FatCow recensioner

01.06.2020
Hosting recensioner 'FatCow recensioner
0 13 мин.

FatCow är en webbhotellleverantör som främst fokuserar på delad hosting, men de erbjuder också ett brett utbud av andra tjänster också. Företagets huvudkoncept är att tillhandahålla en enkel värdlösning för individer och småföretag till ett överkomligt pris och eliminera behovet av teknisk kunskap så mycket som möjligt.


Den ursprungliga FatCow-planen och Minimoo är de mest populära värdpaketen, den första är planen som kommer med alla nödvändiga verktyg och funktioner som en liten webbplats behöver, och den andra är i grunden en webbhotellplan.

FatCow är ett USA-baserat företag och har varit i branschen i mer än 10 år nu. Det ägs av Endurance Group, som äger andra stora namn som BlueHost och Hostgator. Genom sina varumärken tillhandahåller Endurance onlinetjänst för mer än två miljoner kunder över hela världen.

Vad är bra med FatCow Hosting?

Billigt introduktionspris: med den aktuella rabatten som du kan få via vår hemsida, är månadsavgiften $ 3,15 med minst 12 månaders prenumeration för FatCow-delade planen och ett domännamn för ett år.

Verktyg och applikationer för webbplatsbyggnad: vad du än väljer att bygga en enkel HTML-webbplats med hjälp av en webbplatsbyggare, eller besluta att använda skript som Joomla eller WordPress, med FatCow kan du ha dem alla.

WordPress optimerad värd: Eftersom wordpress är ett av de mest populära innehållshanteringssystemen för öppen källkod väljer många att skapa sina webbplatser med den här programvaran. Fatcow erbjuder optimerad värd för WordPress som inkluderar den delade delade värdplanen, en anpassad kontrollpanel, förinstallerade handplockade teman och plugins. Den SSD-baserade infrastrukturen är utformad för att avsevärt öka webbplatsens hastighet och förbättra prestanda, säkerhet tillhandahålls av SiteLock och frågor hanteras av utbildade wordpress-experter.

Rum att växa: om det råkar överstiga den delade hosting genom att använda för mycket serverresurser på grund av den stora trafikmängden du får på din webbplats kan du välja att uppgradera till en VPS eller dedicerad server.

E-handel enkelt: Fatcow erbjuder ett brett utbud av e-handelstjänster och gör det enkelt att lansera en onlinebutik. Du kan börja sälja online via Ecwid kundvagn, som är tillgänglig mot en extra kostnad. SSL-certifikat och kreditkortsbehandlingstjänster finns också tillgängliga.

Vad är dåligt med FatCow Hosting?

Förnyelse av konto och domän: Även om startpriset för den grundläggande värdplanen är mycket överkomligt, är förnyelsetalen ganska hög jämfört med konkurrensen. Domänregistreringen och förnyelseshastigheterna är också högre, så kanske vill överväga att registrera din domän hos en annan registrator.

Fördjupad granskning av FatCow.com Hosting

Om du hittade det hittills vet du förmodligen några saker om företaget. I nästa del av detta Fatcow granskning, vi kommer att fortsätta att analysera närmare och granska alla aspekter av företaget och också dela lite personlig erfarenhet som vi hade när vi testade deras webbhotell.

Det är alltid trevligt att hitta ett värdföretag med ett kreativt och anmärkningsvärt namn. FatCow lyckades definitivt med det. Även om de inte är de bästa på marknaden, men de är fulla av överraskningar. Både trevlig och obehaglig. Jag skulle vara nöjd med deras service, men FatCow lever upp till dess namn för mycket. Deras tjänster är alldeles för långsamma. Det är tillräckligt långsamt för att inte vara bra nog. Fortfarande är de ett av de äldsta företagen i branschen. FatCow har funnits sedan 1998, men det har köpts av den ökända EIG. Det finns mycket kontroverser kring alla EIG-varumärken, men det verkar för mig att FatCow har hållit sig tro mot sina rötter som har etablerats för många år sedan.

FatCow Översikt

FatCow är ett ärligt företag som presterar beundransvärt inom webbhotell. Även om en sådan fet inte skulle vinna några medaljer, följer de den långsamma och stadiga metoden ganska bra. De presterade bra i de viktigaste kategorierna i en värdkontroll, utom en. FatCow saknar verkligen hastighet eftersom deras laddningstider nästan passerar linjen att vara helt enkelt dåliga. Men jag måste erkänna att det är konsekvent. Så låt oss se hur FatCow gjorde det i vår granskningsprocess.

Plans & Prissättning på FatCow

Vad jag verkligen gillade med FatCow är deras uppåtriktade och ärliga priser som många företag saknar i denna verksamhet. Det annonserade priset är det faktiska priset du kommer att betala för en specifik webbhotell utan att behöva registrera dig under längre perioder än du är bekväm med. Deras grundläggande värdplan kostar 49 dollar per år. Så när det gäller prissättning har FatCows planer verkligen mycket åt dem. Eftersom de flesta letar efter några av de mest grundläggande värdplanerna kommer jag att granska delade värdplaner här, tillsammans med en av FatCows snygga överraskningar.

FatCows delade värd

FatCows förenklade värdplan kostar 49 dollar per år, vilket innebär ett månadspris på 4,83 dollar per månad. Det är inte den billigaste värdplanen där ute, men det är ett anständigt pris. När du har förnyat planen tar priset ett stort hopp. Ett cirka 250% hopp. Det kommer att gå upp till $ 10.99 per månad, vilket gör att det kostar $ 131,88 per år. Nu är det ett enormt högt pris för en enkel delad värdplan och det är definitivt ett prissättning som du inte borde lägga upp med. Åtminstone är de ärliga under den första perioden av tjänsten.

Denna plan innehåller obegränsad bandbredd, obegränsad lagringsutrymme och obegränsad e-postkonto. Det ger också en dra och släpp webbplatsbyggare, populära innehållshanteringssystem och användbara appintegrationer. Om vad du kan förvänta dig av någon webbhotelltjänst i dag.

FatCows tjänster erbjuder den grundläggande 30-dagars återbetalningsgarantin, men jag skulle råda dig att kontrollera deras tjänster noggrant och bestämma om du gillar det eller inte. När du har passerat den perioden kommer de att debitera en avgift på 35 $ för tidig avbokning. Det är inte världens ände, men det är mycket för att inte avbryta tillräckligt tidigt.

När du har registrerat ditt konto genom en tvåstegsregistreringsprocess aktiveras det direkt och du har tillgång till FatCows egen anpassade kontrollpanel.

Kärnan i deras tjänster är okej men inte tillräckligt bra. Deras server upptid är 99,92% i genomsnitt och deras sidhastigheten är 1500 millisekunder i genomsnitt. Vilket är alldeles för långsamt. Du avbröt 1000 millisekunder bara genom att välja HostGator eller InMotion och du skulle också få en högre drifttid.

Nu för överraskning! FatCow-erbjudanden och extra billig värdplan kallas Billig får värd. Det är den billigaste värdplanen du hittar på marknaden. Det kostar endast $ 0,75 per månad, vilket gör $ 9 per år. Det är löjligt billigt. Efter att ha förnyat planen kommer det fortfarande att kosta bara $ 20 per år. Så det är ett djur att göra. Den här planen har naturligtvis några snäva begränsningar, men det är definitivt tillräckligt bra för att driva en enkel webbplats om du vill klippa några hörn. Det kommer med 2 GB lagringsutrymme, 200 GB bandbredd, 100 $ marknadsföringskrediter, tillsammans med de appar och integrationer du kan förvänta dig från någon annan värdleverantör. Detta är ganska solid för en nästan gratis webbhotell.

Även om FatCows priser är tillfredsställande i många aspekter, har de fortfarande gott om försäljningar som bara väntar på att hoppa på dig när du har angett din kreditkortsinformation. Till exempel erbjuder de flesta värdleverantörer säkerhetsfunktioner gratis. Så många av dem ger bort det att jag nästan glömmer att det kan kosta pengar. Men FatCow påminner mig om detta genom att be om en extra $ 1,94 / månad till $ 38,75 / månad för deras säkerhetsfunktioner. Låt dig inte luras och tro att du kommer att betala för experter som sköter och skyddar din webbplats. Nej. Det här är priserna för enkla säkerhetsfunktioner som SiteLock, skydd mot DDoS-attacker och vanliga saker. Detta var inte ett coolt trick att dra, FatCow.

FatCows kundsupport

Att testa oss var det bästa testet för FatCows kundsupport och vi kom helt nöjda tillbaka. Det tog dem cirka 5 minuter att svara och vi fick alla användbara svar vi letade efter. Interaktionen var mänsklig och gick utan friktion. Min tillfredsställelse varade tills jag började läsa andra användarinlämnade recensioner om deras kundservice. Det verkar som att inte alla hade en så trevlig upplevelse och att många gick frustrerade bort efter att ha kontaktat FatCows kundtjänst. Så det är definitivt värt att göra lite tänkande och forskning innan du köper en plan här.

Fördelar och nackdelar med att använda FatCow

Återigen sitter jag kvar med blandade känslor när det gäller FatCow. Lyckligtvis var min erfarenhet inte så dålig och jag kan definitivt kalla FatCow en anständig (inte bra, men anständig) webbhotell. Här är upp- och nedgångarna med att ha din webbplats lagrad på FatCows servrar.

Fördelar

 • Ärlig prissättning – Det var bra att se FatCows prisstruktur. Efter att ha tittat på så många företag som använder vilseledande priser för att dra kunder och få dem att prenumerera på extra långa villkor, kom FatCow bra. Deras annonserade priser är den riktiga affären, så du blir inte besviken när du faktiskt hamnar på att köpa in dem, vilket är värdigt beröm.
 • Den billigaste webbhotell på planeten – Jag tvivlar på att du skulle hitta en anständig värdtjänst för mindre än en årlig skattesats på $ 9. Även om det tar lite grävning att hitta, erbjuder FatCow verkligen den billigaste kommersiella värdplanen på marknaden.
 • Gratis migrationer – Gratis webbplatsmigreringar är alltid trevliga att höra om, eftersom vissa företag tar ut $ 150 för dem.
 • Gratis domännamn – FatCow ger dig ett gratis domännamn för alla planer du köper. Nästan varje värdföretag erbjuder detta, så det är inte så mycket.
 • Bra kundsupport – Deras kundtjänstrepresentanter svarar på cirka fem minuter. Även om de verkar inkonsekventa om jag faktorerar några av de användare som lämnat in recensioner.
 • De är miljövänliga – Vem skulle inte sova bättre om de visste att värd för deras webbplats inte skadar miljön så mycket? FatCow gjorde något mycket progressivt genom att driva alla sina datacentra och kontor med vindkraft. De är en EPA Green Power Partner, så det verkar som om de verkligen arbetar med grön energi.
 • Gratis webbikoner – Jag skulle definitivt inte använda dessa på min webbplats, men du kan använda dem på din om du vill. FatCow erbjuder webbikoner som verkar vara besvärliga och föråldrade för mig, men de är definitivt en freebie att se fram emot.

Nackdelar

 • Sätt för många uppsäljningar – Medan jag berömde FatCow för att ha en ärlig prissättningstruktur, kommer försäljningen längre ner på vägen. När du har angett din kreditkortsinformation blir du ombedd att spendera pengar på något många gånger. Jag har slutat tänka att denna ko försöker förvandla mig till sin egen kontantko. Tro mig, ingen ko gillar att mjölkas så många gånger som FatCow försöker mjölka sina kunder.
 • Extra säkerhetskostnader Extra – De enkla säkerhetsfunktionerna nästan alla välrenommerade värdföretag erbjuder gratis, kostar extra på FatCow. Detta är naturligtvis en av deras försäljningar. Enkla säkerhetsfunktioner som Site Lock och skydd mot DDoS-attacker kan i slutändan kosta dig mer än $ 38 per månad! Det är lite för mycket om du vill skydda din webbplats värd på en $ 4,83 / månad plan.
 • Det är för långsamt – Hastighet är en viktig faktor för både värdleverantörer och webbplatser. Inte bara på grund av användarupplevelse och dess inverkan på konverteringsfrekvenser, utan för att Google också tar det som en rankingsfaktor. FatCow gör inte mycket för dig i detta avseende, eftersom en sida tar i genomsnitt 1500 millisekunder att ladda från sina servrar. Så FatCow lever verkligen upp till sitt namn och kommer inte att vinna olympiska lopp på något sätt.
 • Säkerhetskopior är inte gratis – Många kommersiella webbhotell erbjuder gratis säkerhetskopiering. En del av dem går till och med för att erbjuda gratis automatiserade säkerhetskopior som är riktigt fantastiska. Några av dem tillhandahåller mycket billiga reservtjänster som inte kostar dig mer än 1 $ i månaden. Men FatCow ber om 16,95 dollar per år om du vill göra dagliga säkerhetskopior av din webbplats. Det är inte fruktansvärda nyheter men det är inte heller bra.
 • Kostnader för tidig avbokning extra – Om du använder FatCows tjänster under en dag mer än den inledande provperioden, kostar det dig $ 35 för att avbryta det.

Slutsats

Medan jag gillar det här företagets namn och det faktum att de erbjuder en vanvittigt billig tjänst, skulle jag inte rekommendera den. Det finns för många uppsäljningar och du skulle i slutändan spendera för mycket pengar på en långsam tjänst. Det skulle i slutändan dra tillbaka din webbplats vid någon tidpunkt. För att inte tala om att det kommer att skada din plånbok efter ett tag, även med ärliga priser och världens billigaste värdplan. Du är mycket bättre på att betala ett rimligt pris till ett mer ansedda företag som InMotion.

Jag hoppas att du gillade att läsa igenom denna recension och att vi har hjälpt dig att lära dig något nytt idag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector