Vliegwiel recensie

De populariteit van WordPress als contentbeheersysteem is ongekend hoog en naarmate WordPress steeds meer terrein wint, doen ook webhostingbedrijven die beheerde WordPress-hostingservices aanbieden. Onder deze is Flywheel een trendy webhost die beheerde WordPress-hosting biedt voor bureaus, ontwerpers en ontwikkelaars.


Vergeleken met reguliere shared hosting, worden beheerde WordPress-hosting geleverd met een aantal “extra” services die in het hostingpakket zijn ingebouwd, met als doel updates, back-ups, snelheidsoptimalisatie, beveiliging, uptime en andere technische aspecten van uw WordPress-site te verzorgen, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw bedrijf.

Sinds de oprichting in 2012 is Flywheel erin geslaagd hun bedrijf te laten groeien, ondanks dat ze zich in een zeer competitieve niche bevinden. Dus, wat onderscheidt Flywheel van andere beheerde WordPress-hostingproviders? Onze Flywheel-recensie hieronder geeft u de antwoorden!

Snel overzicht van FlyWheel

vliegwieloplossingen

Vliegwiel maakt vanaf het begin indruk: de frisse en hippe website is een duidelijk pluspunt, vooral omdat ze erop uit waren om de designermassa aan te trekken, die misschien moeilijker te imponeren is met een eenvoudig ogende website.

Een snelle scroll op hun hoofdpagina biedt informatie over de hostingfuncties en de startprijzen voor hun diensten, zodat u snel een glimp kunt opvangen van wat u van Flywheel kunt verwachten.

Naast de services die u mag verwachten van een beheerd WordPress-plan, biedt Flywheel ook een gestroomlijnde set ontwikkeltools (site-staging, site-klonen, blauwdrukken) en tools voor workflowbeheer die de interesse van ontwikkelaars en bureaus zullen wekken..

Flywheel ziet er zeker goed uit, maar is het een goede optie voor managed WordPress-hosting? Laten we ingaan op de kern van het door Flywheel beheerde WordPress-hostinguniversum.

Plannen & Prijzen

Door Flywheel beheerde WordPress-abonnementen worden aangeboden in drie categorieën: Single Site Plans met individuele installaties tegen betaling, Bulk-abonnementen met meer dan 10 WordPress-installaties en aangepaste Flywheel Enterprise Managed WordPress-abonnementen voor meer robuuste WordPress-hostingbehoeften.

vliegwiel prijzen

De categorie Single Site Plans biedt drie pakketten in de prijsklasse $ 15- $ 75 / maand, tenzij u zich aanmeldt voor jaarplannen, die 1 maand gratis korting bieden. Deze plannen variëren van een startpakket tot een professionele optie. Gratis sitemigratie en een gratis SSL zijn bij alle abonnementen inbegrepen. Terwijl de lagere abonnementen extra kosten in rekening brengen voor CDN- of multisite-ondersteuning, bevat het Professional-abonnement deze gratis.

Qua bronnen wordt opslag aangeboden van 5 GB tot 20 GB en bandbreedte van 250 GB tot 1 TB, terwijl bezoekerslimieten variëren van 5.000 maandelijkse bezoeken tot 100.000 maandelijkse bezoeken.

De categorie Bulkplannen beheerde WordPress biedt pakketten in de prijsklasse $ 100- $ 250 voor vooraf geconfigureerde plannen met maximaal 30 WordPress-installaties en een op maat gemaakte aangepaste optie voor meer dan 30 WordPress-installaties. Ook hier kun je genieten van een maand vrij met jaarplannen.

Vooraf geconfigureerde plannen hebben een maandelijkse limiet van 150.000 bezoeken voor het Freelance-plan en 600.000 bezoeken voor het Agency-plan. Qua bronnen bieden deze abonnementen 40 tot 120 GB schijfruimte, 4 TB tot 8 TB bandbreedte, gratis SSL-certificaat, CDN, ondersteuning voor meerdere sites en staging op de site. Voor aangepaste bronnen en miljoenen maandelijkse bezoeken raden we aan om een ​​offerte op maat te vragen.

Het Enterprise managed WordPress-plan, het Flywheel Blue, biedt enterprise-level WordPress-infrastructuur, instant traffic scaling, managed updates, dagelijkse health check, enterprise-level security met geautomatiseerde malware scanning, security monitoring en patching, disaster recovery plans, gratis SSL, premium SLA, ingebouwde automatische failover, toegewijd accountbeheer, enz. Prijzen beginnen bij $ 2500 / maand.

Degenen die geïnteresseerd zijn om reseller te worden, kunnen deelnemen aan het Flywheel ’Agency Partner-programma en gratis hosting krijgen voor uw bureau of bedrijfssite, evenals andere voordelen zoals toegewijd accountbeheer, hands-off onderhoud en white labeling.

Op basis van het bovenstaande is het duidelijk dat Flywheel klaar is om niet alleen ontwikkelaars of andere creatieve professionals aan te pakken, maar ook grotere bureaus met WordPress-hostingvereisten op bedrijfsniveau.

Nu we een duidelijk overzicht hebben van de prijzen en plannen bij Flywheel, laten we eens kijken hoe hun klantenondersteuning werkt.

Klantenservice

Als u de hele dag door klantenondersteuning wilt hebben, kunt u zich zorgen maken over het feit dat 24/7 ondersteuning alleen beschikbaar is voor noodsituaties.

Afgezien van deze tegenslag, biedt Flywheel veel ondersteuningsopties, waaronder livechat, ticketingsysteem en telefonische ondersteuning, die allemaal tijdens werkuren bereikbaar zijn van maandag tot vrijdag.

vliegwiel ondersteuning

Wat ondersteuningsdocumentatie betreft, u kunt door meer dan 100 artikelen bladeren, toegang krijgen tot gratis eBooks of u aanmelden voor een gratis e-mailcursus Design Trends.

Al met al stelde Flywheel niet teleur in onze klantondersteuningstests, binnen 24 uur antwoord op e-mailvragen en binnen 1 minuut op live chatvragen. Onze vragen werden elke keer gedetailleerd en hoffelijk beantwoord.

Hostingfuncties

Achter het gestroomlijnde ontwerp bevinden zich een reeks krachtige WordPress-specifieke functies om freelancers en bureaus te helpen bij het bouwen, lanceren en beheren van hun websites. Hier volgt een kort overzicht van de hostingfuncties van Flywheel:

vliegwiel hosting functies

 • Gratis SSL-certificaten met alle plannen (mogelijk gemaakt door Laten we versleutelen);
 • Gratis website-migratie zonder enige beperking van het aantal sites dat kan worden gemigreerd;
 • Gratis staging-sites, waarmee u wijzigingen aan uw site kunt testen zonder uw live site te beïnvloeden, en wijzigingen in productie met één klik kunt pushen;
 • Site klonen, waarmee u aan de slag kunt op een nieuwe site zonder telkens opnieuw te hoeven beginnen met de installatie van de plug-in;
 • De Blauwdrukken functie maakt het mogelijk om gemeenschappelijke thema’s en plug-ins te verpakken als een aangepaste configuratie voor toekomstige projecten;
 • VPS-servers op alle plannen;
 • Caching aan serverzijde;
 • Gratis demosites voor 14 dagen, Met Flywheel kunt u zich aanmelden, beginnen met het bouwen van uw site en alleen betalen als u klaar bent om het live te pushen. Je kunt ook demosites delen met klanten, zodat ze de voortgang kunnen volgen;
 • Back-ups worden gratis aangeboden, elke nacht en worden off-site opgeslagen. Herstellingen kunnen worden gemaakt met een enkele klik;
 • Gemakkelijk CDN-integraties;
 • Ingebouwde sitestatistieken;
 • Geweldige beveiligingsfuncties met beveiligingsmonitoring en verwijdering van malware;
 • Gemakkelijkere SFTP-toegang (een klik);
 • Ondersteuning op meerdere locaties;
 • Samenwerkingsinstrumenten;
 • Op nginx gebaseerde server als standaard;
 • Keuze van 12 serverlocaties;
 • Gemakkelijk schaalbaarheid;
 • PayPal-betaling geaccepteerd, geen creditcard vereist.
 • Tool voor lokale ontwikkeling door Flywheel;
 • Deskundige WordPress-ondersteuning;
 • Schone en minimalistische gebruikersinterface dat is prachtig ontworpen en gestroomlijnd voor WordPress;
 • Freebies (gratis ontwerpsjablonen, e-boeken, etc.).

Dit zijn de kenmerken die Flywheel tot een krachtige beheerde WordPress-hostingprovider maken. De lijst met functies is niet volledig, u kunt de volledige lijst raadplegen op de Flywheel-website. Flywheel is voortdurend bezig met het verbeteren en uitbreiden van hun functies, en momenteel zijn er nog enkele andere functies in de maak, zoals premium-ondersteuning, externe site-import, off-site back-ups voor uw lokale sites en meer!

Prestatie

Flywheel vermeldt het aanbieden van “indrukwekkende uptime” in de lijst met functies, maar het geeft geen enkele verduidelijking van wat dat betekent of biedt geen uptime-garanties, behalve voor een uptime-SLA die wordt aangeboden met zijn ondernemingsplannen.

Onze snelheidstest voor Flywheel voor alle geteste serverlocaties (New York, Melbourne en Stockholm) is binnen 2 seconden geklokt, wat geen verrassing is aangezien Flywheel zijn eigen server-side caching-systeem gebruikt dat topprestaties levert, zelfs voor robuuste , high-traffic websites. Het is niet nodig om zelf caching-plug-ins te installeren om te proberen uw site te versnellen.

Ongeacht het hostingplan dat u gebruikt (Tiny of Enterprise), de cachetechnologie kan verkeerspieken van miljoenen bezoekers aan, zonder hoesten. Zelfs als u een e-commercesite heeft die vanwege hun dynamische karakter moeilijk te cachen is, kan Flywheel helpen om ervoor te zorgen dat uw e-commercesite volledig in de cache is opgeslagen.

Naast caching aan serverzijde, werkte Flywheel samen met MaxCDN om eenvoudige CDN-integratie te bieden, om uw snelheid wereldwijd te nemen. Daarom zorgt MaxCDN, ongeacht waar uw bezoekers zijn, ervoor dat afbeeldingen en statische bestanden worden bezorgd van de server die het dichtst bij hen staat.

Flywheel Pros & Nadelen

Voordelen

 • Hosting gemaakt met ontwikkelaars en ontwerpers in gedachten
 • Onbeperkte websitemigraties
 • VPS-prestatiehosting
 • Geen extra kosten
 • Geweldige prestaties op sitesnelheid
 • Goede suite van WordPress-specifieke tools en geavanceerde opties
 • Slanke en zeer bruikbare interface

Nadelen

 • Klantondersteuning beperkt tot werkdagen en werkuren (24/7 ondersteuning is alleen voor noodgevallen)
 • Geen ingebouwde Git-implementatie
 • Een beetje prijzig als je meerdere WordPress-sites wilt hosten

Conclusie vliegwielbeoordeling

De op ontwikkelaars gerichte hostingfuncties en geweldige prestaties zijn zonder twijfel de bestverkopende punten van Flywheel. Deze in combinatie met hun oogstrelende interface maken Flywheel een sterke keuze voor beheerde WordPress-hosting, ongeacht of u een bureau bent met zakelijke hostingbehoeften op ondernemingsniveau, een freelance ontwerper die een enkele WordPress-site wil hosten of een ontwikkelaar die wil hosten meerdere WordPress-installaties.

Ondanks dat het aan de duurdere kant is in vergelijking met de beheerde WordPress-hostingplannen van goedkope shared hosting-providers zoals Siteground of BlueHost, zul je merken dat Flywheel het extra geld waard is als je budget meer bewegingsruimte toelaat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map