TMDHosting Mnenja

01.06.2020
Gostovalne ocene 'TMDHosting Mnenja
0 8 мин.

Če želite vzpostaviti trdno prisotnost na spletu za svoje podjetje, morate najprej najti dve storitvi spletnega gostovanja in dober registrar, kjer lahko ustvarite ime domene. V tem članku vam bomo predstavili eno najboljših možnosti, ko gre za spletno gostovanje: TMD gostovanje. Če boste preučili nekatere ključne značilnosti in celotno storitev, ki jo ponuja podjetje, se boste lahko odločili, ali je to za vas optimalno ali ne.


TMD Hosting je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2007 in je od takrat privabilo veliko ljudi s svojimi zanesljivimi storitvami. Kot veliko njegovih konkurentov je začel z enim samim podatkovnim centrom in si z leti utiral pot do uspeha. Trenutno imajo številne podatkovne centre, razširjene v Ameriki in Evropi, s katerimi so svoje storitve na voljo vsem v pokritih regijah. V nadaljevanju bomo govorili o glavnih značilnostih, ki jih ponuja TMD Hosting.

Glavne značilnosti načinov gostovanja TMD

Ena najpomembnejših stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri ponudnika spletnega gostovanja, so funkcije, ki jih ponuja posamezen paket. Pri TMD gostovanju je na voljo veliko koristnih funkcij, ki pri njihovih načrtih prinašajo dodatno priložnost. Naj vam na naslednjem seznamu pokažemo najpomembnejše funkcije:

 • Shramba SSD – Z vlaganjem v pogone SSD je TMD Hosting vsem svojim strankam zagotovil hitrost nalaganja strani. Večina ponudnikov za svoje načrte na osnovi SSD določa višjo ceno. Pri TMD Hostingu vsak načrt temelji na SSD diskih in dobite jih lahko po dostopnih cenah.
 • Brezplačne varnostne kopije in registracija domen – Čeprav se 10 dolarjev lahko zdi poceni cena za domeno, se lahko izkaže za precej slabo, če jo primerjate z načrtom spletnega gostovanja za 3 do 4 USD z vključeno brezplačno domeno. Z načrtom gostovanja TMD brezplačno dobite domeno najvišje ravni. Po drugi strani bodo vaši podatki zavarovani z brezplačnimi samodejnimi varnostnimi kopijami. Če gre kaj narobe, lahko samo obnovite varnostno kopijo in nadaljujete tam, kjer ste do konca.
 • Brez omejitev na e-poštne naslove – Seveda, če najdete ponudnika, ki ne ponuja e-poštnih naslovov z blagovno znamko, potem ga zagotovo izpustite. Večina jih ponuja dovolj e-poštnih naslovov, najboljša izbira pa je vedno izbira načrta, ki zagotavlja neomejene e-poštne naslove. TMD Hosting je eno od podjetij, ki ponuja neomejene e-poštne številke.
 • Brezplačno SSL potrdilo – V zadnjih nekaj letih je postalo zelo pomembno pridobiti SSL, če želite, da obiskovalci zaupajo vašemu spletnemu mestu. Prav tako veliko pomaga pri vzpostavljanju dobrega SEO. TMD ponuja SSL certifikat Let’s Encrypt za vse, ki se odločijo, da se bodo prijavili na svoje načrte, in to popolnoma brezplačno.
 • Brezplačne predloge spletnega mesta – Če želite, da se obiskovalci vaše spletne strani spet vrnejo, morate narediti dober vtis. Brezplačne predloge spletnih strani, ki jih ponuja TMD, zagotavljajo, da svoje obiskovalce pravilno pozdravite. Za predloge za premijo ni treba plačevati, saj jih ta ponudnik ponuja veliko za Magento, WordPress, OpenCart in druge platforme.
 • Zaščita pred neželeno pošto SpamExperts – Internet je poln neželene pošte in nujno je, da zaščitite svojo spletno stran pred njo. Z izbiro TMD gostovanja boste dobili brezplačno zaščito pred neželeno pošto od njihovega partnerja, SpamExperts.

TMD gostovalni načrti in cene

Načrti gostovanja v skupni rabi

Če želite svoje podjetje postaviti na spletu ali šele začeti osebno spletno mesto, je vedno dobra ideja, da začnete s skupnim načrtom gostovanja. Ni samo poceni, ampak če izberete pravega ponudnika, dobite tudi veliko uporabnih funkcij in spodobnih specifikacij. Potem, ko vaše spletno mesto raste, ga lahko kadar koli nadgradite na močnejši načrt s TMD gostovanjem.

TMD ima tri različne načrte, ko gre za skupno gostovanje: Starter, Business in Enterprise. Prva je absolutna uspešnica; medtem ko izberete poslovni načrt, dobite najboljšo vrednost za svoj denar. Če želite gostiti samo eno spletno mesto, raje izberite prvo, v primeru, da želite več, pa bosta druga dva opravila svoje delo. Vsak od njih je na voljo tudi za Linux in Windows uporabnike.

Starterjev načrt stane le 2,95 USD na mesec, brezplačno pa vam omogoča neomejeno shranjevanje, pasovno širino in nadzorno ploščo cPanel. Z najmočnejšim skupnim načrtom dobite nekaj dodatnih funkcij, trikrat večjo zmogljivost in omogočajo gostovanje neomejenih spletnih mest za 12,95 USD na mesec. Super je, da dobite vrhunsko podporo pri vseh skupnih načrtih.

Gostovalni načrti VPS

Če vaše spletno mesto komaj preživi s skupnim načrtom gostovanja, vendar ne želite vlagati v namenski strežnik, je načrt gostovanja VPS tisto, kar potrebujete. Podobno je s namenskim strežnikom, ki vam daje skoraj enak nadzor. Razlika je v tem, da strežnik delite z drugimi uporabniki. Pri TMD Hosting lahko izbirate med naslednjimi 5 načrti gostovanja VPS: Starter, Original, Smart, E-trgovina in Super Powerful.

Njihov najboljši prodajalec je originalni načrt, medtem ko s pametnim načrtom (kot navaja njegovo ime) dobite najboljšo vrednost za svoj denar. Pokazali vam bomo najcenejši in najdražji načrt, da boste lahko primerjali razlike. Starterjev načrt stane samo 19,97 dolarja na mesec in nudi 40 GB pomnilnika, 3TB pasovno širino, 2-jedrni procesor in 2 GB RAM-a. Če se odločite za najmočnejši načrt, boste morali plačevati 64,97 dolarja na mesec, priloženi pa so mu 200 GB pomnilnika, 10 TB pasovne širine, 6 jeder CPU in 12 GB RAM-a.

Pred izbiro načrta VPS lahko izberete lokacijo: ZDA, Evropa, Velika Britanija, Azija ali Avstralija. Poleg tega vsi načrti omogočajo cPanel ali WHM in brezplačno namestitev. Z njimi se upravlja v celoti, zato vam ne bo treba skrbeti za kakšno stvar, medtem ko uporabljate njihov VPS.

Namenski strežniki

To so načrti z najvišjimi cenami. Za primerno ceno lahko dobite močan strežnik, ki je popolnoma vaš. Ko vaše podjetje raste, boste morda prišli do trenutka, ko tudi najmočnejši načrt VPS ne more prenesti velike količine prometa in podatkov, ki jih ustvari vaše spletno mesto. Z vlaganjem v namenski strežnik je to težavo enostavno rešiti.

TMD Hosting ima na voljo 4 različne namenske strežnike: Starter, Original, Smart in Super Powerful. Izbirate lahko le iz tistih podatkovnih centrov, ki so na voljo v ZDA in Evropi. Ko gre za strojno opremo, so v vseh namenskih načrtih nameščeni procesorji Intel. Z začetnim načrtom dobite 1TB pomnilnika, 4 CPU jedra in 8 GB RAM-a za 79,97 USD na mesec.

Lahko ga povečate do neverjetnih 4TB pomnilnika, 8 procesorskih jeder in 32 GB RAM-a, stalo pa vas bo le 149,97 USD na mesec. Njihovi namenski načrti se v celoti upravljajo z neomejeno pasovno širino, brezplačno nastavitvijo in cPanel / WHM, ki so vključeni v paket.

Jamstvo za vračilo denarja

TMD gostovanje vam nudi veliko časa, da preizkusite njihove storitve. Lahko dobite strežnik in uživate v vseh ugodnostih 60 dni. V primeru, da niste zadovoljni z njihovimi gostovalnimi načrti, vse skupaj prekličete in denar dobite takoj.

V svetu spletnega gostovanja je izjemno redko dobiti 60-dnevno garancijo vračila denarja. Večina tekmovalcev tam povrne manj kot 30 dni, kar niti ni kratek čas. To samo kaže, da je TMD Hosting resno podjetje, ki je popolnoma prepričano v svoje storitve in svojim strankam zagotavlja maksimum

Uptime strežnika

Vsak ponudnik spletnega gostovanja, ki želi svojim kupcem zagotoviti vrhunsko storitev gostovanja, mora vzdrževati strežnik čim višje. Podjetja lahko izgubijo znaten znesek prihodka, tudi če njihova spletna mesta za nekaj minut propadajo. TMD gostovanje je bilo doslej popolnoma uspešno pri ohranjanju stabilne infrastrukture.

Strežniki TMD se znižujejo tako redko, da težko najdete gostujoče podjetje z močnejšim podaljšanjem. Tako stabilna storitev je očitno koristna za vsako podjetje. Po navedbah ponudnika so njihovi strežniki pripravljeni in vodijo 99,99% časa. Seveda ne živimo v popolnem svetu, tako da če kaj povzroči, da se strežniki spustijo, bo TMD poskrbel, da bo vaša naslednja mesečna pristojbina cenejša.

Pomoč strankam

Definitivno ena najboljših ekip za podporo strankam v tej panogi. Po navedbah TMD Hosting prejmete odgovor v 15 minutah po tem, ko ste poslali svoje vprašanje ali vprašanje, in kot kaže, se ne šalijo. Do njih lahko pridete preko klepetanja v živo, vstopnic in telefona. Njihovo osebje ni samo prijazno, ampak želijo tudi predlagati dodatke in funkcije za vaš projekt in vam sploh ni treba vprašati.

Njihova telefonska podpora je še hitrejša, kar vam omogoča, da nekoga na linijo dobite v manj kot minuti. Ta storitev je lahko koristna, če ste nov za spletno gostovanje in potrebujete pomoč pri namestitvi, funkcijah ali kakršnih koli podrobnostih, povezanih z njihovo storitvijo. Čeprav telefonska podpora ni vedno na voljo (lahko preverite delovni čas), se lahko obrnete na njih prek klepeta v živo in vstopnic, kadarkoli želite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector