CloudWays Review Australië

01.06.2020
Hosting beoordelingen 'CloudWays Review Australië
0 6 мин.

Zoals bekend is de gegevensverbinding tussen Australië en andere delen van de wereld vrij zwak, omdat het doorsturen van gegevens wordt uitgevoerd met behulp van onderzeese kabels en er niet genoeg zijn. Deze kabels zijn aan de onderkant van oceanen geplaatst en kunnen fysieke locaties met elkaar verbinden.


Natuurlijk worden satellieten ook gebruikt voor het doorsturen van gegevens, maar er zijn redenen waarom kabels over satellieten worden gebruikt:

 • Latentie: Satellieten worden over de hele wereld een paar duizend kilometer hoog geplaatst en het heeft wat tijd nodig om verbinding te maken tussen de zender en de ontvanger. Kabels hebben aanzienlijk minder latentie, dus er is minder tijd nodig voordat de gegevensoverdracht kan worden gestart.
 • Bandbreedte: een satelliet kan slechts een klein deel van het radiospectrum gebruiken, dus de bandbreedte is ongeveer enkele gigabytes per seconde. Ondertussen heeft een glasvezelkabel een aanzienlijk betere bandbreedte en kan hij Terabytes per seconde duizend keer meer overzetten.

onderzeeër-kabels-australië

Bron: submarinecablemap.com

De zwakke dataverbinding wordt belangrijk als we het hebben over het bedienen van de internationale klanten. Om dit probleem aan te pakken, is het de moeite waard om een ​​internationaal hostingbedrijf te kiezen dat uw website kan hosten en ook de internationale klanten kan bedienen.

Voor dit doel raden we Cloudways aan. Het is een in de EU gevestigd hostingbedrijf dat cloudservers gebruikte voor zijn hostingservices en datacenters heeft in Australië en op veel plaatsen over de hele wereld.

Waarom kiezen Australische klanten voor CloudWays?

 • SSD-schijven: Het bedrijf levert de nieuwste SSD-schijven als opslageenheden, die aanzienlijk sneller zijn dan de klassieke harde schijven. Het instrument op bedrijfsniveau achter hostingpakketten kan ook de laadtijd van uw website verhogen!
 • Geavanceerde cache-oplossingen: Cloudways biedt verschillende soorten caches, waaronder Memcached, Varnish, RedIs en meer, zodat de gegevensweergave sneller en continuer is dan bij niet-cached hostingproviders.
 • Up-to-date runtime-omgeving: De servers gebruiken de meest up-to-date scripts en services, waaronder PHP 7, Apache en Nginx-webservers, MySQL en MariaDB-databases.
 • Gratis SSL: De Let’s Encrypt SSL-codering kan met een simpele klik volledig gratis worden toegevoegd. Op deze manier krijgt uw website een basis SSL-codering naast de voordelen van het HTTPS-protocol.
 • Automatische back-up: U kunt een planning maken voor back-ups en het tijdstip bepalen zoals het u uitkomt. U kunt zelfs het autoscript instellen om elk uur een back-up te maken; het tijdsbestek kan worden gewijzigd met een interval van 7 dagen. Natuurlijk kunt u uw back-ups altijd gebruiken om uw beschadigde systeem te herstellen.
 • Twee-factor-authenticatie: Dit geavanceerde authenticatiesysteem helpt u om een ​​tweede beveiligingslaag toe te voegen aan de wachtwoorden, waardoor uw gegevens worden beschermd tegen hackers. Stel gewoon de laag in en profiteer van verbeterde beveiliging!
 • 60 datacenterlocaties: Als u de voorkeur geeft aan datacenters buiten Australië of een speciaal gebied van de planeet wilt targeten, biedt Cloudways u de kans om te kiezen uit 60 verschillende datalocaties. Je kunt zulke grote namen op de lijst vinden als AWS, GCE, DigitalOcean en Vultr.
 • Geen verplichtingen op lange termijn: Als u de providers haat die u aan hun diensten koppelen met jaar- of halfjaarlijkse contracten, dan zult u de betalingsregeling van Cloudways waarderen. Het bedrijf maakt gebruik van een zogenaamde pay-as-you-go-regeling, wat betekent dat u alleen moet betalen voor de middelen die u heeft gebruikt.
 • Verticale serverschaal: Als uw website meer bronnen nodig heeft, kunt u deze toevoegen met slechts een klik vanuit uw admin-gebied. Er zijn geen nieuwe contracten of serverconfiguratie nodig, dus u kunt doen wat uw website nodig heeft.
 • 24/7 ondersteuning: Cloudways biedt 7/24 ondersteuning via e-mail of livechat en er is een ticketsysteem op de website. Het ondersteuningsteam is vriendelijk en beantwoordt uw vragen zo snel mogelijk.
 • Kennisbank en gemeenschap: Als u liever leest en zelfbeheerde probleemoplossing uitvoert, kunt u de kennisbank en community van Cloudways gebruiken. Er zijn veel artikelen in de kennisbank, gesorteerd op meer dan 30 secties en een voortdurend bijgewerkte blog biedt ook de nieuwe informatiestukken. Het Community Forum heeft meer dan 500 onderwerpen waar gebruikers en beheerders elkaars vragen kunnen beantwoorden.
 • SSH en SFTP: U kunt altijd verbinding maken met Cloudways-servers via SSH of SFTP, omdat beide protocollen zijn ingeschakeld. Op deze manier kunt u uw pakketten op een veilige en gemakkelijke manier beheren.

