StableHost Review Australië

01.06.2020
Hosting beoordelingen 'StableHost Review Australië
0 6 мин.

Australië ligt onder Azië in een relatief eenzaam deel van de planeet. Dit is hoogstwaarschijnlijk de reden waarom dit continentale land een zwakke dataverbinding heeft met de andere delen van de wereld. De onderzeese datakabels zijn duur; een nieuwe implementatie ervan kost tot een paar honderd miljoen dollar per kabel.


Er zijn echter nog andere methoden voor gegevensoverdracht beschikbaar, waaronder de satellieten over de hele wereld. Helaas presteren satellieten aanzienlijk zwakker in vergelijking met kabel als het gaat om het doorsturen van gegevens. Een satelliet gebruikt slechts een klein deel van de radiofrequentie en dit beperkt de hoeveelheid overgedragen gegevens binnen een bepaald tijdsbestek. Kabels zijn gemaakt van glasvezel en hebben veel meer datacapaciteit. In cijfers: een satelliet kan één of enkele gigabytes aan gegevens per seconde doorsturen, terwijl een kabel duizend keer meer kan overdragen, terabytes per seconde.

onderzeeër-kabels-australië

Bron: submarinecablemap.com

Latentie is ook een echt probleem als we het hebben over het doorsturen van satellietgegevens. Het satellietnetwerk wordt in de ruimte geplaatst, enkele tienduizend kilometer hoog en de gegevens reizen tussen de aarde en hen. Dit heeft wat tijd nodig en veroorzaakt vertraging bij de realtime gegevensverwerking. In tegenstelling hiermee hebben onderzeese kabels geen enorme vertraging. Om eerlijk te zijn, kan een enkele kabel bijna hetzelfde gegevensbedrag overdragen als alle commerciële satellieten in het algemeen.

Dus als u in Australië woont, moet u voor uw internationale bezoekers zorgen en een goede oplossing vinden om hen beter van dienst te zijn. Een in Australië geplaatste server kan langzamer zijn vanwege zwakkere gegevensverbindingen, en een internationale server kan de klanten beter van dienst zijn.

We raden StableHost aan, omdat het een datacenter in Azië heeft dat de internationale klanten goed kan bedienen.

Waarom kiezen Australische klanten voor StableHost?

 • Veelzijdig assortiment: StableHost heeft een veelzijdig productassortiment dat aan alle wensen van de klant kan voldoen. Naast shared hosting kun je ook Reseller Hosting, VPS Hosting en Dedicated Hosting vinden.
 • Onbeperkte schijfruimte en bandbreedtegebruik: Zelfs in het kleinste pakket op instapniveau krijgt u een onbeperkt aantal opslag en onbeperkt bandbreedtegebruik.
 • DDoS-bescherming: Een van de meest irritante aanvallende typen is de DDoS (Distributed Denial-of-Service), omdat uw website hierdoor drastisch kan worden vertraagd. Als u uw website opslaat bij StableHost, krijgt u een gratis DDoS-bescherming en is uw site nooit meer down.
 • Geweldige server-uptime: Het bedrijf garandeert een server-uptime van 99,9% (dit betekent maximaal 1 minuut 26 seconden downtime per dag) voor goedkopere shared hosting-pakketten en 99,99% voor de grotere pakketten. De laatste betekent een maximale downtime van 8,6 seconden per dag, wat boven de industrienorm ligt.
 • Site builder: Alle pakketten bevatten een gratis sitebouwer waarmee u uw site kunt opbouwen met een drag-and-drop-builder. Door het te gebruiken, kunt u uw moderne en responsieve site maken zonder een programmeur in te huren.
 • 7/24 ondersteuning: Het StableHost-ondersteuningscentrum is 24/7 beschikbaar via e-mail of livechat. Het toegewijde klantenteam helpt u om uw hosting en andere websitegerelateerde taken gemakkelijk op te lossen. De gemiddelde reactietijd van het bedrijf is minder dan 20 minuten, wat weer beter is dan het branchegemiddelde.
 • State-of-art hardware: StableHost heeft moderne servers met dubbele processors, een grote hoeveelheid geheugen en SSD-schijven. Het netwerk is met een snelheid van 200 GB / s verbonden met de rest van de wereld.
 • Beperkte gebruikersaccounts op elke server: In tegenstelling tot andere webhostingbedrijven heeft StableHost het aantal shared hosting-klanten op elke server beperkt. In kleinere pakketten wordt uw site op een server geplaatst waar er maximaal 500 gebruikers zijn. Kies je voor het grootste shared hosting pakket, dan is het maximale klantaantal op een server 50.
 • SSD-cluster: Het opslagsysteem van StableHost is een cluster, gemaakt door SSD-schijven. De SSD-technologie maakt het cluster sneller dan het gebruik van klassieke harde schijven, terwijl de gegevenstoewijzing zorgt voor fouttolerante prestaties. De schijven worden elke minuut gecontroleerd en zodra er een defecte SSD is, vervangen de andere leden van het netwerk deze zonder dat uw site niet beschikbaar is.
 • Domeinregistratie: U kunt uw eigen domein registreren bij StableHost, zowel klassieke TLD’s zoals .com als nieuwe stijl TLD’s zoals .club zijn beschikbaar. Een gratis whois-bescherming is inbegrepen bij alle domeinregistratie, dus uw identiteit wordt verborgen achter een proxy.

We hebben StableHost opgenomen in onze lijst met beste Australische WordPress-hostingproviders.

StableHost Hosting Plannen

StableHost heeft een veelzijdig hostingaanbod, waaronder Shared Hosting, Reseller Hosting, VPS Hosting en Dedicated Server Hosting. De Shared Hosting-service heet Web Hosting en is verkrijgbaar met 3 pakketten:

 • Beginner: U kunt aan dit pakket een enkele website toevoegen met maximaal 250.000 bestanden. Een CPU-kern zal uw site bedienen en 25 MySQL-verbindingen zijn tegelijkertijd ingeschakeld. De uptime van 99,9% van de server is gegarandeerd voor de startprijs van $ 3,50 / maand.
 • Pro: U krijgt in dit pakket dezelfde bronnen als in Starter, maar het aantal toegewezen websites is niet beperkt. De startprijs is $ 7,50 / maand.
 • Platina: Het grootste pakket geeft u meer serverbronnen en in tegenstelling tot de 500 / server van de vorige pakketten, krijgen slechts 50 klanten een hele server. Er worden 2 CPU-kernen toegewezen aan uw opslag en u kunt tot 500.000 bestanden en 50 MySQL-verbindingen tegelijkertijd gebruiken. De startprijs is $ 28,50 / maand.

Hosting van wederverkopers komt ook met 3 pakketten, ontworpen voor 10, 50 en 100 klanten. De kleinste biedt u 20 GB opslagruimte die u kunt verdelen over maximaal 10 klanten. Het begint bij $ 9,12 / maand.

VPS-hosting is gemaakt om de websites met meer verkeer te bedienen en is beschikbaar in 5 versies. De instap-VPS heet VZ 1GB en geeft je 1 GB RAM, 1 CPU-kern en 40 GB opslag. Een 2 TB aan bandbreedtegebruik op een 1 Gbit-netwerk is ook inbegrepen. Het kost slechts $ 9,12 / maand.

Het grootste VPS-pakket bevat al 16 GB geheugen, 8 CPU-cores, 300 GB opslag en 16 TB overdracht. Het begint bij $ 109,95 / maand.

Het krachtigste product in de productlijn is de Dedicated Server Hosting, verkrijgbaar in 3 versies. Het kleinste dedicated serverpakket begint bij $ 145,00 / maand en wordt geleverd met een Intel Pentium 3,4 GHz-processor, 4 GB RAM, 2 keer 300 GB opslag, 2 TB bandbreedtegebruik en RAID 0- of RAID 1-gegevensspiegeling.

Het grootste pakket gebruikt al een Intel Xeon E5-processor en biedt 16 GB RAM en 4 TB aan bandbreedtegebruik voor zijn startprijs van $ 245,00 / maand.

Conclusie

australia-hosting

Is StableHost ideaal voor Australiërs? Het antwoord is ja. Het datacenter in de buurt van Australië, het veelzijdige productassortiment en het betrouwbare bedrijf zijn de belangrijkste redenen waarom het kiezen van StableHost een goed idee is. Door een goed hostingpakket aan te schaffen kunt u zowel uw binnenlandse als internationale klanten effectief bedienen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector