Kinsta.com Beoordelingen

01.06.2020
Hosting beoordelingen 'Kinsta.com Beoordelingen
0 10 мин.

De online zakenwereld is een voortdurend veranderend landschap van complexe vergelijkingen en onheilspellende functiesets. Kiezen welk bedrijf u voor uw hostingservice wilt gebruiken, is de eerste stap die velen zetten naar een online aanwezigheid.


Er zijn veel opties voor zowel nieuwe webdesigners als ervaren zakenmensen. Elke dag lijkt er een nieuwe host te verschijnen met uptime-garanties en kortingstarieven die klaar staan ​​voor bereik bij klanten die hun inhoud moeten hosten.

Om het op te splitsen en u een gerichte blik te geven op wat elke webhost voor u kan doen, zullen we vandaag een kijkje nemen bij Kinsta, een WordPress-gespecialiseerd hostingbedrijf met een breed scala aan plannen die zijn gebouwd om aan uw wensen te voldoen WordPress hostingbehoeften.

Om te beginnen, geven we een korte introductie over het bedrijf en geven we je een idee van wie ze zijn en waar ze voor staan.

Wat is Kinsta?

Kinsta, opgericht in 2013, begon met de wens om het beste WordPress-hostingplatform ter wereld te worden. Het team bestaat uit ervaren WordPress-ontwikkelaars die vastbesloten zijn om geavanceerde technologie, snelheid, beveiliging en stabiliteit in een snelgroeiende industrie te brengen.

Het bedrijf biedt een enorm scala aan voor WordPress geoptimaliseerde plannen; variërend van starterspakketten die geschikt zijn voor beginnende bloggers en hobbyisten, tot enorme ondernemende accounts die bedoeld zijn voor grote bedrijven om in één keer grote hoeveelheden content te beheren.

In vergelijking met andere bedrijven, die meestal wat WordPress-hosting aanbieden, maar met hun focus op andere gebieden als niches, is hun WordPress-hosting gewoon onverslaanbaar. Ze hebben uitstekende recensies online, evenals een lijst met grote klanten zoals Tripadvisor.

Over het algemeen is het vrij eenvoudig om hier in te spelen op de hype; Kinsta lijkt simpelweg de beste optie voor WordPress-hosting. Dat gezegd hebbende, is het altijd een goed idee om gericht te kijken wat een bedrijf u precies te bieden heeft.

Daarom gaan we nu enkele van de voor- en nadelen van Kinsta bekijken. Er is veel dat dit bedrijf te bieden heeft, en veel geroezemoes op internet over hen (zowel goed als slecht). Om ons te verdiepen in wat we moeten weten om onze beslissing te nemen, beginnen we met enkele van de voordelen die Kinsta te bieden heeft.

Voors en tegens van Kinsta Hosting

In het volgende zal ik je de voor- en nadelen van Kinsta laten zien.

Voordelen van Kinsta

Kinsta heeft een groot aantal voordelen, waaronder:

 • 30-dagen geld terug garantie. Kinsta biedt een terugbetaling als je hun hostingservices binnen 30 dagen annuleert. Er zijn altijd wat kleine lettertjes bij deze garanties, dus het is een goed idee om eens naar te kijken hun website en kijk zelf of je krijgt waar je op gerekend had. De garantie zelf is redelijk standaard als het gaat om webhostingbedrijven, maar het kan leuk zijn voor klanten die hun risico willen minimaliseren.
 • Geen downgrading of upgradeboete. Kinsta zal je niet bestraffen met extra kosten voor het van gedachten veranderen over wat je met je plan wilt. Upgraden naar een hoger plan en downgraden naar een kleiner plan brengt geen extra kosten of kosten met zich mee, behalve het daadwerkelijke verschil tussen de twee plannen als u een upgrade uitvoert. Dit is leuk omdat veel bedrijven de gewoonte kunnen krijgen om met weinig kosten te gutsen voor alles wat hun klanten doen.
 • 2 gratis maanden inbegrepen bij jaarplannen. Wanneer u zich aanmeldt voor een jaarabonnement in plaats van een maandabonnement, ontvangt u twee maanden gratis WordPress-hosting. Samen met de verlaagde tarieven die ze bieden met langere verplichtingen, is dit een erg leuke functie, vooral voor mensen die wat geld willen besparen terwijl ze toch WordPress-hosting van hoge kwaliteit willen krijgen.
 • Geen contracten voor bepaalde tijd. Kinsta beperkt zijn plannen niet door tijdsperioden. Dit is een uitstekende functie voor mensen met vluchtige bedrijfsmodellen, frequente websitemigraties en kieskeurige klanten. Weten dat u met minder gedoe een contract kunt afsluiten, is altijd een zegen als u zich betere zorgen hoeft te maken. Dit is een bijzonder comfortabele factor als je kijkt naar de krachtige functies en technologie die horen bij de WordPress-hosting van Kinsta.
 • Evenredige restituties. Als je een terugbetaling van Kinsta krijgt, wordt de terugbetaling evenredig verdeeld, zodat je geen restitutie krijgt voor reeds verleende services. Als u slechts een deel van een betalingsperiode hosting heeft ontvangen, wordt u alleen gefactureerd of terugbetaald op basis van het bedrag dat u hebt betaald, in plaats van te worden ingekort in een groter betaald postvak. Nogmaals, dit is een leuk extraatje voor degenen die denken dat ze op een gegeven moment een terugbetaling nodig hebben.
 • Dagelijkse back-ups. Kinsta WordPress-hosting beheert dagelijkse back-ups van de inhoud, zodat u nooit de belangrijke dingen die op uw website gebeuren kwijtraken. Veel andere WordPress-hostingbedrijven bieden minder vaak back-ups, of alleen met specifieke plannen, maar Kinsta WordPress-hosting omvat de back-ups met al hun plannen. Dit betekent dat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat grote hoeveelheden van uw gegevens verloren gaan.
 • Staging-omgevingen. Kinsta biedt staging-omgevingen met zijn plannen. Hiermee kunt u wijzigingen aan uw website bekijken en testen voordat u deze live gebruikt, en ervoor zorgen dat u precies het soort online aanwezigheid heeft dat uw bedrijf nodig heeft. Nogmaals, veel andere webhosts bieden vergelijkbare staging-functies, maar het is leuk om ze als een gratis functie in al hun plannen op te nemen. Dit betekent dat het niet uitmaakt met welke schaal van service u gaat, u zult de voordelen van een staging-omgeving ontvangen. Slechts een van de vele manieren waarop Kinsta laat zien dat ze om je geven.
 • Killer WordPress-optimalisatie. Kinsta heeft een aantal van de beste WordPress-hosting die er zijn, met geweldige uptime-statistieken en ultramoderne hardware die zijn geoptimaliseerd om razendsnelle snelheden naar uw WordPress-site te brengen. Hun klantrecensies en opiniestukken over hun prestaties gloeien over het algemeen in deze categorie. Ik heb de neiging om de massa te geloven als ze me vertellen dat een gastheer geweldige prestaties levert. Sommige mensen lijken problemen te hebben gehad met kleine hoeveelheden downtime, maar dit lijkt eerder uitzondering dan regel te zijn.
 • Mooi dashboard. Hoewel Kinsta niet de industriestandaard cPanel-interface lijkt te gebruiken, is hun gebruikersinterface zeer intuïtief en beschikt ze over alle informatie en tools die elke webontwikkelaar zou willen. Ook al leer je geen industriestandaard vaardigheden wanneer je jezelf vertrouwd maakt met de interface, je zult merken dat de functies en de gestroomlijnde look het toch een zeer capabele interface maken.

Zoals je kunt zien, is er veel leuk aan Kinsta, omdat ze misschien wel de krachtigste WordPress-hosting hebben die er is. Hoewel hun plannen misschien een beetje prijzig lijken in vergelijking met de standaard gedeelde hostingplannen die door sommige andere websites worden aangeboden, zijn de prijzen eigenlijk zeer concurrerend in vergelijking met andere cloud- en dedicated hostingplannen. Bovendien zijn hun krachtige technologie en functiesets naar onze mening het beetje extra waard.

Als je ervoor kiest om met Kinsta te gaan, zijn er een paar nadelen waarvan je op de hoogte moet zijn voordat je geld op een $ 600-plan zet. Als je besluit dat hun gespecialiseerde WordPress-hosting heeft wat je zoekt, moet je een paar van deze nadelen bekijken en kijken of ze je beslissing om met Kinsta te gaan niet maken of breken..

Nadelen van Kinsta

Er zijn veel goede dingen die je uit je tijd bij Kinsta haalt als je besluit om met hun diensten mee te gaan. Dat gezegd hebbende, geen enkel bedrijf is perfect en er zijn altijd gebieden waarop een host kan verbeteren. Hoewel Kinsta de neiging heeft om goed te scoren in zowel bedrijfs- als klantrecensies, zijn er enkele gemeenschappelijke gebieden van tekortkomingen die velen vaak identificeren.

 • Geen domeinregistratie. Hoewel Kinsta zeer krachtige WordPress-hosting biedt die de neiging heeft om veel andere hosts uit het water te blazen, bieden ze geen eigen domeinregistratieservices aan. Dit is prima voor klanten die gewend zijn om hun domeinregistratie afzonderlijk van hun hostingdiensten af ​​te handelen.
 • Geen e-mailhosting. Nogmaals, Kinsta neemt helaas geen e-mailservice-hosting op in hun plannen. Dit is min of meer een standaard voor WordPress-hosts, die graag meer van hun middelen besteden aan dingen die WordPress-sites echt nodig hebben. Toch kan het een beetje vervelend zijn als u wilt dat een e-mail bij uw website past. Als u gewend bent om uw e-mailservices via uw webhost te laten hosten, is dit misschien een groot probleem voor u, maar het is waarschijnlijker dat dit gewoon niet zo’n groot probleem zal zijn.
 • Enigszins restrictief. Net als veel andere beheerde WordPress-hostingservices, legt Kinsta enkele beperkingen op aan de soorten en aantallen plug-ins die je op je website kunt hebben geïnstalleerd. Dit is een beetje een noodzakelijk kwaad, omdat het Kinsta in staat stelt om hun gehoste WordPress-sites zo te reguleren dat ze het soort snelheden en uptime garanderen waar ze bekend om staan.
 • Prijsstructuur. Sommige mensen die gewend zijn om gedeelde plannen te gebruiken, zijn misschien een beetje verrast door de prijsstructuur die door Kinsta wordt gebruikt. U moet er rekening mee houden dat deze prijzen voor cloudgebaseerde en dedicated servers zijn en dat de prijzen nog steeds zeer concurrerend zijn in vergelijking met andere bedrijven. De functiesets en technologie zijn nog steeds erg krachtig voor al hun plannen, zelfs ondanks hun prijs.

Zoals je kunt zien, zijn deze nadelen niet zo erg. Er zijn hier niet te veel dingen om enorme rode vlaggen op te werpen. Sommige van deze tekortkomingen zijn een beetje jammer, maar over het algemeen zijn de voordelen voldoende om op te wegen tegen de nadelen.

Dus nu we het goede met het slechte hebben vergeleken als het gaat om Kinsta, is er eigenlijk nog maar één gebied om naar te kijken, en dat is de prijs. De werkelijke kosten van hun services en de functies die u ermee krijgt, zijn meestal het make-or-break-moment voor veel gebruikers, dus laten we het hier een beetje bespreken.

Kinsta Prijs

Als u gewend bent aan gedeelde hostingplannen zoals die aangeboden door BlueHost of Hostinger, zult u misschien een beetje afgeschrikt worden door de prijspunten die door Kinster worden aangeboden. Omdat hun plannen krachtige dedicated en cloudgebaseerde WordPress-hosting bieden, zijn hun prijzen een beetje hoger.

Hoewel deze prijzen misschien iets hoger zijn dan wat u gewend bent als u uit een basis gedeeld plan komt, zijn ze zeker de extra functies en functionaliteit waard die horen bij Kinster’s WordPress-hosting. De prijzen zijn eigenlijk heel redelijk in vergelijking met andere hosts van vergelijkbare kwaliteit.

 • Kinster’s WordPress-hostingplannen variëren van ongeveer $ 30 per maand tot $ 900 per maand voor hun ondernemende plannen.
 • U kunt ook contact opnemen met hun verkoopteam om een ​​speciaal op maat gemaakt plan voor u op te stellen, voor het geval u nog meer kracht nodig heeft in vergelijking met hun duurdere plannen.
 • Hun Starter-abonnement, voor $ 30 per maand, omvat 1 WordPress-installatie, 20.000 bezoeken, 5 GB ruimte en gratis SSL en CDN. Dit is een vrij standaard set functies voor een eenvoudig WordPress-plan.
 • Het Pro-plan brengt dit tot 2 WordPress-installaties, 40.000 bezoeken en 10 GB ruimte voor $ 60 per maand. De plannen blijven zo opschalen en de prijzen zelf zijn iets steiler dan wat je van een andere dienst zou verwachten. Onthoud dat u betaalt voor de extra kwaliteit.
 • Hun bedrijfsplannen zijn op dezelfde manier afgestudeerd; variërend van $ 100- $ 400 per maand, en variërend van 5 tot 40 WordPress-installaties, 100.000-600.000 bezoeken en 15-40 GB aan ruimte.
 • Hun duurste Enterprise-abonnementen kosten $ 600 of $ 900 per maand en bevatten maximaal 80 WordPress-installaties, 1.500.000 bezoeken en 120 GB ruimte.

Deze planopties zijn zeer schaalbaar, met krachtige functiesets en technologie die samengaat met hun garanties en speciale deals. Kijk altijd rond om te zien of ze geen speciale pakketten of kortingen aanbieden, aangezien bedrijven zoals deze vaak promoties hebben en dergelijke om nieuwe klanten binnen te halen.

Het vonnis

Over het algemeen presteert Kinsta veel beter dan de meeste andere WordPress-hostingsites. Ze hebben een gevestigde reputatie en lovende recensies van klanten online. Hun lijst met grote klanten spreekt ook voor zich, belijdende de kwaliteit en zorg waarmee Kinsta hun hostingdiensten aan tafel brengt.

Als u opmerkingen of dingen heeft die we hebben gemist, laat het ons dan gerust weten!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector