One.com recensie

One.com biedt domeinregistratie, gedeelde webhosting en e-mailhosting tegen betaalbare tarieven. Alle abonnementen bevatten een domein, een websitebouwer met slepen en neerzetten, een WordPress-installatieprogramma met één klik, onbeperkte e-mailaccounts en onbeperkte overdracht. One.com komt misschien niet met zoveel gratis opties, maar de prijzen zijn een echt koopje. Iedereen die op zoek is naar een no-nonsense hosting voor hun site, zal de eenvoud en betaalbaarheid van One.com waarderen.


Zoals we in deze One.com-recensie zullen onthullen, heeft deze hostingprovider een wereldwijd klantenbestand en biedt ondersteuning in meerdere talen, waaronder Deens, Duits, Engels, Frans, Noors, Finish, Italiaans, Portugees en Spaans.

One.com Overzicht

One.com is beter bekend op de Europese hostingmarkt, waar het bedrijf sinds 2002 aanwezig is. One.com is opgericht door Jacob Jensen en heette voorheen B-one. Het bedrijf is gevestigd in Denemarken, maar heeft klanten uit alle delen van de wereld. Het aantal klanten is iets meer dan 1 miljoen.

One.com heeft tijdens zijn meer dan tien jaar lange bestaan ​​talloze prijzen gewonnen, waaronder # 1 UK Budget Hosting Provider en Best Budget Choice Awards.

Functies van One.com

One.com-abonnementen komen mogelijk niet met zo veel toeters en bellen als hostingplannen die door andere bedrijven worden aangeboden, maar we kunnen met vertrouwen zeggen dat de productbundels alle benodigdheden bevatten die u nodig hebt om een ​​website te bouwen, hosten en beveiligen. De plannen van One.com worden standaard geleverd met een aantal functies, zoals gratis SSL, die mogelijk alleen bij premiumplannen elders worden vermeld.

Hier volgt een overzicht van de belangrijkste hostingfuncties van One.com:

 • Gebruiksvriendelijke website builder (WYSIWYG-editor) met gratis toegang tot een reeks sjablonen;
 • Gratis SSL-certificaat inbegrepen bij alle abonnementen;
 • Gratis domein (voor het 1e jaar);
 • 1-klik WordPress-installatieprogramma;
 • Ingebouwd blogsysteem;
 • Exchange Active Sync om e-mails, agenda’s en contacten op uw mobiele apparaten te synchroniseren;
 • com Galerij om foto’s en video’s op te slaan en te delen;
 • SSH & FTP-toegang;
 • PHP & MariaDB-database;
 • Geavanceerde statistische tool om het verkeer op uw sites te meten en te analyseren;
 • Google AdWords-integratie om uw site op de markt te brengen: als u uw Google AdWords-account opwaardeert via One.com met $ 25, krijgt u $ 75;
 • Onbeperkte e-mailaccounts met POP en IMAP en persoonlijk e-mailadres;
 • E-mail virus- en spamfilter;
 • 24/7 Chatondersteuning;
 • Back-up & herstel met premium tier-abonnementen;
 • Toegang tot DNS-beheer, enz.

De hostingplannen van One.com omvatten alle benodigdheden die u nodig heeft voor het hosten van uw site. Plannen komen niet uit de doos met eCommerce-mogelijkheden, maar u kunt een webshop aan uw site toevoegen voor een maandelijks bedrag van $ 10,35. Andere add-ons zijn SiteLock, die uw website automatisch dagelijks scant om deze malware-vrij te houden.

Plannen & Prijzen

One.com biedt 4 prijsniveaus, waaronder een gratis abonnement van een jaar. De prijs is gebaseerd op opslagruimte en geheugen:

 • Starter (1 jaar gratis!): voor een eenmalige instelkosten van EUR 12,00 (USD 13,40), kunt u één jaar gratis genieten van het Starter-abonnement. Dit plan omvat: 25 GB opslag, 512 MB RAM, één database, één domein en SSL-certificaat. Het Starter-abonnement is geschikt voor eenvoudige websites of blogs of e-mailhosting;
 • Professional ($ 2,30 / maand): 100 GB opslag, 1 GB RAM, meerdere databases, hosting van één domein, SSL, SSH en 2 x CPU. Het Professional-abonnement is geconfigureerd voor websites met dynamische en interactieve inhoud;
 • Professional Plus ($ 3,15 / maand): 200 GB opslag, 2 GB RAM, hosting voor meerdere databases, meerdere domeinen, SSL, SSH, 4 x CPU, back-up & Herstellen. Dit plan is geconfigureerd om te voldoen aan de behoeften van een veeleisende WordPress-site;
 • Zakelijk ($ 5,40 / maand): 500 GB opslag, 4 GB RAM, meerdere databases, hosting van meerdere domeinen, SSL, SSH, 8 x CPU, back-up & Herstellen. Het Businessplan is geschikt voor grotere en complexere websites.

Alle prijzen zijn exclusief BTW en gelden alleen voor de actieperiode. Na de actieperiode worden de prijzen verlengd tegen normale tarieven, wat neerkomt op een prijsverhoging van ongeveer 45%. One.com biedt een geld-terug-garantie van 15 dagen, wat lager is dan de industriestandaard 30 dagen geld-terug-garantie.

Klantenservice

De ondersteuningspagina van One.com bevat Aan de slag-handleidingen en veelgestelde vragen, evenals een op tickets gebaseerd ondersteuningssysteem. Anders dan deze, kunt u ondersteuning krijgen via livechat, e-mail en telefoon. Van alle ondersteuningskanalen is live chat-ondersteuning 24/7 beschikbaar. Klantenservice is beschikbaar in meerdere talen.

We hebben gemengde recensies gevonden over de klantenondersteuning van One.com, waarbij sommige gebruikers hun klantgerichte aanpak en kennis van zaken prijzen. Andere recensies waren minder gul met de klantenservice van One.com, die klaagden over trage ondersteuning en duistere lock-in-praktijken van leveranciers (bijv. Plannen die jaarlijks worden verlengd ondanks inspanningen om deze te annuleren). Zowel negatieve als positieve door gebruikers ingediende beoordelingen dateren uit 2016, dus ze zijn vrij recent.

Voor- en nadelen van One.com

One.com is een ongecompliceerde, eenvoudige hostingservice die alle benodigdheden van webhosting omvat. Promotieplannen zijn zeer betaalbaar, terwijl plannen tegen normale tarieven dicht in de buurt komen van de prijzen van reguliere onbeperkte webhostingproviders (bijv.HostGator, BlueHost, InMotion Hosting).

Wat de voor- en nadelen van One.com betreft, moet u het volgende weten:

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken website builder;
 • 24/7 live chat-ondersteuning;
 • Gratis startersplan voor het eerste jaar (betaal alleen de opstartkosten);
 • Gratis domein inbegrepen voor het eerste jaar;
 • Gratis SSL-certificaat.

Nadelen

 • Slechts 15 dagen geld-terug-garantie;
 • Geen out-of-the-box eCommerce-mogelijkheden;
 • Enkele klachten over klantenondersteuning en annulering;
 • Geen VPS of speciale hostingopties, upgrade is niet mogelijk.

One.com is een sterke kanshebber voor e-mailhosting en domeinregistratie, maar de hostingplannen zijn niet voor iedereen.

One.com Review Conclusie

One.com biedt domein-, e-mail- en webhosting tegen betaalbare tarieven, maar het is een service die meer geschikt is voor nieuwkomers, gebruikers die snel een online aanwezigheid willen vestigen of hun domein, e-mail en website bij één provider willen hosten. Nieuwe gebruikers zullen de eenvoud en het gebruiksgemak van de website-builder en het configuratiescherm van One.com waarderen, maar geavanceerde gebruikers zullen merken dat de hostingplannen van One.com geen geavanceerde functies hebben. Aangezien er geen upgrade-opties zijn (geen VPS of dedicated hostingaanbiedingen), wordt u gedwongen om, zodra u uw middelen bent ontgroeid, te migreren naar een andere host.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map