We raden ook CloudWays aan in deze lijst met beste WordPress-hosting in Australië.

Cloudways-hostingplannen

Cloudways biedt geen klassieke hostingpakketten; het biedt cloudhosting op basis van bid cloud-bedrijven. U kunt kiezen uit 5 cloudhostingservices, Digital Ocean, Linode, Vultr, Amazon Web Services en Google Cloud Platform zijn allemaal beschikbaar.

De dichtstbijzijnde datacenters voor Australische klanten zijn:

 • Digital Ocean: Singapore, Bangalore (India)
 • Linode: Singapore, Tokyo (Japan)
 • Vultr: Sydney (Australië), Tokyo (Japan)
 • Amazon Web Services: Sydney (Australië), Seoul (Zuid-Korea), Singapore, Tokyo (Japan), Mumbai (India)
 • Google Cloud Platform: Sydney (Australië), Tokyo (Japan), Singapore, Taiwan

Digital Ocean plannen beginnen bij $ 10 / maand. Voor dit bedrag krijg je 1 GB RAM, 1 CPU-kern, 25 GB opslag en 1 TB bandbreedte. Het grootste plan biedt 192 GB RAM, 32 CPU-kernen, 3840 GB opslag en 12 TB bandbreedtegebruik voor zijn startprijs van $ 1.035.

Linode heeft 9 verschillende abonnementen, de kleinste heet Linode1GB en geeft je 1 GB RAM, 1 CPU-kern, 20 GB opslag en 1 TB bandbreedte voor zijn startprijs van $ 12 / maand. Het grootste plan biedt 80 GB RAM, 20 CPU-cores, 1536 GB opslag, 20 TB bandbreedte en begint bij $ 860 / maand.

Vultr heeft 8 plannen, de kleinste kost $ 11 / maand. Het geeft je 1 GB RAM, 1 CPU-kern, 25 GB opslag en 1 TB bandbreedte. Het grootste abonnement kost $ 730 / maand en bevat 96 GB RAM, 24 CPU-cores, 800 GB opslag en 15 TB aan bandbreedte.

Amazon Web Services biedt u 13 verschillende abonnementen, waarbij de kleinste 1,75 GB RAM, 1 CPU-cores, 4 GB opslagruimte en 2 GB bandbreedtegebruik heeft voor zijn startprijs van $ 34,91 / maand. Het grootste plan heet AWS 16XL en biedt u 256 GB RAM, 64 CPU-cores, 4 GB opslag en 2 GB bandbreedte voor zijn prijs van $ 3058,26 / maand.

Google Cloud PlatformHet instapmodel heet GCE Small en is verkrijgbaar vanaf $ 33,30 / maand. Het bevat 1,70 GB RAM, 1 CPU-kern, 20 GB opslag en 2 GB bandbreedte. Het grootste abonnement begint bij $ 1290,42 / maand en biedt u 120 GB RAM, 32 CPU-cores, 20 GB opslag en 2 GB bandbreedte.

Conclusie

australia-hosting

Is Cloudways ideaal voor Australiërs? Het antwoord is ja. Het biedt een veelzijdige lijst met cloudservices en veel plannen. Je kunt gewoon de beste kiezen; zelfs als je meer RAM- en CPU-cores nodig hebt met minder opslag, of als je elke maand op zoek bent naar grote opslag en bandbreedte.

Er zijn veel datacenters om uw binnenlandse en internationale klanten te bedienen, dus u kunt er zeker van zijn dat uw website nooit beschikbaar zal zijn. Kies het plan dat voor u het meest geschikt is en betaal per gebruik nadat u de middelen hebt gebruikt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector