Hur skapar jag en onlinebutik i Australien?

onlinebutik och Australien


Statista beräknar att intäkterna från den australiska e-handeln kommer att nå 21 214 miljoner dollar år 2019. Dessa intäkter beräknas visa en årlig tillväxttakt på 6,2% för att nå 26 993 miljoner dollar 2023. Användarnas penetration beräknas till 80,8% 2019 och kommer att nå 89,2% år 2023. Australier köper en rad produkter online inklusive hårdvara och verktyg, mode, underhållningsverktyg och hushållsapparater. Onlineutgifterna i landet domineras av konsumenter mellan 35 och 44 år.

De flesta onlineköpare i Australien litar på inhemska säljare, vilket ger möjligheter för lokala e-handelsbutiker. Onlineutgifterna har återspeglat en ökning varje år vilket gör att detaljhandeln online kommer att bli framtiden för handeln. Australiens östra stater uppvisar den största mängden onlineutgifter. En e-handel bör undersöka de stater som projicerar mest onlineutgifter och fokusera på dem. De flesta australier shoppar på sina telefoner så din webbplats bör optimeras för mobil.

Välj rätt plattform

Att välja en plattform är avgörande för att din onlinebutik ska lyckas. Det finns ingen lösning med en storlek som passar alla när det gäller e-handelsvägar, eftersom var och en har sin egen vädjan beroende på din budget och dina mål. Målet är därför att söka efter den lösning som passar ditt företag. En e-handelsplattform har generellt flera affärsfunktioner som en kundvagn, en visningssida för produkter, kassa och betalningsport.

En onlinebutik behöver kunder och att bygga en kundbas är utmanande. Du kan välja att utnyttja de följare du har på dina sociala mediesidor, i vilket fall den plattform du väljer bör tillåta integration av andra applikationer. Den här funktionen är praktiskt när du vill lägga till vissa funktioner på din webbplats som inte är tillgängliga på den valda plattformen.

Du kan också bläddra igenom dina konkurrents onlinesidor. Notera alla funktionella funktioner du kan lägga till i din egen butik. Denna övning hjälper dig också brainstorma om unika funktioner. Att driva en e-handel butik kan bli kostsamt. Ett stort företag står för att skörda de maximala fördelarna med premiumfunktioner. Ett mindre företag kan å andra sidan trivas lika bra med ett billigare alternativ. Försäljning av digitala produkter, till exempel, kan enkelt ske genom enkla plattformar.

Några populära e-handelsplattformar inkluderar Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce + WordPress, MotoCMS och Spree.

Utvecklingen av WooCommerce-plugin 2011 revolutionerade hur WordPress-webbplatser kunde sälja. Plugin designades för att arbeta specifikt med WordPress, rankad som den mest populära bloggplattformen i världen. Det bevarar de viktigaste kärnfunktionerna på WordPress-webbplatser och lägger till e-handelsanpassning, kapacitet och konfiguration. Cirka 2,3 miljoner webbplatser använder sig av plugin-programmet.

WooCommerce är en fri och öppen källkod, och du kan lägga till tillägg till den för att ytterligare förbättra användbarheten. Ett av dessa tillägg är WooCommerce-prenumerationen, perfekt för återkommande betalningar och hantering av prenumerationer. Ett populärt överklagande av WooCommerce är dess flexibilitet. Du kan använda den för att sälja allt som prenumerationer, möten, digitala artiklar och fysiska varor. Plugin har kraftfull analys, och du kan integrera extern analys med tillägg. Det har mer än 100 betalningsportar som du enkelt integrerar med din webbplats.

Hitta ett pålitligt webbhotellföretag

Onlinehandelsindustrin är befolkad av olika värdlösningar. En online-marknadsplats har sin egen varumärkesidentitet och den erbjuder bekvämhetsförsäljning för tredje parts säljare. Amazon och eBay är utmärkta exempel på detta scenario. Självvärda lösningar är idealiska för människor med en betydande mängd resurser och vill investera i varumärke. Ditt val av en värdleverantör bör inte bara tillgodose dina nuvarande behov, utan det bör också rymma tillväxt när ditt företag vågar. E-handel värd skapas inte lika, och du bör utvärdera det med små bokstäverna. Några av faktorerna att se upp är:

 • Prestanda – Din värdlösning ska hålla jämna steg med kundtrafik och order i nuet och när din butik växer. Webbplatsens hastighet är avgörande. Det skulle vara oönskat att din webbplats kraschar om flera kunder loggar in. Kunder är inte också kända för sitt tålamod, varför din webbplats måste laddas på kortast möjliga tid. Du bör leta efter CPU-allokering och dedicerad lagring av din plan.
 • Säkerhet – Du har det bättre med en plan som innehåller SSL-certifieringar (Secure Socket Layer). Den mer avancerade HTTPS erbjuder mer lufttät säkerhet än HTTP. En e-handelssajt kräver olika informationsuppgifter från kunder inklusive namn, adresser och kreditkortsuppgifter. Säkerhet är därför avgörande så att dina kunder känner sig trygga när de surfar genom din butik.
 • Pålitlig databas – Kunder föredrar att inte slösa bort tid genom att bläddra igenom alla sidor i en e-handel. Istället använder de sökfältet för att filtrera bort sina inställningar. Din databas lagrar din produktinformation som gör användarval enklare. Du kommer idealiskt att vara medveten om produktfilerna innan du väljer en lösning, men företag tenderar att skala snabbt än väntat. En skalbar bandbredd skulle vara en av funktionerna att se upp för.
 • Uptime – Uptime för en webbplats anger perioden när den är igång. Samtidigt som alla webbplatser kräver hög upptid, är det mer kritiskt för e-handelsbutiker. Varje driftsstopp kan direkt påverka webbplatsens försäljning och även påverka användarnas nöjdhet. Den ideala webbhotellleverantören kommer att erbjuda övervakning dygnet runt för driften av din webbplats. Företagets stöd bör vara tillgängligt och tillgängligt för att hantera uppkomna problem.
 • Pris – En start skulle i allmänhet dras till prisvärda paket. Delad hosting är vanligtvis det billigaste erbjudandet eftersom det kan kosta så lite som $ 3 per månad. Premiumfunktioner kommer att kosta dig och dessa funktioner är ofta de som din webbplats behöver mest. Det kommer att vara till hjälp att isolera de viktigaste funktionerna för din webbutik och utvärdera webbhotellösningarna.

wphosting-woocommerce-australien

WP Hosting

De flesta australiensiska bloggare och webbadministratörer lyfter fram kvalitetshotell som tillhandahålls av WP Hosting. WP Hosting har tre paket optimerade för prestanda. Start-, affärs- och företagsplanerna erbjuder alla tillgång till det australiska datacentret och ger alltid DDoS-skydd. Även om du kan vara värd för en webbplats på denna plattform fungerar leverantörens funktioner sömlöst med WordPress-plattformar. Företagets utvecklare och ingenjörer har gjort det till deras affär att förstå WordPress till kärnan vilket innebär att alla funktioner är utformade för att din webbplats ska fungera som bäst.

Ställ in din onlinebutik

Om du redan är värd är chansen stor att du har valt ett domännamn. Nästa steg är att installera din WordPress-webbplats utöver WooCommerce. Denna process beskrivs nedan:

Installera WordPress – WordPress har en gratis mjukvaruplattform tillgänglig för potentiella webbplatsägare. WP Hosting ger, liksom de flesta andra värdleverantörer på marknaden, WordPress-installation med ett klick. Detta alternativ kommer vanligtvis att finnas i värdens användarpanel. Det sista steget i processen kommer att avslöja en tom WordPress-webbplats som går efter ditt domännamn. Denna tomma webbplats kan nu förvandlas till en funktionell e-handelswebbplats.

Integrera WooCommerce-plugin – Navigera till instrumentpanelen på din WordPress till alternativet Plugin och vidare till valet Lägg till nytt. Skriv WooCommerce i sökfältet och välj valet av WooThemes. Kommandera alternativet “Installera nu” bredvid plugin-programmet och klicka sedan på “Aktivera.” Du kan gå vidare med att konfigurera plugin som har fyra grundläggande sidor, nämligen butik, kundvagn, kassa och mitt konto. Lokalinställningen är en av de primära inställningarna för din webbplats. Du väljer din ort såväl som valutan du tänker välja. Installationen inkluderar också de enheter som ska användas som mått och mått för dina produkter.

Konfigurera din webbutik

Din onlinebutik behöver flera funktioner för att fungera optimalt inklusive:

 • Frakt och skatt – Beroende på dina produkter måste du aktivera funktioner för frakt och moms. Till skillnad från digitala produkter behöver fysiska artiklar levereras. Inställningssidan tillåter en grundläggande shoppinglösning där du kan ange priser för både lokal och global frakt. Du kan kräva moms beroende på din jurisdiktion, varför du bör kontakta din lokala skattemyndighet eller en certifierad revisor. WooCommerce tillhandahåller en skattemodul som beräknar skattesatserna baserat på platsen för din butik.
 • Kolla in – Du kan konfigurera kundutcheckningen och kupongapplikationen. WooCommerce tillåter administratörer att skapa kuponger på sina webbplatser. Kunden ser alternativet på kassasidan. Du kan också beordra plugin-programmet för att beräkna kupongrabatter i följd i en situation där fler multipla kuponger används för ett inköp. Ett annat alternativ är gästkassan som om aktiverad gör det möjligt för kunder att slutföra försäljningen även om de inte har skapat ett konto. Sidan med villkor är valfri. Du kan utarbeta dina egna riktlinjer i innehållsavsnittet och kunderna kommer att uppmanas att läsa och kryssa av för kassan.
 • Betalningsalternativ – WooCommerce tillåter många betalningsavsnitt beroende på vad dina preferenser är. Standardalternativen är PayPal, BACS, kontant vid leverans och checkbetalningar. BACS-lösningen gör det möjligt för butiksägaren att konfigurera Direct Bank Transfer där du kommer att fylla i kontouppgifter. PayPal är det mest populära alternativet och det kräver flera krav från din webbhotell. Du kan välja att ha två betalningsportar eftersom man kan stöta på driftstopp. Andra utbetalningar för betalning inkluderar Amazon Pay, Square, Stripe och Authorize.net.

Ladda upp produkter & Optimera för sökmotorer

För att din webbplats ska fungera behöver du produkter i din databas. Navigera till din instrumentpanel och sedan till Produkter. Redigeringssidan kommer att innehålla:

 • produktnamn
 • Produktbeskrivning – Detta fält är tillräckligt stort för att rymma så mycket information du behöver. Du kan inte bara använda text utan också bilder, rubriker, videor och kolumner.
 • Central Data Section – Detta avsnitt delar dina produkter i kategorier som fysiska, virtuella eller nedladdningsbara. Du får dessutom flikar för en rad parametrar för dina produkter. Länkade produkter är en bra flik för att sälja där kunder ser de produkter som andra kunder med liknande intressen köpte. En annan användbar flik är “Attribut” där du kan ställa in alternativa färger för modevaror. Du kan ställa in mått, vikt och kostnad för frakt med fliken “Frakt” och även hantera lager med “Inventory.”
 • Kort beskrivning – Detta är den sammanfattade versionen av produktbeskrivningen som visas för kunderna.
 • Produktkategorier – Det här alternativet grupperar liknande erbjudanden tillsammans och det fungerar som de vanliga WordPress-kategorierna.
 • Produktetiketter – Detta är ett ytterligare alternativ för organisationen av dina produkter.

När dina produkter visas på din webbplats är det dags att använda flera optimeringsstrategier för att öka synligheten för din webbplats. WooCommerce är SEO-vänlig även om den inte har många SEO-funktioner. Använd alltid produktbeskrivningar som bör strö med relevanta nyckelord. Beskrivningarna borde dessutom vara engagerande. Att använda tillverkningsbeskrivningar är enkelt, men sökmotorerna är inte alltid korrekta när du väljer vilken text som är originalet.

Du bör också optimera sidtitlar. Kategorisidor kan användas för breda termer men syftar till att vara så specifika som möjligt med produktsidor. För ytterligare optimering, aktivera brödsmulor på din webbplats. Dessa länkar visas högst upp på produktsidorna för att hjälpa kunderna att navigera till tidigare och målsidor. Sökmotorer använder brödsmulor för att bestämma strukturen på din webbplats och hur den ska visas i sökresultaten. Ren och enkel navigering lockar inte bara besökare utan också sökmotorer. Det finns många SEO-plugins som fungerar smidigt med WooCommerce.

Annonsera din webbplats och generera intäkter

Dra nytta av plattformar för sociala medier för att annonsera din webbplats. Dessa vägar inkluderar Pinterest, Instagram och Twitter. Framgången på någon av dessa webbplatser beror på vad du säljer. Du kan välja att rikta in nischplattformar för sociala medier som är centrerade kring ett gemensamt intresse. För effektivitet kan du schemalägga ditt innehåll med applikationer. De flesta sociala mediesajter erbjuder kampanjpaket som varierar med olika budgetintervall.

Att köra en kampanj är ett av de populära sätten att driva försäljning. Förutom att ge ut kuponger kan du vara värd för en tävling på din webbplats med hjälp av plugins. Giveaways ökar kundernas intresse och förbättrar varumärkets synlighet. En annan försäljningstaktik är användningen av nyhetsbrev som informerar kunder om produktreleaser och specialerbjudanden.

Uppsäljnings- och tvärsäljningserbjudanden är ganska lönsamma om de används väl. Tvärsäljande funktioner bundna produkter som vanligtvis används tillsammans. Vid uppsäljning, erbjuda en högre mängd av en produkt till ett rabatterat pris.

Slutsats

Detaljhandelns framtid är online. Om du har planerat för en e-handelswebbplats är det dags att komma igång. Kunder lockas ständigt av bekvämligheten med online-shopping. De flesta antar att det är svårt att starta en e-handel butik på grund av de många funktioner som är inblandade som kassa, frakt, skatt, betalningar och returrätt. Plattformar som WooCommerce och WordPress har dock förenklat denna process enormt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map