Domain.com granskning

Som namnet antyder är Domain.com först och främst en domännamnsregistrator, men deras tjänster inkluderar också SSL-certifikat, sekretess för domäner, e-postmarknadsföring, e-hosting, webbdesign och webbhotell. Av alla dessa kommer webbhotell att vara föremål för denna Domain.com-granskning.


Domain.com Översikt

Baserat i Vancouver, Kanada, har Domain.com erbjudit sina domännamnsregistreringstjänster sedan 2000. Företaget ägs av en av de största aktörerna inom webbhotell, Endurance International Group, som också är moderbolaget till andra stora namn webbhotellleverantörer som BlueHost eller HostGator.

Domain.com påstår sig erbjuda tjänster med högt värde, överkomliga priser och tillförlitlighet, så se i vår Domain.com-granskning om dessa påståenden kan säkerhetskopieras.

Domain.com-planer & Prissättning

Domain.com erbjuder ett val av Windows- eller Linux-baserad hosting genom en mängd delade värdplaner. De som letar efter planer från månad till månad kommer att behöva nöja sig med 1-årsplanen, som är den lägsta åtagandeperioden på Domain.com, den längsta är 3 år.

Tyvärr belönar Domain.com inte kunder med rabatter om de förbinder sig under en längre period, varför priserna förblir konstanta över alla kontraktsperioder. Ett gratis domännamn tillhandahålls gratis med alla värdplaner.

Linux Shared Hosting

Linux-baserade värdplaner börjar på $ 3,75 / månad eller $ 45 / år (Grundläggande plan) som erbjuder obegränsat diskutrymme, skalbar bandbredd, värd för 1 domän, 5 FTP-konton, 10 MySQL-databaser, 100 e-postkonton och 100 $ värt Google AdWords och Bing marknadsföringskredit samt ett gratis avgiftsfritt nummer.

Deluxe-planen är obegränsad när det gäller diskutrymme, bandbredd och antal domäner som är värda, men inte vad gäller FTP-konton (25), MySQL-databaser (25) och e-postadresser (250). Deluxe-planen kostar $ 6,75 / månad eller $ 81 / år.

Om du letar efter en plan med obegränsat allt rekommenderar vi Ultra-planen, som kostar $ 13,75 / månad eller $ 165 / år.

Windows Shared Hosting

Windows-baserade värdplaner börjar på $ 4,75 / månad eller $ 57 / år. Grundplanen och Ultra-planen (kostar $ 7,75 / månad eller $ 93 / år) har samma konfiguration som Basic- och Ultra-planerna i den Linux-baserade värdkategorin. Deluxe-planen (kostar $ 14,75 / månad eller $ 177 / år) har bara 50 FTP-inloggningar och 50 MySQL-databaser jämfört med den helt obegränsade Linux-baserade Deluxe-planen.

VPS Hosting

Domain.coms VPS-plan har CentOS och cPanel / WHM med Pro- och Premium-planerna. Till skillnad från delade värdplaner har VPS-värdplaner fakturering från månad till månad. VPS-planen för startnivån kostar 29,70 dollar per månad och inkluderar 512 MB RAM, 20 GB diskutrymme, 1000 GB bandbredd, värd för obegränsade domäner, obegränsad databaser och obegränsad e-post. cPanel / WHM är inte tillgängligt med standardplanen.

Pro-planen fördubblar tilldelningen av RAM och webbutrymme för standardplanen och levereras med 1500 GB bandbredd, obegränsad domän och obegränsad databasvärd. Denna plan kostar 41,60 USD / månad.

Planen som packar den största stansen i denna kategori är Premium-planen, som har 2048 MB RAM, 60 GB diskutrymme, 2000 GB bandbredd, obegränsad e-post, domän och webbhotell. Dessa planer kostar $ 67,95 per månad.

Domain.com har också en grundläggande värdplan för WordPress, som kostar $ 3,75 / månad och låter dig starta en WordPress-blogg inom några minuter.

Bortsett från valet av operativsystem och resurser som diskuteras här, låt oss se vilka andra funktioner som finns tillgängliga med dessa värdplaner.

Domain.com-värdfunktioner

Endast delad och VPS-värd är tillgänglig på Domain.com. Planerna har följande funktioner:

 • Gratis domännamn i 1 år;
 • Gratis drag & släpp webbplatsbyggare;
 • Gratis molnlagring på 1 GB (delade planer);
 • Anti-spam filter och e-post antivirus;
 • Marknadsverktyg (100 $ Google AdWords, $ 100 Bing Ad Credit, YellowPages-lista, avgiftsfritt telefonnummer – USA);
 • PHP5, Perl, Python stöds;
 • SSL-stöd, lösenordsskyddat katalog;
 • Web Analytics-verktyg;
 • Gratis appar: WordPress, Drupal, Joomla, CubeCart osv .;
 • Miljövänlig värd (vindkraft);
 • cPanel / WHM;
 • Databackup, full nätverksredundans, 24 × 7 säkerhetsövervakning.

Domain.com erbjuder inte dedikerade värdplaner eller återförsäljarplaner. Deras tjänster riktar sig till enskilda användare och småföretag. Om din webbplats behöver växa utöver de resurser som erbjuds av Domain.coms VPS-planer, kanske Domain.com inte är ett lämpligt val för din webbplats.

Kundtjänst på Domain.com

Domain.coms kundservice är begränsad till livechatt och biljettsystem. Supportpersonal är tillgänglig dygnet runt för att hantera förfrågningar. Telefonsupport är inte tillgängligt; emellertid finns ett avgiftsfritt nummer för de som har försäljningsfrågor. Vissa planer (t.ex. Ultra plan) har premiumstöd.

Som med alla respektabla webbhotell, upprätthåller Domain.com en kunskapsbas på deras Hjälpcenter-sida. Användarhandböcker finns också tillgängliga för de oinitierade.

Åsikter om Domain.com sträcker sig från höga beröm för deras lättanvända tjänster till brännande klagomål om kundsupport.

Fördelar & Nackdelar med Domain.com

Domain.com är först en domännamnsregistrator och andra webbhotellleverantör. Deras värdplaner är verkligen enkla att använda och är inte full av funktioner som nybörjare kan hitta överväldigande. Avancerade användare och proffs kan emellertid finna dem underväldigande av just dessa skäl.

Här är för- och nackdelarna med Domain.com:

Fördelar

 • Enkla värdalternativ med val av Linux och Windows OS
 • Överkomliga priser
 • Gratis domännamn med alla planer
 • Obegränsade värdalternativ
 • Lätt att använda dra och släpp webbplatsbyggare
 • Gratis marknadsföringskrediter

Nackdelar

 • Ingen fakturering från månad till månad med delad hosting
 • Ingen drifttidsgaranti
 • Inte alla planer inkluderar cPanel
 • Inga dedikerade värdalternativ

Domain.coms värdfunktioner kan hjälpa dig att skapa en online-närvaro på billig, men det kan hålla sig bakom vissa värdaspekter som kan vara avgörande för vissa företag och individer.

Domain.com Granskning Slutsats

Domain.com har bra delade värdalternativ med val av Windows eller Linux-baserad värd. Även om det ger din webbplats mer utrymme att växa än en genomsnittlig webbhotellleverantör, saknar den hela spektrumet av värdalternativ. Trots det kan Domain.com vara en bra värdkandidat för den genomsnittliga användaren som inte behöver en webbhotell planerar full av funktioner som de kanske inte använder i alla fall.

Bristen på drifttidsgaranti och avancerade funktioner gör Domain.com okvalificerad att bli värdens val för högtrafikwebbplatser och proffs som behöver mer avancerade värdalternativ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map