Hur skapar jag en professionell HTML / CSS-webbplats?

01.06.2020
Handledning och guider 'Hur skapar jag en professionell HTML / CSS-webbplats?
0 6 мин.

hur man bygger en professionell html css-webbplats


Oavsett vad du är en individ eller företagets ägare är du här nu för att lära dig att bygga din egen, professionella webbplats med enkel HTML- och CSS-kodning. För att få mer information om detta ämne bestämmer jag mig för att göra en del online-undersökningar och hittade massor av webbplatser som ger en steg-för-steg-guide för hur du kommer igång med att lära HTML. Av min erfarenhet vet jag att när människor letar efter skapa en professionell HTML-webbplats, de verkligen inte vill lära sig in-side-out av detta programmeringsspråk. De vill ha en enkel och snabb lösning för att komma igång med sin webbplats.

Skapa din egen professionella webbplats!

Starta din webbplats på några minuter med denna fantastiska drag-and-drop-webbplatsbyggare. Ingen erfarenhet eller programmeringsförmåga behövs!

Börja nu! »

I den här tutorialen kommer jag att presentera tre sätt att skapa en webbplats med HTML och CSS; det kommer att involvera viss nivå av programmeringsfärdigheter, men vi kommer inte att börja med grunderna, förklara vad huvudet och kroppen tagg används för. Det finns gott om webbplatser du kan lära dig det grundläggande, till exempel w3schools.com är en ganska bra.

Bygg en HTML-webbplats från grunden

Detta är det längsta och svåraste sättet att skapa din webbplats. Förutom att du kommer att behöva goda kunskaper om HTML och CSS måste varje kodrad skrivas av dig. Det kan vara tidskrävande och det kan ta veckor att slutföra ditt projekt. Även om du har färdigheter och kunskap att skriva all koden själv, är det enligt min mening inte värt tiden och den ansträngning du lägger på den.

Om du fortfarande insisterar på att skriva hela koden på din webbplats föreslår jag att du använder ett html-ramverk som bootstrap för att påskynda utvecklingsprocessen. Om du planerar att inte spendera mycket tid på utvecklingen bör du överväga att få en mall.

Bygg en webbplats med en HTML-webbmall

Att få en färdig webbplatsmall är ett snabbt och enkelt sätt att få det igång. Du kommer säkert att behöva någon nivå av HTML- och CSS-kunskap för att kunna ändra mallen för dina behov, men du kommer säkert inte att starta hela projektet från början.

Här är några av mina favoritleverantörer av gratis html-mallar, där du kan ladda ner som passar bäst för dina designbehov:

Ovan nämnda leverantörer erbjuder också responsiva mallar, det betyder att din webbplats inte bara ser bra ut på skrivbordet utan också kommer att anpassa sig perfekt till och skärmupplösning som smarta telefoner och surfplattor.

Innan du börjar använda någon gratis html-mall, kolla in leverantörens användningsvillkor och licens. Vissa mallar kan vara begränsade för personliga projekt. andra kan tillåta dig att använda dem för kommersiella webbplatser också.

Om du har råd att få en premium webbplatsmall, bör du kolla in följande leverantörer:

 • http://themeforest.net/html-templates

Att få en webbmall och ändra den efter dina behov räcker inte för att publicera din webbplats online. Du måste också köpa ett domännamn och ett premiumhotellkonto. Jag rekommenderar starkt att du använder HostGator, de erbjuder ett gratis domännamn och ett överkomligt introduktionspris för nya webbhotellkonton.

Bygg en HTML-webbsida med hjälp av ett verktyg för webbplatsbyggare

Om du väljer att gå med en webbplatsbyggare har du förmodligen bråttom och vill göra din webbplats så snabb som möjligt. Att använda en mjukvara för att skapa en webbplats har blivit en mycket vanlig praxis, inte bara för att det avsevärt minskar tidpunkten för webbutveckling, men det gör det superlätt och tillgängligt för alla. Ett webbplatsbyggnadsverktyg kräver ingen kunskap om programmering, med dess in-build drag-and-drop-funktioner och WYSIWYG-redigerare kan du skapa en professionell webbplats på några minuter.

Med HostGator kan du bygga en professionell webbplats utan att behöva använda någon programmering. Webbplatsbyggaren som finns på HostGator, erbjuder dig ett bredare utbud av moderna mallar som är lämpliga för olika kategorier. Välj en mall som du gillar och börja skapa din webbplats. Denna webbläsarbaserade webbplatsbyggare gör att du kan lägga till och publicera olika sidor med olika layouter, ladda upp bilder, infoga kontaktformulär och Google maps, lägga till facebookknappar, facebookkommentarer och andra sociala applikationer, menyer, rutor, flikar och mycket mer. Du kan också skapa ett avsnitt för blogginlägg.

Här är en skärmdump av ovan nämnda verktyg för webbplatsbyggare:

ehost html webbplats byggare exempel

Om du vill veta mer om HostGator rekommenderar jag att du läser vår detaljerade HostGator-granskning.

Vilken metod du ska välja för att skapa din egen professionella webbplats?

Tja, om du är ny på webbplatsbyggnad och HTML och vill lära dig det här språket bör du förmodligen börja arbeta med en grundläggande webbplatslayout; på detta sätt kan du lära dig och bygga samtidigt. Om du redan känner till någon nivå av HTML och CSS och vill göra ditt projekt snabbt, förmodligen är en webbplatsmall det bästa valet. Om du har bråttom och inte har tid att lära dig programmering är det bästa alternativet att använda en webbplatsbyggare.

Visst finns det andra metoder att använda för bygga en webbplats, men i det här fallet har vi främst fokuserat på skapa enkel HTML-webbplats.

Så om du fattade beslutet om den metod du ska använda, meddela mig i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector