PinnacleCart Pregled

01.06.2020
Graditelji spletnih strani 'PinnacleCart Pregled
0 9 мин.

PinnacleCart je platforma za e-trgovino, ki trgovcem omogoča ustvarjanje intuitivnega postopka odjav na svojih spletnih mestih. Programska oprema PinnacleCart kot platforma za storitve (SaaS) je ena najpreprostejših za uporabo pri ustvarjanju spletnih mest po e-trgovini po meri. Storitev vključuje tudi spletno gostovanje in vzdrževanje varnosti spletnega mesta.


Pregled PinnacleCart

Od ustanovitve leta 2004 je podjetje PinnacleCart ustvarilo močan ugled s ponudbo spletnih trgovin. Na seznamu strank so vključene velike blagovne znamke, kot so NBA, QBG blagovne znamke, HBO UFC, International Health in A&E, med drugimi. PinnacleCart ponuja predloge za e-trgovino, ki jih lahko naročite za oblikovanje svojega spletnega mesta. Teme so prilagodljive in omogočajo urejanje z urejevalnikom HTML ali CSS. Prav tako je enostavno optimizirati slike in besedilo na vašem spletnem mestu.

Obsežen seznam ponudb PinnacleCart vključuje:

 • Nakupovalni vozički in sistemi za preverjanje
 • Spletne predloge po meri
 • Katalogi izdelkov
 • Orodja za internetno trženje
 • Pomoč strankam
 • Funkcije seznama e-poštnih sporočil
 • Promo kode
 • Darilni boni
 • Priporočeni izdelki
 • Zapuščeno obnovitev vozička
 • Spletna analitika

PinnacleCart ima brezplačno 14-dnevno preskusno obdobje za zainteresirane stranke, da preizkusijo storitev, preden se odločijo za nakup. Preden naročite naročnino, bi bilo dobro preizkusno obdobje uporabiti, ker podjetje ne ponuja vračil. Podjetje ne zaračuna transakcijskih provizij.

Ob naročilu na platformo so na voljo tri možnosti plačila. Startup načrt znaša 45 USD na mesec; standardni načrt znaša 95 USD na mesec, medtem ko napredni načrt znaša 200 USD na mesec. Vsi načrti imajo neomejene izdelke in storitve, varnostne kopije, SSL certifikat in podporo strankam.

cen za vrhunske kartice

Načrti PinnacleCart & Cenitev

Pomemben vidik te platforme SaaS za e-poslovanje je, da je zelo razširljiv in lahko raste skupaj z vašim podjetjem. Izmed treh plačilnih načrtov lahko izberete enega ali nadgradite na drugega, tako da boste plačali ceno, ki ustreza potrebam prometa in shranjevanja na vašem spletnem mestu. Z vsemi temi načrti imate dostop do istih funkcij z le nekaj izjemami.

Značilnosti PinnacleCart

značilnosti pinnaclecart

Značilnosti PinnacleCart

Integracije e-trgovine

PinnacleCart trgovcem omogoča izboljšanje funkcionalnosti svojega spletnega mesta z dodatki. Dodatki, ki jih lahko integrirate s PinnacleCartom, vključujejo Webgility za upravljanje davkov na promet v spletu, MailChimp za trženje e-pošte, AddShoppers za sledenje uspešnosti oglaševalskih akcij v družabnih medijih s pomočjo analitike in ShipWire, orodje za pošiljanje e-trgovine za spremljanje paketov in izvajanje poštnin poročila. Obstaja veliko drugih neštetih dodatkov, ki jih lahko uporabljate s PinnacleCartom.

Varnost spletnega mesta

PinnacleCart uporablja tehnologijo SSL za šifriranje podatkov na spletnem mestu in povezav med spletnim brskalnikom in strežniki. Ta tehnologija pomaga varovati podatke vaših strank na vašem spletnem mestu, da skrijejo njihove podatke pred kibernetskimi kriminalci. To je varnostna zahteva za vse trgovine z e-trgovino.

Napredna plačilna tehnologija

Platforma za e-trgovino podpira več kot 20 različnih načinov plačila, kar strankam iz celega sveta omogoča nakupovanje na vašem spletnem mestu. Izberete lahko tudi uporabo e-denarnic za svoje spletno mesto ali nastavite možnosti plačila FirstData, ki zaračunavajo nizke cene trgovcev.

Varna blagajna

Sistem plačevanja, ki ga nudi Pinnacle Cart, je združljiv s PCI. Standardi te uredbe so varnost podatkov o kreditnih karticah in posodobljen spletni antivirus. Vaše stranke lahko mirno nakupujejo.

Analytics & SEO

Platforma za e-trgovino ima obsežna orodja za SEO, ki jih lahko uporabite pri svoji marketinški strategiji. Ti med drugim vključujejo URL-je po meri, meta opise, besedilno datoteko robota in zemljevide spletnih mest. Prav tako lahko spremljate svoja prodajna poročila in uspešnost spletnega mesta. Ko gre za vsebinski marketing, lahko uporabite WordPress ali sprejmete temo PinnacleCart.

Integracija socialnih medijev

Izgled trgovine v e-trgovini lahko prenesete tako, kot je na vaše Facebook strani, tako da lahko vaši oboževalci družbenih medijev z lahkoto delijo izdelke. Ta funkcija deluje tudi za Google + in Twitter.

Integracija z Google Analytics

Ko vodite spletne oglaševalske akcije za svoje izdelke ali blagovno znamko, lahko preprosto uporabite Google AdWords s PinnacleCart. Google in drugi iskalniki bodo vse vaše spletne strani indeksirali.

Integracija s trgovinami za e-trgovino

PinnacleCart vam bo omogočil izvoz katalogov izdelkov na spletna mesta, kot so eBay, Google Merchant, Amazon, Shop Zilla in Yahoo Shopping. Platforma ponuja tudi odzivno kodo QR za skeniranje oglasov v revijah. Druge marketinške funkcije vključujejo pošiljanje posodobitev izdelkov in promocijskih e-poštnih sporočil, samodejne opomnike po e-pošti in klepet v živo s strankami.

Trgovanje z izdelki

Ne glede na to, ali se ukvarjate z digitalnimi izdelki ali fizičnimi izdelki, vam Pinnacle Cart omogoča upravljanje zalog. Omejitve za prenos lahko postavite na svoje digitalne datoteke, tako da lahko stranke prejemajo povezave za prenos po e-pošti šele po plačilu. Za fizično blago lahko svoj inventar organizirate glede na ceno, lastnosti in proizvajalca. Platforma vas bo tudi samodejno obvestila, ko vam zmanjka zalog.

Prav tako lahko preskočite celotno nastavljeno upravljanje zalog in uporabite brezplačno integracijo Doba na platformi. To je funkcija pošiljanja s kapljicami, ki vam omogoča prodajo izdelkov od trgovcev na debelo, ne da bi vam jih bilo treba sami skladiščiti. Ko naročnik naroči, dobavitelj poskrbi za vse transakcije in logistične podrobnosti.

Katalogi datotek, ločeni z vejicami

Preklapljate lahko med ponudniki nakupovalnih košaric, ne da bi morali ustvarjati nove kataloge izdelkov. PinnacleCart omogoča uvoz katalogov izdelkov na platformo prek datotečnega sistema CSV. Ta sistem omogoča, da podatkovni programi PinnacleCart preberejo datoteko v Excelovem formatu.

Obdelava plačil PinnacleCart

Izbira prehoda za plačila na platformi je FirstData. Ta sistem za obdelavo plačil ima načrt Small Biz, ki ga lahko trgovci izkoristijo za uživanje v nizkih cenah. Transakcijska stopnja FirstData za stranke PinnacleCart znaša približno 2,7% + 0,10 USD. To je spodobna ponudba, a prefinjen podjetnik bi najprej opravil svoje raziskave, preden bo dokončno odločil. Običajno je poleg transakcijskih stopenj treba upoštevati še druge dejavnike.

Poleg platforme FirstData ima platforma neomejen niz možnosti obdelave plačil. PinnacleCart podpira številne plačilne procesorje, kreditne in debetne kartice ter e-denarnice. Lahko prilagodite načine plačila, da omogočite plačila brez povezave. Prav tako lahko nadzorujete vrste kreditnih kartic, ki so sprejemljive na vašem spletnem mestu za e-poslovanje.

Če vodite naročniško podjetje, vam bo Pinnacle Cart omogočil, da za svoje naročnike nastavite ponavljajoči se sistem zaračunavanja. Sistem ponuja tudi več valut in izbiro jezika. Potem je na voljo funkcija „Shranjevanje kreditnih kartic“, ki vam bo omogočila nastavitev plačilnih sredstev, ki lahko varno shranjujejo podatke o kreditnih karticah za obdelavo brez povezave največ tri mesece..

Predloge & Elementi oblikovanja

predloge pinnaclecart-themes-design-predloge

Teme PinnacleCart & Oblikovanja

Vaš račun PinnacleCart vam bo omogočil brezplačen nabor predlog, med katerimi lahko izbirate in prilagodite svojemu spletnemu mestu. Predloge so tudi mobilno odzivne. Najboljša stvar pri uporabi teh modelov je, da vam ni treba biti programerski geik. Ustvarjanje izjemne prodajalne je enostavno – predmete morate samo povleči in spustiti v oblikovalca vozičkov.

Teme vključujejo predloge XHTML, W3C in CSS / XHTML modele za spletno optimizacijo. Platforma Pinnacle Cart omogoča tudi ustvarjanje funkcij za povečavo slike na slikah izdelka, svetlobnem polju in fotogalerijah.

Če morate spletno mesto izdelati po meri strokovnjakov, lahko dobite PinnacleCart, da to stori za vas z majhno ceno. Platforma ponuja storitve spletnega oblikovanja od 2100 do 5200 dolarjev. Za manjše stroške lahko zahtevate tudi pomoč pri posameznem oblikovalskem vidiku.

Pomoč in podpora

pinnaclecart-spletna podpora

PinnacleCart spletna podpora strankam

PinnacleCart ima zanesljivo skupino za podporo strankam. Spletna stran podjetja ponuja vse informacije s članki in video vajami. S strankarskim agentom se lahko pogovarjate tudi po e-pošti, telefonu ali v klepetu v živo. Ko prvič dobite račun, boste prejeli e-poštna sporočila z navodili za uporabo funkcij platforme. S pomočjo priročnika za hitri začetek lahko tudi s pomočjo PinnacleCart nastavite svojo trgovino za e-trgovino.

Podjetje nudi tudi storitve nujne podpore ves dan. Drugi načini dostopa strank do pomoči so vključitev uporabniških forumov PinnacleCart. Razprave vas lahko seznanjajo s funkcijami in vam pomagajo rešiti težave. Prav tako lahko sledite razdelku s pogostimi vprašanji na domači strani podjetja.

Prednosti & Proti PinnacleCartu

V primerjavi z drugimi platformami za elektronsko poslovanje na trgu ima PinnacleCart tudi nekaj močnih točk in slabosti.

Prednosti

 • Pri podpori strankam ima PinnacleCart pozitivne ocene. Številne stranke so pohvalile hiter odziv in strokovnost ekipe za podporo strankam
 • PinnacleCart je združljiv z mnogimi dodatki in aplikacijami drugih proizvajalcev, ki lahko pomagajo pri trženju, upravljanju zalog in administraciji
 • Varnost podatkov in zaščitne funkcije kreditnih kartic, ki jih ponuja ta platforma za e-poslovanje, so na vrhu. Sem spadajo SSL certifikati in PCI skladnost
 • Uporaba elementov oblikovanja in tem za optimizacijo spletnih mest za e-trgovino je enostavna tudi za tiste, ki ne poznajo programiranja

Slabosti

 • PinnacleCart nima funkcije za spremljanje prodaje iz vaše fizične trgovine
 • Ni vgrajene funkcije blogging ali funkcije pregledovanja izdelkov
 • Za programerje je kodiranje PinnacleCart včasih težko, zlasti pri ustvarjanju naprednih sprememb predloge
 • Platforma ima omejene jezikovne zmožnosti, mednarodne stranke pa se soočajo tudi s težavami pri sprejemanju plačil zunaj ZDA
 • Nobenega programa zvestobe kupcev
 • Novi uporabniki lahko najdejo platformo, ki jo je težko krmariti

Razsodba

Je Pinnacle Cart odlična programska oprema za e-trgovino? Odgovor je pritrdilen. Kljub pomanjkljivostim, je v svojem mandatu dobro, da spletna mesta za e-poslovanje postanejo intuitivna, uporabnikom prijazna in donosna. Do platforme lahko dostopate tudi v vseh svojih napravah v oblaku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector