CloudWays-beoordeling

Hier is een bedrijfsnaam waarover u niet te veel zult horen. Cloud hosting krijgt steeds meer gewicht op de hostingmarkt, simpelweg omdat het geweldig en nuttig is. Als de technologie in handen is van een betrouwbaar bedrijf waardoor ze werkt, kan het nuttig zijn voor elke zakelijke of particuliere website. Het maakt het voor de eindgebruiker oneindig veel eenvoudiger en we kunnen dankzij cloudhosting ook veel snellere en betrouwbaardere websites hebben. Omdat onze website is opgeslagen op een volledige architectuur van servers in plaats van slechts één harde schijf, is er vrijwel geen downtime.


CloudWays is er zeker in geslaagd om al deze voordelen op tafel te krijgen. Ze bieden zelfs een geweldige WordPress-hosting die veel van de schouders van de gebruiker afneemt. Toch heb ik nogal wat gemengde gevoelens over hen. Er is echter niets om over te tieren, maar CloudWays heeft veel eigenaardigheden in vergelijking met andere bedrijven. Laten we dus eens kijken wat voor soort bedrijf dit is, wat voor soort diensten ze aanbieden en tegen welke prijs.

Overzicht CloudWays

CloudWays is een bedrijf gevestigd in Malta, dat dient als integratiepunt voor tal van clouddiensten. Al deze services worden beheerd vanaf één console en dienen als een rijke omgeving voor het ontwikkelen van PHP-apps en websites. Omdat CloudWays datacenters over de hele wereld heeft, zal de gebruiker altijd binnen een redelijke afstand van één zijn. Dit garandeert verder de kwaliteit en snelheid die u nodig heeft.

CloudWays kreeg overwegend positieve recensies vanwege de stabiliteit, betrouwbaarheid en de algehele consistentie van alle diensten die ze aanbieden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat CloudWays andere aangename verrassingen voor haar klanten in petto heeft. Ze zijn misschien niet de goedkoopste (slechts $ 2- $ 3 meer) onder commerciële hostingbedrijven, maar ze hebben zeker webhosting opgelost.

ColudWays-plannen en prijzen

Wat echt geweldig was aan CloudWays, is dat je hun diensten kunt uitproberen en een website kunt laten draaien zonder een cent te hoeven betalen. U kunt hun basis hostingplan twee weken uitproberen, uw website in de lucht krijgen en vervolgens beslissen of u hun diensten wilt gebruiken of niet. Dat is echt een eerlijke manier om idealiter met een potentiële klant te beginnen.

cloudways flexibele transparante prijzen

Ze bieden zelfs enkele portemonnee-vriendelijke pay-as-you-go-abonnementen. Dit is geweldig omdat u in principe alleen betaalt voor wat u gebruikt. Als u besluit uw service te annuleren terwijl u 10 dagen in de maand bent, worden er alleen kosten in rekening gebracht voor die 10 dagen service. Zeer weinig andere hostingproviders hebben deze prijsstructuur en CloudWays is er zeker lof voor. Maar de glans is afgestompt door het ontbreken van domeinregistratie, inbegrepen e-mailadressen en een niet altijd betrouwbare telefonische ondersteuning.

Elke gebruiker heeft zijn eigen dedicated serverhardware en een eigen IP-adres. Je kunt zelf een server kiezen op een van deze locaties. Ze hebben allemaal SSD’s voor opslag, dus ze presteren zeker op hoge snelheid. Hoewel dit goed is, weet CloudWays het nog beter te maken. Het houdt u niet alleen vast aan hun services en u kunt services toevoegen van andere providers zoals DigitalOcean, Google, Amazon of Vultr.

cloudways-prijstabel

Onnodig te zeggen dat CloudWays zowat elk belangrijk contentmanagementsysteem en winkelwagentje ondersteunt dat u zou gebruiken. U kunt WordPress, Joomla !, Magento of Drupal binnen een paar korte klikken installeren, maar u kunt ook elk ander op PHP gebaseerd CMS toevoegen dat u wilt gebruiken.

CloudWays is uniek voor de meeste hostingproviders omdat het de bronnen gebruikt die zijn verzameld van verschillende geclusterde servers. U hoeft niet te rommelen met klassieke shared hostingplannen waarbij u uw serverbronnen deelt met honderden andere sites. U heeft in plaats daarvan uw eigen set toegewijde bronnen, zelfs als u begint met het meest goedkope abonnement, namelijk $ 5 per maand. Hiervoor krijg je 20 GB opslagruimte, 1 TB premium bandbreedte, 512 MB RAM en een single-core processor.

Maar u kunt tot $ 765 gaan, afhankelijk van hoeveel middelen u nodig heeft. Voor dat soort geld krijg je 640 GB opslagruimte, 9 TB premium bandbreedte, 64 GB RAM en een 20-core processor. Dit is CloudWays manier om te zeggen “laat de kraken los”! De hoeveelheid flexibiliteit bij het toepassen van bronnen op uw website is geweldig voor elk groeiend of groot online bedrijf dat er is. Vooral als je het gebruikt op een systeem dat veel middelen gebruikt, zoals Magento.

Dit zijn allemaal geweldige dingen, maar CloudWays mist een paar essentiële functies. Het zijn echter geen grote problemen, omdat je ze gemakkelijk kunt omzeilen, maar ze zijn belangrijk om te vermelden. Om te beginnen krijg je geen e-mailaccounts met CloudWays-abonnementen, terwijl bijna elke hostingprovider ongeveer 50-250 e-mailaccounts aanbiedt met de meeste van hun abonnementen. Ten tweede is er geen optie voor domeinregistratie, dus je moet naar een andere registrar zoals GoDaddy gaan om je domeinen te kopen.

Prestaties en uptime

CloudWays heeft een ongelooflijk solide cloudgebaseerd systeem, wat vooral te danken is aan het feit dat ze samenwerken met enkele van de beste cloudproviders in de branche. Net als bij andere cloudhostingservices, heeft CloudWays een uptime van 99,99% en laadsnelheden van ongeveer 400 – 600 milliseconden. Hun laadtijden zijn 40% -50% beter dan wat je zou krijgen van een reguliere hostingservice, wat bewijst dat cloudsystemen de weg naar de toekomst zijn.

CloudWays-functies

cloudways-functies

Serverbewaking – Een van de handigste functies van CloudWays is serverbewaking. U kunt variabelen bekijken zoals inactieve CPU, inkomend verkeer en leest per seconde via een vervolgkeuzemenu. U kunt ook een grafiek bekijken die uw belasting op de cloudserver laat zien.

Gratis sitemigraties – Het is altijd geweldig om iemand te hebben die uw reeds bestaande site naar een betrouwbare cloudservice kan verplaatsen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het gemakkelijk is voor uw portemonnee en het gewicht van uw schouders afneemt. BlueHost vraagt ​​$ 150 voor dezelfde service.

Dagelijkse back-ups en herstel met één klik – Omdat uw gegevens niet alleen op één harde schijf zijn opgeslagen, maar op een heel netwerk, is herstel ongelooflijk eenvoudig. Er is geen back-upfunctie waarvoor u moet betalen, omdat dit elke dag automatisch gebeurt en u uw website met één klik kunt herstellen.

Meldingen via chatprogramma’s – U kunt instellen dat CloudWays u een bericht stuurt over Slack, HipChat, e-mail en andere services. Als uw website bijvoorbeeld langer dan een minuut niet kan worden bereikt, ontvangt u een bericht met de melding. Het zal u ook op de hoogte stellen als er een update is die u moet installeren, heeft een aanbeveling voor u en het zal ook veel ondersteuningsvragen beantwoorden die u mogelijk heeft.

Geweldige functies voor ontwikkelaars – CloudWays biedt een geweldige omgeving voor ontwikkelaars om hun werk te testen en te coördineren. Ze kunnen implementatie opzetten vanuit hun Git-repository en kunnen ook onbeperkte applicaties implementeren. Ontwikkelaars kunnen RESTful API gebruiken om hun scriptbewerkingen te vergemakkelijken. Dankzij het ingebouwde staging-mechanisme kunnen ontwikkelaars hun nieuwe codes ook naar een testomgeving verplaatsen.

Automatische back-ups – U kunt automatische back-ups van cloudserverafbeeldingen instellen en uw site met één klik herstellen. De server maakt elke dag, twee dagen, elke week of elke andere periode die u ervoor instelt een back-up. Dit is een geweldige freebie om te hebben, aangezien zoveel andere bedrijven $ 2- $ 20 per maand vragen, alleen om regelmatig een back-up van uw site te maken.

Verticaal schalen – Met verticale schaling kunt u op elk moment serverbronnen toevoegen of verwijderen, afhankelijk van uw behoeften. Als het bijvoorbeeld een vakantieseizoen is en u een hogere verkeersdrukte verwacht, kunt u uw plan altijd dienovereenkomstig upgraden. Met de “pay as you go” -prijsstructuur betaalt u alleen voor wat u gebruikt, zodat u niet extra hoeft te betalen voor bronnen die u later niet zult gebruiken.

Klantenservice van CloudWays

cloudways ondersteuning

Klantenservice biedt dezelfde mogelijkheden als elk ander bedrijf. U kunt het ondersteuningsteam bereiken door rapporteertickets in te dienen via livechat, e-mail of telefoon. Als je snel wilt reageren, kun je de CloudWays Bot om hulp vragen. Maar als u bereid bent een beetje te wachten als dat nodig is, kunt u ook 24/7/365 contact opnemen met hun ondersteuningsteam. Via online chat kun je direct iemand bereiken. CloudWays houdt consistent de tijd die u moet wachten onder de 5 minuten. Hun team is ook behoorlijk deskundig en betrouwbaar. Ze hebben ons nauwkeurige informatie gegeven over het verschil tussen standaard cloudhosting en hun WordPress-hostingplan.

CloudWays voor- en nadelen

Ik ben heel blij dat ik een bedrijf ben tegengekomen dat zoveel goed doet en een aantal unieke services biedt. CloudWays heeft ons veel redenen gegeven om hun diensten te gebruiken of ze op zijn minst gratis te proberen. Dus de voordelen wegen veel zwaarder dan de nadelen in deze sectie.

De voordelen: waarom zou u voor CloudWays kiezen?

 • Een volledig gratis proefperiode – De mogelijkheid om uw website aan de praat te krijgen zonder zelfs maar een cent te betalen en te zien hoe goed de service een paar weken presteert, is echt geweldig. Weinig bedrijven komen met zo’n positief gebaar naar voren.
 • Geen grenzen – CloudWays legt geen limieten op aan het aantal websites dat u kunt installeren, terwijl de meeste andere hostingproviders dat wel doen. Zelfs als u tweemaal zoveel geld (ongeveer $ 10) betaalt voor uw hostingservice zoals u bij CloudWays zou doen. Hier betaalt u gewoon voor de bronnen die u gebruikt en u bent vrij om ermee te doen wat u wilt. U kunt uw hosting altijd upgraden met extra bronnen terwijl u onderweg bent.
 • Pay as you go-prijssysteem – Het is geweldig om eindelijk een bedrijf te zien dat niet alleen gaat om geld voor niets van je af te halen. Terwijl andere bedrijven u laten betalen voor fictieve services of services die anders gratis zouden zijn, betaalt u alleen voor wat u gebruikt bij CloudWays. Het is een eerlijke en vierkante deal en het heeft ook tal van handige functies.
 • Eenvoudig te installeren systemen en apps voor contentbeheer – Hoewel dit al jaren een standaard is, is het belangrijk om te vermelden. Met CloudWays kunt u eenvoudig elk op CMS of PHP gebaseerd systeem installeren. Er zijn ook tal van app-integraties die u kunt gebruiken.
 • Gratis automatische updates – CloudWays biedt gratis de wonderen van cloudhosting. U kunt uw server instellen om elke dag, elke tweede dag, elke week of wanneer u maar wilt een back-up te maken. Als je eenmaal je back-ups hebt gemaakt en er iets vreselijk misgaat, heb je maar één klik nodig om je website te herstellen, wat echt geweldig is.
 • Gratis sitemigratie – Het is vreemd om een ​​bedrijf te zien dat u tegenwoordig vraagt ​​om te betalen voor een sitemigratie, maar er zijn er een paar. CloudWays overschrijdt die grens niet en ze zullen een paar uur lang graag een van hun experts aan u wijden en hem uw website laten migreren naar hun cloudservers.

De nadelen – Waarom CloudWays vermijden

 • Geen cPanel – CloudWays bieden hun eigen console om u te helpen bij het beheer van uw applicaties en al het andere dat u op hun servers host. Het is niet zo moeilijk om aan te wennen, maar cPanel is veel uitgebreider.
 • Er is enige kennis voor nodig – Het gebruik van cloudhosting vereist een expertise om te gebruiken, omdat u zelf een hele virtuele server moet beheren. Als je niet zo van technische details houdt en je ook niet van het leren ervan houdt, kun je veel beter kiezen voor een beheerde WordPress-hosting.
 • Geen e-mailaccounts of domeinregistraties – Helaas biedt CloudWays niet een van de meest basale services van een hostingbedrijf. Dit is de mogelijkheid om domeinnamen te registreren en heeft tal van e-mailaccounts. U moet naar een afzonderlijke domeinregistreerder zoals GoDaddy of Namecheap gaan om een ​​domeinnaam voor uw site te krijgen.

Conclusie

Is CloudWays jouw manier om een ​​website te hosten? Raad ik het aan? Het kan zijn en ik kan ze van harte aanbevelen. Hoewel er enige expertise nodig is om hun cloudhostingservice te gebruiken, heeft deze een geweldige prijs en uitstekende prestaties. Degenen die sleutelen aan technologie willen overslaan, moeten naar HostGator of InMotion gaan en andere gerenommeerde bedrijven die een geweldige beheerde WordPress-hosting aanbieden. Anders dan dat, is CloudWays een uitstekende optie voor het hosten van uw website.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map