KnownHost Beoordeling

01.06.2020
Hosting beoordelingen 'KnownHost Beoordeling
0 5 мин.

KnownHost is een particulier hostingbedrijf gevestigd in de Verenigde Staten. De primaire focus van de hostingdiensten van KnownHost is managed VPS-hosting, maar ze bieden ook WordPress-hosting en speciale hostingopties om aan verschillende hostingbehoeften te voldoen. Onze recensie van Knownhost zal de hostingfuncties en de momenteel beschikbare hostingplannen van Knownhost evalueren.


KnownHost Overzicht

KnownHost, opgericht in 2005, bezit vier datacenters, waarvan er drie zijn gevestigd in de Verenigde Staten, die de oostkust, de westkust en de centrale VS (Texas) bestrijken, terwijl één datacenter zich in Amsterdam bevindt. Knownhost biedt een reeks managed hostingoplossingen en hardware van enterprise-kwaliteit op basis van Dual Hex-Core Xeons met RAID 10-opslagarrays, waarbij alles wordt ondersteund door een superieure uptime SLA, die de betrouwbaarheid van de service garandeert.

bekende hostnetwerklocaties

KnownHost-plannen & Prijzen

Hoewel KnownHost ook speciale en WordPress-geoptimaliseerde hostingplannen biedt, beginnen we met de analyse van beheerde VPS-plannen, die echt het brood en de boter zijn van KnownHost.

Virtuele privéservers

De managed virtual private servers van KnownHost worden geleverd met 24/7 volledig beheerde ondersteuning, 99,9% SLA, gratis back-ups en gratis migraties, evenals aanvullende DDoS-bescherming.

Er zijn 7 VPS-pakketten in deze categorie vanaf $ 25 per maand voor 1280 MB RAM, 30 GB RAID-10 schijfruimte, 3000 GB premium bandbreedte. Er is ook driemaandelijkse en jaarlijkse facturering beschikbaar en klanten die voor deze factureringsopties kiezen, kunnen profiteren van gereduceerde prijzen.

De duurste VPS-abonnementen in deze categorie kosten $ 120 per maand en omvatten 8,25 GB RAM, 190 GB RAID-10 schijfruimte, 17.000 GB bandbreedte.

Elke server wordt geleverd met 2 IP-adressen, volledige root-toegang, onbeperkte domeinhosting en gratis back-ups.

knownhost beheerde vps-hostingplannen

SSD Virtual Private Servers

Knownhost heeft 6 verschillende SSD-aangedreven VPS-hostingpakketten vanaf $ 25 / maand. Plannen bevatten 8+ CPU-kernen met gelijk aandeel tot 24+ CPU-kernen, 1,25 GB gegarandeerd RAM tot 7,25 GB gegarandeerd RAM, 20 GB tot 115 GB RAID-10 SSD-opslag en 4.000 GB tot 13.000 GB premium bandbreedte.

Alle SSD-aangedreven VPS-abonnementen omvatten onbeperkte domeinhosting, gratis back-ups, volledige root-toegang, 99,9% SLA, 2 gratis IP-adressen en aanvullende DDoS-bescherming.

Toegewijde servers

Dedicated servers bij KnownHost zijn Linux-gebaseerd en gebundeld met cPanel-configuratiescherm. Alle servers zijn op maat gemaakt en out-of-the-box beveiligd.

Prijzen voor volledig beheerde dedicated servers beginnen bij $ 179 / maand voor een pakket met de volgende configuratie: i7-4770 (4 x 3,4 GHz 8 MB) CPU, 16 GB DDR3 RAM (32 GB DDR3 max RAM), 11.000 GB bandbreedte, 750 GB SATA-II HDD-1, 750 GB SATA-II HDD-2, 100 Mbps poortsnelheid, cPanel & Softaculous controlepaneel. Voor dit plan wordt ook een opstartkosten van $ 49 in rekening gebracht.

KnownHost biedt 4 speciale serverconfiguraties, de duurste kost $ 379 / maand + $ 129 opstartkosten. Dit plan beschikt over een Dual Xeon E5-2620v3 CPU, 32 GB DDR4 RAM, 26.000 GB bandbreedte, 120 GB SSD, 1 TB SATA-II HDD 2, cPanel en Softaculous.

Volledige root-toegang, onbeperkte domeinhosting, 1-klik-installatieprogramma en 24/7 ondersteuning zijn beschikbaar bij alle abonnementen.

WordPress-geoptimaliseerde hostingpakketten worden aangeboden op krachtige beheerde VPS-servers voor zowel grote als veelbezochte WordPress-sites.

Bekende Host Hosting-functies

Of u nu op zoek bent naar VPS of dedicated servers, KnownHost hostingpakketten hebben de volgende hostingfuncties:

 • Onbeperkte domeinhosting;
 • SSD-aangedreven VPS-hostingpakketten;
 • Gratis back-ups van volledige afbeeldingen en DDoS-bescherming;
 • Root-toegang / SSH;
 • CentOS-besturingssysteem;
 • Volledig beheerde 24/7 ondersteuning;
 • Optie om datacenter te kiezen (Texas, Californië en New Jersey);
 • Keuze uit cPanel / WHM of DirectAdmin (voor extra $ 5 / maand);
 • Resource-upgrades (extra RAM, opslag, bandbreedte en IP-adressen) en software-upgrades (sitebuilder, factureringssoftware);
 • White label VPS-standaard om uw eigen VPS-pakket te brandmerken;
 • Gratis migratiedienst;
 • 30-dagen geld terug garantie;
 • 9% uptime SLA;
 • 1-klik installatieprogramma’s;
 • Gelijk aandeel CPU;
 • Naadloze upgrades van VPS naar VPS;
 • 2 speciale IP-adressen;
 • Private naamservers, enz.

Beheerde VPS-pakketten vormen de kern van de services van KnownHost. VPS-servers worden direct geleverd en zijn beschikbaar in tal van krachtige configuraties. Degenen die op zoek zijn naar gedeelde hostingopties zullen er geen vinden, omdat KnownHost gespecialiseerd is in het aanbieden van alleen VPS en dedicated hosting.

Bekende klantenondersteuning

knownhost dient ticketondersteuning inKlantenondersteuning bij KnownHost omvat 24/7 e-mail en helpdeskondersteuning. De livechatfunctie is alleen beschikbaar voor verkoopdoeleinden. Een gratis nummer in de VS staat ook op de contactpagina van KnownHost, maar ook dit is beperkt tot het afhandelen van verkoopproblemen.

Het Community-forum dat wordt onderhouden door KnownHost is een andere mogelijke weg voor diegenen die ondersteuning zoeken. Afgezien van deze, heeft KnownHost een openbare wikipagina en blog met informatie over hosting, e-commerce, online marketing en ander nieuws uit de branche.

Voordelen & Nadelen van KnownHost

De meningen over KnownHost zijn overweldigend positief, met slechts enkele negatieve recensies over beperkte opties voor klantenondersteuning. Qua prestaties en betrouwbaarheid scoort Knownhost hoog in de meeste gebruikersrecensies en op onafhankelijke hostrecensiesites. Omdat geen hostingbeoordeling compleet is zonder de voor- en nadelen van de betreffende hostingprovider op te sommen, zijn hier de goede en slechte kanten van Knownhost:

Voordelen

 • Betaalbaar geprijsde beheerde VPS- en SSD-aangedreven VPS-pakketten;
 • WordPress geoptimaliseerde plannen op VPS-servers;
 • Handige freebies (back-ups en DDoS-bescherming);
 • Goede uptime SLA;
 • 30-dagen geld terug garantie.

Nadelen

 • Geen gedeelde hostingopties;
 • Instelkosten voor dedicated servers;
 • Extra kosten voor cPanel of DirectAdmin met VPS-abonnementen.

Gedeelde hostingplannen kwamen vroeger voor in de services van Knownhost, maar op het moment van schrijven zijn ze niet langer beschikbaar. Hoewel shared hosting een goede manier is om klanten aan te trekken, heeft Knownhost een andere weg gekozen om klanten aan te trekken en zich gericht op het aanboren van een ander klantenbestand. Zelfs zonder gedeelde hosting biedt Knownhost tal van VPS-opties om aan de meeste budgetten en behoeften te voldoen.

KnownHost Review Conclusie

Als u op zoek bent naar volledig beheerde virtual private servers of dedicated servers, dan is Knownhost wellicht iets voor u. Deze particuliere hostingprovider biedt hosting in 4 datacenters van wereldklasse met eersteklas hardwaretechnologieën, 24/7 ondersteuning en een betrouwbare hostinginfrastructuur. Via zijn diensten richt Knownhost zich niet op beginners of mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige shared hosting-optie, daarom is het ontworpen om te voldoen aan de behoeften van websites met meer robuuste bronnenvereisten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector