Pressable.com Beoordeling

Hostingbedrijven zoals Pressable.com zijn gespecialiseerd in het aanbieden van één productbeheerde WordPress-hosting. Dit type hosting is geschikt voor eigenaren van WordPress-websites die niet verstrikt willen raken in prestatieproblemen, updates, schaalbaarheid of WordPress-beveiligingsproblemen.


Met een beheerd WordPress-hostingplan laat u uw hostingprovider het onderhoud van uw WordPress-site regelen terwijl u zich richt op het maken en publiceren van inhoud, marketing en het laten groeien van uw bedrijf, wetende dat WordPress-experts achter de schermen werken om alles soepel te laten verlopen voor u.

In deze Pressable.com-recensie gaan we licht werpen op de hostingfuncties die bij elk Pressable.com-abonnement zijn inbegrepen en of Pressable een goede keuze kan zijn voor iemand die op zoek is naar de beste beheerde WordPress-hosting in zijn klasse.

Drukbaar bedrijfsoverzicht

Pressable is in 2010 opgericht door Vid Luther en werd voor het eerst gelanceerd onder de naam ZippyKid. Een paar jaar later werd het opnieuw gelanceerd onder de naam Pressable, wat een meer gelukkige merkkeuze bleek te zijn, aangezien de vorige naam de oorzaak leek te zijn van enige verwarring bij klanten.

Tegenwoordig biedt het in San Antonio (Texas, VS) gevestigde bedrijf hosting voor startups, middelgrote bedrijven en grote bedrijven. Enkele van hun opmerkelijke klanten zijn Whirlpool, Estee Lauder, Hibbs Lupus Trust, enz.

De datacenters en netwerkinfrastructuur van Pressable worden geleverd door Rackspace, een van de grootste hostingbedrijven ter wereld. Tot de investeerders van Pressable behoren ook enkele van de oorspronkelijke oprichters van Rackspace.

Drukbare plannen & Prijzen

De paginaweergaven of op bezoekers gebaseerde prijzen lijken het voorkeursprijssysteem te zijn van sommige hostingbedrijven die beheerde WordPress-hosting aanbieden, en Pressable is geen uitzondering.

Pressable biedt abonnementen die geschikt zijn voor particulieren, kleine en middelgrote bedrijven, maar ook ondernemingsplannen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van de klant. Daarom kunt u uit de volgende 5 plannen het plan kiezen met de middelen en het prijsniveau dat voor u geschikt is:

Het basisplan begint bij $ 20,83 / maand met jaarlijkse facturering die een prijsverlaging van twee maanden met zich meebrengt als u besluit een jaar vast te leggen. Maandelijkse abonnementen verkopen voor $ 25 / maand, wat relatief duur is, aangezien het slechts tot 5 WordPress-installaties en 60.000 paginaweergaven ondersteunt op al uw gehoste sites.

Het meest populaire Pressable-abonnement kost $ 37,50 / maand (of $ 45 per maand) en ondersteunt tot 10 WordPress-sites en 200.000 gedeelde paginaweergaven.

Het hoogste niveau in deze categorie biedt plaats aan 20 WordPress-sites en ondersteunt tot 400.000 gedeelde paginaweergaven.

Degenen die meer dan 20 WordPress-sites willen hosten, kunnen contact opnemen met Pressable voor een aangepast plan of kunnen kiezen uit de twee plannen die zijn ontworpen voor organisaties (Agency & VIP) die 30+ sites willen hosten en hoge verkeersvolumes verwachten.

Het Agency-abonnement kost $ 135 / maand, omvat hosting voor meer dan 30 sites en is geconfigureerd om 600.000 + paginaweergaven te verwerken. Het VIP-abonnement kost $ 750 / maand en omvat hosting voor meer dan 100 sites en kan 5.000.000 paginaweergaven verwerken.

Als het gaat om webhosting, zijn gratis proefversies een zeldzaamheid omdat de meeste webhosts in plaats daarvan geld-terug-garanties bieden. Pressable heeft een andere aanpak, met een proefperiode van 15 dagen en geen geld-terug-garantie.

Nu u weet waar Pressable staat met betrekking tot prijzen en abonnementen, gaan we kijken welke andere functies u met deze abonnementen kunt verwachten.

Drukbare functies & Waarde

Alle Pressable-hostingplannen hebben de volgende kenmerken:

 • MaxCDN-netwerk voor gratis inhoudslevering, dat zorgt voor een snelle laad van de pagina, ongeacht waar uw bezoekers zich op de wereld bevinden;
 • Gratis SSL-certificaat met Let’s Encrypt;
 • Caching voor snelle weergave van inhoud aan uw bezoekers (gebruikt batcache als paginacache en slaat dat op in de memcache);
 • Staging-sites en klonen met 1 klik om een ​​testomgeving te creëren waarmee u eenvoudig wijzigingen naar uw live site kunt pushen of in plaats daarvan de hele gekloonde site kunt pushen;
 • Server side optimalisatie: servers zijn geoptimaliseerd om de prestaties van uw WordPress-sites te verbeteren;
 • Toegang tot de site en uploaden via SFTP;
 • Mogelijkheid om inlogaccounts te maken voor medewerkers op uw site (bijv. Webdesigners of ontwikkelaars). Wanneer de samenwerking is beëindigd, kunt u deze inloggegevens intrekken en kunnen ze geen wijzigingen meer aanbrengen;
 • Gratis websitemigratie voor maximaal 5 sites;
 • Dagelijkse back-ups: als er iets misgaat, kunt u uw site kosteloos herstellen vanaf hun back-up. Pressable houdt een back-up van uw database gedurende twee weken en inhoud van de afgelopen twee dagen;
 • Beheerde upgrades: Pressable zorgt voor alle updates van de WordPress-kern en beveiligingspatches worden binnen een uur na hun vrijgave toegepast;
 • Scannen en verwijderen van malware: Pressable voert nachtelijke scans en verwijderingen uit en een firewall voor webtoepassingen zorgt ervoor dat uw site veilig blijft;
 • Bescherming tegen brute force-aanvallen: Pressable maakt gebruik van inbraakdetectiesystemen om inbraakpogingen te bewaken en te blokkeren;
 • Toegewijde WordPress-ondersteuning: een van de voordelen van managed WordPress-hosting is deskundige WordPress-ondersteuning;
 • Op maat te drukken bedieningspaneel.

Al deze functies zijn min of meer typerend voor een beheerde WordPress-hostingservice. Net als andere beheerde WP-hostingproviders (bijv.WP Engine of Pressidium), verkoopt Pressable geen domeinen of biedt het geen e-mailhosting aan. In plaats daarvan richten ze zich op het bieden van een volledig uitgeruste managed hosting-ervaring. Als u het hele pakket (domein, e-mailhosting en WordPress-geoptimaliseerde servers) wilt, raden we u aan de services van InMotion Hosting of BlueHost te kiezen.

De hostingplannen van Pressable.com worden geleverd met verschillende vooraf geïnstalleerde plug-ins zoals Akismet, Jetpack, VaultPress, Batcache, Gauge.es en Pressable’s eigen interne plug-ins.

Zoals bij elke beheerde WordPress-hosting, zijn er enkele plug-ins die worden beperkt door Pressable, en deze omvatten meestal plug-ins die al zijn ingebouwd in de hostinginfrastructuur of die gewoon niet goed spelen op het systeem van Pressable vanwege dubbele functionaliteit of interferentie. Caching-plug-ins zoals W3 Total Cache, WP Rocket of WP Super Cache zijn bijvoorbeeld niet toegestaan ​​op Pressable. Deze plug-ins kunnen de eigen caching-systemen van Pressable verstoren en kunnen ervoor zorgen dat uw site langzamer wordt.

Voor een volledige lijst met plug-ins die niet zijn toegestaan ​​op Pressable, raadpleegt u de sectie met veelgestelde vragen in Pressable’s Knowledgebase.

Er zijn een paar aspecten van de services van Pressable waar ze niet over praten, namelijk de technische specificaties van hun servers en uptime-garanties. Helaas is de proefperiode van 15 dagen aan de korte kant voor het testen van de uptime-prestaties en 60 dagen geld-terug-garantie aangeboden door Pressidium en WP Engine, of beter nog, de 90-dagen geld-terug-garantie aangeboden door InMotion Hosting lijken als betere alternatieven.

Drukbare klantenondersteuning

Pressable heeft een toegewijd WordPress-ondersteuningsteam dat telefonisch bereikbaar is voor pre-salesvragen, rechtstreeks via e-mail op [email protected], of door een supportticket in te dienen via MyPressable Control Panel, waar u de status van uw ticket kunt volgen.

Pressable biedt geen 24/7 ondersteuning, hun ondersteuningsteam is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 22.00 uur CST. Ondersteuning is beschikbaar tijdens andere uren en in het weekend en voor systeembrede noodproblemen, maar is niet zo robuust als tijdens weekdagen.

Je kunt ook door de kennisbank van Pressble bladeren voor tutorials, veelgestelde vragen en andere nuttige informatie over managed hosting-abonnementen die beschikbaar zijn bij Pressable..

Het ondersteuningsteam van Pressable heeft een aantal gemengde beoordelingen ontvangen, waarbij sommige klanten klagen over gebrekkige en niet-reagerende ondersteuning, terwijl anderen hen prijzen voor hun behulpzaamheid en expertise. Aangezien Pressable een gratis proefperiode van 15 dagen biedt, raden we u aan om hun klantenondersteuning zelf te testen om te zien of u tevreden bent met hen.

Voordelen & Nadelen van Pressable.com

Is Pressable klaar voor prime-time of moeten ze nog steeds hun spel verbeteren? Hier schittert Pressable en moeten ze nog verbeteringen aanbrengen:

Voordelen

 • Premium CDN inbegrepen bij alle plannen;
 • Automatische malwarescans en verwijdering;
 • Handige staging-functie;
 • Toegangscontrole voor medewerkers;
 • 2 maanden vrij met jaarlijkse facturering;
 • Automatische back-ups en updates;
 • Tot 5 gratis website-migraties.

Nadelen

 • Slechts 15 dagen gratis proefperiode, geen geld-terug-garantie;
 • Geen uptime-garanties;
 • Geen live ondersteuning of 24/7 ondersteuning.

Pressable heeft de essentie van managed WordPress-hosting naar beneden gehaald en bevat een aantal solide prestatiegerelateerde tools en beveiligingsmaatregelen voor uw WordPress-sites. Het heeft ook plannen voor verschillende behoeften en voor verschillende prijsklassen, maar we zijn van mening dat Pressable niet een extra stapje doet in vergelijking met andere managed hostingproviders en zelfs shared hostingproviders die ook WordPress-geoptimaliseerde hosting aanbieden.

Pressable.com Review Conclusie

De beheerde WordPress-hostingoplossingen van Pressable kunnen goed passen bij website-eigenaren die veel WordPress-sites moeten hosten, maar niet gebonden willen zijn aan hun onderhoud en beheer, en vinden het niet erg dat dit gemak een extraatje heeft prijs. Helaas ontbreekt Pressable op sommige gebieden (ondersteuning van beschikbaarheid en uptime-transparantie), waardoor het geen solide kanshebber wordt voor best-in-line beheerde WordPress-hosting.

Zowel de 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van WP Engine als Pressidium.com, de door SLA gesteunde uptime en de 24-uurs klantenondersteuning overtreffen het aanbod van Pressable op het gebied van beheerde WordPress-hosting.

Degenen die op zoek zijn naar betaalbare gedeelde hosting die is geoptimaliseerd voor WordPress en die een gratis domein, onbeperkt verkeer, onbeperkte opslag en onbeperkte e-mailhosting en hostingfuncties omvat die vergelijkbaar zijn met die van Pressable, wordt geadviseerd om InMotion Hosting of BlueHost’s voor WordPress geoptimaliseerde plannen te bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map