CoreCommerce Pregled

01.06.2020
Graditelji spletnih strani 'CoreCommerce Pregled
0 6 мин.

CoreCommerce je graditelj spletnih trgovin, usmerjen v mala, srednja in podjetniška podjetja, ki potrebujejo gostovano, razširljivo in varno platformo, ki jim omogoča prodajo po vsem svetu v več valutah. CoreCommerce prihaja z gostiteljskimi funkcijami takoj izven polja in omogoča integracijo tretjih oseb.


Do konca tega pregleda CoreCommerce boste imeli pregled nad zmogljivostmi CoreCommercea, njegovo cenovno shemo ter pozitivne in negativne vidike te prilagodljive rešitve e-trgovine SaaS..

Pregled CoreCommerce

CoreCommerce je leta 2001 ustanovil lastno tehnologijo nakupovalnih košaric, Matt DeLong. Podjetje ima sedež v Brentwoodu v Tennesseeju in trenutno gosti več kot 13.000 podjetij v 70 različnih državah, kar je tudi posledica številnih jezikovnih funkcij in številnih valutnih funkcij, ki jih podpira platforma CoreCommerce.

Decembra 2015 je CoreCommerce spremenil svoj vodstveni tim in se povezal s skupino podjetnikov z namenom vlagati v razvoj izdelkov in storitev, da bi se bolje uvrstili na konkurenčen trg e-trgovine SaaS..

Značilnosti CoreCommerce

CoreCommerce ponuja širok nabor orodij in funkcij, ki prispevajo k prodaji in promociji izdelkov po vsem svetu. Med najpomembnejše funkcije CoreCommerce so:

 • Raven 1 skladnost PCI-DSS & brezplačni skupni SSL: CoreCommerce ponuja skladnost s PCI in skupni SSL, da lahko vaše stranke varno sklepajo transakcije;
 • 99-odstotno podaljšanje: upravljano gostovanje CoreCommerce-a zagotavlja visoko razpoložljivost vaše spletne trgovine in vrhunsko pasovno širino za zanesljivo hitrost;
 • Na stotine brezplačnih predlog: niso vse predloge odzivne, pravzaprav jih je le 17, kar znatno zmanjša vaše izbire;
 • Večjezična podpora in podpora v več valutah: omogoča, da v svojo spletno trgovino dodate mednarodno komponento; menjalni tečaji se posodabljajo na uro;
 • Vgrajena orodja za trženje: vgrajen seznam pošte & glasilo, integracija z orodji za trženje e-pošte, kot je MailChimp, seznami želja, register daril, program nagrajevanja, prodaja izdelkov na Facebooku, Google Trusted Store, zmožnosti družabne izmenjave, vgrajena platforma za blog itd.
 • Orodja za pretvorbo obiskovalcev: ustvarite kupone, orodje za primerjavo mnenj o izdelkih, dobre lastnosti izdelkov (nedavno ogledani, zadnji ogled, povezani izdelki itd.), Neomejeno nalaganje fotografij izdelka, napredne možnosti iskanja, določanje količine na podlagi količin, opuščeno varčevanje z vozički, nakupovanje na eni strani , dovolite strankam, da se prijavijo z računi Facebook, Twitter ali Google;
 • Upravljanje zalog: paketni uvoz / izvoz / posodabljanje informacij o izdelkih, sledenje zalog, nizka količina zalog / ponovno naloženi predmeti po e-pošti, prijava prodajalcev, naročila za oskrbo s skrbniške plošče;
 • Integrirani prehodi za plačila: večja obdelava s kreditnimi karticami, možnost sprejemanja plačil z darilnim potrdilom ali nakazilom;
 • Dostava & izpolnitev naročila: na voljo mednarodne integracije pošiljanja, enostaven tisk nalepk, možnosti pošiljanja spustom, natančne ponudbe;
 • SEO orodja & analitika: integracija Google Analytics, pridružene statistike, prodajna poročila, poročila o uporabi kuponov, poročila o ključnih besedah ​​in iskalnih izrazih, poročilo o uporabi pasovne širine, davčna poročila in različna druga poročila;
 • Integracija z drugimi tržnicami: prodajajte svoje izdelke na Amazonu, eBayu, Facebooku.

To je le nekaj funkcij CoreCommerce, za celovit seznam funkcij pa lahko prenesete dokument o celoviti funkcionalnosti platforme Core Commerce..

CoreCommerce načrti & Cenitev

Vsi načrti CoreCommerce imajo enake funkcije, omejitve je mogoče najti le v številu dovoljenih izdelkov in številu e-poštnih računov, pasovne širine in ponujenih shramb. Če presežete omejitve skladiščenja, pričakujte, da boste plačali nadomestila za vsakega dodatnega Gb-ja.

CoreCommerce ponuja 15-dnevno brezplačno preskusno različico za predstavitev svoje platforme. Za prijavo na brezplačno preskusno različico vam ni treba predložiti podatkov o svoji kreditni kartici.

Drugi načrti so razporejeni v petih cenovnih stopnjah, kot sledi:

Pionir: prodaja s 36 $ na mesec (letni obračun), omogoča 300 izdelkov, 5 e-poštnih računov, 4 GB pasovne širine in 1 Gb prostora za shranjevanje.

Napredno: se prodaja po 81 USD / mesec (letni obračun), omogoča 2.000 izdelkov, 10 e-poštnih računov, neomejeno pasovno širino in 5 GB prostora za shranjevanje.

Strokovno: prodaja po 123 USD / mesec (letni obračun), omogoča 6000 izdelkov, 15 e-poštnih računov, neomejeno pasovno širino in 10 GB prostora za shranjevanje.

Premier: prodaja s 176 dolarjev na mesec (letni obračun), omogoča neomejene izdelke, 25 e-poštnih računov, neomejeno pasovno širino in 50 GB prostora za shranjevanje.

Podjetje: se prodaja po 526 USD na mesec (letni obračun), omogoča neomejene izdelke, neomejene e-poštne račune, neomejeno pasovno širino in neomejeno shranjevanje.

Na voljo so tudi mesečni obračuni, vendar pričakujte vsaj 10-odstotni skok cen na mesečnih načrtih. Podjetniški načrti prejmejo pol-namensko gostovanje, medtem ko lahko neprofitne organizacije uživajo 50-odstotni popust na vse načrte.

Podpora strankam pri CoreCommerceu

Podpora za stranke CoreCommerce temelji na območju ZDA, na voljo pa je prek telefona, e-poštnega sporočila / vozovnice za podporo in klepetanja v živo (na voljo v administratorju). Spletno mesto podjetja vsebuje urejeno bazo znanja, kjer lahko brskate po informacijah po temah.

Video vadnice trenutno delujejo, in čeprav na spletnem mestu deluje tudi forum skupnosti CoreCommerce, tam nismo našli nobenih aktivnih objav.

CoreCommerce ima tudi prisotnost v družabnih medijih, z njimi se lahko povežete na Facebooku in Twitterju.

Prednosti & Slabosti CoreCommerce

CoreCommerce obiluje funkcije, potrebne za zagon in rast spletne trgovine, vendar zaostaja za konkurenco z omejitvami virov.

Prednosti

 • 1. stopnja skladnosti PCI-DSS;
 • Večjezična podpora & podpora v več valutah;
 • Dobra podpora strankam;
 • Brezplačno 15-dnevno preskusno obdobje;
 • Mnoge tretje integracije;
 • Trdno upravljanje zalog in lastnosti izdelka.

Slabosti

 • Omejitve izdelkov, skladiščenja in pasovne širine;
 • Brez integriranega CDN-ja;
 • Zastarele predloge;
 • Pritožbe zaradi izpadov in skrbniškega vmesnika, ki ga je težko krmariti.

Na splošno se CoreCommerce uvršča med visoko podporo strankam in številne integracije drugih proizvajalcev, ki jih podpirajo, vendar – kot bomo videli v zaključku – ni ravno v skladu z najboljšimi rešitvami za e-trgovino, ki so danes na voljo.

Sklepi pregleda CoreCommerce

Čeprav ima CoreCommerce orodja in funkcije, ki vam pomagajo pri gradnji in promociji spletne trgovine, na žalost zaostaja za svojimi konkurenti v nekaterih pomembnih lastnostih. Omejitve, ki veljajo za izdelke, skladiščenje in pasovno širino, so na primer daleč za BigCommerce, ki ponuja neomejene izdelke, skladiščenje, pasovno širino in račune osebja v vseh načrtih.

Dodatna težava je skrbnik spletnega mesta CoreCommerce, ki ga je težko krmariti in zaradi prilagajanja se počuti kot delo. Pomanjkanje mreže za posredovanje vsebine je še eno šibko mesto za CoreCommerce.

Močno vam priporočamo, da sami preizkusite platformo, preden se lotite načrta, s posebnim poudarkom na skrbniški in prilagodljivi komponenti platforme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector