povzetek

Na splošno lahko v podjetju StableHost najdete številne močne načrte, ki ustrezajo vašim potrebam. Je dostojna izbira za posameznike, ki želijo ustanoviti svoj spletni dnevnik, zato bi ga priporočili tudi za mala in srednja podjetja. Njihovi načrti zagotavljajo vrhunske zmogljivosti, ki so povezane s številnimi funkcijami, še posebej, če izberete enega od načrtov VPS.

Pri StableHostu je največ, da imajo poštene namere vlagati v svoje poslovanje in izboljšati storitve. Med spletnimi podjetji za gostovanje ni tako pogosto, da hkrati zagotavljajo najnovejšo strojno opremo in vrhunsko podporo. Ta ponudnik svojim strankam zagotovo daje občutek, kot da so pravkar osvojili jackpot.

Naša končna razsodba je, da če želite načrt skupnega gostovanja ali VPS, s katerim lahko vaše podjetje postane tekoče, vsekakor poskusite StableHost in si oglejte, kako bo šlo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector