Dynadot.com recensie

01.06.2020
Hosting beoordelingen 'Dynadot.com recensie
0 5 мин.

Dynadot is een particulier bedrijf dat verschillende webservices aanbiedt, waaronder domeinregistratie, e-mailhosting, website bouwen, SSL-certificaten, e-mail en webhosting. Afkorting voor ‘dynamische punt’, de naam van het bedrijf verwijst naar de dynamische webservices die ze aanbieden. Naast domeinregistratie biedt Dynadot ook domeinprivacy-services en een volledige domeinmarktplaats, waar u kunt verkopen, kopen en deelnemen aan domeinveilingen.


Het doel van deze Dynadot-beoordeling is om u op de hoogte te houden van de plannen voor het bouwen van websites, webhosting en e-mailhosting die worden aangeboden door Dynadot, en de functies van hun website-hostingservices..

Overzicht Dynadot.com

Opgericht in 2002 door Todd Hann, is Dynadot een IK KAN geaccrediteerde domeinregistreerder en hostingprovider. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in San Mateo, Canada, met internationale kantoren in Toronto, Canada, Beijing en Zhengzhou, China..

Dynadot.com staat vooral bekend als een domeinregistreerder, waarbij het bouwen en hosten van websites complementaire diensten zijn. Hoewel de meeste mensen Dynadot, de domeinregistreerder, kennen, zijn er niet veel inzichten over hun hosting- en sitebouwservices. Deze recensie van Dynadot.com zal zich in het bijzonder richten op deze aanvullende diensten.

Dynadot-plannen & Prijzen

We beginnen met de hostingservices van Dynadot, waaronder VPS-hosting en e-mailhosting.

Dynadot biedt een enkel VPS-abonnement aan voor $ 10 / maand. Hoewel dit inderdaad een goede prijs is voor een VPS-abonnement, vereist Dynadot dat je alle 12 maanden vooraf betaalt, maar er wordt een korting aangeboden op basis van een momenteel beschikbare promotie, waardoor je 2 maanden korting krijgt (in plaats van de normale $ 120 / jaar) , de prijs is slechts $ 100 / jaar).

dynadot vps hostingplan

Dit zijn de specificaties die u kunt verwachten bij uw Dynadot virtual private server: 1 Core CPU, 1 GB RAM, 10 GB schijfruimte, 1 TB bandbreedte, 99,9% uptime. Dit in een onbeheerd VPS-abonnement met SSH en volledige root-toegang, zodat u alle software kunt installeren die op het door u gekozen besturingssysteem wordt uitgevoerd.

Wanneer u zich aanmeldt voor het VPS-abonnement, kunt u kiezen uit de volgende OS-opties: CentOS 6.7, CentOS 6.7 met Sentora, Ubuntu 12.04, Ubuntu 12.04 met LAMP, Ubuntu 12.04 met WordPress en CentOS 6.5 met ZPanel. Het VPS-abonnement wordt ook geleverd met een gratis speciale IPv6. Bij het afrekenen kunt u de Website Builder Pro voor $ 5 toevoegen.

De e-mailhostingservice van Dynadot kost $ 11,99 / jaar en omvat 30 MB schijfruimte, 3 GB bandbreedte, onbeperkte e-mailaccounts, 1 FTP-account en 99,9% uptime. Het configuratiescherm voor e-mailhosting bevat sitestatistieken, waaronder unieke bezoekers, paginahits, recente hits, enz. Met behulp van het configuratiescherm kunt u uw e-mail instellen met elke e-mailclient (Microsoft Outlook, Apple Mail, etc.), en u heeft eenvoudig toegang tot uw e-mails vanaf mobiele apparaten.

De website builder-tool die beschikbaar is bij Dynadot biedt 6 mobiel-ready sjablonen, SEO-tools, sociale media-integratie, eenvoudige blog-tool, gratis domein en e-mailadres met het businessplan, inline bewerking, stijleditor (pas kleuren, lettertypen, pagina-configuraties aan), mogelijkheid om aangepaste code toe te voegen en gratis VPS-hosting.

De gratis versie (door advertenties ondersteunde versie) van de websitebouwer geeft u toegang tot sjablonen die geschikt zijn voor mobiel (u kunt maximaal 5 pagina’s maken), domeinkoppeling, klantenservice. Er zijn twee betaalde abonnementen, één kost $ 5 / maand (Pro-abonnement), terwijl het andere abonnement $ 15 / maand kost (bedrijfsplan).

Het Pro-abonnement biedt onbeperkte pagina’s, een gratis domeinnaam met jaarabonnementen, SEO-tools, domeinkoppeling met één klik, mobiel reagerende sjablonen, aangepaste code-editor en domeinlinking met één klik. Het bedrijfsplan bevat alle functies van het Pro-abonnement en biedt een professioneel e-mailadres, een e-commerce winkelwagentje en onbeperkte bijdragers.

SSL-certificaten zijn ook verkrijgbaar bij Dynadot. U kunt kiezen voor een Alpha SSL-certificaat (chained root-certificaat) voor $ 16,99 / jaar of voor een Wildcard SSL voor $ 80 / jaar.

Hostingfuncties van Dynadot

Het enkele VPS-abonnement aangeboden door Dynadot wordt geleverd met de volgende hostingfuncties:

 • Volledige root-toegang;
 • KVM-virtualisatie;
 • WordPress vooraf geïnstalleerd;
 • RAID 10 SDD-opslag en gegevensredundantie;
 • Intel Xeon CPU;
 • Gratis configuratiescherm voor webhosting (met sommige besturingssystemen);
 • Gratis speciale IPv6.

Aangezien dit in een onbeheerd VPS-hostingplan is, is het niet geschikt voor beginners of mensen zonder enige ervaring met serverbeheer. Het plan is gericht op meer geavanceerde gebruikers met de technische vaardigheden om hun eigen software-installaties te beheren en zelf problemen met deze VPS op te lossen. Daarom is serverbeheerondersteuning niet inbegrepen bij dit plan.

Dynadot-klantenondersteuning

Klantondersteuning wordt aangeboden via helpbestanden die beschikbaar zijn voor elke productcategorie, communityforums en online chat. Er is ook een telefoonnummer beschikbaar waar u het Dynadot-team kunt bereiken. De Dynadot-website heeft ook een blog, die voortdurend wordt bijgewerkt. De communityforums zijn ook erg actief.

dynadot help ondersteuning

Voordelen & Nadelen van Dynadot

Deze voor- en nadelen zijn beperkt tot de hosting- en website-bouwdiensten van Dynadot, zonder rekening te houden met hun domeinregistratieservices. De voor- en nadelen van Dynadot.com kunnen dus als volgt worden samengevat:

Voordelen

 • Gratis tool voor het maken van websites met sjablonen voor mobiel;
 • Betaalbare e-mail- en webhosting;
 • VPS-hosting met enkele plannen voor websitebouwers;
 • Beschikbaarheid van 99,9%;
 • Gratis domeinnaam bij sommige plannen voor websitebouwers.

Nadelen

 • Een enkel onbeheerd VPS-plan;
 • Geen andere VPS-abonnementen of andere webhostingopties;
 • Het Business Website Builder-abonnement kost 3 keer zoveel als het Pro-plan en biedt slechts een extra functie in vergelijking met het Pro-plan;
 • Webhostingservice niet geschikt voor beginners.

Hun VPS-hostingplan kan een goede keuze zijn voor technisch geschikte individuen die willen dat al hun gehoste services bij dezelfde provider zijn, maar aangezien het een onbeheerd plan is, is het een absolute no-go voor beginners.

Dynadot.com Review Conclusie

Hoewel Dynadot het goed doet als een door ICANN geaccrediteerde domeinregistreerder, die betaalbare domeinen en een domeinmarktplaats aanbiedt, wordt het door analyse van hun andere services duidelijk dat noch webhosting, noch hun websitebouwer de focus van hun services vormen. Hoewel ze wel mobiel-responsieve sjablonen bieden, zijn er slechts 6 sjablonen waaruit u kunt kiezen. De gratis website builder is ook erg beperkt, waardoor je maar 5 pagina’s kunt maken.

Samenvattend, Dynadot.com is een goede optie voor domeinregistratiegerelateerde services, maar hun webhosting- en site-bouwtools zijn niet voor iedereen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector