A2Hosting granskning

01.06.2020
Hosting recensioner 'A2Hosting granskning
0 9 мин.

Den största försäljningsplatsen för A2 Hosting är deras hastighetsökning som är upp till 20 gånger snabbare än andra leverantörer. Dessutom gör de anspråk på överlägsen drifttid och en stor kundsupport.


Denna webbhotellleverantör har funnits på marknaden sedan 2001. Då var den känd som Iniquinet, men de ändrade namnet 2003. Denna värdleverantör är inte så populär som BlueHost, iPage eller HostGator. De äger tre datacenter runt om i världen: USA (Michigan), Europa (Amsterdam) och Asien (Singapore). Det betyder att de erbjuder stor täckning till nästan alla större städer i världen.

Till skillnad från de flesta andra webbhotellleverantörer har A2Hosting alla sina egna webbservrar. Om du kombinerar detta med deras snabbarbetande maskiner så får du en service av hög kvalitet.

Plans & Prissättning

A2 Hosting har många värdalternativ, från delad hosting till dedikerade servrar. De har ett alternativ för Linux- och Windows-planer för att passa dina behov. Det bör noteras att Windows-baserade servrar kostar lite extra än de priser som anges nedan. Detta är inte en av de billigaste leverantörerna, men erbjuder i gengäld en hel del planer och hög prestanda att täcka för priset.

Delad värd

Startpaketet delas webbhotell med ett startpris på $ 3,92 per månad. Det finns i tre planer: Lite ($ 3,92). Bra alternativ för en enda webbplats, eftersom den kommer med en webbplats, 5 databaser, obegränsad lagring och överföring, cPanel och gratis SSL (Secure Sockets Layer) & SSD (Solid State Drives). Swift ($ 4,90); detta alternativ har samma funktioner som Lite, bara med obegränsade webbplatser och databaser. Turbo ($ 9,31); det här alternativet har två ytterligare funktioner, Turbo – snabbare laddningstider för sidor och A2 Site Accelerator för att öka din webbplats prestanda.

Återförsäljare värd

Återförsäljarhosting är för dig som vill vara värd för sina egna kunder och det finns i fyra planer: brons ($ 13,19 / mo), silver ($ 18,47 / mo), guld ($ 24,41 / mo) och platina ($ 40,91 / mo). De sträcker sig från 30 GB lagring, 400 GB överföring, 40 konton (brons) till 200 GB lagring, 2 TB överföring och 100 konton (Platinum).

VPS Hosting

Från erbjudandena finns också VPS Hosting med tre paket, var och en med sina egna tre planer. Ostyrd VPS (från $ 5 per månad) för erfarna utvecklare, Managed VPS (från $ 32.99 per månad) för mer kraft och support jämfört med delade värdplaner och Core VPS (från $ 32.99 per månad) med Managed VPS och Root Access.

Dedikerad servervärd

En annan uppsättning planer kommer i form av en dedikerad servervärd. Det finns fyra planer tillgängliga: Semi Dedicated Server (från $ 9,31 per månad), Unmanaged Flex Server (från $ 99,59 per månad), Managed Flex Server (från $ 141 per månad) och Core Flex Server (från $ 141 per månad).

Det finns en avgift på 25 USD för att överföra ditt konto till ett annat datacenter eller uppgradera / nedgradera din värdplan. Allt är öppet och uppenbart, så du behöver inte oroa dig för plötsliga och okända avgifter.

A2Hosting-funktioner

Till och med från början finns det en trestegsregistrering som gör det enkelt. De accepterar alla vanliga betalningsmetoder som kreditkort, PayPal, checkar, banköverföringar och ännu mindre kända, som Skrill och PayULatam. Ditt konto aktiveras direkt, så att du kan komma till det direkt.

Denna webbhotellleverantör har en hel del funktioner och planer för att hjälpa dig att anpassa din upplevelse på bästa möjliga sätt.

Delad värd finns för personliga bloggar eller webbplatser. Det erbjuder WordPress, Joomla! och Drupal-optimering, Turbo-servrar som har 20 gånger snabbare lastningshastigheter (endast med Turbo-plan) och enkla att använda funktioner.

Om delad hosting inte räcker för dig, finns det en VPS-värd som kommer med mer kraft. Några av huvudfunktionerna är högre hastigheter och säkerhet. Det används mest av utvecklare. Denna plan erbjuder allt du behöver för att vara värd för flera komplexa webbplatser, från root-åtkomst till Full HostGuard Management-system (VPS-kontrollpanelen som hjälper kunder att hantera sina virtuella servrar med lätthet).

Dedikerade servrar erbjuder många alternativ för dem som behöver något extra. Du kan gå med den okontrollerade servern om du är en erfaren utvecklare eller en systemadministratör. Det finns ett alternativ för en hanterad server om du vill betala lite extra för att någon annan ska hjälpa dig med serverhanteringen.

Återförsäljare värd alternativet erbjuder många funktioner som hjälper dig att vara värd för en högkvalitativ server för andra människor. Från WHM (Web Host Manager) kontrollpanel till eNom-konto som hjälper dig att sälja domännamn igen. Alla planer (bredvid bronsen) kommer med WHMCS – en webbhotell fakturerings- och automatiseringsplattform som hjälper till med klienthantering.

Liksom nästan alla andra webbhotellleverantörer på marknaden använder A2 Hosting bekanta cPanel för webbplatshantering (för Linux). Om du väljer Windows-värd använder du Plesk-kontrollpanelen. Plesk liknar cPanel, inte så känd eftersom Linux är enklare och föredrar OC för webbhotell.

A2 Hosting har ett 99,9% drifttid. Efter en del undersökningar fann vi att detta var riktigt, eftersom den genomsnittliga drifttiden för denna webbleverantör är cirka 99,97%. Med tanke på att den nuvarande standarden i branschen är 99,90%, vilket är ett imponerande antal och bör skrytas över.

Som de hävdar är de den snabbaste delade värdleverantören med i genomsnitt 316 ms i laddningstider. Det är nästan hälften så lägre än några av de andra leverantörerna som iPage och IdeaHost. Det är alltid bra när din webbsida laddas snabbare med 2 sekunder, även om den inte verkar så stor skillnad för vissa. Det här är arbetet i deras SSD (Solid-State Drive) som är ganska kända för sin hastighet.

Ett sätt att öka prestanda på din webbplats kommer från programvara som CloudLinux (lättviktsmiljö som håller hög prestanda), HTTP / 2 (det ger snabbare laddningstider än HTTP), Websocket (bra för liveinnehåll eftersom det skapar en tvåvägsinteraktion mellan en webbläsare och en webbplats), RailGun (cachar webbplatser med dynamiskt innehåll) och HHVM (det hjälper till med program skrivna i PHP och Hack). All information om deras webbhotellverktyg kan enkelt hittas på deras webbplats.

Om du vill migrera din server till en annan webbhotell kan du göra det gratis med A2 Hosting. Hos vissa andra leverantörer kan det vara ganska huvudvärk (även utan avgifter), men A2 stannar ovanpå deras spel genom att ge dig en hjälpande hand. Det enda kravet för detta är att du använde en cPanel före migreringen.

En riktigt användbar säkerhetsfunktion är deras HackScan-tjänst, som inkluderar värd för brandvägg, virusscanner och säkerhetsövervakning dygnet runt. Vissa planer erbjuder gratis SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) för att hjälpa dig att kryptera och skydda dina webbplatser. Om du inte vet vad du ska göra med dessa säkerhetslösningar har A2 Hosting täckt dig. Deras supportpersonal är där för att tillämpa dessa certifikat på dina domäner, så du behöver inte bryta huvudet.

En annan form av säkerhet kommer som Patchman, vilket kan öka din säkerhet och optimering. Den upptäcker föråldrad programvara, sätter automatiskt infekterade filer i karantänen och korrigerar säkerhetsproblem med CMS som WordPress, Joomla! och Drupal.

A2 Hosting går bra med utvecklare eftersom det erbjuder en hel del supportverktyg för dem som olika versioner av PHP (från 5.4 till en ny 7.1) och ramverk för detta språk (Laravel, Symfony, CodeIgniter). Det finns också MySQL (5.6) databaser, Python (2.6, 2.7, 3.2) och Apache (2.2) -server, PERL 5.10-språk, FTP / SFTP (Transfer Protocols som används för att flytta filer från klient till server och vice versa) och Node. js (JavaScript runtime build). I princip innehåller de allt som en utvecklare kan hitta användbart. Förutom alla dessa mjukvarulösningar har de också nyheter och handledning om saken.

Några mindre brister hos denna webbhotellleverantör är att de billigare planerna har vissa begränsningar. Till exempel är Turbo-alternativet som är deras stolthet och glädje inte tillgängliga med de lägsta prisplanerna. Dessutom erbjuder Lite Shared hosting plan endast en webbplats och 5 databaser, vilket bara kan räcka för vissa grundläggande användare. Med tanke på att priset på dessa planer är högre än vad deras konkurrenter skulle kunna sätta vissa människor bort från A2 Hosting.

Kundsupport

Kundtjänst är en av de större punkterna när man väljer en rätt webbhotellleverantör. A2 Hosting har en hjälpsam och vänlig kundsupport med tillgänglighet 24/7/365. De har alla vanliga metoder för att nå ut till dem som e-post, onlinechatt och inlämning av biljetter eller via ett telefonsamtal. Eftersom de är baserade i USA kan avgiftsfria samtal endast tillämpas där. Supporten ansluts direkt och deras svarsfrekvens är mycket hög.

Om du inte är nöjd med tjänsten har alla deras planer en återbetalningspolicy när som helst. Det betyder att du kan få en full återbetalning innan de första 30 dagarna, och därefter en pro-rate återbetalning. Domänregistreringar, installationsavgifter och migrationsavgifter ingår inte i denna policy.

Fördelar & Nackdelar med A2Hosting

Fördelar

 • Riktigt snabba hastigheter
 • Över genomsnittlig drifttid
 • Gratis webbplatsmigrering
 • Vänlig kundsupport

Nackdelar

 • Begränsningar till grundläggande planer
 • Nedgraderings- och uppgraderingsavgifter

Slutsats

Även om A2 Hosting inte är så känd som några av de liknande webbhotellleverantörerna, lyckas den vara i par med de flesta av dem. Det kanske känner sig lite dyrt för vissa, men när man noterar de höga hastigheterna och utmärkt drifttid balanserar det hela ut. Om du är i ett seriöst företag eller webbutvecklande företag kan det här vara rätt leverantör för dig. Med den mängd pengar som går in i deras planer är det inte konstigt varför de erbjuder högkvalitativ service.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector