Domain.com recensie

01.06.2020
Hosting beoordelingen 'Domain.com recensie
0 5 мин.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Domain.com in de eerste plaats een domeinnaamregistrar, maar hun diensten omvatten ook SSL-certificaten, domeinprivacy, e-mailmarketing, e-mailhosting, webdesign en webhosting. Van al deze zaken zal webhosting het onderwerp zijn van deze Domain.com review.


Domain.com Overzicht

Domain.com, gevestigd in Vancouver, Canada, biedt zijn domeinnaamregistratiediensten aan sinds 2000. Het bedrijf is eigendom van een van de grootste spelers in webhosting, de Endurance International Group, die ook het moederbedrijf is van een andere grote naam webhostingproviders zoals BlueHost of HostGator.

Domain.com claimt diensten van hoge waarde, betaalbare prijzen en betrouwbaarheid te bieden, dus laten we in onze Domain.com-beoordeling zien of er een back-up van deze claims kan worden gemaakt.

Domain.com-abonnementen & Prijzen

Domain.com biedt een keuze uit op Windows of Linux gebaseerde hosting via verschillende gedeelde hostingplannen. Wie op zoek is naar maandelijkse abonnementen, zal genoegen moeten nemen met het 1-jarige plan, de minimale verbintenisperiode op Domain.com, de langste is 3 jaar.

Helaas beloont Domain.com klanten niet met kortingen als ze zich voor een langere periode verbinden, waardoor de prijzen gedurende alle contractperiodes constant blijven. Een gratis domeinnaam wordt gratis verstrekt bij alle hostingplannen.

Linux Shared Hosting

Linux-gebaseerde hostingplannen beginnen bij $ 3,75 / maand of $ 45 / jaar (basisplan) met onbeperkte schijfruimte, schaalbare bandbreedte, hosting voor 1 domein, 5 FTP-accounts, 10 MySQL-databases, 100 e-mailaccounts en $ 100 aan Google AdWords en Bing-marketingkrediet, evenals een gratis gratis nummer.

Het Deluxe-abonnement is onbeperkt in termen van schijfruimte, bandbreedte en aantal gehoste domeinen, maar niet in termen van FTP-accounts (25), MySQL-databases (25) en e-mailadressen (250). Het Deluxe-abonnement kost $ 6,75 / maand of $ 81 / jaar.

Als u op zoek bent naar een abonnement met onbeperkt alles, raden we het Ultra-abonnement aan, dat $ 13,75 / maand of $ 165 / jaar kost.

Windows Shared Hosting

Op Windows gebaseerde hostingplannen beginnen bij $ 4,75 / maand of $ 57 / jaar. Het basisplan en het Ultra-abonnement (kost $ 7,75 / maand of $ 93 / jaar) hebben dezelfde configuratie als de Basic- en Ultra-abonnementen in de op Linux gebaseerde hostingcategorie. Het Deluxe-abonnement (kost $ 14,75 / maand of $ 177 / jaar) bevat slechts 50 FTP-aanmeldingen en 50 MySQL-databases in vergelijking met het volledig onbeperkte Linux-gebaseerde Deluxe-abonnement.

VPS-hosting

De VPS-abonnementen van Domain.com bevatten CentOS en cPanel / WHM met de Pro- en Premium-abonnementen. In tegenstelling tot gedeelde hostingplannen hebben VPS-hostingplannen maandelijkse facturering. Het instapmodel VPS-abonnement kost $ 29,70 per maand en omvat 512 MB RAM, 20 GB schijfruimte, 1000 GB bandbreedte, hosting voor onbeperkte domeinen, onbeperkte databases en onbeperkte e-mail. cPanel / WHM is niet beschikbaar met het standaardplan.

Het Pro-abonnement verdubbelt de RAM- en webruimtetoewijzing van het Standard-abonnement en wordt geleverd met 1500 GB bandbreedte, onbeperkt domein en onbeperkte databasehosting. Dit abonnement kost $ 41,60 / maand.

Het plan met de grootste klap in deze categorie is het Premium-abonnement, met 2048 MB RAM, 60 GB schijfruimte, 2000 GB bandbreedte, onbeperkte e-mail, domein- en databasehosting. Deze abonnementen kosten $ 67,95 / maand.

Domain.com beschikt ook over een basis hostingplan voor WordPress, dat $ 3,75 / maand kost en waarmee u binnen enkele minuten een WordPress-blog kunt starten.

Afgezien van de keuze van besturingssysteem en bronnen die hier worden besproken, laten we eens kijken welke andere functies beschikbaar zijn met deze hostingplannen.

Domain.com Hosting-functies

Alleen gedeelde en VPS-hosting zijn beschikbaar op Domain.com. Plannen hebben de volgende kenmerken:

 • Gratis domeinnaam voor 1 jaar;
 • Gratis slepen & drop site builder;
 • Gratis 1 GB cloudopslag (gedeelde abonnementen);
 • Antispamfilter en antivirus voor e-mail;
 • Marketingtools ($ 100 Google AdWords, $ 100 Bing-advertentietegoed, YellowPages-vermelding, gratis telefoonnummer – VS);
 • PHP5, Perl, Python ondersteund;
 • SSL-ondersteuning, wachtwoordbeveiligde directory;
 • Web Analytics-tools;
 • Gratis apps: WordPress, Drupal, Joomla, CubeCart, enz .;
 • Eco-vriendelijke hosting (windkracht);
 • cPanel / WHM;
 • Gegevensback-ups, volledige netwerkredundantie, 24 × 7 beveiligingsbewaking.

Domain.com biedt geen speciale hostingplannen of resellerplannen aan. Hun diensten zijn gericht op individuele gebruikers en kleine bedrijven. Als uw website verder moet groeien dan de middelen die worden aangeboden door de VPS-abonnementen van Domain.com, is Domain.com mogelijk geen geschikte keuze voor uw website.

Klantenservice op Domain.com

De klantenservice van Domain.com is beperkt tot het live chat- en ticketsysteem. Ondersteunend personeel is 24/7 beschikbaar om verzoeken af ​​te handelen. Telefonische ondersteuning is niet beschikbaar; er is echter een gratis verkoopnummer beschikbaar voor mensen met verkoopvragen. Sommige abonnementen (bijv.Ultraplan) bieden premium ondersteuning.

Zoals bij elke respectabele webhost, heeft Domain.com een ​​kennisbank op hun Helpcentrum-pagina. Gebruikersgidsen zijn ook beschikbaar voor niet-ingewijden.

De meningen over Domain.com variëren van veel lof voor hun gebruiksvriendelijke services tot vurige klachten over klantenondersteuning.

Voordelen & Nadelen van Domain.com

Domain.com is eerst een domeinnaamregistreerder en vervolgens een webhostingprovider. Hun hostingplannen zijn echt gemakkelijk te gebruiken en zitten niet vol met functies die beginners misschien overweldigend vinden. Gevorderde gebruikers en professionals kunnen ze om deze redenen echter teleurstellend vinden.

Dit zijn de voor- en nadelen van Domain.com:

Voordelen

 • Eenvoudige hostingopties met de keuze uit Linux en Windows OS
 • Betaalbare prijzen
 • Gratis domeinnaam bij alle abonnementen
 • Onbeperkte hostingopties
 • Eenvoudig te gebruiken site-builder met slepen en neerzetten
 • Gratis marketingcredits

Nadelen

 • Geen maandelijkse facturering bij shared hosting
 • Geen uptime-garantie
 • Niet alle plannen bevatten cPanel
 • Geen speciale hostingopties

De hostingfuncties van Domain.com kunnen u helpen om goedkoop online aanwezig te zijn, maar het kan achterlopen op sommige hostingaspecten die cruciaal kunnen zijn voor sommige bedrijven en individuen.

Conclusie van Domain.com Review

Domain.com heeft goede gedeelde hostingopties met een keuze uit op Windows of Linux gebaseerde hosting. Hoewel het uw site meer ruimte geeft om te groeien dan een gemiddelde shared hostingprovider, mist het het volledige spectrum aan hostingopties. Toch kan Domain.com een ​​goede hostingkandidaat zijn voor de gemiddelde gebruiker die geen hostingplannen nodig heeft boordevol functies die ze misschien toch niet gebruiken.

Het ontbreken van een uptime-garantie en geavanceerde functies, maakt Domain.com ongeschikt om de voorkeurshosting te worden voor high-traffic websites en professionals die geavanceerdere hostingopties nodig hebben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector