JaguarPC Review

01.06.2020
Hosting beoordelingen 'JaguarPC Review
0 15 мин.

Să vedem ce are de oferit JaguarPC companiilor sau persoanelor fizice care doresc un serviciu de găzduire de încredere. JaguarPC este într-adevăr o alegere bună atunci când vine vorba de găzduire, dar caracteristicile și serviciile în general ar putea să nu fie potrivite pentru toată lumea. Acesta este motivul pentru care vom discuta în detaliu care sunt avantajele și contra de care ar trebui să fiți conștienți înainte de a începe un membru.


Compania a fost fondată în Colorado în 1998. Au muncit din greu, oferind diverse soluții de găzduire web și în cele din urmă au devenit una dintre cele mai mari companii din industrie. JaguarPC investește întotdeauna în cele mai moderne echipamente și securitate, motiv pentru care a devenit furnizorul de găzduire pentru multe companii.

În ultimii 10 ani, compania s-a extins foarte mult. În afară de Colorado, acum au centre de date în Chicago, Houston, Atlanta și chiar în U.K., care găzduiesc peste 500.000 de domenii pe serverele lor. Au existat, de asemenea, mici furnizori de hosting care au devenit parte a JaguarPC, și anume Devpont, Hostingzoom și Wowvps.

JaguarPC are o gamă largă de planuri de găzduire web, asigurând un set adecvat de funcții atât pentru întreprinderile mari, cât și pentru întreprinderile mici. Fără alte detalii, să vorbim despre ce are de oferit JaguarPC clienților săi în general.

Prezentare generală a JaguarPC

După cum am menționat anterior, JaguarPC investește constant în hardware nou și îmbunătățește rețeaua lor. Garanția lor 100% pentru uptime nu este doar o momeală, ci o iau în serios, întrucât nu a existat o întrerupere de mai mult de 8 ani.

Au făcut-o super sigură cu o instalație de alimentare care are 14 generatoare care sunt întotdeauna gata să facă backup pentru întreaga rețea. JaguarPC se asigură că sistemele lor sunt monitorizate și securizate în mod constant pentru a oferi un serviciu de gazduire web de înaltă calitate tuturor.

Dacă alegeți unul dintre planurile dedicate ale serverului JaguarPC, acestea vă vor asigura că de fiecare dată când există o problemă cu hardware-ul, acestea vor înlocui componentele defecte în următoarele 2 ore. Pe de altă parte, vă puteți baza complet pe asistența lor pentru clienți ori de câte ori aveți nevoie de ajutor.

Când vine vorba de tarifele și listele specifice de funcții, veți găsi multe suplimente care vor fi la îndemână, în timp ce plătiți în continuare un preț rezonabil scăzut pentru fiecare plan. Pentru a rezista, JaguarPC vă oferă acces la o mulțime de software care pot fi utile pentru site-ul dvs. web, cum ar fi instrumentele de comerț electronic și sistemele de gestionare a conținutului..

Planuri și prețuri JaguarPC

JaguarPC și-a menținut prețurile la prețuri accesibile pentru toată lumea, oferind o listă uriașă de funcții cu fiecare plan, chiar și cel mai ieftin, care costă doar 5 dolari. Dacă sunteți nou la JaguarPC și doriți să vă alăturați, vă vor garanta o configurație gratuită pentru dvs..

Planuri de gazduire partajate la JaguarPC

În primul rând, să vorbim despre ei Planuri de găzduire comune cu cPanel ca interfață pentru găzduire. cPanel vă oferă o mulțime de aplicații de instalare cu un singur clic care ar putea fi utile, inclusiv cele mai populare CMS și platforme de gestionare a datelor. Indiferent de planul partajat pe care îl alegeți, veți obține stocare SSD cu fiecare dintre acestea, ceea ce garantează o viteză mare de transfer.

Acum, dacă doriți să fiți rentabili cu planurile de găzduire partajate JaguarPC, cu siguranță, ar trebui să alegeți opțiunea lor de contract pe 36 de luni. În acest caz, veți obține toate caracteristicile și asistența remarcabilă pentru clienți pentru un preț care este aproape de râs în comparație cu serviciul pe care îl primiți.

 • Cel mai mic pachet de găzduire partajat este Gazduire privata care costă 3,97 USD în fiecare lună. Aceasta vă oferă 35 GB spațiu cu care să lucrați și o lățime de bandă de 100 GB pentru început. Datele de e-mail, conturile FTP și bazele de date MySQL sunt destul de limitate, însă, pentru a avea maximum 25 din cele trei combinate.
 • Al doilea plan este web hosting și este dotat cu un spațiu pe disc de 75 GB, o lățime de bandă mai mare de 1000 GB și de data aceasta e-mail, FTP și MySQL sunt limitate la 100. Costă 6,97 USD lunar și vă oferă câteva bonusuri pe care nu le puteți obține cu planul de găzduire privat, cum ar fi SSL securizat cu certificat, Softaculous, Spam Expert, Cloud Flare, LiteSpeed. În plus, puteți lucra cu 100 de domenii parcate, obținând backup-uri zilnice.
 • Cea mai mare este Gazduire de afaceri cu un preț lunar de 25,94 USD. Acest lucru este mult mai mare în comparație cu cele două precedente, dar de fapt nu este atât de mare dacă iei în considerare toate lucrurile nelimitate pe care le primești cu planul. Este dotat cu un spațiu pe disc de 125 GB, lățimea de bandă este de 5000 GB și de data aceasta toate bazele de date, domeniile parcate și conturile sunt nelimitate. Pe lângă planul anterior, site-urile dvs. vor rula pe servere semi-dedicate și este inclusă și o adresă IP dedicată.

Planuri pentru servere dedicate

Acestea au fost toate opțiunile de hosting web partajate pe care JaguarPC trebuie să le ofere. Acum să aruncăm o privire asupra lor Planuri de server dedicate că toate vă garantează un nivel de funcționare de 99,99%, astfel încât acestea sunt destul de ridicate tot timpul și nici nu trebuie să vă faceți griji.

Puteți alege dintre patru planuri și toate acestea vă vor oferi 10 Mbps de lățime de bandă neschimbată, trafic nelimitat, acces root și posibilitatea de a reporni sistemul de la distanță. În plus, veți putea să implementați tot felul de sâmburi și să lucrați pe site-uri și aplicații pe platforma proprie JaguarPC..

Prețurile pentru aceste planuri dedicate de server încep de la 127 USD / lună până la 267 USD / lună, în funcție de cât de puternic doriți să fie serverul. Există patru configurații specifice pentru fiecare, cu procesoare Intel Xeon E3 de top și cea mai puternică cu două procesoare Intel E5. Cu cât pachetul este mai scump, cu atât este mai mare spațiul RAM și pe disc.

Gazduire pentru distribuitori la JaguarPC

Cand vine vorba de Gazduire pentru distribuitori, Utilizatorii JaguarPC sunt, de asemenea, destul de mulțumiți. Există multe opțiuni disponibile în cele patru planuri specifice pe care le oferă. Planurile sunt disponibile pentru revânzătorii din S.U.A. și S.U.A., precum și lățime de bandă nelimitată, adrese de e-mail, conturi FTP și revânzare și baze de date. Planurile de găzduire ale distribuitorilor includ, de asemenea, aceste caracteristici:

 • Vânzarea este permisă
 • Conturile pot fi migrate (limită la 25)
 • Rapid SSL complet gratuit
 • Personalizarea serverului de nume
 • Server web Litespeed inclus
 • Sistemul de operare CloudLinux inclus
 • Obțineți conturi de SSL, Master și distribuitor de domeniu
 • Backups zilnice de R1Soft
 • Creator de site-uri performante (RVSiteBuilder)

JaguarPC oferă planurile sale de găzduire a revânzătorilor cu cPanel, iar cel mai ieftin plan numit Lite vă oferă o reducere de 10% dacă revindeți servere dedicate sau VPS, în timp ce cel mai mare plan Advanced oferă o reducere de 20%. Să zicem că doriți opțiunea de preplată de 36 de luni, apoi planul Lite este 12,96 USD, Standardul este 19,95 USD, Pro 35,95 USD și planul Advanced costă 56,95 USD, dar ultimele două sunt doar pentru 12 luni.

Opțiuni de găzduire VPS

Dacă doriți să investiți în Gazduire VPS în schimb, JaguarPC vă poate oferi și patru planuri pentru această opțiune. Funcțiile nelimitate despre care am vorbit anterior sunt disponibile și aici, inclusiv conturile de e-mail, domeniile, FTP, lățimea de bandă de intrare și bazele de date MySQL.

De asemenea, planurile acceptă diferite sisteme de operare, cum ar fi Fedora, Windows, Suse, Debian și CentOS. Două adrese IP arbitrare, accesul de la distanță al administratorului și backup-urile zilnice sunt ceea ce fiecare utilizator primește în plus cu VPS-ul JaguarPC. Dacă alegeți planul lor de 12 luni, atunci acestea sunt cele patru opțiuni:

 • 5 GB RAM, lățime de bandă de 10TB, 2 nuclee și 30 GB spațiu pentru o taxă lunară de 27 USD
 • 3 GB RAM, 15TB lățime de bandă, 2 nuclee și 60 GB spațiu pentru o taxă lunară de 47 USD
 • 4 GB RAM, lățime de bandă de 20 TB, 3 nuclee și 90 GB spațiu pentru o taxă lunară de 67 USD
 • 6 GB RAM, lățime de bandă de 25 TB, 4 nuclee și 120 GB spațiu pentru o taxă lunară de 97 USD

Setările sunt gratuite pentru toate planurile și puteți alege dintre trei panouri de control: WHM, Plesk și cPanel.

Planuri de gazduire Cloud VPS neadministrate

Cu JaguarPC, puteți avea un Cloud VPS în Atlanta, Dallas și New York și fiecare dintre acestea are un set de opt planuri diferite. De la un preț mic de 4 USD, puteți merge până la planul de 141,6 USD, în funcție de specificațiile de care aveți nevoie.

Primul plan este într-adevăr de bază așa cum era de așteptat: 1 nucleu, 20 GB spațiu pe disc, 512 MB RAM și 1 TB lățime de bandă. Și acesta este cât de puternic este cel mai scump plan Cloud VPS: 12 nuclee, 420 GB spațiu pe disc, 36 GB RAM și lățime de bandă de 20 TB și, bineînțeles, fiecare plan merită banii tăi, întrucât ei se străduiesc întotdeauna să își păstreze prețurile la prețuri accesibile pentru toată lumea.

Caracteristici de găzduire JaguarPC

Unul dintre cele mai mari lucruri despre JaguarPC este că oferă o mulțime de funcții. Acum, dacă sunteți în căutarea unei companii de găzduire web, probabil ați verificat și alte câteva companii. Există acele caracteristici pe care le oferă fiecare companie de găzduire și sunt cele care sunt principalele caracteristici ale găzduirii JaguarPC. Să vedem care sunt principalele avantaje ale alegerii JaguarPC.

 • În primul rând, JaguarPC Acceptă atât Linux, cât și Windows ceea ce ar putea fi util pentru cei care nu acordă prioritate doar unuia dintre cei doi. Sprijinul lor pentru două sisteme de operare arată pur și simplu că nu se gândesc de două ori când vine vorba de a investi în echipamentul lor.
 • Dacă dețineți o afacere care servește clienții locali, faptul că JaguarPC a înființat Cinci centre de date din S.U.A.. și Unul din U.K. v-ar putea ajuta să oferiți o experiență online mai bună clienților dvs. Puteți alege un centru cel mai apropiat de regiunea dvs. și aceasta va garanta o viteză plăcută de încărcare a paginii pentru vizitatorii site-ului. De asemenea, faptul că JaguarPC s-a extins atât de mult din 1998 nu face decât să dovedească succesul lor.
 • JaguarPC oferă puțin Fără Upsells și O mulțime de Freebies, chiar dacă alegeți cele mai scumpe planuri. Obțineți întotdeauna copii de rezervă gratuite zilnice care ar putea fi utile, în timp ce puteți utiliza transferuri, SSL, filtre, creatoare de pagini, protecție de parole și să vă gestionați DNS-ul. Acestea vin în mod literal cu toate planurile disponibile.

Asistență clienți JaguarPC

Datorită cantității extinse de videoclipuri utile și a bazei de cunoștințe, JaguarPC s-a asigurat că utilizatorii au șansa să rezolve ei înșiși problemele de bază. Acestea oferă, de asemenea, îndrumarea adecvată de care au nevoie pentru o experiență perfectă cu găzduirea web.

În plus, orice fel de întrebare legată de găzduirea web poate fi pusă pe forumul comunității lor, unde oamenii se ajută reciproc în multe fire diferite, dacă se blochează. Puteți obține, de asemenea, doza dvs. zilnică de cunoștințe de găzduire web citind blogul lor în care echipajul JaguarPC împărtășește multe articole informative.

Echipele lor de asistență pot fi contactate prin patru canale diferite, inclusiv chat live, telefon, e-mail sau sistemul lor de ticketing. Fiecare centru de date are propria sa echipă și sunt disponibile în mod constant dacă aveți probleme cu găzduirea JaguarPC.

Ei doresc să fie disponibili peste tot, de aceea îi puteți găsi și în cele mai populare platforme de social media. JaguarPC are o prezență puternică pe Google Plus, Twitter, Facebook și LinkedIn.

Pro și contra JaguarPC

JaguarPC garantează că timpul de funcționare perfect 100% și serviciul lor este într-adevăr în permanență. Cu toate acestea, se pot întâmpla întotdeauna lucruri neașteptate. Așadar, în cazul în care un server este în scădere, JaguarPC își restituie utilizatorii prin prețul orelor de repaus x10. În total, prioritatea lor principală este de a-și menține utilizatorii mulțumiți de serviciile lor și sunt destul de buni la asta.

Dacă nu ți-au plăcut planurile lor, poți revendica banii în termen de 45 de zile. În plus, acestea sunt cu adevărat utile când vine vorba de migrarea site-ului și vă oferă o configurație instantanee. Pentru a menține un site web care funcționează în permanență și este optimizat complet, aveți nevoie de un suport excelent pentru clienți, iar JaguarPC este deosebit de bun în acest sens. Dar vom vorbi ceva mai mult despre asta mai târziu.

Rezumăm cele mai evidente argumente pro și contra pe care le-ar putea confrunta dacă alegeți JaguarPC într-o listă scurtă:

Pro-uri

 • Hardware de server de top
 • Multe planuri diferite și prețuri accesibile
 • Echipajul JaguarPC folosește eficient social media și forumul clienților pentru a oferi ajutor
 • Asistența lor pentru clienți nu vă lasă niciodată jos

Contra

 • Asistența bazată pe bilete și chat-ul live ar putea avea nevoie de îmbunătățiri
 • Există câțiva utilizatori care s-au plâns de servere supraîncărcate
 • Își promovează uptimes-ul în procente ușor diferite pe pagini web diferite

Concluzie JaguarPC Review

Încă o dată, cu siguranță una dintre cele mai bune oferte dacă aruncați o privire la timpul lor de funcționare. Alegând JaguarPC, ceea ce veți obține este o experiență prietenoasă și fiabilă de găzduire web pe care vă puteți baza. Are multe opțiuni, așa că în cazul în care simțiți că planul dvs. de găzduire web are nevoie de o actualizare, următorul plan nu este atât de mare.

Dacă o comparați cu alte companii de găzduire web una peste alta, atunci veți găsi desigur unele diferențe. Acestea pot diferi în funcție de viteza de încărcare a paginii, prețuri, asistență pentru clienți sau ce nu, dar la sfârșitul zilei îți dorești planuri de găzduire web sigure și sigure, care să corespundă așteptărilor tale și să se încadreze în bugetul tău..

JaguarPC oferă întotdeauna o mulțime de funcții suplimentare și o gamă largă de planuri de găzduire web, care sunt minunate pentru persoane și toate tipurile de afaceri. Acestea promit multe, dar pot și să le susțină.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector