Hur man startar en webbplats för online-företag?

01.06.2020
Handledning och guider 'Hur man startar en webbplats för online-företag?
0 11 мин.

start-online-business-webbplats


Internet har så många möjligheter att ingen kan undvika det. Oavsett vad din affärsidé är, kommer det säkert att finnas något du kan göra online för att hjälpa till att utvecklas.

Många väljer att tjäna pengar online eftersom det kommer med många förmåner som tillgång över hela världen och många andra saker. Att göra affärer online är helt enkelt något som har fungerat under de senaste tio åren och kommer att fortsätta att bli ännu bättre de kommande åren. Så ju tidigare du börjar arbeta med ditt företag, desto bättre.

Om du är redo att starta din idé och göra den lönsam kan du följa stegen som vi har gett här för att gå vidare.

Steg 1: Hitta ett problem att lösa eller ett behov att fylla

lösa problemÄven om din idé är fantastisk kommer ingen att bry sig om den om den inte ger dem värde. Men även om du vill starta en enkel detaljhandelsföretag måste du först hitta behov istället för produkter. Så för att öka dina chanser för framgång, hitta en marknad du vill gå in på.

Hitta den grupp människor som letar efter en lösning på ett visst problem utan att hitta för många resultat. Det är ganska enkelt att göra denna forskning på internet idag; du kan göra det på många sätt:

 • Besök Quora och se vilken typ av frågor folk ställer i den nisch du befinner dig i.
 • Sökordundersökning med MOZ Sökordsutforskare eller den Googles nyckelplanerare.
 • Se vad dina konkurrenter har hänt genom att besöka andra webbplatser och se hur de fyller det specifika behov du vill rikta in sig på.

Steg 2: Skapa en webbplats eller välj en marknadsplats

Du har gott om alternativ för att få dina produkter framför kunderna. Du kan antingen välja mellan de många online-marknadsplatserna som Amazon, eBay och andra, eller så kan du skapa din egen webbplats. Att skicka dina produkter till en onlinemarknad är snabbt och enkelt, men har många nackdelar.

För det första kommer marknaden att ta av sig dina vinster och införa många begränsningar. De kommer att säga vad du säljer och hur du säljer det. Dessutom finns det mycket konkurrens på varje marknad, så att du enkelt kan hitta dig själv i prissättningskrig. Men om du vill ha en snabb och enkel lösning utan att behöva blanda dig med att skapa en webbplats kan det definitivt fungera till din fördel. Det bästa med dessa marknadsplatser är faktiskt att de har ett konstant flöde av trafik, så det är mycket lättare att få kunder från dem.

Create-A-webbplatsMen om du vill skapa en webbplats kan du göra det ganska snabbt också. Du måste titta på en hel del tutorials och tänka på din webbplats design, men du kommer också att ha full kontroll över din webbplats. Dessutom kommer det att kräva en större investering framåt men kommer att tjäna mer pengar på lång sikt.

Det är enkelt att starta en webbplats idag. Det tar tre enkla steg:

 • Registrera ett värdkonto– Registrera dig hos HostGator eftersom de är den mest pålitliga, billiga och den snabbaste tjänsten för WordPress. Gratis SSL-certifikat ingår i alla delade värdplaner.
 • Installera WordPress – HostGator låter dig installera WordPress med ett enda klick och starta din webbplats inom en timme. Det är så enkelt som det kan vara.
 • Installera DIVI-temat – Om du vill få din webbplats att se exakt ut som du vill ha är Divi vägen att gå. Mycket få andra plattformar gör det lika enkelt att skapa en professionell webbdesign med drag-and-drop-element. Det är billigare än att anställa en utvecklare och du kan använda den för att skapa flera webbplatser också.

Här är några tips för att skapa en enkel men övertygande företagswebbplats:

 • Använd bara ett eller två vanliga teckensnitt på vit bakgrund.
 • Gör din webbplats navigering enkel, omfattande och konsekvent på varje sida.
 • Använd bara video, grafik eller ljud om de förbättrar användarupplevelsen och kan kommunicera meddelandet korrekt.
 • Lägg till ett opt-in-erbjudande och samla in användarens e-postadresser.
 • Gör att köpa så enkelt och enkelt som möjligt. Det borde inte ta användaren mer än två klick.
 • Tänk på din webbplats som din onlinebutik och gör den så användarvänlig som du kan.

Oavsett vilket alternativ du väljer för att sälja dina produkter, se till att väga upp för- och nackdelar för att se vilket som fungerar bäst för dig.

Steg 3: Skriv kopior som säljer

nedskrivning kopior-att-sellAtt skriva för webben är en intressant konstform som påverkar hur bra du kan sälja dina produkter. Det är ditt sätt att kommunicera med besökarna på dina webbplatser och berätta vad du kan erbjuda. Detta är en kritisk del av försäljningsprocessen, men du kan göra det bra med rätt formel:

 • Väcka läsarens intresse med en övertygande och unik rubrik.
 • Använd det första stycket för att beskriva vilket problem din produkt kommer att lösa.
 • Upprätta din trovärdighet med exempel och berätta läsaren exakt hur du löser deras problem.
 • Inkludera vittnesmål från personer som var nöjda med produkten.
 • Skriv en lista med fördelar som produkten kan erbjuda användaren.
 • Ge ett övertygande erbjudande.
 • Ge en stark garanti för produktens framgång.
 • Skapa brådskande med något som “begränsad tid erbjudande”.
 • Be läsaren att köpa din produkt.

Det viktigaste i vilken kopia du skriver är att fokusera på det unika värde som produkten ger användaren. Beskriv exakt hur en specifik produkt kommer att göra människors liv lättare och bättre.

Steg 4: Markera din webbplats

annonsera-webbplats-online-marknadsföringNär du har din webbplats konfigurerad och redo att gå, är det dags att använda lämpliga marknadsföringsstrategier. Du bör ha en klar uppfattning om exakt vem din publik är för att dra fördel av olika online-marknadsföringsstrategier.

De flesta människor marknadsför sina webbplatser och produkter genom sökmotorer, plattformar för sociala medier och betalda annonser. Beroende på din unika affärsmodell och vilken typ av människor du vill locka dig kan du få några solida resultat med dessa.

SEO

Du bör alltid investera lite för att optimera din webbplats för sökmotorer. Att skapa blogginlägg och övertygande innehåll hjälper dig att öka din sökmotorrankning och tjäna riktad trafik gratis. Även om detta tar lång tid, så snart du når en bra plats på sökmotorens rankningssidor, kommer du att få trafiken du behöver för att sälja ett fantastiskt antal produkter. Det kräver emellertid konsekvent arbete och din sökmotorrankning kommer alltid att vara i fluktuation.

PPC

Om du ska använda PPC kan du förvänta dig snabba resultat men bara så länge du betalar sökmotorerna ett annonsnätverk för trafik. Hur som helst kan detta fungera mycket bra om du blir ganska bra om du säljer dyra produkter med hög avkastning.

Sociala media

Sociala medier marknadsföring är något som alla företagare bör dra nytta av. Du kan antingen använda den bara för att publicera inlägg eller så kan du också använda den som en betald marknadsföringsplattform. Ingenting kan rikta in sig på användare så exakt som en social media-plattform. Facebook har till exempel mycket sofistikerade algoritmer på plats som ger dig de exakta personer du behöver.

Innehållsmarknadsföring

Du bör också överväga att blogga och göra YouTube-videor. Att publicera innehåll av hög kvalitet regelbundet är lätt det bästa sättet att locka användare till din webbplats. Ingenting säljer bättre på internet än värdefull information, så se till att du har några på din webbplats. Detta tar mig till min nästa punkt.

E-post marknadsföring

Att fånga din användares e-postadresser är en av de bästa sakerna du kan göra för ditt företag. Skapa en e-postlista eftersom det är en mycket värdefull tillgång. Det låter dig direkt kontakta de människor som redan visat intresse för dina produkter och låter dig konvertera dem till köpare.

Steg 5: Etablera dig själv som en expert inom din nisch

expert-your-nischEn av de viktigaste sakerna för att få besökarna på din webbplats att köpa det du säljer är förtroende. De måste lita på att du har sitt bästa intresse i åtanke och att informationen du tillhandahåller är helt giltig. Folk kommer vanligtvis på internet för information och de läser mycket om en produkt innan de köper den. Om du är den som tillhandahåller den informationen kommer de sannolikt att köpa den genom dig.

För att utnyttja kraften i att vara en expert inom ditt område kan du göra följande:

 • Skriv blogginlägg eller ge bort gratis e-böcker som innehåller några av dina expertråd.
 • Lägg till “skicka det till en vän” -länkar till alla värdefulla innehåll som du publicerar.
 • Bli aktiv i expertformer i branschformer och sociala nätverk.

Alla dessa kommer att få människor intresserade av vad du har att säga och kommer sannolikt att navigera till din webbplats för mer information. Folk tenderar att lita på ett företag mycket mer om det finns ett ansikte bakom det, så se till att de ser ditt!

Steg 6: Öka dina vinster genom försäljning och återförsäljning

öka-vinstNär människor har gjort sitt första köp på din webbplats är ditt jobb långt ifrån gjort. Du måste använda försäljning och back-end-försäljning för att uppmuntra dem att köpa från dig igen. Kom ihåg att återvändande kunder alltid är de bästa, så försök att ha så många du kan. Du kan uppnå detta genom att:

 • Erbjuder produkter som kompletterar det ursprungliga köpet de gjorde.
 • Ge dem elektroniska lojalitetskuponger som låter dem lösa in något av värde vid sitt nästa besök.
 • Visa dem andra relaterade produkter på sidan “Tack” efter att de har gjort ett köp.

Slutsats

Internet ändras över natten, så att spendera ett år online är som att spendera 5 år i den verkliga världen. Du är ute på en vild resa om du startar ditt företag online och du måste ständigt flytta med flödet och utvecklingen. Hur som helst, principerna för att starta och driva ett framgångsrikt onlineföretag kommer inte att förändras, så du har alltid något att se till när du planerar ditt nästa drag.

Jag hoppas att du har haft glädje av att läsa den här artikeln och att vi hjälpte dig på din resa för att starta ett framgångsrikt onlineföretag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector