123-Reg.co.uk granskning

01.06.2020
Hosting recensioner '123-Reg.co.uk granskning
0 6 мин.

123-Reg.co.uk är en populär brittisk domänregistrator som också erbjuder en mängd onlineverktyg för alla företag eller individer som vill etablera en online-närvaro. Således erbjuder 123 Reg webbplatsbyggnadsverktyg, e-handelsverktyg, webbhotelltjänster, SSL-certifikat, sökoptimering och online-marknadsföringsverktyg, samt webbplatssäkerhetsverktyg.


I denna granskning av 123-reg.co.uk fokuserar vi på 123 Reg webbhotell, listar värdalternativen, deras prissättning och fördelar och nackdelar med att värda din webbplats på 123 Reg.

123-Reg.co.uk Översikt

Som en av de största domänregistrarna i Storbritannien är 123 Reg värd för över 3 miljoner domännamn och 1,7 miljoner webbplatser. De hävdar att de är värd 1 av 5 av Storbritanniens aktiva webbplatser. Företaget grundades 2000 som en domänregistrator, men eftersom det har utökat sina tjänster till att omfatta webbhotell och flera andra användbara webbverktyg också.

Delad värd, applikationsspecifik webbhotell, VPS och dedikerade värdalternativ finns alla tillgängliga på 123 Reg. Låt oss se priser och funktioner som erbjuds med dessa planer.

123-Reg-planer & Prissättning

123 reg planerar prissättning

Delade värdplaner börjar på £ 2,49 / månad för Essential-planen, som låter dig vara värd för en enda webbplats, erbjuder 10 GB webbutrymme, 1 gratis domän, obegränsad bandbredd, 100 postlådor med 5 GB lagring vardera och en MySQL-databas. Den här planen är ganska grundläggande, men tre andra planteringar finns tillgängliga i den här kategorin. Planen med flest resurser är Premium + -planen, som kostar £ 14.99 / månad och inkluderar: 1 gratis domän, värd för obegränsad webbplats, 100 GB webbutrymme, obegränsad bandbredd, obegränsad MySQL-databaser, obegränsad postlådor, gratis SSL, en WordPress pre- installerat.

Applikationsspecifika värdplaner är ett annat populärt värdalternativ vid 123 Reg. Således börjar WordPress-värd, Joomla-värd och Drupal-värdplaner på 2,99 £ / månad för affärsplanen, vilket gör att du kan vara värd för 5 webbplatser, 5 MySQL-databaser och inkluderar 100 GB webbutrymme och obegränsad bandbredd. Om du letar efter obegränsad CMS-optimerad värd kan affärsplanen vara värd för obegränsade domäner och obegränsade MySQL-databaser för 14,99 £ / månad. Webbplatsen är fortfarande begränsad till 100 GB, men affärsplanen innehåller också 2 GB dedikerat RAM och ett SSL-certifikat.

Virtuella privata servrar börjar på £ 9,99 / månad (Startplan) och har Linux- eller Windows-operativsystem, Plesk eller cPanel-kontrollpanelen. Värdmiljön på dessa servrar kan anpassas och servrar backas en gång var 24 timmar. VPS-planen med flest resurser kostar £ 44,99 / månad (+ 20% moms) och innehåller: 3 kärnor CPU, 3 GB RAM-minne, 150 GB lagring, obegränsad dataöverföring.

123 Regs premiumhotellpaket har hanterad hosting som kombinerar kapacitet och prestanda hos dedikerade servrar med enkelheten och användarvänligheten för delad hosting. Planer i denna kategori börjar på £ 29,99 / månad (+ 20% moms) för M-planen, som är utformad för att motstå och beräkna 375 000 månadsvisa besök och erbjuder värd för obegränsade webbplatser. Planen kommer med 100 GB webbutrymme, obegränsad trafik, obegränsad MySQL-databaser, 4 GB RAM. XL-planen kostar £ 119,99 / månad (+ 20% moms) och har 16 GB RAM, obegränsad lagring, obegränsad trafik och kapacitet att hantera upp till 1 500 000 månatliga besök.

Premium-värdplaner har också 99,99% drifttidsgaranti, lastbalanseringsteknologi, gratis SSL-certifikat, dedikerade IP-adresser, hårdvarusupport dygnet runt och installationsappar med ett klick.

123-Reg.co.uk värdfunktioner

123-Reg erbjuder funktionsrika värdplaner som också rankas högt i användbarhet. Här är vad som gör 123-reg.co.uk värdvalet för 1 av var femte aktiva webbplatser i Storbritannien:

 • Stora värdalternativ inklusive WordPress optimerad, Joomla optimerad och Drupal optimerad värd;
 • Val av Linux- och Windows-baserad VPS-värd;
 • Lätt att använda cPanel eller Plesk kontrollpanel;
 • 30-dagars återbetalningsgaranti;
 • 99% drifttidsgaranti;
 • Gratis .co.uk-domännamn med de flesta planer (CMS-optimerade affärsplaner innehåller två gratis domännamn);
 • Ouppmätt trafik med alla planer;
 • Storbritannien-baserat stöd;
 • En-klick applikationsinstallation;
 • Gratis SSL-certifikat med de flesta planer;
 • Linux-värdplaner stöder PHP, Perl, Python, Ruby osv .;
 • Windows-värdplaner stöder populär mjukvara som IIS, ASP, .NET, MS SQL osv .;
 • 24/7 support;
 • Expertstöd, auto-uppdateringar, säkerhetskopieringar och återställningar, skräppostskydd med CMS-optimerade värdpaket.

123-Reg kundsupport

123 reg online supportcenter

123-Reg har mycket bra supportalternativ. Kunder som behöver teknisk hjälp kan nå 123-Regs kundsupport via telefon, livechatt eller så kan de höja en supportbiljett. Support finns tillgängligt dygnet runt. Support-sidan innehåller också ett FAQ-avsnitt och en omfattande kunskapsbas med riklig information om alla tjänster på 123-reg.co.uk.

Kundteamet är baserat i Storbritannien, och därför undviks problem som skulle uppstå med supportteam som är outsourcade utomlands.

Fördelar & Nackdelar med 123-Reg.co.uk

123-reg.co.uk ger avrundade planer med fantastiska funktioner, men det är en webbhotell som främst är designad med en brittisk kundbas i åtanke. Som en sammanfattning av ovanstående, låt oss se vilka styrkor och svagheter 123-Reg, webbhotell:

Fördelar

 • Ingen engagemangstid, flexibla planer från månad till månad;
 • Linux-baserade och Windows-baserade värdalternativ;
 • Ouppmätt trafik med alla planer;
 • WordPress, Drupal och Joomla optimerade värdplaner;
 • 24/7 UK-baserad kundsupport;
 • 30-dagars återbetalningsgaranti;
 • Bra totala prestandametriker.

Nackdelar

 • Liten webbplatslagring med initiala planer;
 • Vissa grundläggande planer än konkurrenterna;
 • Gratis domäner inkluderar endast .co.uk-domäner;
 • Inget avgiftsfritt telefonsupport.

123-Reg.co.uk Slutsats om recension

123 Reg är en lättanvänd webbhotell som är inriktad på en brittisk kundbas, vilket återspeglas av några av dess funktioner som är mest fördelaktiga för dem som vill lansera en brittisk webbplats (.co.uk-domän, kundsupport i Storbritannien) . Webbhotellplanerna som erbjuds av 123-reg.co.uk täcker ett brett spektrum av värdbehov från små, statiska webbplatser till hög trafik, stora webbplatser.

Eftersom företaget ursprungligen var en domänregistrator, fortsätter domänregistreringen att vara en av deras viktigaste tjänster med brittiska domäner med början på bara 99p + moms. Om du vill vara värd för din webbplats hos din domänregistrator och du behöver en svit online-webbplatsbyggnad, online-marknadsföring och e-handelsverktyg, kan 123-reg.co.uk vara en allt-i-ett-lösning för alla dina webbbehov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector