Varför skaffa en dedikerad server för din onlinebutik i Australien?

01.06.2020
Handledning och guider 'Varför skaffa en dedikerad server för din onlinebutik i Australien?
0 12 мин.

dedikerad server-online-shop-Australien


Webbhotell kan skapa eller bryta ett onlineföretag eftersom det är den bokstavliga ryggraden på en webbplats. De flesta företag kanaliserar rätt och tid och resurser för att hitta en utmärkt webbhotellleverantör. Det sista du behöver är överfulla och svaga servrar som inte kan hålla jämna steg med trafiken på din webbplats.

Det finns främst tre webbhotellpaket. Delad värd är den mest ekonomiska värdplanen där du kan betala månatliga priser från $ 3. Startups tvingar sig mot detta paket som visar sig vara otillräckligt när webbplatsen växer. Delad hosting betyder i allmänhet att du delar servrar med andra webbplatser. De risker som ingår i denna plan inkluderar långsamma belastningstider och drifttider.

Dedikerad hosting är en uppgradering från delad hosting där du inte behöver dela webbserver. Denna lösning tillåter full kontroll över serverprogramvaran och hårdvaran. Dedikerad värd rymmer tillväxt vilket gör den idealisk för växande företag. Paketet kräver mer tekniska färdigheter, och det är vanligtvis dyrare än delad hosting. Skälen till att dedikerad hosting är idealisk för onlinebutiker inkluderar:

1. Bästa Uptime

Betydelsen av en stark upptid kan inte betonas tillräckligt. Det är inte ovanligt att onlinebutiker kraschar i perioder med hög trafik. Click Frenzy känner till denna risk så bra eftersom dess webbplats kraschade i november 2018 mitt i en försäljning. Köpare vände sig till sociala medier för att beskriva sina besvikelser. Webbplatsens servrar visade sig vara otillräckliga för mer än vanligt trafik.

På det digitala området kan driften jämföras med att vända köpare bort i en fysisk butik. Stopptid omdirigerar dina kunder till andra webbplatser. Vissa onlineadministratörer anser att korta stilleståndstider inte är skadliga för försäljningen, men att de inte kan ha mer fel. År 2018 tappade Amazon mellan 72 och 99 miljoner dollar under sin årliga Prime Day. Även om din butik inte står för att förlora så mycket pengar som Amazon, kommer det bara att illustrera den potentiella storleken på driftstopp.

Nya kunder mäter en onlinebutik efter prestanda. Ingenting frustrerar en kund mer än ett företag som undviker förväntningarna. Uptime korrelerar direkt med rykte. E-handeln är mättad och nya företag dyker upp kontinuerligt. Ett solid rykte är viktigare än någonsin. Sökmotorer rangordnar webbplatser med höga driftstopp dåligt vilket innebär att dina konkurrenter kommer att rankas mer fördelaktigt och locka fler kunder.

I verkligheten finns det inget som 100% drifttid. Kombinationen av mänsklig skicklighet, hårdvara och mjukvara kan inte vara helt idiotsäker. Målet är att minimera de möjliga fel i dessa system så mycket som möjligt. Hosted-lösningar har avancerat vad gäller lagring, bandbredd, serverkapacitet och CPU-allokering. En drifttid på 99,99% är önskvärt och garanteras ofta i kontraktet med webbhotellchefen. Du kan använda programvaror för att övervaka den faktiska drifttiden och se till att värden lever upp till sitt avtal.

2. Hastighet och prestanda

Tid är pengar, och detta faktum gäller särskilt för webbplatser med e-handel. Belastningstiderna som kunderna förväntar sig i onlinebutiker fortsätter att minska. Under 2006 förväntade till exempel den genomsnittliga onlinekonsumenten att sidor skulle laddas på cirka åtta sekunder medan de under 2010 minskade till två sekunder eller mindre. Viktiga spelare som Google och Amazon har massor av rapporter för att illustrera vikten av belastningstider för kunderna. Undersökningar visar vidare att en ökning av webbplatshastigheten bara kan förbättra omvandlingen betydligt.

Om din webbplats körs på en delad server distribueras resurser mellan dig och andra webbplatser. Vilken plats som helst får resurserna först får skörda frukterna. I en särskild värdplan tilldelas du dock en viss mängd resurser, och ingen har åtkomst till din del. Beroende på ditt paket får du tilldelningar på Ram, bandbredd, lagring och säkerhet. Du kan välja en högre plan när din webbplats växer. Att ha dina egna resurser innebär också att du kan konfigurera om inställningarna och integrera andra applikationer för att förbättra webbplatsens hastighet.

Att ha dedikerade resurser minskar drifttiden för din webbplats. Snabbbelastningstider har flera fördelar. 46% av shopparna till exempel som lämnar kundvagnar klandrar långsamma hastigheter för denna åtgärd. När köpare väljer “köp nu” eller “utcheckning” förväntar de sig att den efterföljande reaktionen kommer att ske snabbt. En långsam webbplats uppmuntrar inte konverteringar, och den avskräcker ytterligare kunder från att surfa genom din plattform.

Sökmotorer älskar snabba webbplatser och rangordnar dem vanligtvis högre på söksidor. Google har använt hastigheten i sin ranking sedan 2010. En e-handelssajt måste utnyttja SEO för synlighet, varför belastningshastigheter är viktiga än någonsin. Det är också en utmärkt strategi att ha obegränsat tillägg e-postkonton, domäner, databas med din dedikerade värdplan om du startar ett annat projekt runt din webbplats.

Dedikerad värd är ett mer pålitligt paket eftersom det är mindre benäget att krascha eller gå ner än en webbplats för delad hosting.

3. Förbättrad säkerhet

Onlineförsäljning erbjuder massor av möjligheter för företagare, men de är också risker. Det mest kända hotet om digital säkerhet är bedrägeri. De flesta onlinebutiker har kundfunktioner för att lagra information som leveransinformation och inköpshistorik. Hackare kan få tillgång till dessa konton och använda dem för att göra obehöriga köp. Om du inte skyddar kundinformation tillräckligt öppnar du den för hacking och bedrägeri. Kreditkortsbedrägeri är ganska vanligt, eftersom du till skillnad från fysiska butiker inte har något sätt att fastställa köparens identitet.

DDOS-attacker är ett annat vanligt säkerhetshot. Hackare kapar vanligtvis dina värdservrar och komprometterar deras funktionalitet eller använder dem för att attackera andra servrar. DDOS-attacker är särskilt oönskade eftersom de orsakar allvarlig driftstopp och om de fortsätter att hända kan det kosta dig försäljning och ditt rykte bland kunderna. De flesta webbhotell erbjuder autentiseringssystem för att komplettera standardlösningar baserade på lösenord.

När du väljer en webbhotell väljer du paket som innehåller:

 • SSL-certifikat – Secure Sockets Layers är utformade för att kryptera information mellan en säljare och köpare. E-handelstransaktioner innebär utbyte av sådan känslig information som kreditkortsinformation, adresser, bankinformation och köphistorik.
 • VPN – Offentliga nätverk är tillgängliga för många människor, varför de är ganska sårbara för cyberbrottslingar. Ett virtuellt privat nätverk har offsite-servrar förutom krypteringsinformation. De mest effektiva alternativen är SSL-VPN och Open-VPN.
 • Säkerhetsrevision – Din webbhotell bör övervaka din webbplats regelbundet. Revisioner upptäcker säkerhetshot och hanterar dem i enlighet därmed.
 • Skydd mot DDOS-hot – DDOS-attacker ger säkerhetsgrupper huvudvärk eftersom de ofta ändrar form för att motstå åtgärder som genomförs mot dem. DNS-faciliteter används vanligtvis för att ta bort misstänksam trafik.

Ovanstående funktioner är tillgängliga med de flesta dedikerade värdpaket och är viktiga för att din webbplats för e-handel ska fungera smidigt. Vissa planer erbjuder dedikerade brandväggar för ökat skydd. Brandväggar är standardprogramvara i datorer, och de begränsar användarna från att få tillgång till särskilt innehåll eller webbplatser. När du använder delad värd kan begäran som blockeras från att komma åt en annan webbplats också blockeras på din webbplats. Med dedikerad webbhotell finns det specifika regler för åtkomst till din plattform som är idealisk för känslig information.

Förutom de säkerhetsinställningar som tillhandahålls av din webbhotell får du också implementera flera egna inklusive antivirusprogram.

4. Full kontroll över din webbplats

Med dedikerad hosting kommer framgången för din e-handelswebbplats helt att bero på dina ansträngningar. Du måste se till att servern är väl underhållen och skyddad från hot. Delad värd är inte särskilt idealisk för e-handelswebbplatser eftersom vissa webbplatser kan hamna med stora delar av resurser så att ditt resultat presterar dåligt. Med dedikerad hosting används en server med vissa tilldelningar för att optimera din webbplats.

Eftersom dedikerad webbhotell låter dig konfigurera dina programvaru- och maskinvarebehov är det första steget att säkra din webbplats korrekt. Du har full kontroll över dina säkerhets- och behörighetskrav så att du kan kryptera informationen till kunderna. När din webbplats växer kommer du att kunna lägga till och bli av med alla applikationer eller programvara.
En annan fördel med dedikerad hosting är flexibilitet där du kan använda din server för valfritt antal projekt så länge det är inom de givna gränserna vad gäller lagring och bandbredd.
Det finns obegränsade verktyg för att optimera prestanda för en e-handelswebbplats i kategorierna marknadsföring, företag, webbplats, forskning och analys.

Dedikerad webbhotell kräver mycket praktisk ansträngning från klientens sida, och vissa webbhotellleverantörer hanterade dedikerad hosting för en extra avgift. Din leverantör kommer att utföra det mesta av installationen för dig. Du kan köpa den här lösningen som ett paket eller köpa tjänsterna när du behöver en tekniker som hjälper dig.

5. Dedikerad teknisk support

En e-handelswebbplats är särskilt ömtålig eftersom alla fel påverkar försäljningen direkt. De flesta värdkunder letar därför efter leverantörer som erbjuder 24/7 support hela året. Denna personal ska inte bara vara tillgänglig utan också vara experter. Om du behöver konfigurera en komplex mjukvaruinställning, bör leverantörens team vara tillräckligt kunniga för att du ska kunna tillfredsställa det. En värdleverantör bör dessutom erbjuda flera kanaler för att komma åt supportteamet. Dessa kanaler kan inkludera livechatt, e-post, biljetter och telefon. De flesta dedikerade värdpaket ger dessa garantier vilket innebär att den hjälp du kan behöva finns tillgänglig dygnet runt. Dedikerade värdleverantörer övervakar webbplatser regelbundet, vilket är en extra garanti för att din webbplats kommer att skyddas mot fel och säkerhetsrisker.

Varför jag rekommenderar WP Hosting

wphosting-dedikerad server och Australien

WP Hosting – dedikerad server Australien

En av de mest anmärkningsvärda dedikerade värdleverantörerna i Australien är WP Hosting. Det grundades för att distribuera kvalitetshotelltjänster till australiensiska webbplatser och bloggar. Med kunder som sträcker sig från myndigheter, företag, små företag och individer har WP Hosting tillräcklig infrastruktur för att tillgodose alla typer av värdbehov. Den grundläggande planen är Startup-paketet som är idealiskt för personliga bloggar som inte använder en enorm mängd trafikbandbredd och lagring. Business-paketet uppgraderas till att inkludera telefonstöd utöver e-postpaketet. Om du har en komplex webbplats som tar emot trafik från många samtidiga användare dagligen, är företagspaketet perfekt för dig.

WP Hosting är utformad för att arbeta sömlöst med WordPress. När det gäller e-handel dominerar WooCommerce 32% av marknaden. Det är e-handelsförlängningen för den ännu mer populära webbplatsplattformen WordPress. När det gäller SEO lyser WooCommerce + WordPress över alla andra konkurrenter. Genom att använda den här kombinationen ökar du din synlighet på sökmotorer som är bland de primära målen för en onlinebutik. Många tillägg har utvecklats för att göra WooCommerce ännu kraftfullare inklusive e-postmarknadsföringsverktyg och webbplatsens funktionalitet. Leverantören har integrerat många tweaks i tjänsten för att ställa in den till WordPress.

WP Hosting erbjuder gratis inkommande migrering där din WordPress-webbplats flyttas till den nya värdplattformen med noll driftstopp. Australiska webbadministratörer kommer att älska den lokala personalen på WP Hosting vilket innebär att ingenting kommer att gå vilse i översättningen när de interagerar med dem. Supportcenter dygnet runt är en betydande fördel, och du kan kontakta dem när som helst på dagen eller natten. Leverantörens flerskiktssäkerhet kompletteras med alltid DDOS-skydd. Dessa säkerhetsåtgärder är praktiskt taget idiotsäkra när det gäller att driva en e-handel butik. WP Hosting har arbetat med flera toppmärken som University of Melbourne och Melbourne Convention Exhibition Center.

Slutsats

En e-handel butik behöver mer resurser än de som krävs av en standardinnehållssida. Du kan bli överväldigad när du bygger en funktionell e-handelsbutik. Du har antagligen hört talas om plattformar som Shopify och Magento som låter dig dyka direkt i att ladda upp produkter. Ännu mer populärt är WordPress med sin mängd plugins som gör en e-handelswebbplats högpresterande. Det innehållshanteringssystem du väljer är upp till dig och det bör möta dina omedelbara och framtida problem.

De flesta administratörer försöker spara pengar genom att välja delad hosting som snart blir ineffektiv för en resurshungig plattform som en onlinebutik. Eftersom du delar resurser med andra webbplatser kan din webbplats tappa drifttid vid kritiska timmar. Dedikerad värd kan vara det dyrare alternativet, men din webbplats kommer att dra nytta av den uppgraderade drifttiden, fler säkerhetsalternativ, full kontroll och ett dedicerat supportteam. I Australien kan du komma åt en dedikerad server från WP Hosting för att ta ditt e-handelsföretag till nästa nivå.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector