HostGator anmeldelser

HostGator er et annet stort navn i webhotellbransjen, og har vært i virksomhet siden 2002. Selskapet ble grunnlagt av Brent Oxley, som startet med tre servere på den tiden. I 2009 har selskapet nådd over 200.000 kunder, raskt vokser ut deres Houston-kontor og tvang dem til å utvide til et nytt 100.000 kvadratmeter stort kontor i Austin, Texas. I 2012 ble selskapet kjøpt opp av EIG, som kjøpte andre store hosting-selskaper de siste årene, sammen med BlueHost og iPage.


HostGator har blitt populært takket være sine prisgunstige delte hostingplaner og støtte av topp kvalitet. I tillegg til de rimelige delte planene, er det hos HostGator tilgjengelige andre hostingtyper som forhandler, virtuelle private servere, dedikert hosting og domeneregistrering.

Ønsker du å kjøpe HostGator? Finn de nyeste HostGator-kupongene for å få den beste rabatten.

HostGator har lenge vært kjent som den gå-til-lommevennlige hosting-leverandøren takket være deres all-inclusive delte hosting-planer. I dag er HostGators hosting-tjenester mye mer forskjellige og inkluderer premium hostingalternativer også, nemlig VPS, sky og dedikerte hosting-tjenester. HostGator appellerer til et bredt spekter av målgrupper gjennom sine funksjonsrike og brukervennlige vertsplaner. I tillegg til hosting tilbyr leverandøren også domeneregistrering og domenepersonlige tjenester.

HostGator oversikt

HostGator er ikke ny i bransjen, det er faktisk en av veteranleverandører som ikke går tapt på noen som bruker hosting-tjenester. Selskapet ble stiftet i 2002 av Brent Oxley, og til tross for en ydmyk begynnelse, i dag, er selskapet stolt av å være vertskap for over 9.000.000 domener på serverne sine. I 2012 ble selskapet kjøpt opp av Endurance International Group, et av de største vertshuskonglomeratene i verden.

planer & Prising av HostGator-planer

Hos HostGator finner du flere delte hostingplaner, netthosting, VPS hosting, dedikert server og til og med forhandlerhotellplaner.

Delte vertsplaner start på $ 2,75 / måned for Hatchling-planen. Det er to andre delte hostingplaner – Babyplanen og forretningsplanen – begge er priset til $ 5,95 per måned i løpet av kampanjeperioden. Alle delte planer har båndbredde som ikke er målt, og ett klikk installeres. Hosting for ubegrensede domener på en enkelt konto er kun forbeholdt baby- og forretningsplanene.

hostgator-delt-hosting-gjennomgang

skalerbar sky hosting planer start på $ 4,95 per måned og gå så høyt som $ 9,95 / måned for Business Cloud-planen som tilbyr hosting for ubegrensede domener på en enkelt konto, 6 GB minne, 6-kjerne CPU og gratis privat SSL og IP.

hostgator-sky-hosting-gjennomgang

WordPress sky hosting – Hvis du vil øke hastigheten på WordPress-bloggen eller -nettstedet ditt, bør du absolutt prøve ut en av HostGators WordPress-nettskyvertsplaner. På denne planen vil nettstedet lastes inn 2,5 ganger raskere, på grunn av deres skyhostingarkitektur, CDN, flere hurtiglagringslag og servere med lav tetthet. Baby Cloud-planen er den mest populære, fordi den tillater hosting ubegrensede domener.

hostgator-wordpress-sky-hosting-gjennomgang

VPS-hostingplaner hos HostGator er noen av de rimeligste i bransjen, med priser som varierer mellom $ 19,99 / måned og $ 39,95 / måned. Ressursmessig kan du få opptil 8 GB RAM, 4 kjerner CPU, 240 GB diskplass og 3 TB båndbredde. Disse planene er også skalerbare, noe som betyr at du kan legge til ressurser på farten for å følge med på nettstedets voksende krav.

hostgator-VPS-hosting-gjennomgang

Dedikerte servere kan kjøpes med Linux eller Windows OS, og du kan velge mellom halvstyrte og fullstyrte alternativer. I tillegg har alle servere 3 dedikerte IPv6 IP-er og DDoS-beskyttelse.

hostgator-dedikert-hosting-gjennomgang

Den dedikerte serveren på inngangsnivået er priset til $ 119 / måned og har følgende spesifikasjoner: Intel Xeon-D CPU med 4 kjerne / 8 tråder, 8 GB RAM, 1 TB HDD og uovervåket båndbredde. Den dyreste serveren hos HostGator starter på $ 149 / måned og kan skryte av 32 GB RAM, 1 TB SSD og uovervåket båndbredde.

Windows-basert hosting er ikke eksklusivt for dedikerte servere, HostGator tilbyr deg muligheten til å kjøpe Windows-baserte delte hosting-planer så godt som $ 4.47 / måned. Planene i denne kategorien har ubegrenset diskplass, ubegrenset båndbredde og kommer med Plesk kontrollpanel inkludert.

Forhandler planer start på $ 19,95 / måned for 60 GB lagring, 600 GB båndbredde og hosting for ubegrensede domener. cPanel, WHM og WHMCS lisenser er inkludert i hver pakke.

hostgator-forhandler-hosting-gjennomgang

HostGator Hosting Funksjoner

HostGators vertsplaner er spekket med fantastiske funksjoner og freebies, noe som gjør dem til noen av de mest avrundede hostingplanene i bransjen. Uten videre, her er en oversikt over HostGators vertsfunksjoner:

 • Windows- og Linux-baserte hostingplaner;
 • Plesk, cPanel, WHM & WHMCS-lisenser inkludert gratis;
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti;
 • 99,9% oppetidsgaranti;
 • Gratis migrasjonstjenester (inkludert domene, nettsted, MySQL-overføring og skriptoverføring);
 • Søknadshosting (WordPress, Joomla, Drupal, Magento);
 • Bredt spekter av programmeringsspråk som støttes (CGI, Fast CGI, PHP 5, Ruby on Rails, Perl, Python, SSL);
 • SSH-tilgang & full root-tilgang;
 • Gratis nettstedbyggerverktøy;
 • SEO-verktøy;
 • Administrerte og halvstyrte serveralternativer;
 • Ukentlig sikkerhetskopi av data utenfor stedet;
 • Gratis dedikerte IP-er og SSL-er inkludert i noen planer;
 • Tillegg som er tilgjengelige for kjøp i kassen (CodeGuard, SiteLock, GSuite, Domain Privacy);
 • Skalerbare vertsplaner;
 • Gratis markedsføringskreditter (Google AdWords, Yahoo / Bing);
 • 24 x 7 støtte;
 • HDD og SSD lagringsalternativer tilgjengelig med noen planer.

HostGator Uptime Record & Opptreden

Som vi nevnte tidligere, tilbyr HostGator 99,9% oppetidsgaranti for deres delte planer. For å teste oppetiden deres har vi satt opp en testnettsted med HostGator og begynt å måle oppetiden ved å bruke UptimeRobot. Vi har overvåket dette nettstedet i mer enn ett år, og vi kommer frem til at garantien deres faktisk er sann. Faktisk er de så stabile og pålitelige at de er sterkt over garantiene.

Her er et skjermbilde for bevis:

hostgator oppetid 2018 januar

HostGator Uptime – januar 2018

I løpet av de siste 30 dagene opplevde vi 2 minutters dagtid. Som du kanskje vil merke, er svartiden på serveren bare 79 ms.

I følge Pingdom lastetiden er 371 ms, noe som er raskere enn 98% av andre testede nettsteder.

hostgator hastighetstest pingdom

HostGator-ytelse – Testet med Pingdom

Alle ovennevnte testresultater konkluderer med at HostGator er pålitelig og tilbyr service med høy ytelse.

HostGator kundesupport

HostGators kundesupportkanaler inkluderer gratis telefonsupport, live chat og e-postbasert support. Et stort kunnskapsgrunnlag er også tilgjengelig for kunder som er åpne for litt selvhjelpsstøtte. Fellesskapsstøtte er tilgjengelig på HostGator-forumet, der du kan bla gjennom over 330 000 tråder og få innsikt fra over 200 000 medlemmer.

hostgator-online-støtte

Til tross for de mange tilgjengelige supportalternativene, har HostGators kundesupport blitt rost og kritisert, men dette er neppe overraskende med tanke på deres store kundegrunnlag.

Pros & Ulemper ved HostGator

HostGator er en etablert og populær hostingleverandør med funksjonsrike hostingplaner som dekker de fleste vertsbehov. Når det er sagt, la oss se hva som er fordeler og ulemper med HostGator.

Pros

 • Linux- og Windows-vertsalternativer
 • 45-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Funksjonsrike vertsplaner
 • Gratis migrasjonstjenester
 • cPanel og Plesk lisens

Ulemper

 • Lenge forpliktelsesperioder for å dra fordel av redusert prisfastsettelse (f.eks. 36 måneder)
 • Ingen gratis domene med delt hostingplan

HostGator tilbyr planer fra måned til måned, men for å glede deg over lavere priser, kan det hende du må være seriøs med å forplikte deg til HostGator. Dette passer kanskje ikke godt sammen med kunder som ikke liker å bli fanget i leverandørens innesperringstypesituasjoner.

Når det gjelder pålitelighet, lover HostGator å holde nettstedet oppe og gå 99,9% av tiden. Deres 45-dagers pengene-tilbake-garanti er også over bransjens gjennomsnitt, og gir deg god tid til å sette tjenestene deres på prøve.

HostGator gjennomgang konklusjon

HostGator er en veletablert tilstedeværelse i webhotellbransjen som blir mer og mer konkurransedyktig og til og med overfylt. I tillegg til de lange forpliktelsesperiodene, er HostGators vertsplaner populære for choke-fulle av funksjoner og freebies inkludert. De tilbyr et mangfoldig sett med hostingplaner, som er bygd med skalerbarhet i tankene, som er kombinert med det faktum at de også tilbyr domeneregistrering og domenepersonlige tjenester. Dette gjør dem til et passende valg for de som ønsker å ha sitt domene og nettsted hos den samme leverandøren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map