Pregled spletnega mesta

Orodja za izdelavo spletnih strani, kot je Webs.com, so spremenila način gradnje spletnih strani. Preden so se na trgu pojavila orodja za izdelavo spletnih strani, so tista, ki nimajo veščin za IT, v primerjavi s svojimi tehničnimi pametnimi kolegi resno prikrajšana za uvedbo in vzdrževanje spletnega mesta.


Kot bomo videli v tem pregledu Webs.com, ustvarjalci spletnih strani z vlečenjem in spuščanjem odpravljajo potrebo po tehničnem strokovnem znanju in uporabnikom omogočajo, da v nekaj preprostih korakih zaženejo profesionalna spletna mesta.

Pregled spletnega mesta

Webs.com je bil predstavljen leta 2001 in je še vedno med ustvarjalci spletnih mest, ki so vredni vaše pozornosti, kljub temu, da se na trg pridruži več drugih priljubljenih orodij za gradnjo spletnih mest, kot sta Weebly.com ali Wix.com. Web.com se odlikuje po lahki in enostavni platformi, ki je pomagala pri zagonu več kot 55 milijonov spletnih mest.

Webs.com je usmerjen v mala in srednje velika podjetja, ki se ponašajo s široko paleto funkcij in zmožnosti e-trgovine, o katerih bomo razpravljali v našem pregledu.

Funkcije Webs.com

webs com ima predloge

Načrti Webs.com vključujejo številne praktične funkcije, ki olajšajo ustvarjanje spletnih mest v najrazličnejših panogah, vključno s trženjem, zdravstvom, izobraževanjem in številnimi drugimi. Tu je razčlenitev funkcij, ki so vključene v pakete Webs.com:

 • Brezplačno ime domene po meri & neomejeno število strani;
 • Gostovanje v oblaku;
 • prost & Predloge: Uporabniki lahko izbirajo med 450+ brezplačnimi in plačanimi predlošci, razvrščenimi v kategorijah, ki temeljijo na panogi. Vse predloge so prilagodljive, kar uporabnikom omogoča spreminjanje pisav, barv in slik;
 • Mobilno spletno mesto: com omogoča ustvarjanje različice spletnega mesta, optimizirane za mobilne naprave, ki se samodejno sinhronizira s svojim namiznim spletnim mestom, kadar koli spremenite;
 • SEO Booster orodje: Prevzemite SEO za vaše spletno mesto z orodjem SEO Booster za mala podjetja Webs.com, ki spremlja vaš napredek in ponuja nasvete, kako izboljšati prepoznavnost svojega spletnega mesta v spletnih iskalnikih;
 • Možnosti video orodja in galerije fotografij;
 • Orodje za spletno analitiko: com-ovo orodje za spletno analitiko, statistika, ponuja dragocen vpogled v to, od kod prihaja vaš promet, katere strani imajo obiskovalci najbolj in katere oglaševalske akcije so najuspešnejše pri napotitvi prometa na vaše spletno mesto;
 • Spletna mesta članstva: ta funkcija je redkost, ko gre za graditelje spletnih strani, saj se boste pri večini morali zateči k zunanjim prehodom za članstvo; vendar vam Webs omogoča, da spletno mesto za članstvo postavite neposredno na svojem spletnem mestu;
 • Integracija socialnih medijev: sodelujejo s svojimi obiskovalci na Facebooku, Twitterju in drugih kanalih družbenih medijev;
 • Zaščita gesla: na svojem spletnem mestu nastavite območja, zaščitena z geslom, s posameznimi uporabniškimi prijavami;
 • Trgovina z aplikacijami: omogoča integriranje funkcij drugih proizvajalcev, da dodate več funkcionalnosti na svoje spletno mesto.

Poleg teh funkcij Webs.com uvaja še nekatere posebne funkcije e-trgovine, ki so uporabne za vse, ki želijo zgraditi spletno trgovino:

 • Integracija trakov in PayPal: sprejemanje plačil prek Stripe ali PayPal;
 • Možnosti globalne valute: služijo svetovnim trgom z možnostmi globalne valute;
 • Orodja za pretvorbo: oddajte kode kuponov, ustvarite prodajo (vznemirljiva prodaja z grafiko cenovne poševnice), dodajte več slik na izdelek, vključite iskanje v trgovini, razvrščanje izdelkov in prilagodljive izdelke (uporabnikom omogočite izbiro barve ali velikosti);
 • Orodja za inventar: pozorno spremljajte svoje zaloge.

Načrti za spletna mesta & Cenitev

spletna trgovina com načrtuje cene

Tako kot večina graditeljev spletnih mest na trgu ima tudi Webs brezplačno različico, ki jo podpirajo oglasi. To različico lahko uporabljate neomejeno časa, saj ni nobenega pritiska s strani Weba za nadgradnjo. Poleg različice, ki jo podpira oglas, Webs ponuja 3 plačljive načrte, od katerih sta dva primerna tudi za manjše spletne trgovine.

Načrt začetne ravni, Starter, stane 5,99 USD / mesec in vključuje neomejeno število strani, brezplačno ime domene, 1 GB prostora za shranjevanje in podporo po e-pošti. Ta načrt je primeren za manjša spletna mesta, ki poskušajo vzpostaviti spletno prisotnost.

Izboljšani načrt stane 12,99 USD na mesec in je primeren za manjša podjetja ali spletne trgovine. Na voljo je z vsemi funkcijami programa Starter, ima pa več prostora za shranjevanje (5 GB), vključuje 20 artiklov v spletni trgovini, premium teme, 3 e-poštne naslove po meri in podporo prek e-pošte in klepetanja v živo.

Najbolj priljubljeni načrt Pro, spletna stran Pro, se prodaja po 22,99 USD na mesec. Ta načrt je idealna možnost za spletne trgovine in pakira neomejeno shranjevanje, neomejene predmete v spletni trgovini, premium teme, e-poštne naslove po meri, predložitev iskalnikov, SEO booster, e-pošto, klepet v živo in telefonsko podporo.

Če se prijavite na katerega koli od plačanih načrtov, vendar niste zadovoljni, lahko v 30 dneh prekličete naročnino in vrnete denar..

Podpora strankam na Webs.com

Vsak načrt ima na voljo različne ravni podpore. Starterjevi načrti so samo s podporo za e-pošto, izboljšani načrt ima tako podporo za e-pošto kot v živo, Pro načrt vključuje podporo na vseh treh kanalih: e-pošto, klepet v živo in telefon.

Ni pa jasno, ali Webs ponuja 24-urno podporo ali je podpora na voljo samo v pisarniškem času.

Webs ima tudi forum skupnosti, ki je lahko koristen za brezplačne uporabnike, toda tudi tiste, ki imajo program Starter, ki je omejen samo na podporo po e-pošti..

Prednosti & Proti Webs.com

Webs je začetniško usmerjena platforma za gradnjo spletnih strani, ki ponuja praktična orodja, ki jih lahko kdorkoli uporablja za izdelavo spletnega mesta. Če želite pridobiti popolno sliko o spletu, je mogoče navesti njegove prednosti in slabosti:

Prednosti

 • Intuitivna, uporabnikom prijazna platforma za izdelavo spletnih strani;
 • Veliko brezplačnih in vrhunskih predlog;
 • Brezplačna različica s podporo oglasov, ki ne poteče;
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja;
 • Brezplačno ime domene.

Slabosti

 • Različne možnosti podpore za različne načrte;
 • Nekatere zastarele brezplačne predloge;
 • Ni možnosti za izvoz spletnega mesta.

Zaključek pregleda spletnega mesta Webs.com

Če ste začetnik, boste ugotovili, da je Webs enostaven za uporabo in ima vrsto funkcij, ki jih verjetno uporabljate za svoje spletno mesto. Web celo vključuje funkcije, ki jih ne boste našli pri drugih ustvarjalcih spletnih mest (npr. Funkcijo spletnega mesta za članstvo) in ponuja tudi dobre funkcije e-trgovine..

Pomembno pa si je zapomniti, da je Webs zasnovan izključno za potrebe manjših spletnih mest in spletnih trgovin, tako da če želite ustvariti spletno trgovino z velikim prometom z več tisoč in tisoč izdelki, Webs ni za vas in priporočamo, da si oglejte druga, bolj robustna orodja za izdelavo spletnih mest za e-trgovino, kot sta BigCommerce ali Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map