Netfirms.com Review

01.06.2020
Hosting beoordelingen 'Netfirms.com Review
0 8 мин.

Netfirms.com este un furnizor de găzduire web care, de asemenea, se bazează cu înregistrarea numelor de domeniu, construirea site-urilor web, marketingul prin e-mail și serviciile de comerț electronic, dar serviciile lor principale sunt centrate pe oferirea de găzduire partajată și hosting VPS. Planurile de găzduire dedicate nu sunt incluse în catalogul de hosting al Netfirm, ceea ce este un semn că compania își dedică serviciile în mare parte întreprinderilor mici și mijlocii.


Continuați să citiți Netfirms Review pentru informații actualizate despre funcțiile de găzduire și planurile de găzduire disponibile la Netfirms.

Prezentare generală a Netfirms.com

Este posibil să nu fi auzit de Netfirms înainte, dar acestea sunt prezente în industria de găzduire web din 1998. În 2011, compania a fost achiziționată de Endurance International Group, devenind astfel parte a uneia dintre cele mai mari corporații de găzduire din lume. Netfirms are peste 1,2 milioane de site-uri web de pe glob, cu toate acestea, majoritatea operațiunilor lor au sediul în SUA și vizează o bază de clienți din SUA.

Planuri & Prețuri

Netfirms oferă o gamă respectabilă de planuri de găzduire partajate, cu spațiu pe disc nelimitat și lățime de bandă scalabilă. Planurile VPS sunt oferite de Netfirms.com în parteneriat cu SPRY, o companie de găzduire specializată în gazduirea VPS. Să vedem cum sunt configurate fiecare dintre aceste opțiuni de găzduire și cât puteți aștepta să plătiți pentru ele.

Gazduire comună

Planurile de găzduire partajate sunt împărțite în 3 – Plus (4,95 USD / lună cu facturare anuală), Advantage (9,99 USD / lună cu facturare anuală) și Afaceri (14,99 USD / lună cu facturare anuală). În timp ce planul Plus este evidențiat ca cel mai mic preț – cu 3,49 USD / lună, dacă alegeți opțiunea de facturare de 3 ani, este de asemenea planul cu cel mai mic număr de funcții.

Planul Advantage costă 7,99 USD / lună cu facturare de 3 ani și este configurat după cum urmează: spațiu pe disc nelimitat, lățime de bandă lunară scalabilă, 2 domenii gratuite, găzduire cu mai multe site-uri web, gata de comerț electronic, aplicații cu 1 clic, credit gratuit Google AdWords și Bing credit (100 USD fiecare), e-mailuri nelimitate, 200 de baze de date MySQL 5+, certificate SSL partajate, panou de control bazat pe web, e-mail 24/7, chat & asistență fără taxă și garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Planul de afaceri este cel mai scump plan de găzduire partajat, care costă 10,99 USD / lună cu facturare pe 3 ani și, spre deosebire de planurile Plus și Advantage, vine cu un certificat SSL dedicat, baze de date MySQL 5+ nelimitate și suport premium..

Gazduire VPS

Planurile de găzduire VPS sunt, de asemenea, împărțite în 3 planuri. Planul la nivel de intrare costă 33 USD / lună și dispune de 512 MB RAM, lățime de bandă de 1000 GB, 20 GB spațiu pe disc, 2 IP-uri dedicate, sistem de operare Linux și platforma OpenVZ. Cel de-al doilea plan Netfirms VPS costă 66 USD / lună și dublează spațiul RAM și pe disc și vine cu lățimea de bandă de 1500 GB. Planul VPS cu cel mai mare pumn costă 100 USD / lună și dispune de 2048 MB RAM, lățime de bandă de 2000 GB, spațiu pe disc de 60 GB și 2 IP-uri dedicate.

Deși planurile VPS pot fi plătite lunar, opțiunile de găzduire partajate nu au o opțiune de facturare lunară, cea mai scurtă perioadă de contract este de 1 an. Clienții au o garanție de returnare de 30 de zile, dar aceasta se încadrează în spatele garanțiilor mai generoase de returnare a banilor din industrie, care poate fi de peste 90 de zile..

Gazduirea comerțului electronic este, de asemenea, printre serviciile oferite de Netfirms. Planurile de comerț electronic încep de la 12,99 USD / lună pe baza unui plan de 2 ani și includ Shopsite, 5 domenii gratuite, spațiu pe disc nelimitat, lățime de bandă scalabilă și mai multe funcții de comerț electronic precum asistență în mai multe limbi, mai multe metode de plată, categorii de produse, transport și plată management, șabloane personalizabile și diverse instrumente de păstrare a clienților.

Caracteristici de găzduire

Deși planurile VPS figurează printre serviciile de găzduire oferite de Netfirms, acestea sunt oferite printr-un parteneriat cu SPRY, o companie de găzduire VPS. Se pare că acesta este o modalitate pentru Netfirms de a reține clienții care își depășesc planurile de găzduire partajate sau o modalitate de a nu alunga clienții de hosting partajat care caută o gazdă web cu opțiuni de upgrade. Cu toate acestea, este clar că Netfirms este în primul rând un furnizor de hosting comun. Acestea fiind spuse, aici sunt cele mai importante caracteristici ale planurilor de găzduire partajate:

 • Spațiu de disc nelimitat și lățime de bandă scalabilă;
 • Până la 5 nume de domeniu gratuite;
 • Modele de site-uri web gata de a merge personal și de afaceri;
 • Suport prin e-mail, chat și telefon oferit 24/7;
 • Credite de marketing gratuite (Google, Bing, pagini galbene);
 • Găzduire nelimitată de email, filtrare de spam și scanare de viruși;
 • Management complet DNS;
 • Python, PHP 4 / PHP 5, Perl, suport MySQL;
 • WordPress, WordPress multisit, Drupal, suport Joomla;
 • Funcții de comerț electronic și de comerț eCommerce;
 • Caracteristici forum (bbPress, phpBB), funcții galerie foto;
 • Caracteristici de securitate (protejate prin parolă, .htaccess, certificate SSL partajate și dedicate, acces securizat FTP);
 • 30 de zile de returnare a banilor;
 • Panou de control bazat pe web.

Din nefericire, Netfirms nu oferă panoul de control cPanel standard al industriei și oferă în schimb panoul de control mai puțin popular, vDeck, același lucru oferit de găzduirea iPower. Designul site-ului Netfirms este destul de demodat de standardele de astăzi.

Relații Clienți

Chiar dacă există numeroase modalități prin care poți ajunge la asistența clienților la Netfirms – e-mail, chat, telefon fără taxă – există numeroase reclamații cu privire la calitatea acestuia. Sunt disponibile, de asemenea, o bază de cunoștințe care poate căuta în cuvinte cheie și ghiduri de utilizare, deși nu sunt foarte bine întreținute.

Reclamațiile cu privire la Netfirms nu se limitează doar la asistența clienților, dar problemele cu anularea reînnoirii automate și a uptimes-urilor figurează și în lista de reclamații asociate Netfirms.com. Site-ul lor nu prezintă nicio garanție de disponibilitate, ceea ce reprezintă un minus considerabil, având în vedere că mulți alți furnizori de servicii de găzduire din aceeași categorie de preț oferă garanții de funcționare garantate de SLA..

Pro-uri & Contra de Netfirms

În ceea ce privește avantajele și dezavantajele Netfirms.com, iată ce credem:

Pro-uri

 • Până la 5 domenii gratuite
 • Credite de marketing online gratuite
 • Site-uri gratuite gata de drum
 • Găzduire optimizată de comerț electronic
 • Certificat SSL dedicat cu Plan de afaceri

Contra

 • Fără opțiune de facturare lunară pentru lună (doar garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile)
 • Nu există opțiuni dedicate de găzduire
 • Planurile VPS sunt oferite prin intermediul unui hosting terț
 • Site-ul învechit
 • Fără cPanel
 • Nu există garanții de funcționare
 • Asistență teribilă pentru clienți

Netfirms.com Concluzie revizuire

Problemele de blocare ale vânzătorului Netfirms.com, lipsa garanțiilor de funcționare și perioada de garanție redusă a banilor îi poziționează în spatele multor gazde în aceeași categorie de preț. Pe baza conturilor clienților de lungă durată și a recenziilor clienților existenți, serviciile Netfirms.com par să se fi degradat în ultimii ani. În total, există o mulțime de recenzii pozitive și rapoarte pozitive despre serviciile oferite, în special de la clienții de lungă durată.

Dacă sunteți în căutarea unui hosting de încredere, vă rugăm să luați în considerare InMotion, care este unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire de afaceri din jur.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector