DreamHost recensioner

01.06.2020
Hosting recensioner 'DreamHost recensioner
0 12 мин.

DreamHost är en av de äldre där ute och skapades av fyra högskolestudenter redan 1997. De ville utveckla något toppklass som hjälper individer och företag att bygga upp en online-närvaro medan de bara håller sig med open source-programvara. Sedan teamet flyttade ut till San Diego för att etablera ett seriöst företag samlade de över 400 000 kunder medan de höll nästan 1,5 miljoner webbplatser vid liv. Företaget hävdar att hey är värd över 750 000 WordPress-webbplatser på sina servrar, därför kan den WordPress-optimerade värdplan inte saknas från ovan nämnda redan långa värdplanlista.


DreamHost ville nå alla med sina planer inklusive de minsta företagen, frilansare, webbdesignteam, innehållsskapare och sådant. Anledningen till att de lyckades är för att de tänkte på att inte alla har samma tekniska förmågor, så de strävade efter att skapa en webbhotell som är enkel och fungerar sömlöst.

Vi kommer att gå igenom de olika webbhotellplanerna och funktionerna som DreamHost har att erbjuda. Genom att ta fram några rimliga fördelar och nackdelar och förklara hur denna leverantör fungerar kommer det att bli mycket tydligare för dig om det är värt att investera i en av deras planer. Webbhotellleverantörer kan variera mycket och till och med DreamHost kanske inte passar allas behov.

DreamHost-översikt

Först och främst rekommenderas DreamHost av WordPress som är det CMS som driver flest webbplatser i världen. Detta berättar uppenbarligen mycket om hur framgångsrikt detta oberoende företag är, särskilt när det gäller specialiserad WordPress-värd. DreamHost var alltid bra i delad värd men nu kommer deras WordPress-planer med många extra fördelar.

För ett extra lager av säkerhet, de lagt till en brandvägg strikt för WordPress som är en utmärkt lösning för alla svagheter som följer med plattformen och ger också skydd mot brute-force attacker. De säkerställer en solid 100% av drifttiden så att onlineföretag inte behöver oroa sig för att förlora pengar på grund av tillfälliga driftstopp.

DreamHost är också särskilt generös eftersom du kan få tillbaka dina pengar inom 97 dagar om deras tjänst inte passar dina behov. Plugins eller teman för WordPress-webbplatser är inte alls begränsade, du kan använda vad du föredrar att använda. Det finns inget behov av manuella uppdateringar, leverantören installerar dem också automatiskt så det finns en annan sak som du inte behöver bryr dig om.

På DreamHost kan du hitta ett brett utbud av planer som kan vara lämpliga för både mindre bloggar och företagswebbplatser med enorm trafik. Även om delad hosting och WordPress är deras specialitet, finns det andra solida planer också för VPS-värd, dedikerade servrar och molnhosting.

Återförsäljare kan också hitta DreamHost användbart men vi kommer att förklara senare varför det inte kommer att vara det vanliga återförsäljarkontot. Först och främst, låt oss gå igenom planerna och prissättningen för detta webbhotellföretag.

DreamHost-planer och priser

Om du är en WordPress-användare, erbjuder DreamHost två alternativ: deras delade webbhotell och DreamPress. Den senare är en solid förvaltad värdplan som säkerställer automatiska uppdateringar, säkerhet på hög nivå och ett team av WordPress-proffs bakom det till ett överkomligt pris.

Naturligtvis, om du letar efter en dedikerad server, VPS-planer eller molntjänster, kan DreamHost erbjuda några bra erbjudanden för dig. Låt oss gå igenom deras planer och prissättning så att du kan se om det är bra eller inte att vara värd hos DreamHost!

Delad värd

Du kan välja att spela varje månad, varje år och vart tredje år med DreamHost. Det finns bara en enda plan med en uppsättning funktioner och priset beror bara på den tid du registrerar dig för, så enkelt som det. Diskutrymme, databaser, webbplatser och e-postkonto har inget lock.

Det finns bara en policy som förhindrar dig från illojal användning av denna plan. Månadsavgiften är $ 11,95 medan du registrerar dig för ett år är $ 9,95 varje månad och deras 3-åriga plan ger dig det bästa värdet på 7,95 per månad. Om du vill skapa en enkel webbplats med måttlig trafik kommer dessa planer säkert att tillfredsställa dina behov.

Hanterad WordPress Hosting

Denna värdplan är fullt optimerad för WordPress. Det kommer med automatiska uppdateringar, en stark teknisk support och du kan använda obegränsade plugins och mallar. Här kan du välja mellan tre olika planer som erbjuder olika hårdvaruspecifikationer och funktioner.

De har en grundläggande plan för $ 16,95 per månad, en Plus för $ 24,95 och en avancerad plan för $ 35,95 per månad. Du får ett Professional Jetpack-plugin för Plus- och Advanced-planerna och en gratis version för startplanen. Alla tre är baserade på en molnplattform, har ett förinstallerat WordPress och ger också automatiska uppdateringar.

Den grundläggande planen är verkligen ganska grundläggande med 10 GB hårddiskutrymme och en webbplats, men de andra två erbjuder ytterligare funktioner som säkerhetskopiering utanför webbplatsen och Daily Malware Scanning & Reparera. Telefonstöd finns inte heller med det första paketet.

Med den avancerade planen kan du ha tre webbplatser och 30 GB hårddiskutrymme som du kan utöka till 80 GB per webbplats om du vill.

VPS-värdplaner

Priserna för DreamHost VPS-planer beror bara på hur mycket RAM och SSD du behöver. Du kan välja mellan fyra alternativ, från 1 GB RAM till 8 GB och SSD-lagring börjar med 30 GB och skala upp till 240 GB. Den första kostar $ 15 per månad medan den största planen är $ 120 per månad.

Med dessa VPS-planer får du också tillgång till obegränsad bandbredd, en dedikerad IP-adress, obegränsade domäner och den utlovade drifttiden med ett pålitligt teknisk support. Dessa rekommenderas absolut för webbplatser och applikationer med hög trafik.

Dedikerade servrar

De dedikerade värdplanerna på DreamHost erbjuder förstklassig hårdvara, säkerhet och fantastiska funktioner. Du kan ha upp till 1 TB hårddiskutrymme, avancerad CPU, automatiskt hanterade säkerhetskopior, högsta prestanda med flerkärniga processorer och root-åtkomst. Detta är ett bra alternativ om din webbplats växer ut från den delade värdplanen och behöver lite kraftfullare och pålitligare.

Dedikerade planer börjar med $ 169 per månad och du får 4 GB RAM för priset. Den andra är $ 209 för 8 GB och det finns den mest kraftfulla planen för $ 249 med en enorm 16 GB RAM. DreamHost kräver inte att du är engagerad i deras dedikerade plan, så betalningarna debiteras alltid varje månad.

Cloud Hosting

Molnservrar kan startas på mindre än 30 sekunder med DreamHost. Deras SSD Cloud-servrar garanterar att du snabbt kan konfigurera och köra dina applikationer. SSD-hårddiskar, accelererade nätverk och avancerade processorer garanterar en hastighet som du knappast kan hitta någon annanstans.

De har till och med ett specialerbjudande: du kan använda deras Cloud-server så mycket du vill och endast betala för upp till 600 timmar i månaden. Det är 100 GB ledigt utrymme och obegränsad bandbredd och du kan till och med spara lite pengar om den Cloud-servern ständigt behövs för ditt företag.

Du kan välja mellan ett 512 MB RAM, 2 GB RAM och 8 GB RAM Server. Priset för deras Cloud-servrar faktureras i timmar, men de har maximalt för var och en av dem. Den första kostar max $ 4,50 per månad, den andra $ 12 och den starkaste planen är max $ 48 per månad.

DreamHost-värdfunktioner

Som är i branschen sedan 1997 vet DreamHost säkert hur de kan tillfredsställa sina kunder. De är utan tvekan en av de mest framgångsrika webbhotellleverantörerna där ute med mycket erfarenhet. Om du tittar på listan över funktioner som de erbjuder kommer du sannolikt att vara övertygad om att välja en av deras planer. Låt oss nu se vad DreamHost har att erbjuda som kan komma till nytta för ditt företag:

 • Avancerade funktioner som full tillgång till CGI, subversion repository och cron jobb
 • SSD-hårddiskar för bättre prestanda på alla deras delade värdplaner
 • Du kan smidigt uppgradera till VPS och dedikerade servrar
 • App-utvecklare kan dra nytta av molnhotellplanen
 • Solid kunskapsbas och guider
 • DreamHost tar alltid hand om uppdateringar
 • Obegränsade resurser när det gäller diskutrymme, domäner, bandbredd och e-postkonton
 • Tillgänglig personal som arbetar på deras datacentra
 • Förbättrade sidhastigheter för WordPress-användare
 • Obegränsade plugins, teman och anpassningar
 • MySQL VPS-tillägg för sin VPS-plan som placerar databaser på sin egen server, vilket förbättrar belastningstiderna

DreamHost kundtjänst

DreamHost-supportteamet är en del av företaget och de är ständigt tillgängliga om kunder behöver hjälp. De kan kontaktas via biljetter eller på deras webbplats där du kan fylla i och skicka ett formulär.

Som kund har du alltid tillgång till en livechatt via kontopanelen och med snabb respons. Assistenterna finns experter inom WordPress och webbhotell i allmänhet, de kan lösa alla typer av programvaruproblem inom det området. De är skickliga, artiga och redo att förklara dina frågor på ett sätt som även en nybörjare kan förstå.

Tyvärr kan inte DreamHost-teamet kontaktas via telefon, bara om de erbjuder ett återuppringning och du accepterar det. Det är inte heller gratis så att de bara ringer tillbaka de medlemmar som har betalat sin uppgraderade tjänst. I så fall kan de ringa tillbaka tills den når gränsen som är tre gånger i månaden.

Om du står inför något problem eller något inte är klart kan du också kolla in deras kunskapsbas för instruktioner eller lösningar. Deras forum för kunder är fullt av information med alla tillgängliga trådar som har samlats under de senaste åren.

Fördelar och nackdelar med DreamHost

Webbhotellleverantörer kan fokusera på många olika saker som WordPress-användare, erbjuda många specifika planer, arbeta med kundsupport, ge starkare hårdvara och så vidare. Det finns ingen perfekt leverantör, men du kan säkert hitta en som uppfyller dina behov. I de nästa två listorna kommer vi att gå igenom de mest anmärkningsvärda för- och nackdelarna som du kan möta genom att gå med i DreamHost:

Fördelar

 • Deras WordPress-planer inkluderar SSD-hårddiskar
 • Support är tillgängligt dygnet runt och kan nås via många kanaler
 • Tillgänglig tillgång, deras personal är fysiskt nära servrarna
 • DreamHost har sin egen kontrollpanel och är gratis
 • Planer till överkomliga priser
 • VPS och dedikerade serverplaner körs också på SSD-skivor
 • Gott om värdtjänster för specialiserade behov

Nackdelar

 • Återförsäljarstöd, men du kan bara handla delar av ditt konto med andra användare
 • Databaser och filer från andra paneler måste migreras manuellt (till exempel cPanel)
 • Importera e-post från cPanel-säkerhetskopiering behöver några steg till
 • DreamHost kan inte kontaktas via telefon
 • Det kommer att ta lite tid att vänja sig med sin kontrollpanel

Det som lockar flest kunder till DreamHost är att de garanterar dina pengar tillbaka inom 97 dagar om deras tjänst inte är lämplig för dig. Det ger dig god tid och ser också bra ut eftersom det inte är så många värdleverantörer med så långa garantiperioder.

DreamHost garanterar dig en 100% drifttid och en fin kompensation om servrarna är nere, men det finns några strikta regler du måste ha i åtanke. De kommer att betala en hel dag för varje timmes driftstopp, men endast upp till 10% av värdavgiften. Dessutom börjar driftstopp inte när servern stängs av, den börjar när du skickar in din supportbiljett så du måste vara snabb.

Slutsats om DreamHost-granskning

Varje webbhotell har sina egna nackdelar men om du lägger till allt är DreamHost ett utmärkt val om du behöver dessa typer av planer. Recensioner som den här kan hjälpa dig att avgöra om deras planer och funktioner passar ditt företag. Om du gillar dem och de också tillhandahåller dina pengars värde är du mycket nöjd med DreamHost.

De är enkla, oberoende och mycket hjälpsamma övergripande så att du inte har problem med det säkert. För dessa priser är funktionerna och specifikationerna som de erbjuder ganska mycket överkomliga jämfört med de flesta leverantörer där ute.

WordPress-användare kommer troligen att vara nöjda med DreamHost, med tanke på att de är en av de största WP-nördar och supportrar i branschen. Med tanke på att 28% av webbplatserna på internet körs på WordPress och det är det mest populära CMS, lönar det sig klart för DreamHost att lägga så mycket arbete på det.

Förhoppningsvis gav denna recension dig värdefull information om huruvida du ska vara värd för din webbplats på en DreamHost-server eller inte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector