StableHost pregled Avstralija

01.06.2020
Gostovalne ocene 'StableHost pregled Avstralija
0 6 мин.

Avstralija se nahaja pod Azijo na relativno osamljenem območju planeta. Najverjetneje je to razlog, da ima ta država veliko celino šibko podatkovno povezavo z drugimi deli sveta. Podatkovni kabli za podmornice so dragi; nova namestitev le-teh stane do nekaj sto milijonov dolarjev na vsak kabel.


Na voljo pa so tudi druge metode prenosa podatkov, vključno s sateliti po vsem svetu. Na žalost so sateliti v primerjavi s kablom bistveno šibkejši, ko gre za posredovanje podatkov. Satelit uporablja le majhen del radijske frekvence, kar omejuje količino prenesenih podatkov v določenem časovnem okviru. Kabli so izdelani iz optičnih vlaken in imajo veliko večjo kapaciteto podatkov. V številkah: satelit lahko posreduje enega ali nekaj gigabajtov podatkov v vsaki sekundi, kabel pa lahko prenese tisočkrat več, terabajtov na sekundo.

podmornica-kabli-Avstralija

Vir: submarinecablemap.com

Zamude so resnična težava tudi, ko govorimo o satelitskem posredovanju podatkov. Satelitsko omrežje je postavljeno v vesolje, nekaj deset tisoč kilometrov visoko in podatki potujejo med Zemljo in njimi. To potrebuje nekaj časa in povzroči zamudo pri obdelavi podatkov v realnem času. Nasprotno od tega kabli podmornice nimajo velikih zamud. Iskreno povedano, en sam kabel lahko prenese skoraj enako količino podatkov kot vsi komercialni sateliti.

Če živite v Avstraliji, morate poskrbeti za svoje mednarodne obiskovalce in poiskati dobro rešitev, ki jim bo bolje služila. Strežnik, ki je nameščen v Avstraliji, je morda počasnejši zaradi šibkejših podatkovnih povezav, mednarodni strežnik pa lahko bolje služi strankam.

Priporočamo StableHost, saj ima v Aziji podatkovni center, ki lahko dobro služi mednarodnim strankam.

Zakaj avstralski kupci izberejo StableHost?

 • Vsestranska ponudba izdelkov: StableHost ima vsestransko paleto izdelkov, ki lahko služi vsem potrebam strank. Poleg deljenega gostovanja lahko najdete tudi reseller gostovanje, VPS gostovanje in namensko gostovanje.
 • Neomejeno prostora na disku in pasovne širine: Tudi v najmanjšem paketu vstopne ravni boste dobili neomejeno število shranjevanja in neomejeno uporabo pasovne širine.
 • Zaščita DDoS: Ena najbolj motečih vrst napada je porazdeljeno zavrnitev storitve (DDoS), saj lahko vaše spletno mesto zaradi tega močno upočasni. Če svoje spletno mesto shranite na StableHost, boste dobili brezplačno zaščito DDoS in vaše spletno mesto ne bo nikoli podrto.
 • Velika uptime strežnika: Podjetje zagotavlja 99,9-odstotno podaljšanje strežnika (to pomeni največ 1 minuto 26 sekund izpusta na dan) za cenejše pakete za skupno rabo in 99,99% za večje pakete. Slednji pomeni največ 8,6 sekunde izklopa na dan, kar je nad industrijskim standardom.
 • Izdelovalec strani: Vsi paketi vsebujejo brezplačen ustvarjalec spletnih mest, kjer lahko gradite svoje spletno mesto s programom za povleci in spusti. Z njegovo uporabo lahko ustvarite svoje sodobno in odzivno spletno mesto, ne da bi najeli programerja.
 • 7/24 podpora: Podporni center StableHost je na voljo 7/24 po e-pošti ali v klepetu v živo. Posebna ekipa strank vam pomaga enostavno rešiti gostovanje in druge naloge, povezane s spletnim mestom. Povprečni odzivni čas podjetja je manj kot 20 minut, kar je spet boljše od povprečja v panogi.
 • Najsodobnejša strojna oprema: StableHost ima sodobne strežnike z dvojnimi procesorji, veliko količino pomnilnika in SSD pogonov. Omrežje je s hitrostjo 200 GB / s povezano s tujino.
 • Omejeni uporabniški računi na vsakem strežniku: V nasprotju z drugimi spletnimi ponudniki gostovanja je StableHost na vsakem strežniku omejil število strank v skupni rabi. V manjših paketih bo vaše spletno mesto postavljeno na strežnik, kjer je največ 500 uporabnikov. Če izberete največji paket gostovanja, potem največje število strank na strežniku znaša 50.
 • SSD grozd: Sistem za shranjevanje StableHost je grozd, narejen s pogoni SSD. SSD tehnologija naredi grozd hitreje kot uporaba klasičnih trdih diskov, medtem ko razporejanje podatkov zagotavlja delovanje, ki je odporen na napake. Pogoni se spremljajo vsako minuto in ko pride do okvarjenega SSD-ja, ga drugi člani omrežja zamenjajo, ne da bi vaše spletno mesto postalo nedosegljivo.
 • Registracija domene: Na domeni StableHost lahko registrirate svojo domeno, na voljo so tako klasični TLD, kot je .com, kot novi TLD, kot je .club. Za vso registracijo domen je vključena brezplačna whois zaščita, zato bo vaša identiteta skrita za strežnikom proxy.

StableHost smo uvrstili na naš seznam najboljših avstralskih ponudnikov gostovanja WordPress.

Gostovalni načrti StableHost

StableHost ima vsestransko ponudbo gostovanja, vključno s skupnim gostovanjem, gostovanjem preprodajalcev, VPS gostovanjem in namenskim strežnikom. Storitev Shared Hosting se imenuje Web Hosting in je na voljo s 3 paketi:

 • Zaganjalnik: V ta paket lahko dodate eno spletno mesto z do 250.000 datotekami. Jedro CPU bo služilo vašemu spletnemu mestu in hkrati je omogočenih 25 povezav MySQL. 99,9% uptime strežnika je zagotovljeno za 3,50 USD na mesec začetno ceno.
 • Pro: V tem paketu boste dobili enake vire kot v Starterju, vendar število dodeljenih spletnih strani ni omejeno. Njegova izhodiščna cena je 7,50 USD / mesec.
 • Platina: Največji paket ponuja več virov strežnika in nasprotno od 500 odjemalcev / strežnika prejšnjih paketov le 50 odjemalcev dobi celoten strežnik. Vašem pomnilniku bo dodeljeno 2 jedra CPU-ja, hkrati pa lahko uporabite do 500.000 datotek in 50 MySQL povezav. Izklicna cena je 28,50 USD / mesec.

Gostovanje preprodajalcev priloženi so tudi 3 paketi, zasnovani za 10, 50 in 100 strank. Najmanjši ponuja 20 GB prostora za shranjevanje, kar lahko razdelite med do 10 strank. Začne se pri 9,12 USD / mesec.

VPS gostovanje je bil ustvarjen tako, da služi spletnim mestom z več prometa in je na voljo v 5 različicah. VPS vhodnega nivoja se imenuje VZ 1GB in vam daje 1 GB RAM-a, 1 jedro CPU-ja in 40 GB prostora za shranjevanje. Vključena je tudi 2 TB uporabe pasovne širine v 1 Gbit omrežju. Stane le 9,12 USD na mesec.

Največji paket VPS že vsebuje 16 GB pomnilnika, 8 procesorskih jeder, 300 GB pomnilnika in 16 TB prenosa. Začne se pri 109,95 USD na mesec.

Najmočnejši izdelek v liniji izdelkov je Gostovanje namenskega strežnika, na voljo v 3 različicah. Najmanjši namenski paket strežnikov se začne pri 145,00 USD / mesec in prihaja s procesorjem Intel Pentium 3,4 GHz, 4 GB RAM-a, 2-kratnim shrambom 300 GB, porabo pasovne širine 2 TB in zrcaljenjem podatkov RAID 0 ali RAID 1..

Največji paket že uporablja procesor Intel Xeon E5 in za svojo začetno ceno 245,00 USD na mesec zagotavlja 16 GB RAM-a in 4 TB pasovne širine..

Zaključek

gostovanje v Avstraliji

Je StableHost idealen za Avstralce? Odgovor je DA. Njegov podatkovni center v bližini Avstralije, raznovrstna ponudba izdelkov in zanesljivo podjetje so ključni razlogi, zakaj je izbira StableHost dobra ideja. Z nakupom dobrega hosting paketa lahko učinkovito služite tako svojim domačim kot mednarodnim strankam!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector