Välja den bästa billiga webbhotell

01.08.2020
Handledning och guider 'Välja den bästa billiga webbhotell
0 5 мин.

hitta den bästa billiga webbhotelltjänsten


Om du precis börjar på nätet, letar efter olika sätt att bygga en webbplats och försöker hitta den bästa billiga webbhotellleverantören, har du kommit till rätt plats. I den här artikeln kommer jag att avslöja de tre bästa billiga värdleverantörerna som du bör välja att starta din första webbplats.

Jag försökte välja de företag som erbjuder olika sätt för sina kunder att bygga en webbplats. Det finns många sätt du kan starta en hemsida, men de två mest populära bygger det med en webbplatsbyggare eller med WordPress.

En SiteBuilder är en webbaserad programvara med dra-och-släpp-funktionalitet, som gör att du kan ändra för skapade mönster och anpassa den till dina behov. Det är också möjligt att enkelt ladda upp bilder, innehåll, skapa kontaktformulär och andra webbelement. Denna metod för att bygga en webbplats innebär inte behovet av att känna till någon programmering.

Att bygga din webbplats med WordPress skiljer sig lite från föregående metod, eftersom det innebär fler steg. Svårighetsnivån är fortfarande låg, medan en webbplats med WordPress inte heller kräver någon programmeringsfärdighet. Med WordPress är det möjligt att göra nästan alla typer av webbplatser (om du har nödvändig kunskap och erfarenhet) för att kunna lägga till mycket mer anpassad funktionalitet.

För de som planerar att skapa en webbplats snabbt och inte planerar att uppdatera den ofta (företagswebbplats, servicewebbplats etc.) skulle webbplatsbyggnadsprogramvaran vara det bästa alternativet. De användare som vill ha en dynamisk webbplats som ofta kommer att uppdateras med nytt innehåll och så småningom utvecklas vidare med planerad funktionalitet, WordPress är rätt val.

Oavsett vilken typ av webbplats du planerar att bygga är en av de viktigaste sakerna att välja rätt webbhotell. I det följande kommer jag att presentera 3 värdleverantörer som erbjuder webbplatsbyggare samt WordPress till en låg kostnad.

Uppdatering: I den här artikeln hittar du information om endast tre topphotellleverantörer som vi rekommenderar. Om du letar efter fler alternativ, kolla in vår topp 10-lista med bästa webbhotellleverantörer.

Topp 3 bästa billiga webbhotellleverantörer

Företag
Kampanjpris

1bästa billiga webbhotell$ 1,99 / mo
2billig webbhotelltjänst$ 3,95 / mo
3billig webbhotell leverantör$ 3,49 / mo

Nu kanske du undrar varför jag väljer den här beställningen för ovanstående billiga värdleverantörer. Jag kommer att förklara allt nedan, fortsätt att läsa för att ta reda på vilket värdföretag som är idealiskt för dina behov. Ja, jag skulle rekommendera eHost över iPage och du bör notera att när vi talar om värd eller billig värd, vi inte alltid betraktar priset som den viktigaste faktorn för att välja en budgetvärd.

iPage.com – Stort webbhotellföretag med låg kostnad

ipage billig webbhotellIpage är ett annat bra alternativ att välja om du letar efter en bra och billig värd. IPage är idealisk för att bygga små webbplatser. Deras introduktionspris börjar på $ 1,99 om du väljer ett abonnemang på 12 månader eller mer. Med iPage kan du enkelt installera WordPress på din webbplats och du kan skapa en webbplats med webbplatsbyggaren. Nackdelen med att använda webbplatsbyggaren är att den gratis versionen bara låter dig skapa upp till 6 sidor. Om du vill ha fler sidor måste du uppgradera din värdplan och betala extra.

Därför rekommenderar jag att du använder iPage för att skapa en liten WordPress-webbplats, medan du inte har begränsningen på sidor eller ytterligare funktioner med det här systemet.

Ipage har också bra kundsupport och erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Du kommer att få vara värd för så många webbplatser du vill ha på ditt konto. Det finns andra funktioner du får med iPage, vänligen läs vår iPage-granskning för att få veta mer.

BlueHost – Billig professionell webbhotelltjänst

BlueHost erbjuder ett brett utbud av webbhotelltjänster från delad till molnhosting.

InMotion – Billig affärsklasshotell

InMotion Hosting är vägen att gå om du letar efter en långsiktig webbhotelltjänst.

Bör du överväga Billig Hosting för företagets webbplats?

Med så många alternativ på webben är det svårt att bestämma vilken värdplan du ska välja för din affärssida. Om du driver ett litet företag och vill nå mer publik via onlineplattformar (i detta fall din webbplats), är ett bra beslut att välja en pålitlig billig webbhotell. Ovan nämnda företag är billiga och pålitliga, bra för att skapa och värda affärswebbplatser med dem. Du bör notera att om du planerar att skapa en e-handelswebbplats kanske dessa företag inte kan förse dig med de nödvändiga serverresurserna på lång sikt. Men för små webbplatser med låg trafik är dessa företag bara bra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector