Pregled BoldGrid

Te dni vam ni treba biti spletni oblikovalec ali razvijalec, da bi ustvarili profesionalno spletno mesto. Obstaja veliko orodij in programske opreme, ki vam omogoča, da ustvarite čudovito spletno mesto brez potrebe po pisanju ene same vrstice. V tem članku bom preučil BoldGrid, zmogljiv gradnik spletnih strani povleci in spusti WordPress.


Zahvaljujoč InMotion Hostingu sem imel priložnost preizkusiti BoldGrid. V nadaljevanju bom delil svoje izkušnje z ustvarjalcem spletnih strani in povedal, kaj mi je všeč in kaj mi ni všeč pri BoldGridu. Nadaljujte z branjem tega BoldGrid pregleda; Dala bom tudi nekaj nasvetov!

Kaj je dobro pri BoldGridu?

Izdelano za WordPress: ker sem razvijalec, večino časa izberem WordPress za izdelavo spletnega mesta zase ali za stranke. BoldGrid je odlična razširitev za WordPress, ki mi bo olajšal in lažje delo med ustvarjanjem postavitev in strani po meri.

Hiter zagon vaše spletne strani: v razdelku »Navdih« BoldGrid izberite zasnovo in strukturo in jo namestite na svoje spletno mesto. Ta funkcija bo namestila temo in vaše spletno mesto napolnila s stranmi po meri in postavitvami po meri.

Enostaven za uporabo urejevalnika: BoldGrid predstavlja nov gumb standardnega urejevalnika WordPress WYSIWYG, ki vam omogoča, da na strani ali objave dodate omrežja po meri. To vam omogoča, da ustvarite več postavitev stolpcev z gumbi, besedilnimi bloki, polji in slikami. Funkcija povleci in spusti omogoča premikanje po teh poljih, zato so različice postavitve v osnovi neomejene.

Easy Form Builder: potrebujete obrazec po meri za vaše spletno mesto? Izberite med vnaprej izdelanimi obrazci, jih uredite in prilagodite ali ustvarite novega iz nič. Funkcijo za oblikovanje obrazcev poganja NinjaForms.

Slike na muhi: iskanje povezave BoldGrid je API, ki vam omogoča hitro vstavljanje premium ali brezplačnih fotografij neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress. Ne potrebujete nobenega orodja za urejanje, samo izberite sliko, ki jo želite dodati na svoje spletno mesto, izberite želeno velikost in sistem bo samodejno prenesel in obrezal sliko za vas.

Velika združljivost: če ne želite uporabljati tem, ki so na voljo z BoldGrid, lahko uporabite poljubno izbiro, brezplačno ali premijsko. Če želite razširiti funkcionalnost svojega spletnega mesta z drugimi vtičniki tretjih oseb, vam ni treba skrbeti za težave z združljivostjo. BoldGrid je v bistvu združljiv z vtičniki WordPress in temo.

Preprosto za začetek: BoldGrid se je v zadnjih nekaj mesecih močno izboljšal. Gradnik spletnih strani je zelo enostaven in zabaven za uporabo, začeti pa je tudi zelo enostavno. Namestitev BoldGrid lahko na blagajni zahtevate pri InMotion Hostingu ali pa jo naložite na svoj AMP InMotion Hosting (plošča upravitelja računov) in jo namestite na obstoječe spletno mesto WordPress. Vsaka namestitev BoldGrid za preverjanje licence potrebuje tipko Connect.

Kaj je v BoldGridu??

Ne morem je pridobiti ločeno: Čeprav lahko uporabljate BoldGrid tudi, če nehate uporabljati InMotion Hosting, žal ne morete priti v roke, samo če najprej kupite račun za gostovanje. Preizkusne različice ni, zato je ne morete preizkusiti pred nakupom. Vendar InMotion ponuja 90-dnevno garancijo vračila denarja, tako da, če ste kupili načrt gostovanja samo za uporabo BoldGrid, lahko zahtevate vračilo, če niste zadovoljni.

Osebno bi priporočal uporabo BoldGrid-a za ustvarjanje spletnega mesta WordPress zase ali za vaše stranke. Zdaj si oglejmo, kako namestiti in kako uporabljati tega odličnega ustvarjalca spletnih strani, ampak najprej oglejte naslednji videoposnetek, da ugotovite, za kaj gre BoldGrid.

Kako namestiti BoldGrid?

Medtem ko BoldGrid ni na voljo v WordPress repozitoriju, je namestitev tega vtičnika nekoliko drugačna. Po koraku vam bom pokazal, kako prenesti in namestiti BoldGrid na svoje spletno mesto. Na svoj spletni strani lahko nastavite dve možnosti:

1. Ko pošljete gostovanje InMotion, lahko zahtevate samodejno namestitev BoldGrid

samodejni namestitveni program boldgrid

2. Lahko ga prenesete iz svojega InMotion AMP (v razdelku Namestitev BoldGrid) in uporabite tipko Connect za preverjanje veljavnosti.

naložite boldgrid brezplačno uporabo

Prva metoda je kot nalašč za tiste, ki šele začenjajo novo spletno mesto WordPress, druga pa je lahko koristna, če želite uporabiti BoldGrid na obstoječem spletnem mestu WordPress. Izberite najboljši način za vas.

Kako uporabljati BoldGrid?

 • ker tega vtičnika ne morete preizkusiti, dokler od uradnega gostitelja BoldGrid (InMotion) ne dobite načrta gostovanja, vam bom dal nekaj nasvetov in primerov posnetkov zaslona, ​​kako ga uporabljati; samo da bi dobil predstavo o tem, kako deluje.

Gradnja več mest z BoldGrid

Ko dobite račun gostovanja od InMotion in pridobite dostop do BoldGrid, ga lahko namestite na toliko WordPress spletnih strani, kot želite. Omejitev števila spletnih mest, na katerih lahko uporabljate BoldGrid, ni. Preprosto namestite vtičnik, ga aktivirajte tako, da vstavite svoj edinstven ključ API Connect in začnete ustvarjati želene postavitve.

Je BoldGrid boljši od drugih?

Na tej stopnji (beta različica) je BoldGrid zelo težko primerjati z drugimi priljubljenimi ustvarjalci spletnih strani, vendar sem velik oboževalec WordPress-a, raje pa svoje spletne strani gradim z uporabo BoldGrid kot z uporabo Wix-a ali Squarespace-a. Ne samo zato, ker lahko kadarkoli razširim funkcionalnost svojega spletnega mesta WordPress, ampak ga lahko tudi prestavim na drugega spletnega gostitelja, če želim. Z drugimi ustvarjalci spletnih mest morate za vedno ostati v istem podjetju.

Tu je oblika posnetka zaslona BoldGrid.com ki prikazuje, kako se primerjajo z drugimi ustvarjalci spletnih strani:

boldgrid primerjava

Pros BoldGrid Pros & Slabosti

Tu ni popolne programske opreme. BoldGrid ima svoje prednosti in slabosti. Vaša naloga je, da se odločite, ali je BoldGrid nekaj, kar potrebujete.

Prednosti

 • Združljivo s katero koli namestitvijo programa WordPress
 • Imate popolno lastništvo vaše spletne strani
 • Prenosljivo na novega ponudnika spletnega gostovanja
 • Je odziven & mobilni prijazno
 • Hitro in enostavno nastavite spletno mesto
 • Pripravljeni za uporabo že izdelanih tem in postavitev
 • Navdihi z naseljeno vsebino
 • Možnost nastavitve uprizoritvenega spletnega mesta
 • Ustvarjajte in urejajte neomejene strani
 • Združljivo s katero koli temo WordPressa
 • Vgrajena je ogromna knjižnica slik s funkcijo obrezovanja

Slabosti

 • Brez integriranih orodij za e-trgovino
 • Ni možnosti za urejanje mobilnega pogleda
 • Na voljo samo z kupljenim računom gostovanja

Zaključek – je BoldGrid za vas?

Z BoldGridom sem zelo zadovoljen. Priporočam tem ustvarjalcem spletnih strani, da ustvarijo svoje spletno mesto ali izdelajo spletna mesta za vaše stranke.

Kdaj morate razmisliti o uporabi BoldGrid? Če gradite spletna mesta z WordPressom in se trudite ustvarjati postavitve po meri, je BoldGrid ustvarjalec strani, ki bi ga morali uporabljati. BoldGrid je na voljo brezplačno pri vsakem skupnem načrtu gostovanja od InMotionHosting.

Kombinacija WordPress, BoldGrid in InMotionHosting so med najboljšimi načini za ustvarjanje, objavljanje in upravljanje profesionalnih in zanesljivih spletnih mest. Če želite izvedeti več o InMotion, preberite naš podroben pregled InMotion.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map