Dynadot.com granskning

01.06.2020
Hosting recensioner 'Dynadot.com granskning
0 6 мин.

Dynadot är ett privatägt företag som erbjuder olika webbtjänster inklusive domänregistrering, e-posthotell, webbplatsbyggnad, SSL-certifikat, e-post och webbhotell. Förkortning för “dynamisk punkt”, företagets namn hänvisar till de dynamiska webbtjänsterna de erbjuder. Förutom domänregistrering erbjuder Dynadot också Domain Privacy-tjänster och en hel domänmarknad, där du kan sälja, köpa och delta i domänauktioner.


Omfattningen av denna Dynadot-granskning är att få dig uppdaterad med webbplatsbyggnad, webbhotell och e-posthotellplaner som erbjuds av Dynadot, och funktionerna i deras webbhotelltjänster.

Dynadot.com Översikt

Dynadot grundades 2002 av Todd Hann och är en JAG KAN ackrediterad domänregistrator och webbhotell. Företaget har sitt huvudkontor i San Mateo, Kanada, med internationella kontor i Toronto, Kanada, Peking och Zhengzhou, Kina.

Dynadot.com är främst känt som en domänregistrator där webbplatsbyggnad och webbhotell är kompletterande tjänster. Medan de flesta känner till Dynadot, domänregistratorn, finns det inte många insikter om deras värd- och webbplatsbyggnadstjänster. Denna recension av Dynadot.com kommer särskilt att fokusera på dessa kompletterande tjänster.

Dynadot planer & Prissättning

Vi börjar med Dynadots värdtjänster som inkluderar VPS-värd och webbhotell.

Dynadot erbjuder en enda VPS-plan till $ 10 / månad. Även om detta verkligen är ett bra pris för en VPS-plan, kräver Dynadot att du betalar för alla 12 månader på förhand, men en rabatt erbjuds baserat på en för närvarande tillgänglig kampanj, vilket ger dig två månader ledigt (istället för den vanliga $ 120 / året , priset är bara $ 100 / år).

dynadot vps värdplan

Här är de specifikationer du kan förvänta dig att få med din virtuella privata server från Dynadot: 1 Core CPU, 1 GB RAM, 10 GB diskutrymme, 1 TB bandbredd, 99,9% drifttid. Detta i en okontrollerad VPS-plan med SSH och full root-åtkomst, så att du kan installera all programvara som körs på ditt valda operativsystem.

När du registrerar dig för VPS-planen kan du välja mellan följande OS-alternativ: CentOS 6.7, CentOS 6.7 med Sentora, Ubuntu 12.04, Ubuntu 12.04 med LAMP, Ubuntu 12.04 med WordPress och CentOS 6.5 med ZPanel. VPS-planen kommer också med en gratis dedikerad IPv6. Vid kassan kan du lägga till Website Builder Pro för $ 5.

Dynadots e-posthotelltjänst kostar $ 11,99 per år och inkluderar 30 MB diskutrymme, 3 GB bandbredd, obegränsad e-postkonton, 1 FTP-konto och 99,9% drifttid. Kontrollpanelen för e-posthotell innehåller webbplatsstatistik inklusive unika besökare, sidhits, senaste träffar, etc. Med hjälp av kontrollpanelen kan du ställa in din e-postmeddelande med alla e-postklienter (Microsoft Outlook, Apple Mail, etc.) och kan du enkelt komma åt dina e-postmeddelanden från mobila enheter.

Webbplatsbyggarverktyget tillgängligt på Dynadot erbjuder 6 mobilfärdiga mallar, SEO-verktyg, integration av sociala medier, enkelt bloggverktyg, gratis domän och e-postadress med affärsplanen, inline-redigering, stilredigerare (anpassa färger, teckensnitt, sidkonfigurationer), möjlighet att lägga till anpassad kod och gratis VPS-värd.

Den kostnadsfria versionen (ad-stöds version) av webbplatsbyggaren ger dig tillgång till mobilfärdiga mallar (du kan skapa upp till 5 sidor), domänlänkning, kundservice. Det finns två betalda abonnemang, en kostar $ 5 / månad (Pro plan), medan den andra planen kostar $ 15 / månad (Affärsplan).

Pro-planen erbjuder obegränsade sidor, ett gratis domännamn med årsplaner, SEO-verktyg, domänlänkning med ett klick, mobila responsiva mallar, anpassad kodredigerare och domänlänkning med ett klick. Affärsplanen innehåller alla funktioner i Pro-planen och erbjuder en professionell e-postadress, e-handels kundvagn och obegränsade bidragsgivare.

SSL-certifikat kan också köpas på Dynadot. Du kan välja ett Alpha SSL-certifikat (kedjad rotcertifikat) för $ 16.99 / år eller för ett Wildcard SSL för $ 80 / år.

Dynadot värdfunktioner

Den enda VPS-planen som erbjuds av Dynadot kommer med följande värdfunktioner:

 • Full root access;
 • KVM-virtualisering;
 • WordPress förinstallerat;
 • RAID 10 SDD-lagring och dataredundans;
 • Intel Xeon CPU;
 • Gratis webbhotell kontrollpanel (med vissa operativsystem);
 • Gratis dedicerad IPv6.

Eftersom detta i en okontrollerad VPS-värdplan är den inte lämplig för nybörjare eller de som inte har någon erfarenhet av serverhantering. Planen är inriktad på mer avancerade användare med tekniska färdigheter för att hantera sina egna programvaruinstallationer och felsöka problem med denna VPS på egen hand. Därför ingår inte serverhanteringsstöd i denna plan.

Dynadot kundtjänst

Kundtjänst erbjuds genom hjälpfiler tillgängliga för varje produktkategori, communityforum och onlinechatt. Ett telefonnummer finns också där du kan nå Dynadot-teamet. Dynadot-webbplatsen har också en blogg, som kontinuerligt uppdateras. Communityforum är också mycket aktiva.

dynadot support

Fördelar & Nackdelar med Dynadot

Dessa för- och nackdelar kommer att begränsas till Dynadots värd- och webbplatsbyggnadstjänster utan att ta hänsyn till deras domänregistreringstjänster. Således kan fördelar och nackdelar med Dynadot.com sammanfattas enligt följande:

Fördelar

 • Gratis webbplatsverktygsverktyg med mobilsvariga mallar;
 • Prisvärd e-post och webbhotell;
 • VPS-värd med vissa webbplatsbyggnadsplaner;
 • 99,9% drifttid;
 • Gratis domännamn med några webbplatsbyggmetsplaner.

Nackdelar

 • En enda okontrollerad VPS-plan;
 • Inga andra VPS-planer eller andra webbhotellalternativ;
 • Businesswebbplatsplanen kostar tre gånger så mycket som Pro-planen medan den bara erbjuder extra funktioner jämfört med Pro-planen;
 • Webbhotelltjänst passar inte nybörjare.

Deras VPS-värdplan kan vara ett bra val för tekniskt anpassade individer som vill att alla deras värdtjänster ska vara hos samma leverantör, men när de ser hur det är en okontrollerad plan, är det en bestämd väg för nybörjare.

Dynadot.com granskning Slutsats

Medan Dynadot presterar bra som en ICANN-ackrediterad domänregistrator, som erbjuder domäner med prisvärda priser och en domänmarknad, genom att analysera deras andra tjänster blir det tydligt att varken webbhotell eller deras webbplatsbyggare är i fokus för deras tjänster. Medan de erbjuder mobilsvariga mallar finns det bara 6 mallar som du kan välja mellan. Den kostnadsfria webbplatsbyggaren är också mycket begränsad, så att du bara kan skapa 5 sidor.

Sammanfattningsvis är Dynadot.com ett bra alternativ för domänregistreringsrelaterade tjänster, men deras webbhotell och webbplatsbyggande verktyg är inte för alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector