Pregled BigCommerce

01.06.2020
Graditelji spletnih strani 'Pregled BigCommerce
0 7 мин.

Rešitve za e-trgovino, kot je BigCommerce, so ustvarjene za lastnike podjetij, ki nimajo tehničnega znanja ali nimajo potrebnih oblikovalskih veščin, da bi spletno trgovino zgradili iz nič. BigCommerce je platforma za e-trgovino, ki ponuja celovit nabor funkcij za vzpostavitev in vodenje uspešne spletne trgovine, vključno s spletnim gostovanjem, lepo oblikovanimi predlogi za trgovino in orodji za trženje vašega spletnega mesta in promocijo vaših izdelkov.


Zakaj je ta ustvarjalec spletnih trgovin tako uspešen in katere so značilnosti, zaradi katerih izstopa v primerjavi z drugimi priljubljenimi platformami e-trgovine? Ta pregled v BigCommerceu bo poskušal odgovoriti na ta vprašanja in vam pomagal ugotoviti, ali je ta proizvajalec spletnih trgovin pravi za vas.

Pregled BigCommerce-a

BigCommerce je bil ustanovljen leta 2009 in danes je ena izmed najbolj priljubljenih rešitev e-trgovine, ki tekmuje z drugimi najvišjimi platformami e-trgovine, kot sta Shopify ali Volusion. BigCommerce pooblasti več kot 100.000 spletnih trgovin in je predelal več kot 8 milijard dolarjev transakcij. Ne glede na velikost njihovega podjetja – majhne, ​​srednje velike ali velike trgovine z e-trgovino – BigCommerce služi lastnikom podjetij v več kot 150 državah.

Sedež podjetja je v Sydneyu v Avstraliji, ima pa tudi pisarne v ZDA, in sicer v San Franciscu, Kaliforniji in Austinu v Teksasu..

BigCommerce v svoje izdelke nabira nekaj močnih funkcij, s katerimi ustvarja platformo, ki se osredotoča na vse vidike gradnje in vodenja spletne trgovine. Ponuja vam vsa prava orodja za racionalizacijo poslovnih procesov, sprosti čas, da se lahko osredotočite na druge vidike vašega podjetja, na primer optimizacijo izdelkov ali vzpostavljanje odnosov s strankami..

Funkcije BigCommerce

bigcommerce ponuja analitiko nadzorne plošče

Če bi zgradili spletno trgovino z uporabo tradicionalnih rešitev brez ključa, kot sta Magento ali WordPress & WooCommerce, lotili bi se vsake komponente vaše spletne trgovine posebej (gostovanje, oblikovanje itd.). Gostovane rešitve, kot je BigCommerce, imajo celovit pristop k izgradnji spletne trgovine, kar odražajo naslednje funkcije:

 • Upravljano gostovanje in večplastna varnost (99,99% uptime, skladnost PCI 1. stopnje, zaščita DDoS, odkrivanje vdorov, požarni zidovi, vključen skupni SSL, celoten spletni HTTPS, vključeno je omrežje za hitro posredovanje vsebine, neomejena pasovna širina itd.);
 • CMS funkcionalnost & brezplačne predloge (7 brezplačnih in 70+ premium predlog za oblačenje vaše trgovine, predloge, optimizirane za mobilne naprave, enostaven vmesnik, napreden okvir za prilagajanje);
 • Vgrajeno trženje & SEO orodja (združuje se z vodilnimi platformami za trženje e-pošte, kot sta MailChimp ali HubSpot; integrira se s primerjalnimi mesti, Google Shopping in spletnimi tržnicami, kot je eBay ali Amazon; zagotavlja popoln nadzor za prilagajanje URL-jev, metapodatkov, naslovov, oznak naslovov);
 • Orodja za pretvorbo in orodja za spodbujanje kupcev (opuščeno varčevanje z vozički, PayPal One Touch, odjava na eni strani, vgrajeni kuponi in več vrst popustov, popolnoma avtomatizirana integracija Google Trust Stores, funkcija pregledov izdelkov, javna & zasebni seznam želja, primerjava izdelkov ob strani, ponudba za pošiljanje v realnem času itd.);
 • Integracija prehoda za plačilo z enim klikom (PayPal, Stripe, Poenostavite, Amazon Pay, Apple Pay itd.);
 • Analiza e-trgovine & poročanje (podatki o stopnji konverzije, obiskih, naročilih, AOV, poročanju o nakupih kupcev, meritvah uspešnosti izdelka);
 • Vgrajena prodaja na platformah družbenih medijev (Facebook in Pinterest);
 • Optimiziran za globalno prodajo (integracija z globalnimi ponudniki plačil, kot so WorldPay, PayPal, 2Checkout itd., omogočajo sprejemanje plačila v kateri koli valuti; mednarodne možnosti pošiljanja in davkov; večjezična spletna trgovina);
 • Integracija z aplikacijami za e-trgovino (integracija s tržnimi in konverzijskimi aplikacijami, aplikacijami za pošiljanje, zbirkami ERP, CRM aplikacijami, računovodskimi aplikacijami, aplikacijami za izračun davka in integracijo po meri z zmogljivim API-jem);

BigCommerce vam omogoča, da preizkusite njihovo platformo s 15-dnevno brezplačno preizkusno različico, ne da bi zahtevali podatke o svoji kreditni kartici. Brezplačna preizkusna različica vam bo pomagala oceniti BigCommerce in se odločiti, kateri načrt je pravi za vas.

BigCommerce načrti & Cenitev

BigCommerce vam ponuja izbiro štirih vrst načrtov, razdeljenih v dve skupini glede na to, ali ste novo podjetje ali hitro rastoča in uveljavljena blagovna znamka: Standard, Plus, Pro in Enterprise.

bigcommerce načrtuje cene

Standardni načrt je zasnovan za do 50 tisoč dolarjev prodaje na leto in stane 29,95 USD na mesec. Načrt Plus, ki stane 79,95 USD na mesec, je najbolj priljubljen načrt podjetja BigCommerce, primeren za podjetja z letno prodajo do 150 tisoč dolarjev. Hitro rastočo in uveljavljeno kategorijo blagovnih znamk predstavlja načrt Pro, ki stane 249,95 USD na mesec, ki je zasnovan za podjetja z letno prodajo do 400 000 USD. Načrt podjetja je vrhunska rešitev za prodajo e-trgovine v oblaku, ki jo je mogoče prilagoditi vašemu podjetju. Če se odločite za plačilo letno, prejmete 10% popust na vse načrte.

Vsi načrti vključujejo neomejene izdelke, shranjevanje datotek in pasovno širino ter neomejene račune osebja. Za razliko od večine drugih proizvajalcev e-trgovine, BigCommerce ne zaračunava nobenih transakcijskih provizij, ki bi sicer zajedali vaše dobičke.

Storitve za stranke BigCommerce

Podpora strankam je še ena močna obleka BigCommercea. Njihova interna podporna skupina je na voljo 24/7 v klepetu v živo, e-pošti in telefonski podpori s sedežem v ZDA. Na klice sprejmete manj kot 2 minuti, 90% vprašanj pa se reši na prvem klicu. BigCommerce ima tudi ekipo Premium Services, ki se osredotoča na pomoč pri razvoju vašega podjetja.

BigCommerce je vložen v to, da svojim strankam pomagajo kar najbolje izkoristiti BigCommerce, saj ponuja skupek video vadnic in poglobljeno bazo znanja. Prav tako so ustanovili tudi univerzo BigCommerce, ki vključuje vrsto brezplačnih lekcij, ki vas učijo, kako graditi spletno trgovino, voziti stranke do trgovine in kako graditi zvestobo znamki.

spletna podpora za stranke velike trgovine

Forum za skupnost BigCommerce vam lahko pomaga tudi pri kakršnih koli težavah, s katerimi se lahko spopadate, in razen pri prejemanju odgovorov podporne skupine BigCommerce, se lahko oglasijo tudi drugi uporabniki BigCommerce in lastniki podjetij, ki ponujajo neprecenljive nasvete o reševanju določenih težav, ki jih morda imate.

Prednosti & Slabosti BigCommercea

BigCommerce je vrhunska platforma e-trgovine, ki racionalizira gradnjo in vzdrževanje spletne trgovine. Njegova zunanja orodja za e-trgovino naletijo na ogromen udarec, a poglejmo, ali je pri uporabi BigCommerce še kaj:

Prednosti

 • Arzenal orodij za e-trgovino, pripravljenih za uporabo;
 • App Store, da dodate napredne funkcije in funkcionalnosti v svojo trgovino;
 • Brez transakcijskih stroškov;
 • Načrti za podjetja katere koli velikosti;
 • Sodelovanje in integracija družbenih medijev s celo vrsto drugih trgov;
 • Enostaven vmesnik za uporabo;
 • Odlična podpora strankam;
 • Enostavna migracija z drugih platform.

Slabosti

 • Omejeno število brezplačnih predlog;
 • Uvedba letnih omejitev prodaje;
 • Težava pri zaklepanju prodajalca, če se odločite za prehod iz rešitve gostovanja v e-trgovini v samostojno (zasnovo in funkcionalnost spletnega mesta sta vgrajena v platformo BigCommerce).

Zaključek pregleda BigCommerce

BigCommerce je odlična izbira za vse, ki potrebujejo popolnoma delujočo spletno trgovino s funkcijami, ki delujejo brez težav, ne da bi potrebovali tehnično znanje. BigCommerce omogoča SEO in trženje enostavno, kar vam omogoča, da izkoristite kanale družabnih medijev in druge trge. BigCommerce je primeren za podjetja katere koli velikosti, ne glede na vrsto ali število prodanih izdelkov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector