Pressidium.com Beoordeling

Pressidium.com biedt veilige, snelle en betrouwbare managed WordPress-hosting via een aantal volledig uitgeruste plannen die zijn gemaakt om te voldoen aan de eisen van zowel individuele als zakelijke gebruikers. Hoewel niet zo populair als andere beheerde WordPress-hostingproviders, zoals we zullen zien in deze Pressidium.com-review, zijn de hostinginfrastructuur en hostingfuncties vergelijkbaar met die van grote hostingproviders.


Pressidium Company Overzicht

Pressidium.com is misschien wel een van de best bewaarde geheimen in de beheerde WordPress-hostingindustrie en hoewel het nog steeds aan het winnen is, is het zeker een van de beste WordPress-gespecialiseerde hostingoplossingen gekozen door tech-startups, mediakanalen, universiteiten, digitale bureaus en Fortune 500-bedrijven. Het bedrijf beslaat de hele wereld en heeft servers in Europa, Noord-Amerika, Japan, Zuidoost-Azië en Oceanië.

Pressidium.com, met hoofdkantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk, werd in 2013 opgericht door een team van vier ervaren ingenieurs en ontwikkelaars: Andrew Georges, John Andriopoulos, Giannis Zachariadis en Filip Slavik. De groep dacht aan het creëren van een faalveilige, schaalbare en prestatiegerichte beheerde WordPress-hostingoplossing die ook veilig en razendsnel is.

Hun inspanningen werden met succes behaald en in 2015 en 2016 werd Pressidium bekroond met Top Tier WordPress Hosting Performance, waarmee het andere populaire managed WordPress-hosts overtreft.

Pressidium-plannen & Prijzen

Net als bij andere beheerde WordPress-hostingproviders (bijv.WP Engine), brengt Pressidium.com kosten in rekening op basis van het aantal maandelijkse bezoeken. Met elk abonnement kunt u maandelijks of jaarlijks betalen. Wie kiest voor jaarlijkse facturering, heeft recht op 20% korting (4 maanden gratis!).

Slechts één van de 5 door Pressidium beheerde WordPress-hostingplannen is ontworpen voor beginners (Micro-abonnement), andere plannen zijn gericht op gevorderde gebruikers of bedrijven. Laten we eens kijken hoe elk plan is geconfigureerd en hoeveel het kost:

Micro

Het Micro-plan is het instapmodel van Pressidium voor beginners. Het is ontworpen voor 10.000 unieke bezoeken per maand en 1 WordPress-installatie (stand-alone). Dit abonnement kost $ 21 / maand met jaarlijkse facturering of $ 24,90 / maand met maandelijkse facturering.

Wat betreft bronnen en functies, dit is wat is inbegrepen bij het Micro-abonnement: 5 GB HA SSD-opslag, onbeperkte bandbreedte, SSL inclusief volledige ondersteuning voor Let’s Encrypt-certificaten, PHP 7, staging-omgeving en 24/7 ticket & e-mail deskundige ondersteuning door DevOps-technici.

Voor een extra $ 10 / maand kun je Pressidium’s HTTP / 2 CDN inschakelen en je kunt extra WordPress-installaties toevoegen voor $ 14,90 / elke extra installatie.

Persoonlijk

Het persoonlijke abonnement kost $ 42 / maand met jaarlijkse facturering of $ 49,90 van maand tot maand. Dit plan is geconfigureerd voor maximaal 3 WordPress-installaties (stand-alone) en 30.000 unieke bezoeken per maand.

Het pakket bevat dubbele SSD-opslag van het Micro-abonnement (10 GB), onbeperkte bandbreedte, inclusief PHP 7, SSL, staging-omgeving en deskundige ondersteuning. HTTP / 2-aangedreven CDN is ook gratis inbegrepen.

Professioneel

Het Professional-abonnement bevat maximaal 10 WordPress-installaties (standalone + multisite), onbeperkte bandbreedte, 20 GB HA SSD-opslag en alle andere functies die bij het Personal-abonnement zijn inbegrepen.

Bedrijf

Dit plan is ontworpen voor 500.000 unieke bezoeken per maand en tot 25 WordPress-installaties (standalone + multisite). Het wordt geleverd met onbeperkte bandbreedte die wordt aangeboden bij elk abonnement, 30 GB HA SSD-opslag, PHP 7 of HHVM, CDN, SSL, staging-omgeving en deskundige ondersteuning met toegewijde accountmanager.

De maandelijkse prijs van het Business-abonnement is $ 299,90 / maand, terwijl het jaarplan neerkomt op $ 250 / maand.

Business Plus

Het plan met de meeste bronnen is geconfigureerd voor maximaal 50 WP-installaties (stand-alone & multisite) en 1 miljoen unieke maandelijkse bezoeken. Hoewel u het dubbele van de prijs van het Business-abonnement betaalt, krijgt u slechts 10 GB extra HA SSD-opslag. Alle andere functies van het Business-plan zijn ook opgenomen in het Business Plus-plan.

Degenen die zich zorgen maken over het overschrijden van de maandelijkse beperkingen van hun plannen, hoeven niet ongerust te zijn, omdat Pressidium geen kosten in rekening brengt voor plotselinge toename van het verkeer en uw website op geen enkele manier zal beperken. Als uw website echter constant de beperkingen van uw plan overschrijdt, wordt u een upgrade voorgesteld.

Zoals je misschien hebt gemerkt, biedt Pressidium geen e-mailhosting aan, met het argument dat ze kwaliteit niet willen opofferen boven kwantiteit in hun streven om de beste WordPress-hosting te bieden.

Pressidium.com biedt ook aangepaste plannen voor bedrijven die transparante schaalbaarheid, eersteklas DevOps-ondersteuning en robuuste webhostingarchitectuur nodig hebben.

Kenmerken & Waarde van Pressidium

Pressidium biedt beheerde WordPress-hosting op zijn best door middel van een veelvoud aan beveiligings-, prestatiegerelateerde en gebruiksgerelateerde functies en tools. Zonder uitputtend te zijn, zijn hier de functies die Pressidium een ​​waardige tegenstander maken van elke beheerde WordPress-hosting op de markt:

 • State-of-the-art infrastructuur: de load-balanced servers met hoge beschikbaarheid zijn gebouwd voor schaalbaarheid en prestaties en ondersteunen alle geavanceerde functies die nodig zijn voor het uitvoeren van een WordPress-site;
 • Volledig serverbeheer, DevOps, beheerde automatische updates & automatische back-ups: Pressidium neemt de last van het beheren van uw WordPress-site op elk niveau, zodat u zich volledig kunt wijden aan het laten groeien van uw bedrijf;
 • Staging-sites: met een klik op de knop kunt u een voorbeeld van uw site bekijken, wijzigingen aanbrengen en functies testen voordat ze live gaan. Dit is een uiterst nuttige functie voor ontwikkelaars;
 • End-to-end beheerde beveiliging: Pressidium implementeert een reeks beveiligingsmaatregelen en beschermingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw site nooit in gevaar komt;
 • Monitoring van malware & verwijdering: Het platform van Pressidium scant, detecteert en verwijdert malware proactief en weert kwaadaardige aanvallen op infrastructuurniveau af, zonder dat klanten plug-ins hoeven te installeren en hun toevlucht moeten nemen tot tweaks. Pressidium verbindt zich er zelfs toe om uw site gratis te repareren in het onwaarschijnlijke geval dat uw site wordt gehackt;
 • Managed Web Application Firewall (WAF): Pressidium brengt een eigen WAF uit, die zich richt op het beveiligen van uw WordPress-site;
 • Filteren op slechte bots: Deze functie maakt deel uit van de beveiligingsstack van Pressidium en identificeert en verwerpt dit type verkeer, terwijl echte zoekmachines uw site vrij kunnen indexeren;
 • Volledig afgesloten omgeving: beveiliging is zelfs verzekerd tegen aanvallen van binnenuit, de volledig vergrendelde en gechroote omgeving wordt compleet gemaakt door beperkte machtigingen en speciale PHP-uitvoeringspools aan de serverzijde;
 • SFTP-service: geniet van de extra beveiliging van SFTP, terwijl u toegang krijgt tot al uw WordPress-sites;
 • Web-scale SSD-opslag met hoge beschikbaarheid;
 • Meerlagig cacheplatform met 5 lagen: omvat meerdere beveiligingslagen, load balancing en caching van systemen;
 • CDN-integratie: behalve het Micro-abonnement, worden alle Pressidium-hostingplannen geleverd met CDN;
 • PHP-optimalisatie: de superbeladen Pressidium PHP-verwerkingstijd verbeterde de siteprestaties verder
 • SSL-versnelling: biedt een beveiligde en versnelde SSL-browse-ervaring;
 • Aangepast bedieningspaneel: beheer eenvoudig al uw WordPress-websites met de eenvoudige interface van Pressidium met gebruiks- en verkeersanalyse, staging-implementaties met één klik, automatische en handmatige updates, cachebeheer, plug-inbeheer, migratiewizard, databasebeheer via PHPMyAdmin, enz .;
 • 95% beschikbaarheid van services ondersteund door SLA: voor elk uur dat Pressidium niet aan de gegarandeerde servicebeschikbaarheid voldoet, ontvangen klanten 5% van hun maandelijkse vergoeding;
 • 60-daggeld-terug-garantie;
 • Gratis websitemigraties;
 • Deskundige WordPress-ondersteuning.

Deze kenmerken bewijzen dat Pressidium meer dan klaar is om het gezonde beheer van uw WordPress-websites uit te voeren, met alle aspecten van beveiliging, beschikbaarheid, back-ups en snelheidsprestaties. Al deze hostingfuncties hebben prijzen die vergelijkbaar zijn met andere beheerde WordPress-services, dus u hoeft niet diep in uw portemonnee te graven om te profiteren van een premium hostinginfrastructuur.

Klantenservice van Pressidium

Hulp en ondersteuning is beschikbaar via verschillende kanalen, waaronder een doorzoekbare kennisbank, die grondig is gedocumenteerd en vermeldingen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën (bijv. Back-ups, migraties, cache, WordPress, probleemoplossing, enz.).

Als het zelfhulpondersteuningskanaal u niet helpt een oplossing voor uw problemen te vinden, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Pressidium via mail op [email protected], door een ondersteuningsticket in te dienen of door contact met hen op te nemen via telefonische ondersteuning.

Het ondersteuningsteam van Pressidium biedt deskundige WordPress-ondersteuning dankzij de zeer bekwame technische ingenieurs die het ondersteuningsteam leiden. Abonnees van Business en Business Plus krijgen ook een speciale accountmanager.

Afgezien van deze, gebruikt Pressidium ook een aantal proactieve beveiligings- en bewakingsmaatregelen die 24/7 werken om ervoor te zorgen dat uw WordPress-site soepel werkt en beveiligingsbedreigingen worden afgeweerd.

Voordelen & Nadelen van Pressidium.com

Moet Pressidium bovenaan uw lijst staan ​​bij het zoeken naar managed WordPress-hosting? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen:

Voordelen

 • Betrouwbaar & snelle servers;
 • 99,95% uptime-garantie ondersteund door SLA;
 • Geweldige geavanceerde WP-functies;
 • Gratis CDN, SSL en back-ups van sites;
 • Sterk beveiligingsarsenaal;
 • Gratis website-overdracht;
 • 60 dagen geld-terug-garantie;
 • Schoon en strak bedieningspaneel.

Nadelen

 • Geen e-mailhosting;
 • Op bezoeken gebaseerd prijssysteem is misschien niet voor iedereen geschikt;
 • Niet beginnersvriendelijk.

De enterprise-grade infrastructuur van Pressidium.com is verfijnd voor WordPress. De overvloed aan geavanceerde functies en hoge schaalbaarheid voldoen aan de behoeften van professionals, kleine en grote bedrijven.

Pressidium.com Review Conclusie

Hosting aangeboden door Pressidium onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. Degenen die op zoek zijn naar een schaalbare, performante en faalveilige hostingoplossing voor hun WordPress-sites, zullen een uitstekende service vinden die de ins en outs van WordPress-hosting grondig kent en alle noodzakelijke functies biedt voor een succesvol WordPress-beheer. De genereuze 60 dagen geld-terug-garantie, onberispelijke technische ondersteuning en SLA-uptime-garantie zijn de kers op de taart.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map