HostGator recensioner

01.06.2020
HostGator recensioner 'HostGator recensioner
0 8 мин.

HostGator är ett annat stort namn inom webbhotellbranschen och har varit verksamt sedan 2002. Företaget grundades av Brent Oxley, som började med tre servrar vid den tiden. År 2009 har företaget nått över 200 000 kunder, som snabbt växer ut sitt Houston-kontor och tvingade dem att expandera till ett nytt 100 000 kvadratmeter stort kontor i Austin, Texas. 2012 förvärvades företaget av EIG, som köpte andra stora värdföretag under de senaste åren, tillsammans med BlueHost och iPage.


HostGator har blivit populärt tack vare sina prisvärda delade värdplaner och support av högsta kvalitet. Förutom de prisvärda delade planerna finns det på HostGator andra värdstyper som återförsäljare, virtuella privata servrar, dedikerad hosting och domänregistrering.

Vill du köpa HostGator? Hitta de senaste fungerande HostGator-kupongerna för att få bästa rabatt.

HostGator har länge varit känd som leverantören för fickvänlig värd tack vare deras all inclusive-delade värdplaner. Idag är HostGators värdtjänster mycket mer mångsidiga och inkluderar premium-värdalternativ också, nämligen VPS, moln och dedikerade hostingtjänster. HostGator tilltalar ett brett spektrum av publik genom sina funktionsrika och lättanvända värdplaner. Förutom hosting erbjuder leverantören även domänregistrering och domänskyddstjänster.

HostGator-översikt

HostGator är inte ny inom branschen, det är faktiskt en av veteranhotellleverantörer, vars namn inte går förlorat på någon som använder värdtjänster. Företaget grundades 2002 av Brent Oxley, och trots en ödmjuk början, idag, är företaget stolt över att ha värd över 9 000 000 domäner på sina servrar. Under 2012 förvärvades företaget av Endurance International Group, ett av världens största värdkonglomerat.

Plans & Prissättning av HostGator-planer

Hos HostGator hittar du flera delade värdplaner, molnhotell, VPS-värd, dedikerad server och till och med återförsäljarhostingsplaner.

Delade värdplaner börja på $ 2,75 / månad för Hatchling-planen. Det finns två andra delade värdplaner – Babyplanen och affärsplanen – båda priserna till $ 5,95 per månad under hela kampanjperioden. Alla delade planer har obegränsad bandbredd och installeras med ett klick. Hosting för obegränsade domäner på ett enda konto är endast reserverat för baby- och affärsplaner.

Hostgator delad-hosting-review

skalbar moln värd planer börja med $ 4,95 per månad och gå så högt som $ 9,95 / månad för Business molnplan som erbjuder värd för obegränsade domäner på ett enda konto, 6 GB minne, 6 kärnor CPU och gratis privat SSL och IP.

Hostgator-moln hosting-review

WordPress molnvärd – Om du vill påskynda din WordPress-blogg eller webbplats bör du definitivt prova en av HostGators WordPress-molnhotellplaner. I den här planen kommer din webbplats att ladda 2,5 gånger snabbare, på grund av deras molnhostarkitektur, CDN, flera cachelager och lågdensitetsserver. Baby Cloud-planen är den mest populära eftersom den tillåter värd för obegränsade domäner.

Hostgator-wordpress-moln hosting-review

VPS-värdplaner hos HostGator är några av de mest prisvärda i branschen, med priser mellan $ 19,99 / månad och $ 39,95 / månad. När det gäller resurser kan du få upp till 8 GB RAM, 4 kärnor CPU, 240 GB diskutrymme och 3 TB bandbredd. Dessa planer är också skalbara, vilket innebär att du kan lägga till resurser i farten för att hålla jämna steg med din webbplats växande krav.

Hostgator-VPS-hosting-review

Dedikerade servrar kan köpas med Linux eller Windows OS, och du kan välja mellan halvhanterade och helt hanterade alternativ. Dessutom har alla servrar 3 dedikerade IPv6-IP: er och DDoS-skydd.

Hostgator-dedikerade-värd-review

Den dedikerade servern för ingångsnivå är prissatt till $ 119 / månad och har följande specifikationer: Intel Xeon-D CPU med 4 kärnor / 8 tråd, 8 GB RAM, 1 TB HDD och obegränsad bandbredd. Den dyraste servern på HostGator börjar på $ 149 / månad och har 32 GB RAM, 1 TB SSD och obegränsad bandbredd.

Windows-baserad webbhotell är inte exklusivt för dedikerade servrar, HostGator erbjuder dig möjligheten att köpa Windows-baserade delade värdplaner så lågt som $ 4,47 / månad. Planer i denna kategori har obegränsat diskutrymme, obegränsad bandbredd och levereras med Plesk kontrollpanel ingår.

Återförsäljarplaner börja på $ 19,95 per månad för 60 GB lagring, 600 GB bandbredd och värd för obegränsade domäner. cPanel-, WHM- och WHMCS-licenser ingår i varje paket.

Hostgator-återförsäljare-hosting-review

HostGator-värdfunktioner

HostGators värdplaner är fyllda med fantastiska funktioner och freebies, vilket gör dem till några av de mest avrundade värdplanerna i branschen. Utan vidare, här är en sammanfattning av HostGators värdfunktioner:

 • Windows- och Linuxbaserade värdplaner;
 • Plesk, cPanel, WHM & WHMCS-licenser ingår gratis;
 • 45-dagars återbetalningsgaranti;
 • 99,9% drifttidsgaranti;
 • Gratis migrationstjänster (inklusive domän, webbplats, MySQL-överföring och skriptöverföring);
 • Applikationsvärd (WordPress, Joomla, Drupal, Magento);
 • Brett utbud av programmeringsspråk som stöds (CGI, Fast CGI, PHP 5, Ruby on Rails, Perl, Python, SSL);
 • SSH-åtkomst & fullständig root-åtkomst;
 • Gratis verktyg för webbplatsbyggare;
 • SEO-verktyg;
 • Hanterade och halvhanterade serveralternativ;
 • Veckovis säkerhetskopiering utanför webbplatsen;
 • Gratis dedikerade IP och SSL ingår i vissa planer;
 • Tillägg tillgängliga för köp vid kassan (CodeGuard, SiteLock, GSuite, Domain Privacy);
 • Skalbara värdplaner;
 • Gratis marknadsföringskrediter (Google AdWords, Yahoo / Bing);
 • 24 x 7 stöd;
 • HDD- och SSD-lagringsalternativ tillgängliga med vissa planer.

HostGator Uptime Record & Prestanda

Som vi nämnde tidigare erbjuder HostGator 99,9% drifttidsgaranti för sina delade planer. För att testa upptidstiden har vi skapat en testwebbplats med HostGator och börjat mäta upptidstiden med UptimeRobot. Vi har övervakat den här webbplatsen i mer än ett år och vi kommer till slutsatsen att deras garanti faktiskt är sant. Faktum är att de är så stabila och pålitliga att de är mycket över sina garantier.

Här är en skärmdump för bevis:

hostgator uptime 2018 januari

HostGator Uptime – januari 2018

Under de senaste 30 dagarna har vi upplevt 2 minuter med öppet tid. Som du kanske märker är serverns svarstid endast 79 ms.

Enligt Pingdom lasttiden är 371 ms, vilket är snabbare än 98% av andra testade webbplatser.

hostgator hastighetstest pingdom

HostGator-prestanda – Testat med Pingdom

Alla ovanstående testresultat drar slutsatsen att HostGator är pålitligt och erbjuder högpresterande tjänster.

HostGator kundsupport

HostGators kundsupportkanaler inkluderar avgiftsfri telefonsupport, livechatt och e-postbaserat support. En stor kunskapsbas finns också för kunder som är öppna för lite självhjälpsstöd. Gemenskapsstöd finns på HostGator-forumet, där du kan bläddra igenom över 330 000 trådar och få insikt från över 200 000 medlemmar.

Hostgator-online-support

Trots de många tillgängliga supportalternativen har HostGators kundsupport både berömts och kritiserats, men detta är knappast förvånande med tanke på deras stora kundbas.

Fördelar & Nackdelar med HostGator

HostGator är en etablerad och populär värdleverantör med funktionsrika värdplaner som täcker de flesta värdbehov. Som sagt, låt oss se vad som är fördelarna och nackdelarna med HostGator.

Fördelar

 • Linux- och Windows-värdalternativ
 • 45-dagars återbetalningsgaranti
 • Funktionsrika värdplaner
 • Gratis migrationstjänster
 • cPanel och Plesk licens

Nackdelar

 • Långa åtagandeperioder för att dra nytta av minskad prissättning (t.ex. 36 månader)
 • Ingen gratis domän med delad värdplan

HostGator erbjuder planer från månad till månad, men för att njuta av lägre priser kan det hända att du måste vara seriös när du åtar dig till HostGator. Det här passar kanske inte bra hos kunder som inte gillar att fastna i leverantörens inlåsta typ av situationer.

När det gäller tillförlitlighet lovar HostGator att hålla din webbplats igång 99,9% av tiden. Deras 45-dagars återbetalningsgaranti ligger också över branschgenomsnittet, vilket ger dig god tid att testa deras tjänster.

Slutsats för HostGator-granskning

HostGator är en väletablerad närvaro i webbhotellbranschen som blir mer och mer konkurrenskraftig och till och med trångt. Förutom de långa åtagandeperioderna är HostGators värdplaner populära för choke-full av funktioner och freebies inkluderade. De erbjuder en diversifierad uppsättning värdplaner, som är byggda med skalbarhet i åtanke, tillsammans med det faktum att de också erbjuder domänregistrering och domänskyddstjänster. Detta gör dem till ett lämpligt val för dig som vill ha sin domän och webbplats värd hos samma leverantör.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector