A2Hosting beoordeling

01.06.2020
Hosting beoordelingen 'A2Hosting beoordeling
0 8 мин.

Het grootste verkoopargument van A2 Hosting is hun snelheidsboost die tot 20 keer sneller is dan bij andere providers. Ze claimen ook een superieure uptime en een geweldige klantenondersteuning.


Deze webhostprovider is sinds 2001 op de markt. In die tijd heette het Iniquinet, maar in 2003 veranderden ze de naam. Deze hostingprovider is niet zo populair als BlueHost, iPage of HostGator. Ze hebben drie datacenters over de hele wereld: de VS (Michigan), Europa (Amsterdam) en Azië (Singapore). Het betekent dat ze een geweldige dekking bieden aan bijna elke grote stad ter wereld.

In tegenstelling tot de meeste andere webhostproviders heeft A2Hosting al zijn eigen webservers. Door dit feit te combineren met hun snelwerkende machines, krijgt u een service van hoge kwaliteit.

Plannen & Prijzen

A2 Hosting heeft veel hostingopties, van shared hosting tot dedicated servers. Ze hebben een optie voor Linux- en Windows-abonnementen om aan uw behoeften te voldoen. Opgemerkt moet worden dat op Windows gebaseerde servers iets meer kosten dan de hieronder vermelde prijzen. Dit is niet een van de goedkoopste providers, maar biedt in ruil veel plannen en hoge prestaties om de prijs te dekken.

Gedeelde hosting

Startpakket is shared hosting met een startprijs van $ 3,92 per maand. Het komt in drie plannen: Lite ($ 3,92). Goede optie voor één site, omdat deze wordt geleverd met 1 website, 5 databases, onbeperkte opslag en overdracht, cPanel en gratis SSL (Secure Sockets Layer) & SSD (Solid State Drives). Swift ($ 4,90); deze optie wordt geleverd met dezelfde functies als Lite, alleen met onbeperkte websites en databases. Turbo ($ 9,31); deze optie wordt geleverd met twee extra functies, Turbo – snellere laadtijden van pagina’s en A2 Site Accelerator om de prestaties van uw site te verbeteren.

Hosting van wederverkopers

Reseller-hosting is voor diegenen die willen hosten voor hun eigen klanten en het wordt geleverd in 4 plannen: Bronze ($ 13,19 / mo), Silver ($ 18,47 / mo), Gold ($ 24,41 / mo) en Platinum ($ 40,91 / mo). Ze variëren van 30 GB opslag, 400 GB overdracht, 40 accounts (Bronze) tot 200 GB opslag, 2 TB overdracht en 100 accounts (Platinum).

VPS-hosting

Van de aanbiedingen is er ook VPS Hosting met drie pakketten, elk met hun eigen drie plannen. Unmanaged VPS (vanaf $ 5 per maand) voor ervaren ontwikkelaars, Managed VPS (vanaf $ 32,99 per maand) voor meer kracht en ondersteuning in vergelijking met gedeelde hostingplannen en Core VPS (vanaf $ 32,99 per maand) met Managed VPS en Root Access.

Dedicated Server Hosting

Een andere reeks plannen komt in de vorm van een dedicated serverhosting. Er zijn 4 abonnementen beschikbaar: Semi Dedicated Server (vanaf $ 9,31 per maand), Unmanaged Flex Server (vanaf $ 99,59 per maand), Managed Flex Server (vanaf $ 141 per maand) en Core Flex Server (vanaf $ 141 per maand).

Er zijn kosten van $ 25 voor het overzetten van uw account naar een ander datacenter of het upgraden / downgraden van uw hostingplan. Alles is transparant en duidelijk, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over plotselinge en onbekende kosten.

A2Hosting-functies

Zelfs vanaf het begin is er een registratie in drie stappen die de zaken gemakkelijk zullen maken. Ze accepteren alle reguliere betaalmethoden zoals creditcards, PayPal, cheques, bankoverschrijvingen en nog minder bekende, zoals Skrill en PayULatam. Je account wordt direct geactiveerd, dus je kunt er meteen naar toe.

Deze webhostprovider wordt geleverd met een groot aantal functies en plannen om u te helpen uw ervaring op de best mogelijke manier aan te passen.

Shared hosting is er voor persoonlijke blogs of websites. Het biedt WordPress, Joomla! en Drupal-optimalisatie, Turbo Servers die 20 keer hogere laadsnelheden hebben (alleen met Turbo-plan) en gebruiksvriendelijke functies.

Als shared hosting niet genoeg voor je is, is er een VPS-hosting die meer kracht biedt. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn hogere snelheden en beveiliging. Het wordt meestal gebruikt door ontwikkelaars. Dit plan biedt alles wat u nodig heeft om meerdere complexe websites te hosten, van Root-toegang tot Full HostGuard Management-systeem (VPS-configuratiescherm waarmee klanten hun virtuele servers gemakkelijk kunnen beheren).

Dedicated servers bieden veel opties voor diegenen die iets extra’s nodig hebben. U kunt met de onbeheerde server gaan als u een ervaren ontwikkelaar of een systeembeheerder bent. Er is een optie voor een beheerde server als u een beetje extra wilt betalen om iemand anders u te helpen met het serverbeheer.

Reseller hosting optie biedt veel functies om u te helpen een server van hoge kwaliteit voor andere mensen te hosten. Van WHM (Web Host Manager) configuratiescherm tot eNom-account waarmee u domeinnamen kunt doorverkopen. Alle abonnementen (behalve de Bronze-versie) worden geleverd met WHMCS – een webhosting-facturatie- en automatiseringsplatform om te helpen met klantbeheer.

Zoals bijna elke andere webhostprovider op de markt, gebruikt A2 Hosting het bekende cPanel voor websitebeheer (voor Linux). Als u Windows-hosting kiest, gebruikt u het Plesk-configuratiescherm. Plesk is vergelijkbaar met cPanel, maar niet zo beroemd omdat Linux eenvoudiger is en de voorkeur geniet voor webhosting.

A2 Hosting heeft een inzet van 99,9% uptime. Na enig onderzoek ontdekten we dat dit helemaal waar was, aangezien de gemiddelde uptime voor deze webprovider rond 99,97% ligt. Gezien het feit dat de huidige standaard in de branche 99,90% is, is dat een indrukwekkend aantal en daar moet over worden opgeschept.

Zoals ze beweren, zijn ze de snelste shared hostingprovider met een gemiddelde van 316ms aan laadtijden. Dat is bijna de helft minder dan bij sommige andere providers zoals iPage en IdeaHost. Het is altijd goed als uw webpagina 2 seconden sneller laadt, ook al lijkt het voor sommigen niet zo’n groot verschil. Dit is het werk van hun SSD (Solid-State Drive) die bekend staat om hun snelheid.

Een manier om de prestaties op uw site te verbeteren, is afkomstig van software zoals CloudLinux (lichtgewicht virtuele omgeving die hoge prestaties behoudt), HTTP / 2 (het biedt snellere laadtijden dan HTTP), Websocket (geweldig voor live inhoud omdat het een wederzijdse interactie creëert tussen een browser en een website), RailGun (caches websites met dynamische inhoud) en HHVM (het helpt bij programma’s geschreven in PHP en Hack). Alle informatie over hun webhostingtools is gemakkelijk te vinden op hun website.

Als u uw server naar een andere hostingprovider wilt migreren, kunt u dat met A2 Hosting gratis doen. Bij sommige andere providers kan het behoorlijk hoofdpijn zijn (zelfs zonder de kosten), maar A2 blijft op de hoogte van hun spel door u een helpende hand te bieden. Enige vereiste hiervoor is dat u vóór de migratie een cPanel gebruikte.

Een echt nuttige beveiligingsfunctie is hun HackScan-service, die een hostingfirewall, virusscanner en 24/7 beveiligingsbewaking omvat. Sommige abonnementen bieden gratis SSL-certificaten (Secure Sockets Layer) om u te helpen uw websites te versleutelen en te beschermen. Als u niet weet wat u met deze beveiligingsoplossingen moet doen, heeft A2 Hosting u gedekt. Hun ondersteunend personeel is er om deze certificaten op uw domeinen toe te passen, zodat u uw hoofd niet hoeft te breken.

Een andere vorm van beveiliging is Patchman, die uw beveiliging en optimalisatie kan verbeteren. Het detecteert verouderde software, plaatst automatisch geïnfecteerde bestanden in quarantaine en lost beveiligingsproblemen op met CMS’s zoals WordPress, Joomla! en Drupal.

A2 Hosting past goed bij ontwikkelaars omdat het voor hen veel ondersteunende tools biedt, zoals verschillende versies van PHP (van 5.4 tot een nieuwe 7.1) en Frameworks voor deze taal (Laravel, Symfony, CodeIgniter). Er zijn ook MySQL (5.6) -databases, Python (2.6, 2.7, 3.2) en Apache (2.2) servers, PERL 5.10-taal, FTP / SFTP (Transfer Protocols gebruikt voor het verplaatsen van bestanden van client naar server en vice versa) en Node. js (JavaScript-runtime-build). Kortom, ze bevatten alles wat een ontwikkelaar nuttig zou kunnen vinden. Naast al die softwareoplossingen hebben ze ook nieuws en tutorials over de kwestie.

Enkele mindere gebreken bij deze webhostprovider zijn dat de goedkopere abonnementen enkele beperkingen hebben. De Turbo-optie die hun trots en vreugde is, is bijvoorbeeld niet beschikbaar met de laagste prijsplannen. Ook biedt Lite Shared hostingplan slechts 1 website en 5 databases, wat alleen voor sommige basisgebruikers voldoende kan zijn. Gezien het feit dat de prijs op deze plannen hoger is dan die van hun concurrenten, zouden sommige mensen A2 Hosting kunnen ontslaan.

Klantenservice

Klantenservice is een van de grotere punten bij het kiezen van een juiste webhostprovider. A2 Hosting heeft een behulpzame en vriendelijke klantenondersteuning met 24/7/365 beschikbaarheid. Ze hebben alle standaardmethoden om contact met hen op te nemen, zoals e-mail, online chat en het indienen van tickets of via een telefoontje. Omdat ze in de VS zijn gevestigd, kunnen gratis gesprekken alleen daar worden toegepast. Ondersteuning maakt direct verbinding en hun respons is zeer hoog.

Als u niet tevreden bent met de service, hebben al hun plannen een restitutiebeleid. Dit betekent dat u vóór de eerste 30 dagen een volledige terugbetaling kunt krijgen, en daarna een pro rata terugbetaling. Domeinregistraties, installatiekosten en migratiekosten vallen niet onder dit beleid.

Voordelen & Nadelen van A2Hosting

Voordelen

 • Echt hoge snelheden
 • Boven gemiddelde uptime
 • Gratis sitemigratie
 • Vriendelijke klantenondersteuning

Nadelen

 • Beperkingen tot basisplannen
 • Kosten voor downgraden en upgraden

Conclusie

Hoewel A2 Hosting niet zo beroemd is als sommige van de vergelijkbare webhostingproviders, slaagt het erin om met de meeste te paren. Het kan voor sommigen een beetje duur aanvoelen, maar als je de hoge snelheden en uitstekende uptime opmerkt, komt alles in balans. Als u een serieus bedrijf of een webontwikkelingsbedrijf bent, is dit misschien wel de juiste provider voor u. Met de hoeveelheid geld die in hun plannen zit, is het geen wonder dat ze service van hoge kwaliteit bieden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector